View Full Version : Alfa 145 1.6 TS ne0 - The Stig
Моля да бъда извинен за качеството, но телефона ми е скапан.
Тва е ъпдейт, в обедната, на отиване с пасажерка около 55кг (май 60 с чантата и моя куфар)
http://www.youtube.com/watch?v=diwFeTY1xgk
на връщане САМ - алоун ин дъ гейм
http://www.youtube.com/watch?v=7qgMUMDrtRo
има поздрав написан за един от вас на километража у десно, той ще се сети.....
Да ве ма аз нищо не разбрах то тоз филм :roll: + тва тоз твоя мъртвец наеш колко му е добре кат му туриш и навигатор да беше качил и 3 мадами отзад да видиш как ша върви :lol: :lol: :lol:
Да ве ма аз нищо не разбрах то тоз филм :roll: + тва тоз твоя мъртвец наеш колко му е добре кат му туриш и навигатор да беше качил и 3 мадами отзад да видиш как ша върви :lol: :lol: :lol:
Забрави да му кажеш най-важното :!:
:grandpa:
ne0, сложи и три торби цимент в багажника. :lol: :lol: :lol:
Аве еййй, бях махнал всички компакт дискове от колата без два.
Плюс тва аз и навигатора сме аколо 160 кг.
Тая вечер ще има бетер муви.
Има ъпдейт в началото.....
ALFA CORSE
11-01-2007, 12:55
бах тея кви дълги скорости имали... 3-та - 155км/ч :shock:
бах тея кви дълги скорости имали... 3-та - 155км/ч :shock:
ма на 7500rpm :shock:
WhitePower
11-01-2007, 15:44
160 при мене
Ivo Skoklev
11-01-2007, 16:39
Ти сигурен ли си че ти е 1.6 колата...или само скоростомера си оставил от 1.6....кажи речи за малко над 8сек ги качи 100....много ме съмняваш :?
Баш 1.6 си му е колата само дето навървява. :lol:
Баш 1.6 си му е колата само дето навървява. :lol:
:lol: :lol: :lol: бая при тва
чип+филтър (доколкото знам) =около 10 коня на тоя мотор при заводски данни 10.2 сек 0-100
:shock:
Много добре :lol:
Бат Бобо бая се е постарал :lol: :lol:
DiStefano
11-01-2007, 19:26
Ти сигурен ли си че ти е 1.6 колата...или само скоростомера си оставил от 1.6....кажи речи за малко над 8сек ги качи 100....много ме съмняваш :?
и аз ги качвам 100 с малко над 8
тоа мотор не е толкова голем мрътвец
Ivo Skoklev
11-01-2007, 19:49
Сигурно завода производител ги дава тея параметри с нормално каране и с дръпната ръчна...или...незнам,дали ако освен филтъра си сложа и аз един чип,генерация,сменя валовете или там каквото сменяте,изкъртя мокетите,корите и сваля боята,махна казанчета,резервна гума,крик...и всички ненужни работи...дали ще я сваля моята 1.6 до 7 сек.? :?:(с 14-ките разбира се)
Сигурно завода производител ги дава тея параметри с нормално каране и с дръпната ръчна...или...незнам,дали ако освен филтъра си сложа и аз един чип,генерация,сменя валовете или там каквото сменяте,изкъртя мокетите,корите и сваля боята,махна казанчета,резервна гума,крик...и всички ненужни работи...дали ще я сваля моята 1.6 до 7 сек.? :?:(с 14-ките разбира се)
:grandpa: Трябва да откачиш и алтернатора! :lol:
Aa тез филмчета с тоз ташак вече ги бива :wink:
Вервай ми че твойта кола ше остане далеч след тая на филмчето малко над 8 за твоята са непостижимо време :wink:
[quote=ne0]Има ъпдейт в началото.....
Сигурно завода производител ги дава тея параметри с нормално каране и с дръпната ръчна...или...незнам,дали ако освен филтъра си сложа и аз един чип,генерация,сменя валовете или там каквото сменяте,изкъртя мокетите,корите и сваля боята,махна казанчета,резервна гума,крик...и всички ненужни работи...дали ще я сваля моята 1.6 до 7 сек.? :?:(с 14-ките разбира се)[/quote:29xtpcfk]
Ами колега пробвай ма според мен ако ти си ги направиш сичките тия работи ше имаш пак над 10сек 0-100км :lol:
DiStefano
11-01-2007, 23:49
възможно е напълно
личи и че бая е пипната
:rotfl:
Ко разберем как се сваля резервната гума мое и по-добре време да даде, ама тва само на война...
Тоя път съм само с едно си ди в касетофона...
DiStefano
11-01-2007, 23:55
ми не знам
ама аз иам чувството че ако на мойта
и свалим вратите и евентуално предния капак
мое и да напраим време до 100 под 8 :lol:
Твоята кола е красавица, забранявам ти да я пипаш.
ми не знам
ама аз иам чувството че ако на мойта
и свалим вратите и евентуално предния капак
мое и да напраим време до 100 под 8 :lol:
Имаше преди време на един сайт как се дават някакви фантастични времена със сток кола - разкостиха някакъв нисан и остана само рама и двигател. После гледайте времена като на ферари. :lol:
DiStefano
12-01-2007, 00:03
айде да напраим бартер
оти твойта по ми аресва как връви :D
айде да напраим бартер
Е тука го чукна яко глей сега как се спича :lol: :lol: :lol:
Ivo Skoklev
12-01-2007, 08:55
Ами колега пробвай ма според мен ако ти си ги направиш сичките тия работи ше имаш пак над 10сек 0-100км :lol:
Именно,заради тази причина не се занимавам с глупости от сорта... :wink:
Като се замислиш,на кои освен на собственика му пука за колко му вдига колата до 100,е на мен вече не ми пука чак толкова...като си взема ГТВ 2.0 TB...в далечно бъдеще,тогава ще коментираме пак...а до тогава аз съм пас със моята талига 1.6
айде да напраим бартер
Е тука го чукна яко глей сега как се спича :lol: :lol: :lol:
Мръстник!
Ко да кажа ся. То ясна работата. Не за друго ми ДиСтефано проявява неуважение към колите (той ги продава) как да си я дам.....
Спекох....
:grandpa: Трябва да откачиш и алтернатора! :lol:
Ти луд ли си ве без музика немой, Бобо има почти 7 коня от музика.....
Аз без музика не мойм, па кат си пуснем сеек енд дистрой глей кат едат 10 коня агресия отгоре......
DiStefano
12-01-2007, 16:00
моля! аз ! неуважение ...
нали предлагам бартер уа ..
ари ари да праиме трампата :lol:
А да ви питам сега,1.6 боксер дали набира така добре като 1.6 тс и толкова ли са дълги скоростите?Щото аз моята не съм я поозорвал така като НеО,но ми се струва,че не е чак така добра :)
Ivo Skoklev
13-01-2007, 14:34
А да ви питам сега,1.6 боксер дали набира така добре като 1.6 тс и толкова ли са дълги скоростите?Щото аз моята не съм я поозорвал така като НеО,но ми се струва,че не е чак така добра :)
То май само неговите скорости са таквиз дълги...сигурно е някаква Spec.Edition :roll:
В доста 1.6 съм се качвал,ма чак толкова дълги не съм виждал
Твоята е 0-100 към 11+ сек. ако е в час. Неговата ако е 8 сек си е направо самолет, а и предполагам, че рядко се намират такива та дори и 1.8 дето е 144 кс, а не 120.
Направо похвално, само клипчетата са с кофти качество, ама ще го преживея.
Стига бе хора!
Вие майтап ли си правите!
До 100км какво му има да ги вземете за 8сек.
Аз карам 33 1.7 8V и по всяко време си ги правя 100 за това време!
А при малко старание свалям до 7.7 !
Какво се стряскате! Карате коли по 120к.с . и ако не можете да ги
ускорите за това време значи е добре да посетите някой сервиз!
Пък на някое събиране с кеф мога да се пробвам с "ne0" !
Или които има мерак!!!
Аз отговарям!
Стига бе хора!
Или които има мерак!!!
Аз отговарям!
А бе пич тя 16в 33-ка няма таквоз ускорение дет си го написал/7.7/ :shock: :shock: я я дакарай таз 33-ка да я видиме че ми е интересно :wink:
Стига бе хора!
Или които има мерак!!!
Аз отговарям!
А бе пич тя 16в 33-ка няма таквоз ускорение дет си го написал/7.7/ :shock: :shock: я я дакарай таз 33-ка да я видиме че ми е интересно :wink:
Ммммможе да е мерена по г-тек, гпс и т.н.. Все пак за италианските коли съм научил, че данните по каталог са с 2 ма души по80кг + некви килограми багаж :roll: Таа незнам..ама защо не :P
Стига бе хора!
Или които има мерак!!!
Аз отговарям!
Твоята е по-лека с поне 300 кг :!:
Повярвай ми, че ако 145QV-ците бяха на теглото на 33-ката щяха да разцепват Astra GSI :twisted:
Стига бе хора!
Или които има мерак!!!
Аз отговарям!
Твоята е по-лека с поне 300 кг :!:
Повярвай ми, че ако 145QV-ците бяха на теглото на 33-ката щяха да разцепват Astra GSI :twisted:
Ако 33 8в прави за 7.7 100 то аз трябва да права за 6.6 :twisted:
А иначе правена астра натоварена с 3-ма по 65 кила изостава с кола на 400метра спрямо мене ама аз сам 8)
Хмм 7.7 със 33-ка даже и 16 клапанова е непостижимо време :wink:
13.01.2007 Бургас
Гонките се възраждат....
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=51308
Тая лилавата Хонда сега в Бургас ли е??? Върви ли още??? Тя беше бела едно време, докато я караше баща ми, ама после я купиха едни момчета от Кюстендил и я направиха такава :twisted:
Да колеги пишете още как ви бягат самолетите :roll: и вече съм на път да се откажа от моята тема :roll: :wink:
Да колеги пишете още как ви бягат самолетите :roll: и вече съм на път да се откажа от моята тема :roll: :wink:
Aaa нема се отказваш само :wink:
hondoman
15-01-2007, 17:54
Добре варви твоя алфонсо батка :wink:
Няма, няма ще отида да Запиша участие :roll:
начи са съм у Софиа. Утре ще ми докарат колата от Бс и кат се пребирам ще мина през пловдив. Даже смятам да остана за една вечер..... при приятели
Няма, няма ще отида да Запиша участие :roll:
Е аде де :lol:
А честито е!!!
Червена ли е?
А честито е!!!
Червена ли е?
Да да :lol:
а днеска аколо 5 да си се спускал по черно връх към хемус.... ВИДЯХ те.
Супер е ......... САМО РАДОСТ
Честито на Мъри :) а не0 да пали и да идва към Пловдив утре вечер на нашите сбирки :wink:
Къде отиваш може би :wink: :twisted:
Mury нямаш грижи!
Сега я оправям и като е готова с удоволствие ще дойда до софия
да се пробвам! Само се надявам да съберете повечко коли за стартове, че 220км ще мина, поне да знам за какво! А за ускорението до 100, ще видите как става! Питайте Lisan как ще стане! Той може и да ви каже!
Тука у Бургас гонките се възраждат, щом по едно и също време на две места се провеждат...
беше постигнат малък успех, за първи път беше взет старта на волво 440 турбо ( олекотено на 940 кг) с тунинг.....
http://www.youtube.com/watch?v=kcKWY-nEPCw
http://www.youtube.com/watch?v=GMxxMDL0O9M
и сузуки суифт гти
http://www.youtube.com/watch?v=LmOHeFxtEqw
и сузуки суифт гти
Ти тва си го отвял ве баце :lol: