View Full Version : ПОКУПКА НА АЛФА 146 ТИ
nikolai_gidikov
27-12-2012, 22:25
Здравейте колеги, нов съм в този форум, след нова година мисля да си купувам 146 2,0 ТИ с газова, кажете нещо за модела инфо, като цяло колата е доста поддържана и е в добро състояние.Как са частите и какви дефекти имат.
Majed_146
28-12-2012, 07:49
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=75663
ivailo rachev
28-12-2012, 10:37
Задравей,първо добре дошъл във форума.Пускам ти линк за питането ми относно моето КуВе.Колите са еднакви с разликата,че ТИ-то е с четири врати.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=72162
nikolai_gidikov
29-12-2012, 00:19
Мерси много нa колегите зa инфото
Celestrial
29-12-2012, 21:55
когато купуваш АЛФА, това не е точно покупка на автомобил. Това е наркотик. Така че, ако си сигурен, че е запазена, приготви си 400-500 лв, след което вече си обречен да бъдеш вечен почитател, последовател и направо фанатик.
С други думи - това е колата.
nikolai_gidikov
29-12-2012, 23:36
Да знам че италианките са страст, имах една дедра преди и знам как е, алфичката даже е обслужена та може да не е такава голяма сумата която ще ми трябва.
ivailo rachev
30-12-2012, 19:48
Колегата много точно е казал за Алфата,че е наркотик,при мен се получи същото.Успех с покупката.
Celestrial
30-12-2012, 21:06
Ще те помоля, да ни уведомиш, ако я вземеш, а след не повече от седмица, най-много месец, пак ще говорим. Безаварийно шофиране.
nikolai_gidikov
31-12-2012, 14:38
Да колеги ще ви пиша ако я взема!!!
:rosso_spider:Читавото ТИ е като да намериш читава жена, така че, ако наистина е запазено, не се чуди изобщо, а взимай и няма да съжаляваш. "Майстори" и разбирачи колкото си искаш...
Че то има ли читави ТИ-та още :lupe::lupe::lupe::lupe:
Makarona
17-01-2013, 10:37
100% престрастяване само това ще кажа !!!:big_beer:
Има ама не се продават, като спомена на бащата да продаде неговата, ще ме изяде с дрехите и дума да не става да се продава :hehe:
Има ама не се продават, като спомена на бащата да продаде неговата, ще ме изяде с дрехите и дума да не става да се продава :hehe:
Само ние 3-та знаем каква кола ви дадох :big_beer::big_beer::big_beer::big_beer:
shagrath
17-01-2013, 13:21
Като говориме за ti-ки, наскоро и аз си взех такова чудо, но имам доста разправия с нея (за сега). Лисан доста я глези и скоро ще мога да и се радвам пълноценно, но като почнеш- вариатор, дебитомер, ламбда, един разпределителен вал, дискове- половината е сменено вече остават дебитомера и ламбдата и излитаме. И въпреки, че са скъпички тия неща, си заслужава да се кара тая кола. В момента имам и пунто и галант и хич не искам да ги поглеждам. Хайде поздрави и да карате разумно!!!
Че то има ли читави ТИ-та още :lupe::lupe::lupe::lupe:
Мурджев, моята си я виждал. Доскоро си беше доста читава и съм имал доста оферти да я дам, ама винаги съм гледал на продажбата й като смъртен грях. Дано я възстановя скоро и качествено...