Log in

View Full Version : Весели и щастливи празници на всички !:-)

viki
22-12-2012, 14:32
Пожелавам ви една незабравима и топла Коледа !
Вярвайте в себе си,вярвайте в доброто и в чудесата,защото чудеса се случват само кога истински вярваме в тях !:-)
Обичайте безрезервно , с цялото си сърце - само това осмисля живота!
Весели празници !http://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/11995.gif

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/29807_368561309902475_1988184552_n.jpg

СЪВРЕМЕННА ПРИКАЗКА

Един мой приятел на име Пол получил автомобил, като коледен подарък от брат си. На Бъдни вечер, когато Пол излязъл от офиса, заварил някакъв хлапак да се навърта около блестящата нова кола и да й се възхищава.
- Ваша ли е тази кола господине ? – попитал той .
Пол кимнал.
- Брат ми я подари за Коледа.
Момчето било поразено.
- Искате да кажете, че сте я получили от брат си, без да платите нито цент ? О, Боже, бих искал... – и той се поколебал.
Пол, разбира се, знаел какво желае момчето – да има такъв брат. Но онова, което младежът казал, разтърсило Пол до дън душа.
- Бих искал – продължило момчето, - да мога да бъда такъв брат.
Пол го погледнал изумен, след това импулсивно добавил :
- Искаш ли да те повозя в колата си ?
- Да, разбира се .
След като се повозили малко, момчето се обърнало и с пламнал поглед казало :
- Господине имате ли нещо против да ме закарате до вкъщи ?
Пол леко се усмихнал. Помислил си, че знае какво всъщност иска младежът – да покаже на съседите си, че се прибира в къщи с голям автомобил. Но и този път моят приятел бил на погрешен път.
- Бихте ли спрели пред онези две стъкла? – запитало момчето.
Изтичало по стълбите и скоро след това Пол го чул да идва, но този път без да бърза. Носело на ръце недъгавото си братче. Оставило го на долното стъпало, след това го притиснал силно до гърдите си и посочил към колата.
- Ето я, Бъди, точно както ти казах горе. Виж, той не е похарчил нито цент за нея, защото това е подаръкът за Коледа от брат му. Някой ден и аз ще ти подаря една кола, същата като тази...Тогава сам ще видиш през прозорците всички Коледни чудеса, за които се опитвам да ти разкажа.
Пол излязъл и пренесъл болното дете на предната седалка. По-големият му брат с блеснали очи се настанил до него и тримата се понесли в незабравимо празнично пътуване.

Тази година на Бъдни вечер Пол проумял : „ По- благословен е онзи, който дава... „

Susscrofa
22-12-2012, 14:57
Желая Ви тихо и смирено посрещане на Рождество Христово.

митака-пловдив
22-12-2012, 16:54
Никакво тихо!!!Емоцийте на максимум и смирение пред нищо!

fred
22-12-2012, 16:57
Никакво тихо!!!Емоцийте на максимум и смирение пред нищо!
:horror:
Коледа ли иде или края на света по стар стил, щото по нов мина и нищо не стана де :Tease:

митака-пловдив
22-12-2012, 17:17
Коледа с какво я свързваме,че да се смиряваме?!А всеки празник се празнува по един или друг начин,но главно се ПРАЗНУВА.А тихо празненство незнам да има.

А тая глупост с края на света беше поредната партенка.

tokata_pz_flex
22-12-2012, 17:25
Весели празници на всички ! Бъдете живи и здрави :respect:

fred
22-12-2012, 17:42
Коледа с какво я свързваме,че да се смиряваме?!А всеки празник се празнува по един или друг начин,но главно се ПРАЗНУВА.А тихо празненство незнам да има.

А тая глупост с края на света беше поредната партенка.

Да де, аз затова се бъзикам за края на света.
А тихата Коледа и смирението идват от раждането на Христос, символ на смирение и мир.Всъщност смирението, не е лесна работа и се бърка с пасивността, която е пагубна.Смирен, не означава страхлив и т.н.
Например Индия става независима основно с мирния път, който избира Ганди, като имаш предвид кога и как се случва това си е направо велико, също така и действията на Мартин Лутър Кинг.Примери бол в историята.

Susscrofa
22-12-2012, 17:56
Да де, аз затова се бъзикам за края на света.
А тихата Коледа и смирението идват от раждането на Христос, символ на смирение и мир.Всъщност смирението, не е лесна работа и се бърка с пасивността, която е пагубна.Смирен, не означава страхлив и т.н.
Например Индия става независима основно с мирния път, който избира Ганди, като имаш предвид кога и как се случва това си е направо велико, също така и действията на Мартин Лутър Кинг.Примери бол в историята.

Благодаря.
Няма да си губя времето да обяснявам на пинчера защо да не припикава борчето.

fred
22-12-2012, 18:17
Ами то за хора говорим, но ако пък не се научи, докарай го да си поиграе с бултериера ми.Няма да пикае след това...:)

Susscrofa
22-12-2012, 18:22
Ами то за хора говорим, но ако пък не се научи, докарай го да си поиграе с бултериера ми.Няма да пикае след това...:)

Пинчера се казва Митко и ми го докараха от Пловдив.

fred
22-12-2012, 18:36
Пинчера се казва Митко и ми го докараха от Пловдив.

Абе то и моя е от Пловдив също, сериозно.С кучета също става с любов и постоянство всъщност.:grandpa:

Бобби
22-12-2012, 20:40
Наздраве от мен:band::cheers::cheers:
Бъдете Щастливи:)))

митака-пловдив
23-12-2012, 00:57
Благодаря.
Няма да си губя времето да обяснявам на пинчера защо да не припикава борчето.

Твойто борче отдавна е изсъхнало.

И както е казано в светите писания ; Бог е човешко творение. И поради това Божествената природа е една плитка загадка. Човешката природа е дълбоката загадка

А твоята глупост драги ми прасчо е безгранично забавна.Гънеш се като плужек в собствените си брътвежи и тънеш в безумни твърдения като патка в калчища.

:kiss:

Жалък си като помияр пред хранителен магазин.

Кайо
23-12-2012, 01:23
.....мое сме безделници ама не сме без празници.
Весели празници на всички!

V@K@T@
23-12-2012, 08:24
Весели празници и от мен ... Живи и здрави :)

Susscrofa
23-12-2012, 13:50
Твойто борче отдавна е изсъхнало.

И както е казано в светите писания ; Бог е човешко творение. И поради това Божествената природа е една плитка загадка. Човешката природа е дълбоката загадка

А твоята глупост драги ми прасчо е безгранично забавна.Гънеш се като плужек в собствените си брътвежи и тънеш в безумни твърдения като патка в калчища.

:kiss:

Жалък си като помияр пред хранителен магазин.

С тези материалистични и атеистични цитатчета рождество Христово не се празнува.
Нека съм елементарен и плосък, все ми е тая.

Доко
23-12-2012, 18:57
Весели празници и от мен, и не се карайте,.... http://shvargalo.com/koleda/24-koleda-12

rusiq86
23-12-2012, 19:31
Живи и здрави на всички през новата година...и дано иамте искрено Весели празници.
Дано на всички ни живота е по-хубав!

fred
23-12-2012, 19:51
Живи и здрави и както е казал Христос, преди да гледаме сламката в окото на ближния си, първо да видим гредата в собственото си око!

pa4ito
23-12-2012, 22:52
Весели празници на всички, малки и големи, сиви и цветни, хора и животни... и наздраве :cheers:

mordohy
24-12-2012, 02:09
Весели празници на всички, малки и големи, сиви и цветни, хора и животни... и наздраве :cheers:
Наздраве на всички и весели празници!

toki4a
24-12-2012, 17:14
Бъдете здрави и от мен!
Весели празници;)

Lei-chery
24-12-2012, 17:29
На всички вас желая хубави празници!
Бъдете здрави, дарявайте любов и се усмихвайте повече.:)

Liminat
24-12-2012, 18:41
Весели празници, успех и много здраве на всички!
На всеки,който го пожелае- по един клас алфа нагоре :)

Alfa User
24-12-2012, 19:03
Весели празници на всички и от мен !
И дано наистина партенката с края на света ни послужи за едно ново начало - да се осъзнаем, да станем поне малко по-добри и човечни, и да се радваме повече на дребните неща около нас !!!
:cheers:

Furious 155
24-12-2012, 19:31
Весели празници и от мен ... Живи и здрави !!! http://www.nottinghamalfaromeo.co.uk/dealers/215/gallery/3SyfMLooUe.jpeg

morfius
25-12-2012, 10:32
Честито рождество и весели празници на всички.

Alexanderbb
25-12-2012, 10:41
Весела Коледа на всички :-)

milenmilan
25-12-2012, 11:08
Една Коледа - за много желания!
Една нова година за много мечти!
Една цяла година за много успехи!
Весели празници!

pininfarina
27-12-2012, 19:46
Честита коледа и весело посрещане на новата година колеги :-)

haljscho
30-12-2012, 19:43
Весели празници и от мен.
Мноооо здраве и късмет през новата година на всички......

undy
30-12-2012, 23:22
Аз пожелавам на всички хетеросексуални двойки по още едно дете тази година.Които нямат нека са две:)Действайте.
Наздраве.