View Full Version : Радиатор парно!
Искам да попитам откъде мога да си купя радиатора за парното, както и цена за монтажа му! Звънях тук там, но инфромацията е противоречива! 300лв. , 70лв. цена за радиатора????
Поставяне 200лв. ; 100лв. ???
Цената в Евро 07 е около 70 кинта а за поставянето под 70-80 кинта няма да минеш :wink:
Звънях в евро 07 и там ми казаха, че нямат или по скоро, че не се сещат за какво става въпрос! Незнам откаде имаш тази информация но ти благодаря все пак!
Звънях в евро 07 и там ми казаха, че нямат или по скоро, че не се сещат за какво става въпрос! Незнам откаде имаш тази информация но ти благодаря все пак!
Имам я защото миналат пролет си го купих оттам :idea: :idea:
kam4o_lom
28-01-2011, 20:53
здравейте имам проблем с радиатора. за 2 месеца изгубих 1л антифриз и когато отворихме колата се оказа че на радиатора има дупка на единия ъгъл. едни майстори ми казват карай и доливай антифриз, не се бои, други смени радиатора, трети сложи малко от прахчето за запълване и нямаш ядове. не зная какво е правилно но най-добрия вяриант според мен е да сменя този радиатор защото все пак тази кола ме вози мен и искам да е безопасна и изрядна. моята алфа е ГТВ т-спарк МОЛЯ кажете ми ще стане ли за нея радиатор от друга алфа или ще се наложи да тарся този за модела за който ми искат 280 лв :( :Suicide:
Alfa User
28-01-2011, 22:36
здравейте имам проблем с радиатора. за 2 месеца изгубих 1л антифриз и когато отворихме колата се оказа че на радиатора има дупка на единия ъгъл. едни майстори ми казват карай и доливай антифриз, не се бои, други смени радиатора, трети сложи малко от прахчето за запълване и нямаш ядове. не зная какво е правилно но най-добрия вяриант според мен е да сменя този радиатор защото все пак тази кола ме вози мен и искам да е безопасна и изрядна. моята алфа е ГТВ т-спарк МОЛЯ кажете ми ще стане ли за нея радиатор от друга алфа или ще се наложи да тарся този за модела за който ми искат 280 лв :( :Suicide:
А защо не опиташ да зададеш същия въпрос в раздела за GTV ???
don_pepone
30-01-2011, 16:01
?.. кой раиатор този за който е пусната темата или този дето си е за охлаждането на двигателя
kam4o_lom
02-02-2011, 13:36
радиатора е този който охлажда двигателя
don_pepone
02-02-2011, 19:14
Ако дупката е в метала може и да става за запушване,ако е в пластмасата- включвай поялника изатопи около дупката, можеш и с добавка да пробваш ако нее много голяма де, иначе и от лада самара става радиатора с леко преправяне
кви са тея от 70 до 300, аз за 164 го взех 40лв от един обикновен магазин за авточасти, не вярвам на 155 да е по скъп, а смяната наистина си е трудоемка и 70-80лв малко ми се виждат даже !