View Full Version : Ухото за броните
Някои може ли да ми даде чертеж с ухото което се навива на предната и задната броня когато се наложи да те дърпа някой или ти да дърпаш. Трябват ми пълни размери защото моето липсва и искам да дам на едно място да ми направят.
Някои може ли да ми даде чертеж с ухото което се навива на предната и задната броня когато се наложи да те дърпа някой или ти да дърпаш. Трябват ми пълни размери защото моето липсва и искам да дам на едно място да ми направят.
абе бате то струва 20лв чисто ново от ауто италия
на втора ръка сигурно и за 5лв може да се намери
Не е въпроса в парите. Тука по Стара Загора немога да намеря. Можеш ли да ми кажеш часовника в купето колко струва нов?
Не е въпроса в парите. Тука по Стара Загора немога да намеря. Можеш ли да ми кажеш часовника в купето колко струва нов?
ко значи стара загора, ауто италия работат с куриери и наложен платеж, това се казва ТЕГЛИЧ:) а не ухо и става от сички италианки след 96та .... мисля....
Несъм много компитентен, но мисля че на някой модели 145/146 въпросния теглич се намира на бронята ( предната до халогена доло) а на задната се отваря капаче и вътре се намира "теглича". Не се навиват като при моята, а като ти гледам подписа мисля че и на твоята се навиват.
Несъм много компитентен, но мисля че на някой модели 145/146 въпросния теглич се намира на бронята ( предната до халогена доло) а на задната се отваря капаче и вътре се намира "теглича". Не се навиват като при моята, а като ти гледам подписа мисля че и на твоята се навиват.
а в тия до 98ма е вграден в колата, но на нас това не ни решава нещата
да, в мойта се навива, и аз съм го купувал това чудо, за това ти казвам откъде и как, телефона на каката в Ауто Италия е 02/8624457 ;) - обясняваш за теглич дет се навива и си ти;)
Благодаря ти Вальо ама не ми се дават 20 лв за 200гр желязо. Някой все пак ще ми направи ли услугада да ми свали размерите от неговия теглич? Трябва ми колко е дълъг от началото на резбата до ухото, дължината на резбата, диаметър, и диаметър на ухото. Благодаря предварително. Про условие че мога да си го направя ако ми свалите размерите е безсмислено да давам пари.
nmushnikov
27-01-2007, 11:03
Ще пробвам да сваля размерите на моята (Алфа 156) дано да стане. А ако искаш ще си бием една среща в Стара Загора, ще ти я дам майстора ти да и свали размерите или направо по нея да ти направи по нея.
Ами ако е удобно да се видим да пробваме дали е същата ще я взема да ми я направят в понеделник и после ще ти я върна. Благодаря.
nmushnikov
29-01-2007, 08:52
телефона ми е 0899856650. Обади се ще се разберем, че не всеки ден съм в града.