PDA

View Full Version : БАГАЖНИК ЗА ТАВАН

mihalev79
08-12-2012, 14:43
Търся багажник за тавана на мойта 146ца ако има предложения предлагайте или дали мога да си направя такъв с заварките ме бива предложете идеи благодаря предварително

ivan dimitrov
09-12-2012, 13:44
---

Majed_146
09-12-2012, 22:52
Търся багажник за тавана на мойта 146ца ако има предложения предлагайте или дали мога да си направя такъв с заварките ме бива предложете идеи благодаря предварително

Колега, ако намериш моля свирни! и ако си правиш. кажи какво ще струва ако ти ти заръчаме един брой! за моята 146

поздрави !

pe6kata212
10-12-2012, 10:04
Аз си направих,и той не е никак труден за изработка.
Оригинално под уплътнението на вратата(външното) има едни щифтове които ползвах за захващане на самите гредички.Представляват две гредички(една отпред и една отзад) с по две ламарини отстрани с по една дупка където да влязат щифтовете.Просто прекопирах оригиналния багажник от Ситроен Ксантия с едната разлика,че на Ксантията задната гредичка е доста по къса,а пък предната пасва точно. С монтиран багажник закарах бебешка количка,кошарка и още нещо на 1100 км и не бяха мръднали.Естествено имам и коланчета с които бях стегнал всичко към гредичките.Ако не ме мързи после може да ги снимам,но ще видиме дали ще ги намеря къде съм ги заврял.