Log in

View Full Version : Никой нищо не пише....къде е Суската??

Linkestis
18-01-2013, 16:54
В момента ми липсва,нямам дар слово като него да напиша с големи букви:

На ЧАЛГАРИТЕ им дадоха ДВА МИЛИОНА ЛЕВА субсидия!!!!
С това се поставя началото на тоталния олигофренизъм на българина.За пореден път пък се доказва че сте изключително иновативни,амбициозни и т.н и т.н в сферата на конкурси и усвояване на средства.
Браво Българино!Браво Митак!
Сега пък се пишело че ЕС бил възмутен за какво се давали парите им.
Е как за какво измисления стил чалга или по скоро нагло крадения текстов и мелъди стил от близки комшии по Земя,става конкурентно способна на какво....на свинята в кочината/не на Суската/.
Имам още много да напиша ама ша е предимно на майчин език и не знам дали ще ме разберете.За това оставям да развиете темата....
С една дума еб. му майката и държавата.Какъв купон за..и!

Доко
18-01-2013, 16:57
Тук си е, прави се на интересен...:baby:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1167200#post1167200
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1167122#post1167122

Linkestis
18-01-2013, 17:03
Мисълта ми беше,не че се крие а че не е пуснал тема с този криминално смехотворен конкурс на Митачето от Ботевград.
Както казах по-горе той има дар слово..

Като „пълен абсурд” окачестви Би Би Си наливането на милиони европари в българската чалга. След като Европейската комисия поиска да се провери детайлно проектът "Пайнер", спечелил субсидия от 2 млн.лв., скандалът гръмна и в световните медии.

Чалгата е вид българска попмузика, известна с гангстерския си имидж и честото появяване на оскъдно облечение жени, пише Би Би Си.

Наливането на 1 млн. евро в развитието на тази музика скандализира артистичните среди в България и те започнаха да готвят протести, допълва медията. Брюксел заяви, че иска да знае дали са спазени всички принципи за финансиране с евросредства. Скандалът накара говорител на Европейската комисия да заяви, че изборът на реципиента на парите е отговорност на българското икономически министерство, допълва Би Би Си. Световната медия цитира и реакциите на българските творци.

Това е чудовищно, това ли е единствената култура, която можем да покажем на света в тази идиотска държава, заяви тетралният режисьор Александър Морфов, припомня Би Би Си. Тя цитира и коментара на джаз пианиста Антони Дончев. Решението на ЕК да даде пари на процъфтяващи компании е пълен абсурд, казва той.

Българският рапър Мишо Рапъра написа на стената си във Фейсбук, че по време на криза европейските пари трябва да отиват в нови и малки компании, а не в големи монополисти, отбелязва още Би Би Си.

Източник:Стандарт

Титан,Колос има ли по-ярки думи за него??

Аз не съм чудовище, аз съм земен човек и успявам по най-земни правила. С точност, коректност и честност", допълни Пайнера. Босът на попфолка призна, че в колата си слуша музика отпреди 30-40 години - евъргирйни и рок.

Относно членството си в ГЕРБ Димитров коментира: "Това ме задължава повече. Да бъдем още по-точни, щото ще бъдем наблюдавани. Да бъдем още по-коректни и изискани в това, което правим. Заявявам го съвсем открито и отговорно, че никакви протекции не съм ползвал в този случай и в каквото и да е друго нещо изобщо в бизнеса си".
Ние не вземаме техните пари. Нека те да си направят труда да участват в такива проекти. Ние не сме ги ощетили, обясни Димитров

Kuku
18-01-2013, 17:25
Членуването в ГЕРБ не обяснява ли достатъчно?!

morfius
18-01-2013, 17:47
И тук ли ...
Хайде прочетете малко пък тогава пишете.
Парите са за техника за телевизията, не за чалга (това, че тв предава чалга не променя вида и типа на фирмата), спечелен е проекта след като са инвестирани, освен тях по същата точка печелят проекти още един куп още по-отвратителни макар и не музикални чалгаджиии - фирмата на Иван и Андрей за пример, изобщо димна завеса за балъци.
Отклоняват вниманието от издънките в оръжения завод, Пирин, Иракли и Несебър, а няма да се учудя и нещо друго да излезе изпод димната завеса "пари за чалга".

Ако изобщо се поставят въпроси тук трябва да са:
- Коректно ли е проведен конкурса по програмата или е политическа хранилка (все пак в момента точно от европрограми се наливат в някои други телевизии и радиа едни доста солидни цифри - уж за реклама на усвояването)?
- Пищящите културтрегери защо не си напънаха задниците да инвестират и после да се кандидатират със смислен проект?
- Какво точно крие димната завеса?

fiore
18-01-2013, 17:51
Всеизвестно е че за Пайнерът чалгата е бизнес а не музика която харесва. това не обяснява ли също много неща.като голям бизнесмен той знае как се печелят конкурси и субсидии.
Чалгаджийка на евровизия представя България, чалга компания печели помощи, чалга депутати правят закони, чалга предавания по най гледаното време по всички телевизия, чалга култура, тетрадки с чалга... май цялата държава е чалга т.е. без никаква стойност.

viki
18-01-2013, 21:37
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/185547_465872356805616_570606333_n.jpg

:hmm:

Linkestis
19-01-2013, 01:24
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/185547_465872356805616_570606333_n.jpg

:clapping::clapping::clapping:
Сега го слагам на декстопа.
Да са живи и здрави чалгарите.
Майките,децата,инвалидите и пенсионерите да мрат!За тях конкурси и пари няма.
Да живей Митачето от Ботевград.

PEPI-2ALFA
19-01-2013, 05:26
А прасето...

DiStefano
19-01-2013, 07:37
:clapping::clapping::clapping:
Сега го слагам на декстопа.
Да са живи и здрави чалгарите.
Майките,децата,инвалидите и пенсионерите да мрат!За тях конкурси и пари няма.
Да живей Митачето от Ботевград.

Трима цигани .. само тази по средата е под въпрос ... може и да не е, ама се прави на такава. Горе-долу огледало на това дето е в момента там.

Liminat
19-01-2013, 09:31

'се кривоглавци.

Bottata
19-01-2013, 16:52
AAA
тая по средата едва ли на 100 един ще я върне.
И мое да пее и да свири :)

Конкретно за чалгата.
Айде кажете ми каква друга музика произвеждаме в българия?
Да не говоря че и пари да се изкарва от нея.

И не се правете - на алфа съборите се слуша яко и чалга....

Susscrofa
19-01-2013, 20:04
AAA
тая по средата едва ли на 100 един ще я върне.
И мое да пее и да свири :)

Конкретно за чалгата.
Айде кажете ми каква друга музика произвеждаме в българия?
Да не говоря че и пари да се изкарва от нея.

И не се правете - на алфа съборите се слуша яко и чалга....

България се пише с главна буква.
Аз слушам чалга, но това за мен не е точно музика.