View Full Version : Гарнитури - какви и от къде
Трябва да си купя всички гарнитури (до колкото разбрах са 5) + семеринги на разпределителния вал.......по принцип мисля от ТиН, според вас удачно ли е или да ходя в друг магазин???
П.С. Имаме ли други магазини където имаме отстъпки???
аз моите ги взех от ТиН - Гаранитауто - цената я има в мойте ремонти ....
по съвет на Бобо ... :)
Patsimir
08-01-2007, 20:41
На мен гарнитурата на водната помпа ми я изрязваха на Симеон :oops: има един майстор по едни йелезни 3 стъпалца нагоре в малка стаичка
На мен гарнитурата на водната помпа ми я изрязваха на Симеон :oops: има един майстор по едни йелезни 3 стъпалца нагоре в малка стаичка
Става въпрос за гарнитури за ДВГ и най-вече за тиквата :idea: :idea: ще му е трудно на чичката на Симеон да я изреже :wink:
Става въпрос за гарнитури за ДВГ и най-вече за тиквата :idea: :idea: ще му е трудно на чичката на Симеон да я изреже :wink:
Ако е този, за който си мисля - хич даже и няма да се затрудни. На стария болид г-рите за главата ми бяха правени именно на "Симеон".
А иначе, мога да питам за Goetze и евентуално да уредя нещо по тънко от магазински цени.