PDA

View Full Version : isklo4enie

italos
22-12-2012, 14:49
zdraveite!pisax i ot predi mnogo vreme na niakoi ot administratori tyka..no nikoi ne mi otgovori..iskam da pitam ako moze da pisam v forum s latinski bukvi.da napravete edno isklo4enie..4e ne sam bulgarin..i ste stane mnogo slozno da pisa s vasite bukvi!ako pak ne moze..o4akvaite mnogo greski ot men!:bored:

Susscrofa
22-12-2012, 14:51
zdraveite!pisax i ot predi mnogo vreme na niakoi ot administratori tyka..no nikoi ne mi otgovori..iskam da pitam ako moze da pisam v forum s latinski bukvi.da napravete edno isklo4enie..4e ne sam bulgarin..i ste stane mnogo slozno da pisa s vasite bukvi!ako pak ne moze..o4akvaite mnogo greski ot men!:bored:

Защо мислиш, че с латиница не правиш грешки?

starata alfa
22-12-2012, 17:59
за чужденците се правят изключения,но има вероятност да не те разберат,другия вариант е да ползваш транслатор но може да се получи изгубени в превода

pininfarina
22-12-2012, 18:36
Basi i foruma 4e i translator da se polzva :-)))
Nadali 6te polu4i6 pove4e ot 1 mesec ban za tova ;-)

AnastasKOSTOV-REX
22-12-2012, 21:00
Ей сега ако някой го нападне или накаже човека,
значи е ебати и изноения и повреден в следствие на употреба кондом.

Кайо
23-12-2012, 00:39

Γράψε στα ελληνικά και εγώ όταν έχω χρόνο θα κάνω μετάφραση φιλαράκι.
.....μήπως γνωριστήκαμε μέσο τηλέφωνο,σε λένε Βασίλης αν δεν κάνω λάθος και πριν ένα χρόνο περίπου σε είχα στείλει στο Bobo?

---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:37 ----------

Защо мислиш, че с латиница не правиш грешки?

Човека се опитва а ти се ядеш кат прасе....ми ае пиши му на гръцки без грешки.......

V@K@T@
23-12-2012, 08:28
Според мен ще е добре да се правят такива изключения . Аз бих се радвал ако в чужд форум не ми правят проблеми за правописа

Liminat
23-12-2012, 09:00
Според мен ще е добре да се правят такива изключения . Аз бих се радвал ако в чужд форум не ми правят проблеми за правописа
Обикновено не правят, ако в сигнатурата си напишеш, че предварително се извиняваш за грешките, поради това, че си чужденец.

Kuku
23-12-2012, 17:45
Сусенце, като започнеш да говориш наполовина толкова добре гръцки, колкото той говори български, тогава ще правиш забележки, профан :!:

Susscrofa
23-12-2012, 17:54
Добре де, ква е разликата дали ще пише : kola или кола.:)
Да научи кирилицата, нали гърци са я писали и без туй.

spe4elist
23-12-2012, 19:15
Добре де, ква е разликата дали ще пише : kola или кола.:)
Да научи кирилицата, нали гърци са я писали и без туй.

Това беше тъпо!

Susscrofa
23-12-2012, 20:43
Това беше тъпо!

Кое точно е тъпото?
Ако има фонетика ще бърка, но ще свикне.
Не приемам желанието му да пише с латинска азбука.
Щом иска да участва в Бг форум ще трябва да научи кирилица.

Kuku
23-12-2012, 22:10
Защо не се простреляш в адамовата ябълка със стоп-патрон? :hmm:

Susscrofa
23-12-2012, 22:18
Защо не се простреляш в адамовата ябълка със стоп-патрон? :hmm:

Защото ще ти липсвам.

mordohy
23-12-2012, 23:33
Калос илтес , филе!
Опус влепис, на грапсес се вулгарика грамата елиника , ине сан на грапсис се латиника вулгарика.
Емис леме, оти ине идио прама, на грапсис се ската сто тихо.
Диавазете, ала вромай.
Както гледам, добре , даже отлично говориш български. Това е една добра основа, да се научиш да пишеш на български. Аз бях на същото положеие като тебе, но приятелите ми ме научиха с много труд и търпение да пиша на гръцки, та даже си защитих писменно дипломата на гръцки.
Колегите тука са добронамерени и ще ти помогнем . Важното е да имаш желание.
В прозореца за отговори има едно синьо (мпле) квадратче. Като кликнеш на него и започваш да пишеш на кирилица.
Ако имаш проблем, обади се или на мен или на Кайо или на който и да е друг!
Успех във Форума