View Full Version : Задниците - на плаца!
Кхм... колегите със задно имах предвид, ма що да се ограничаваме до тях всъщност?
Плацът на (изчезващия) мотел Божур вече не се охранява, огромен е, гладък и напудрен от днешния сняг.
Мисля, че не е необходимо да казвам друго.
:go:
ФЕРАРИСТ
11-12-2012, 18:10
Убу нещо си е задното ей.....
Бе и предното не е лошо:spam:
Аз си намерих къде да и повръткам г*за:-D
Кеффффффффффф....:upsidedwnsmiley:
Аз си намерих къде да и повръткам г*за:-D
Кеффффффффффф....:upsidedwnsmiley:
То хубаво че имаш къде да го правиш, ма гледам, че нямаш с какво да го правиш:biggrin::biggrin::biggrin:
То хубаво че имаш къде да го правиш, ма гледам, че нямаш с какво да го правиш:biggrin::biggrin::biggrin:
С всичко става. Трябва ти само мерак и глава:balloon::-D
Аз изчаках да си тръгнат беемветата, че ме беше срам с предното, ма имаше една девойкa с Ибиса и един чичка с Пежо - никви комплекси от тяхна страна :tooth:
Докато пусна идеята и теренът се напълни, баси - дo тъмно бръмчаха.
Linkestis
11-12-2012, 21:58
То убаво се връткаш ама има двама драгомански задника малко по-нагоре дето не им се занимаваше с вас.Бяха се заиграли с тировете на метро.Миналата година пък бяха два задника от Кюстендил..та мисълта ми беше че не сте ги улучили да си имате разправия,че тия от петрола викат много по принцип и деюре. :)
И аз бях там,и аз пързалях :D
Ама не бях с Алфата ,а с 2ма приятели .
Единия с Passat B5.5 2.8 V6 4Motion
Другия с Passat B4 1.8 :D .
Преди 2 часа някъде бяхме там,много доволно !
Широко,равно с бая сняг а под него лед,някой е наслагал и гуми и беше като импровизирана дрифт писта :D
Досега не си бях "играл" с 4х4 на сняг мнооооооого приятно !
Какво като са с предно, пробвах с кораба, навит волан, газ и воала, задницата се засука :biggrin:. Вярно, не е дрифт, но поне е забавно да се сучеш. Аз нямам такъв голям полигон, но за това пък ми е близо.
....аз си имам паркинга на Джъмбо на Ботевградско за такива неща.:Yeeeehaaa:
Снощи я изсурках яко няколко пъти с научна цел преди да си тръгна.....това ми е първа зима със сняг и трябва да се уча.:bouncing_smiley:
....аз си имам паркинга на Джъмбо на Ботевградско за такива неща.:Yeeeehaaa:
Снощи я изсурках яко няколко пъти с научна цел преди да си тръгна.....това ми е първа зима със сняг и трябва да се уча.:bouncing_smiley:
С танка ли бре ????? :roll2::roll2::roll2:
С танка ли бре ????? :roll2::roll2::roll2:
Па с танко бре 156-цата е дълбоко замразена в Благоевград....ама изключвам ВДЦ-то.......бива го танко за снегорин.:):):)
Досега не си бях "играл" с 4х4 на сняг мнооооооого приятно !
Ооо, 4х4 на сняг е страшен кеф
https://www.youtube.com/watch?v=gNPslScIGPs
https://www.youtube.com/watch?v=IWQQAMIUjfY
Койт' лъзгал - лъзгал, партито свърши, метат (с един снегорин). Май ще наврат на паркинга спрените до Метро тирове. Тази сутрин имаше гигантска колона.
Ъпдейт: камионите се изнесоха, а полицейските астри от ескорта почнаха да се забавляват на леда - тия да не видят :-P Надявам се да им омръзне до довечера.
След чистенето със снегорина теренът се заравни и излъска съвсем.
Аз ходих в четвъртък вечерта и е ок.Караш на воля.
Furious 155
15-12-2012, 14:34
Много далече тоя мотел Божур... нещо по в края на София откъм младостите няма ли ???