View Full Version : Кой се опита да убие Ахмед Доган?
Susscrofa
19-01-2013, 14:26
Е, какво стана сега.............................
Когато гледах, как налагат по главата този с газовия пистолет, си мислех, колко много ми прилича всичко това на пресконференция на Муамар Кадафи или Садам Хюсеин.
Обърнете внимание на виковете "убийте го".
Ква е тая комедия, какъв е този цирк???????????
Нямам думи дори да пиша по тази тема.
Тотална чалга е цялата ни държава, отново стигнахме дъното и пак копаем надолу.:)
http://snaiper-bg.net/2013/01/opitaha-da-ubiyat-ahmed-dogan/
Какво ни интересува това, то си е тяхна, вътрешна работа. Такъв им е материала. Решил един да го видят всички, "измислил" го как и айде.
Mind_Control
19-01-2013, 14:50
Ако знаете колко съм мечтал за това Доган да бъде премахнат. Много жалко, че не успя. Щеше да е много добър урок за всички политици.
Тази снимка на Доган с пистолет насочен към главата, който се сети да я направи на фланелки под пари ще остане. Иначе цирка е голям.
Бутафория. Даже и инсценировката беше толкова слаба, че няма накъде повече :bouncing_smiley:
Все пак за пред гламавите им членове и електорат ще свърши работа.
Ако артистът се усети, да вземе да заведе дела срещу всички, който го шутираха.
...Много жалко, че не успя...
Дали изобщо е искал?!
Susscrofa
19-01-2013, 15:17
Бутафория. Даже и инсценировката беше толкова слаба, че няма накъде повече :bouncing_smiley:
Все пак за пред гламавите им членове и електорат ще свърши работа.
Ако артистът се усети, да вземе да заведе дела срещу всички, който го шутираха.
Дали изобщо е искал?!
Засече му ГАЗОВИЯТ пистолет, опеделено е искал да свърши работа:)
---------- Post added at 13:17 ---------- Previous post was at 13:11 ----------
Важно е да се отбележи, че Доган се охранява от НСО!!!!!!
Вие видяхте ли агенти на подиума, аз видях само делегати, които яко налагаха този драматичен герой.
Засече му ГАЗОВИЯТ пистолет, опеделено е искал да свърши работа:)
То затова ГЪЗОВ, че да не се обърка нещо одурмата.
Освен основната идея, залагам на около 3 седмици само това по всички медии = Тотална димка и затъмнение за всичко останало.
Капан за наивници
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CL5qvSpKucI
Няма добри рефери в БГ, че да им дадат червен картон за симулация.
Мобилизация на електорат ;)
Добре е поне, че не са избрали някой с български произход за главен герой, че като нищо щяха да предизвикат някой етнически конфликт
Добре е поне, че не са избрали някой с български произход за главен герой, че като нищо щяха да предизвикат някой етнически конфликт
Да това е странно, може и просто да го мрази. Доста хора го мразят да не говорим, че някой от приближените му се беше самоубил. Да беше му пуснал един в крадливата зелка.
Да това е странно, може и просто да го мрази. Доста хора го мразят да не говорим, че някой от приближените му се беше самоубил. Да беше му пуснал един в крадливата зелка.
Дали се е самоубил или го самоубиха е друг въпрос
А как да му "пусне един" като са му дали газов за всеки случай, че и с празен пълнител да не вземе да му скимне нещо
Нападателят е брат на Метин Енимехмедов - това вече е най-обичаното турско семейство в Бг :thumbup: Не разбрах пистолета само боен ли е или газов?
Много ме е яд, че не го утрепаха ама много....
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CL5qvSpKucI
Бой, турска реч и бъркане в задника... Bulgaristan içinde yapılmadı:bowdown:
п.п. Оператора работи много добре с камерата.Все едно е режисирано от БТВ.
Много ме е яд, че не го утрепаха ама много....
+1
дамм,дано скоро да го :priest:
Пистолетът е бил газов, какви опити за убийство разтягат тъпите журналисти - смотаняци нещастни.:blah: Да те гръмнат с газов пистолет е все едно да ти ударят един много силен шамар, от толкова близо малко ще те опърлят и евентуално ще имаш няколко дена проблеми с очи/уши. Да убиеш човек с газов пистолет е доста трудно, в практиката шанса клони към 0 :idea:
тоя теросрист Ахмед е по-опасен
http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go
ivan dimitrov
19-01-2013, 16:56
---
какъв е тоя майтап ве? :D
тоя насочи пистолета ... имаше един момент от зяпане ... Дори имам чувството, че имаше искра от любов за миг :D
Поредната глупост, за рекламация преди изборите тази година.
Следващия ...
starata alfa
19-01-2013, 18:09
150 см пияница обезвреди 2 метров исполин с пистолет,Ахмед Доган засенчи куката и Чък Норис
Е, по-голяма комедия от това отдавна не бях виждал. А Доган, освен че се "защити" успешно, даже се изтъркаля настрана при "падането" си, като една истинска нинджа. Този човечец, ако го закъса с консултирането, може да стане я гард, я каскадьор... :rotfl:
Georgi Sartliyski
19-01-2013, 18:18
На едно от видеото давано по нова телевизия се вижда как един от турците с раирана риза поставя нож в джоба на "похитителя" голям театър достоен за оскар ако някой иска да го види да ми пише ще кача видеото и точните минути в които се случва това и ще обясня какво точно внимателно да гледа
starata alfa
19-01-2013, 18:25
На едно от видеото давано по нова телевизия се вижда как един от турците с раирана риза поставя нож в джоба на "похитителя" голям театър достоен за оскар ако някой иска да го види да ми пише ще кача видеото и точните минути в които се случва това и ще обясня какво точно внимателно да гледа
http://www.youtube.com/watch?v=Zyib7brml9Y
2мин и 40 сек
old alfist
19-01-2013, 18:59
Елементарна предизборна реклама, на която може да се вържат само неговите фенове.
Georgi Sartliyski
19-01-2013, 19:06
http://www.youtube.com/watch?v=Zyib7brml9Y
2мин и 40 сек
Браво колега гледаш внимателно голям фарс пълен провал трябва да съдят Доган и да бъде разследвам вътросният човек след като не успя да постави ножа в джоба каза че го е извадил защо въобще ще бърка в джоба какво търси там опитва се да свали обувките защо за да може да сложи нещо въпростния нож, защо ръката му е свита в юмрук за секунди се вижда че има нещо там гледайте внимателно
Lei-chery
19-01-2013, 19:13
Лошото е, че целта е постигната....
Вдигна се шум....драмата е голяма...речта за оттегляне се "провали" съвсем случайно и от независещи събития, а електората е завладян отново!!!
lordliness
19-01-2013, 19:15
а пистолета е без пълнител...
Stefan Caromov
19-01-2013, 19:16
Пошла работа. Ние заслужаваме да бъдем изтребени като нация, щатото поддържаме такива "Политици" на власт.
Georgi Sartliyski
19-01-2013, 19:18
а пистолета е без пълнител...
да няма пълнител и е газов това което е целял е постигнато
vaklinator
19-01-2013, 19:19
Сценария е все едно от турска сапунка. Фарс.
Но театъра беше забавен. Трабва да се отколява вниманието и напрежението от ВМЗ от ДЕБЕЛАШКИТЕ цени на бензина, от СОЛЕНИТЕ сметки за парното/между другото навън е 10 градуса, а сметкиде 200лева/.
Браво на ДПС добре си изиграха картите.
Отчаянието води до крайни мерки! Срамота за НСО, но и те са в сценария и всичко е планирано МНОГО ПОДРОБНО. Все още ни управлява Държавна сигурност.
Georgi Sartliyski
19-01-2013, 19:24
много съм бесен трябва да се иска отговорност на този палячо Доган даже се замислих дали да напиша с главна буква името му мисля, че не заслужава дано този път не му се размине в което се съмнявам
Според мен това е акт на унижение... Тоя младеж си е спретнал всичко сам и целта му е да унижи Доган.Бунтарче.... изразява си мнението чрез символика някаква... Доган реагира точно като уплашен за живота си човек.Аз не вярвам в артистичните му заложби.
santo_traficante
19-01-2013, 19:44
Мобилизация на електорат ;)
Това мисля и аз:idea:В последно време се позагубиха а идват избори.....:thumbup:
ecotronic
19-01-2013, 19:51
Аз лично се впечатлих от 2 неща:
1 - Усърдието с което ритащите съ-партийци демонстрираха предаността си към лидера .
2 - Абсолютната некомпетентност, непохватност и неадекватност на иначе добре охранените охранители.
starata alfa
19-01-2013, 20:16
Според мен това е акт на унижение... Тоя младеж си е спретнал всичко сам и целта му е да унижи Доган.Бунтарче.... изразява си мнението чрез символика някаква... Доган реагира точно като уплашен за живота си човек.Аз не вярвам в артистичните му заложби.
насочвали ли са оръжие срещу теб?бъди сигурен че няма да реагираш като доган.в българия покушенията винаги са успешни,илия павлов,георги и васил илиеви и тн и тн,да планираш атентат и да влезеш с газов пистолет и да си без пълнител и да ти засече двапъти пистолета и да си боксьор и да си 2 метра и този който ще убиваш е 1,5 м и да имаш 2 ножа/макар че от кадрите на нова тв ми се струва че му слагат нож а не му го взимат/трябва или да си много голям актьор достоен за холивуд или си най големия карък и тъпанар в историята на атентатите/ако изобщо е атентат/
пп в следващия епизод на под прикритие доган ще е партньор на куката а рамбо ,командо и чък норис ще дойдат да му измият краката и след това да изпият водата:thumbup:
Фабриката заработи с пълна сила --> http://www.bbc.co.uk/news/world-21103987
starata alfa
19-01-2013, 20:30
ха,странно защо ббс имат по добра картина/видимост/ на случката
Ако знаете колко съм мечтал за това Доган да бъде премахнат. Много жалко, че не успя. Щеше да е много добър урок за всички политици.
Това е нормална реакция, но я помисли, ако това беше станало?
По голям дюшеш за ДПС, създадено от БКП не би имало никога.Това би сплотило всички турци у нас срещу българите.
За мен това си е доста нагласена работа, но дали ще се докаже - трудна работа.
alfageorgi
19-01-2013, 21:02
Крещящ анадолски примитивизъм и като персонажи и като изпълнение.Жалка работа , но за съжаление по света новината вече се тиражира с надпис-България.Личното ми мнение е , че при тия записи и ако имаме полиция , прокуратура и съд поне 10 от тиквите дето раздаваха шутове по вече обезвредения "нападател" са за показен процес и после командировка в панделата.На както всички знаем правосъдието в България е твърде интересно като резултат или по-точно липса на такъв понятие.
насочвали ли са оръжие срещу теб?бъди сигурен че няма да реагираш като доган.в българия покушенията винаги са успешни,илия павлов,георги и васил илиеви и тн и тн,да планираш атентат и да влезеш с газов пистолет и да си без пълнител и да ти засече двапъти пистолета и да си боксьор и да си 2 метра и този който ще убиваш е 1,5 м и да имаш 2 ножа/макар че от кадрите на нова тв ми се струва че му слагат нож а не му го взимат/трябва или да си много голям актьор достоен за холивуд или си най големия карък и тъпанар в историята на атентатите/ако изобщо е атентат/
пп в следващия епизод на под прикритие доган ще е партньор на куката а рамбо ,командо и чък норис ще дойдат да му измият краката и след това да изпият водата:thumbup:
Колега, айде България да си я пишем с главна буква, пък нека се гърмят
какъв е тоя майтап ве? :D
тоя насочи пистолета ... имаше един момент от зяпане ... Дори имам чувството, че имаше искра от любов за миг :D
Поредната глупост, за рекламация преди изборите тази година.
Следващия ...
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=107153&stc=1&d=1358624462
Ами... употреби го някой това момче, ама хак да им е сега биячите да ги осъдят!
Може и да не са очаквали такова развитие на нещата :tooth:
boris037
19-01-2013, 21:42
Няма значение как е реагирал Доган, в някоя от науките имаше една причинно-следствена връзка, която е неразривна.
В смисъл-какво е накарало човек, предполагам нормален, да посегне на живота на друг човек. Това не мисля, че е особено лесно, имаше една книга май "Престъпление и наказание" се казваше, която се учи по цял свят, и която точно тези проблеми разглежда.
Извинявам се ако съм объркал някой с моите догадки, но поразрових каквото можах, но никъде не намерих каква е била причината за нападението. Това едно, второ защо на такова публично място?!?! Тук отговорът е елементарен- защото този който е замислял всичко е искал гласност.
Нападателят, когато е замислял покушението му е било пределно ясно, че ще лежи в затвора,без значение дали ще успее или не, може би до живот. Искал е да се превърне в мъченик?
Съжалявам, но не мога да гледам сериозно на такъв опит за покушение, а още по-малко пък на ответната реакция на публиката.
То бива сеир , ама чак пък толкова.
Като ще стреляш някого, не го правиш с газов пищов.
После резила за охраната беше пълен.
Подкрепям колегата по-горе, че тия, които го биеха , драха и събличаха, заслужават сериозно внимание от страна на прокурора, а после и от съда.
След като го приведоха в безпомощно състояние, с извити ръце, проснат на пода, дебилите почнаха да го ритат и даже му съдраха панталоните, гащите и задника на нещастника лъсна пред целия свят.
Са за това, тия кретени заслужават по една ефективна присъда.
Май наскоро обсъждахме пределите на неизбежната отбрана.
Някога, дори в Милицията не се позволяваше паднал да се рита.
За мене Доган е вече второстепенна пионка в случая.
Все още не е излязла и експертизата на пистолета и патрона. От там може да излезе някое неочаквано зайче.
Изобщо цирка предстои.
Едва ли е режисиран.
По-скоро е чисто нашенска нелепица.:laser:
То бива сеир , ама чак пък толкова.
....
По-скоро е чисто нашенска нелепица.:laser:
Хубава думичка си имат те турците за подобни ситуации адаш... кьорфишек :tooth:
За който още се съмнява, че това НЕ Е сценарий :)
http://img600.imageshack.us/img600/1860/61631646601386012735584.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/600/61631646601386012735584.jpg/)
ecotronic
19-01-2013, 21:54
Колкото и да са тъпи политиците, не вярвам да са ЧАК толкова тъпи, че да скалъпят всичко по такъв нескопосан начин. Поради това не смятам, че този фарс е режисиран и изигран по някакъв сценарий. Няма да се учудя, ако момчето си е направило някакъв сериозен облог за да извърши това. Или е изперкало нещо.
хахаха http://dnes.dir.bg/news/napadenieto-ahmed-dogan-12862588?nt=4 - "Патроните за нападението срещу Доган били сигнално-звукови" - момчето си прави ташак, дори четох, че е тренирал бокс, ако беше решил щеше да има доста избити зъби на чичаци за събиране :)
nikolaaaay
19-01-2013, 22:39
Опит за убийство на тъпанчетата на ушите е имало. Това е унизителен цирк, който показва отношението на политиците към електората.
В една нормална държава на участниците в побоя ще бъдат повдигнати сериозни обвинения. Първо - "терористът" със сигнално-звуковия пистолет беше на земята когато започнаха да го ритат и второ- попречиха на НСО да го обезвреди. Ами ако беше истински терорист с бомба?!
пп в следващия епизод на под прикритие доган ще е партньор на куката а рамбо ,командо и чък норис ще дойдат да му измият краката и след това да изпият водата:thumbup:Първия път хукнах да бягам, че не знаех какъв е пищова, но предположих, че е газов... Втория път бях в затворено помещение и пищова беше опрян в коляното ми.... със сигурност беше боен и нямаше смисъл да правя каквото и да било:) Стреляли са по мен с пушка... съчмите се забиваха до мен.Роден съм в Люлин и 24 години живях там:)И от казармата имам едни спомени с Калашници... :)
Доган очевадно е изненадан... не играе.
starata alfa
19-01-2013, 23:37
Първия път хукнах да бягам, че не знаех какъв е пищова, но предположих, че е газов... Втория път бях в затворено помещение и пищова беше опрян в коляното ми.... със сигурност беше боен и нямаше смисъл да правя каквото и да било:) Стреляли са по мен с пушка... съчмите се забиваха до мен.Роден съм в Люлин и 24 години живях там:)И от казармата имам едни спомени с Калашници... :)
Доган очевадно е изненадан... не играе.
и при все тоя опит пак не реагираш като доган,ама той явно е имал жокер:spell:
и при все тоя опит пак не реагираш като доган,ама той явно е имал жокер:spell:Това са различи ситуации, а и аз не бях изненадан:)
Ахмет Доган е моят отговор :guillotine:
Току що гледах видеото....смешници.
Даже не могат и да реагират охранителите по професионален начин....откакто го проснаха почнаха да скачат и да ритат......че да идват и други....
Аз ако стигна до там,че да изляза на подиума с пистолет до главата на Доган,със сигурност няма да е газов :devil:
Според мен им и вариянт в който Доган Ефенди изобщо да не е знаел какво се случва.Постановката да е от негови хора и така ми изглежда.Време е за някаква промяна в партията и трябва да се реагира.Всяко едно действие си има причина.Въпросът е кой има изгода от цялата патардия.Всички ние знаем и имаме мнение от това което ни казват медиите,а дали наистина е така?Дали Доган наистина е този за когото ни го представят?
endeavour
20-01-2013, 14:38
Оптимисти... Бъдете сигурни само за едно - който е наблюдавал Доган през последните 20 години, даже и да не го понася ще се съгласи, че не е толкова тъп, та да режисира сам такава бутафория.А останалото са детайли на фона на това каква гюрултия се вдигна из Европата. За това ви се чудя на убедеността, че всичко това касае само ДПС-електората... Жалко за България, или поне това,дето е останало от нея. Сега очаквайте лавина от енергични "действия" от страна на милиционерите, с които да извлекат предизборни дивиденти от тая калпава постановка.
ecotronic
20-01-2013, 15:30
Като гледам, повече от 2/3 от изказалите се по темата са привърженици на тезата за "режисиран сценарий". Т. е - привърженици на теорията за световната конспирация.
Психолозите ясно обясняват такава нагласа.
Така се случва, когато един човек прекалено много е бил лъган и поради това вече е свикнал да приема всичко с недоверие. Колкото и просто и очевидно да е то.
Жалко за нас. Успяха да ни втълпят това, че нищо не зависи от нас самите а е плод на велики и тайни замисли.
А може би самото това е било целта на световната конспирация?
ital_fen
20-01-2013, 15:58
Толкова фалшиво нападение няма никъде. Всички медии писаха че е атентат, с газов пистолет. Момчето което напада има 3 дела за побой, 3 за кражба, и още незнам си колко за хулиганство. Което води до извода че едва ли е толкова тъп за да тръгне с газов пистолет. За мен лично всичко това е измислено, на човека му е платено за да направи сеир. А някой замислял ли се е че може да отклоняват вниманието ни от нещо друго??? Аз лично съм забелязал че щом идва нещо важно за страната все нещо се случва. А скоро има референдум. Незнам до колко е внушение ама.... то ще се разбере ;)
Ама на това семейство не им върви... Брат му , дето спечели Ферарито от Слави не можа да си запали колата.
На тва момче му засича пистолета... абе каръци :unsure::unsure::oops:
Театър...и то долнопробен...няма конспирация...а е смешно!
- с газов пистолет най-много да го опърли,
- ако някой тръгне с насочен пистолет към теб...най малкото ще приклекнеш, ще се прикриеш с ръце
- охраната как не го е хванала на влизане с пистолет и два ножа
- как въпросният долен мангал не го видя нападателя си да приближава на огромна сцена...нито охраната го забеляза вървейки към него
- как ще засече пистолета...това е първи патрон в цефта...няма засичане...
- пистолета се вижда, че е без пълнител
Като се замислиш над всичко това стигаш до отговора...как да се убедени електрората на тея безделници...повечето неграмотни и български незнаещи!
Като гледам, повече от 2/3 от изказалите се по темата са привърженици на тезата за "режисиран сценарий". Т. е - привърженици на теорията за световната конспирация.
Психолозите ясно обясняват такава нагласа.
Така се случва, когато един човек прекалено много е бил лъган и поради това вече е свикнал да приема всичко с недоверие. Колкото и просто и очевидно да е то.
Жалко за нас. Успяха да ни втълпят това, че нищо не зависи от нас самите а е плод на велики и тайни замисли.
А може би самото това е било целта на световната конспирация?
Колега, не аз и ти сме таргет групата на цирка, ние така или иначе за ДПС няма да гласуваме.
old alfist
20-01-2013, 19:07
Забелязахте ли как безстрашния лидер бързо преодолява изненадата и с умела хватка поваля добре физически сложен нападател - ще се пукна от смях.
ital_fen
20-01-2013, 19:19
Забелязахте ли как безстрашния лидер бързо преодолява изненадата и с умела хватка поваля добре физически сложен нападател - ще се пукна от смях.
Е то затова хората се усетиха че нещо не е наред.
И сега даже излиза че тези 10-тина души които пребиваха ''нападателя'' няма да бъдат наказани. Егати, значи ако видим някой полицай да арестува някой, може да отидем и да го смелим от бой, и това ще ни се размине
Е то затова хората се усетиха че нещо не е наред.Хората усетиха това, което най-лесно се усеща.Много малко хора анализират ситуацията и си размърдват мозъченцата.
Чалга и турски сериали = почти никакво мислене.
ital_fen
20-01-2013, 19:27
Хората усетиха това, което най-лесно се усеща.Много малко хора анализират ситуацията и си размърдват мозъченцата.
Чалга и турски сериали = почти никакво мислене.
Това е вярно. Но и с анализ и без пак си е цирк. Ако тръгнеш да анализираш намираш безброй издънки.
Susscrofa
20-01-2013, 19:36
Подкрепям Кукера, че Доган наистина се изплаши, тази реакция не може да се изиграе. Мисля, че той определено не очакваше всичко това.
old alfist
20-01-2013, 20:28
Подкрепям Кукера, че Доган наистина се изплаши, тази реакция не може да се изиграе. Мисля, че той определено не очакваше всичко това.
Доган наистина може и да не е знаел, за да изглежда по-автентично случката.
Добре, нека да анализираме ...
Ще може ли някой да хвърли светлина в/у:
- Защо да тръгнеш да насочваш пистолет без пълнител?
- Защо (след като няма пълнител), натискаш спусака два пъти?
(това са въпроси относно "нападателя")
Лично не смятам, че този "нападател" е действал сам. Та, защо да планират такова "нападение" , като е очевидно, че нямали са намерение да убиват Оби Уан Доган?
Източник близък до семейството твърди, че двамата братя са се хванали на бас кой ще стане по-известен.
Тъпо ако е истина ...
Източник близък до семейството твърди, че двамата братя са се хванали на бас кой ще стане по-известен.
Тъпо ако е истина ...
Колкото тъпо и елементарно да звучи, това е истината.
Но българина е гладен за конспирации, и толкова прост отговор няма да го нахрани. ;-)
old alfist
20-01-2013, 21:18
Но българина е гладен за конспирации, и толкова прост отговор няма да го нахрани. ;-)
Всичко е възможно, истината е някъде в неизвестното - откачалки всякакви.
+1 момчето си направи ташак, а анализаторите превъртяха от анализи :) слагам и себе си в това число щото постановка ми беше първоначалната мисъл - на 1стр.
ivan dimitrov
20-01-2013, 21:20
---
dimitar_vd62
20-01-2013, 21:31
А с действията си след обезвреждането на нападателя, наритаха всякакви права и демокрации.Не може хора претендиращи че се борят за такива, да постъпват така.Народа е казал - на куче и турчин вяра да нямаш.
След като истината Ви е известна, вероятно знаете и "цената" на този облог. Ще е интересно да я споделите.
Ами тъй-като темата не ми е интересна, още повече турските сериали, не мисля да влизам в полемики с когото и да е.
Преди два дни гледах "Животът на Пи", в този филм се разказва една история в две версии, едната не е истина, но звучи реално, другата е нереалистична истина, а дали е така, всеки сам ще прецени в какво да вярва. ;-)
old alfist
20-01-2013, 21:36
А с действията си след обезвреждането на нападателя, наритаха всякакви права и демокрации.Не може хора претендиращи че се борят за такива, да постъпват така.Народа е казал - на куче и турчин вяра да нямаш.
Какви турци са това, истинските турци са почтенни хора - това е измет, един даже тръгна да му сваля гащите.
Както коментира един бивш член на ДПС от обкръжението на Доган, по повод лидеската смяна - агент Сава бе сменен от агент Павел
те и други имена, като агенти си имат..
Ето списъчето, за справка,
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA_%D0%BD%D0%B0_ %D1%81%D1%8A%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D 1%86%D0%B8_%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D1%8A%D1%80%D0%B6%D 0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1 %80%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82
dimitar_vd62
20-01-2013, 21:56
Какви турци са това, истинските турци са почтенни хора - това е измет, един даже тръгна да му сваля гащите.
Няма турци и турци, стига с тая толерантност.
А аз пак като милиционер твърдя, че могат да го осъдят на една година за хулиганство и заплаха за убийство, но нищо повече.
Ха да видим, тия биячи как ще ги осъдят!
Спирам, защото ще стане мазало!
dimitar_vd62
20-01-2013, 22:15
Бих се радвал да ги осъдят, но съм морално удовлетворен че много зрители и зрителки, се възмутиха и си казаха отношението и не съм срещнал някой който да твърди обратното.Страхливци, женчовци, лизачи.
А аз пак като милиционер твърдя, че могат да го осъдят на една година за хулиганство и заплаха за убийство, но нищо повече.
Спирам, защото ще стане мазало!Аз заплаха за убийство не виждам никъде.Няма атентат, няма опит за убийство, няма предсмъртно писмо до майка му... Всичко това е украса.
Mind_Control
20-01-2013, 22:26
Спирам, защото ще стане мазало!
Ами ти като милиционер би трябвало добре да знаеш, че можеш да отидеш в районното, като възмутен гражданин станал свидетел на побоя и да си пуснеш една жалбичка. По тоя начин може да задвижиш съдебен процес.
Животът на Пи е един от малкото готини филми напоследък.
Интересно ми е дали тези дядки щяха тъй да ритат ако бяха на 4 очи с него. ЕКОЛА ми изглежда друго яче с пълнител...
Ако им се удаде възможност всички ще ни ритат така... ... ...
Ако им се удаде възможност всички ще ни ритат така... ... ...
Абсолютно съгласен! Ние за тях сме свини и неверници ...
Говоря проверени неща.
Ами ти като милиционер би трябвало добре да знаеш, че можеш да отидеш в районното, като възмутен гражданин станал свидетел на побоя и да си пуснеш една жалбичка. По тоя начин може да задвижиш съдебен процес.
Знам, бе!
Ама отдавна няма вятърни мелници...
Все пак, радвам се , че се видя, какви хора са в президиума на ДПС.
"Тая азиатска черта на характера има място само в Анадола." - Кемал Ататюрк.
Аз за това си го харесвам архитекта на съвременна Турция.
Той рязко разделя османците от турците.
Тия нашите от ДПС са още в неолита.
Ще цитирам и една друга туркина:
-С тоя материал не тррябва да влизаме в Европа!
Изобщо не знаеше за изказването на ББ.
Пак се отплеснах!
Момчето може да мете градската улица 10-15 дена, а защо не и един месец, ама останалите биячи във водевила трябва да си понесат наказанието.
Иначе ще ме е срам като милиционер, че поне полицаите не сме ги обучили...
Абе. лягам си :toilet:
Аз не знам, защо мислите, че нямаше да има ритане, ако вместо Доган на трибуната беше Бойко, а вместо Октай нападателя беше Иван :?
Говорите така, сякаш случката е случка, защото са турци, а това можеше да се случи с абсолютно всеки политик и сценария щеше да се развие по абсолютно същия начин :)
Аз не знам, защо мислите, че нямаше да има ритане, ако вместо Доган на трибуната беше Бойко, а вместо Октай нападателя беше Иван :?
Говорите така, сякаш случката е случка, защото са турци, а това можеше да се случи с абсолютно всеки политик и сценария щеше да се развие по абсолютно същия начин :)
А ако имаше хора, които да си разбират от работата (НСО) дали щеше изобщо да се стигне до там?
Crusader
21-01-2013, 10:16
Горното е вярно...
Обаче шапка свалям на службите...Касим Дал е аут...
tokata_pz_flex
21-01-2013, 10:25
За мен тия дебели скапаняци , които го ритаха са за солидни глоби , да не кажа за затвор ... Егати лешоядите ! Като са много са силни ... грозна работа !
Дори сега подписах една електронна петиция за повдигане на обвинения на '' биячите '' . Дано има резултат !
Законите, а и тълкуванията им са категорично ясни.
След като не оказва съпротива, то използването на физическа сила и помощни средства е престъпление.
Няма какво да го умуваме.
Биячите трябва да се осъдят немедленно и строго.
Саморазправа и брутално насилие и то пред целия свят не подлежи на коментар и условности.
Susscrofa
21-01-2013, 11:26
Нека някой познаващ мюсюлманските привички, да сподели, свалянето на панталона не беше ли опит за изнасилване след кютека и традиционен ли е този акт при мюсюлманите.
Абсолютно не си прав!
Тази гледка можехме да я видим евентуално само на конгрес на АТАКА!
ital_fen
21-01-2013, 11:50
Абсолютно си прав. Само партия която насажда омраза и има толкова злоба в редиците си е способна на това.
tokata_pz_flex
21-01-2013, 12:28
Кире без значение от коя партия са , все заслужават съд ! Те са се самозабравили ...
Сега ми се пръкна мисълта в зелената кратуна, че всъщност е много добре, че това стана. Нека си види електората на ДПС, какви са му велможите и какво ги чака, ако не дай си боже вземат властта.:bouncing_smiley:
Много ми хареса стила.
Първо бой, а после и е*анье!
Някой психиатър може да каже за какво става въпрос.
Сигурно и кадъните така си оправят.Изобщо дай им вързан човек и им гледайте сеира.
Crusader
21-01-2013, 15:47
Изпускате важното...не е важно кой ритАл и кой Ебал... и въобще изпускате ролята на ДПС в цялата картинка...
...ами ако вместо от ДПС, 1 милион определящи се като турско малцинство бяха контролирани от партия дирижирана от брадатите...
В Косово така стана, видях го от първа ръка... и в тоя ред на мисли, не ръцете ми и задника на ДС трябва да целувате, че успешно насочват нещата в правилната посока...
Морди, сила беше употребена /помощни средства не видях/ но къде в закона пише колко точно сила и в какъв вид, да пише че след преустановяване на съпротивата употребата се спира, но тия на сцената имат перфектно оправдание, та оня мишок се съпротивлява и все още е потенциално опасен /тоест не са му поставени помощните средства - белезници/ освен това от дрехите му извадиха нож...той Никито Кокинов не случайно отказа да се занимава с това, хитър е копелето....
И за тия дето много я разбират но не са минали антитерористична подготовка, събуването на гащите е обичайна практика, даже понякога се цепват отзад, за да е принуден терориста да ги държи и ако се отскубне да му трудно да избяга...
55 секунда на клипа:
https://www.youtube.com/watch?v=Z6VYYzVAS3E&list=FL6nuzqEO7a_KwDNw3bOclIA&index=34
Mind_Control
21-01-2013, 15:57
Ине ръцете ми и задника на ДС трябва да целувате, че успешно насочват нещата в правилната посока...
Ти щом си любител на задниците, си ги целувай. На тях това им е работата и затова Вътрешно Министерство има най- големия бюджет, платен естествено от нашите данъци.
Crusader
21-01-2013, 16:01
Ха....поредния глупак...а после що ви манипулират лесно - щото сте тъпи!
Mind_Control
21-01-2013, 16:08
Ха....поредния глупак...а после що ви манипулират лесно - щото сте тъпи!
Вие военните не ми се хвалете с много мозък :D чули, недочули, какво казват началниците и повтаряте, като папагали. И по- тъпото е, че се мислите за просветени.
spe4elist
21-01-2013, 17:07
:censored:
Susscrofa
21-01-2013, 18:45
Изпускате важното...не е важно кой ритАл и кой Ебал... и въобще изпускате ролята на ДПС в цялата картинка...
...ами ако вместо от ДПС, 1 милион определящи се като турско малцинство бяха контролирани от партия дирижирана от брадатите...
В Косово така стана, видях го от първа ръка... и в тоя ред на мисли, не ръцете ми и задника на ДС трябва да целувате, че успешно насочват нещата в правилната посока...
Морди, сила беше употребена /помощни средства не видях/ но къде в закона пише колко точно сила и в какъв вид, да пише че след преустановяване на съпротивата употребата се спира, но тия на сцената имат перфектно оправдание, та оня мишок се съпротивлява и все още е потенциално опасен /тоест не са му поставени помощните средства - белезници/ освен това от дрехите му извадиха нож...той Никито Кокинов не случайно отказа да се занимава с това, хитър е копелето....
И за тия дето много я разбират но не са минали антитерористична подготовка, събуването на гащите е обичайна практика, даже понякога се цепват отзад, за да е принуден терориста да ги държи и ако се отскубне да му трудно да избяга...
55 секунда на клипа:
https://www.youtube.com/watch?v=Z6VYYzVAS3E&list=FL6nuzqEO7a_KwDNw3bOclIA&index=34
Те за това ли Кадафи го изнасилиха с нож, бе господин шапкар?:)
Що се излагаш, ония с раирания пуловер е голям антитерорист:)
Crusader
21-01-2013, 22:10
Те за това ли Кадафи го изнасилиха с нож, бе господин шапкар?:)
Що се излагаш, ония с раирания пуловер е голям антитерорист:)
Ти там недей да бараш, там налагаха "американската демокрация" араби...говоря ти за стандартни техники, ма ти от къде да знаеш тия работи...
Е**м ти шибаната държава, глупаците които ни управляват направиха така че да те е срам че носиш униформа в тая държава, ма така е като министър е Аньо, а не някой като Кенан Еврен примерно...Куку-ригото беше прав, топки трябват...
dimitar_vd62
22-01-2013, 01:03
Срам те е защото армията де факто не е деполитизирана и я управляват натегачи и маши на властта.Анюю Анев е член на ГЕРБ което му дава възможност за политическа кариера.
На 7 ноември 1982 г. Еврен е избран за президент на републиката на референдум, на който е одобрена и нова конституция. Той винаги е афиширал привързаността си към заветите на Кемал Ататюрк, но след взимането на властта закрива някои от институциите, основани от бащата на нацията и често е обвиняван, че променя законовата система на Турция против принципите на Ататюрк. По време на неговото управление редица политически дейци са преследвани, осъдени и екзекутирани заради своите убеждения. По повод на тези екзекуции Еврен произнася знаменитата си фраза „Трябва ли да ги храним, вместо да ги избесим?“
Susscrofa
22-01-2013, 08:43
Ти там недей да бараш, там налагаха "американската демокрация" араби...говоря ти за стандартни техники, ма ти от къде да знаеш тия работи...
Е**м ти шибаната държава, глупаците които ни управляват направиха така че да те е срам че носиш униформа в тая държава, ма така е като министър е Аньо, а не някой като Кенан Еврен примерно...Куку-ригото беше прав, топки трябват...
Те може да налагат нещо си, но методите им са характерни за региона и религията им.:)
Човекът, който носи униформата я изпълва с чест и достойнство, не очаквай самата униформа да те изпълни с тези достойнства.
Министърът е нормално да е политическа фигура.
Като те е срам не носи униформата.
Та не разбрах, делегатът с раирания пуловер антитерорист ли беше?:)
Ако тоя е терорист, аз съм Тарас Булба.
Всеки обучаван за антитероризъм, има около секунда, за да оцени обекта.
Те го имаха.
Ако пищова му засече, то разстоянието беше непосредствено и с него можеше да му пръсне черепа.
Ясно се видя, че е клоун.
Охраната тотално се осра.
Причината е много проста.
Единствената антитерористична група беше към 5-ти отдел на ДС.
Всички останали са имитатори и закачалки!
Тоест разнасяха униорми и барети.
ГЩ също се опита да създаде нещо по подобие на Тюлен-6, но бързо им беше дръпнат нашийника.
Кадрите, които ходихме в СССР, тоест в Спецназ, сме доволно малко и изключително снайперисти. Няма полеви играчи и това обезсмисля всичко.
Това е отговора ми, на риторичния въпрос на Прасчо, за тоя с раираната блуза.
С една дума: "на умрял кон нож вади"
Ето тая бруталност омерзи обществото.
От край време се знае:
Паднал не се бие.
Тука и гащите му свалиха и никакви "антитерористични" оправдания не приемам, от хора, дето не са виждали жив престъпник!
Който знае, разбира какво казвам!
Наздраве!:beer:
nikolaaaay
22-01-2013, 23:24
Човекът, който носи униформата я изпълва с чест и достойнство, не очаквай самата униформа да те изпълни с тези достойнства.
Министърът е нормално да е политическа фигура.
Като те е срам не носи униформата.
Много добре казано.
Crusader
23-01-2013, 18:54
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/424030_470346666360538_1630017867_n.jpg
No comment!
Susscrofa
23-01-2013, 19:18
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/424030_470346666360538_1630017867_n.jpg
No comment!
Я провери колко войника се падат на 1000 души население на държави в ЕС и тогава пускай такива послания.
Освен, ако не желаеш като съотношение да гоним С. Корея.
Във Великобритания имат намерения да свалят бройката под 100 000.
Хм, първоначалното ми впечатление е огромно разочарование, че момъка не се справи, после се сетих, че това са си артисти и няма смисъл да ги мисля. После пак се разочаровах, но тоя път от вестта, че за оня повляк държавата е похарчила 2,5 милиона за охрана. Тцтцтц аз като редовен данъкоплатец искам да ме питат като мислят да харчат пари за глупости.
Crusader
23-01-2013, 19:31
Я провери колко войника се падат на 1000 души население на държави в ЕС и тогава пускай такива послания.
Освен, ако не желаеш като съотношение да гоним С. Корея.
Във Великобритания имат намерения да свалят бройката под 100 000.
Свиньо, това беше подигравка....или и ти трудно стопляш, като оня с малкия мозък?
---------- Post added at 17:31 ---------- Previous post was at 17:27 ----------
Пишман бабаит с кьорфишек пищов бастиса гьонсурат политик. Бая кютек, бол сеир, хептен уйдурма.
:rotfl:
Susscrofa
23-01-2013, 19:52
http://www.youtube.com/watch?v=6P_44wx59ug&feature=player_embedded
Гледайте след втората минута.:)
http://www.youtube.com/watch?v=6P_44wx59ug&feature=player_embedded
Гледайте след втората минута.:)
Ти виж коментарите ... пълна излагация ...
Ето пример за хора, които още живеят в миналото и нямат никаквно намерение да продължат напред:
Bibchetoo
that's so embarrassing... this political piece of **** deserves much more.. he stole so much of the country and gave so many rights to Turkish people... On the national television of Bulgaria there are news in Turkish language which I believe is unacceptable.. we've been 500 years under slavery.ffs.. the entire attack is a circus to attract attention..
и още:
panterkata16
Absoliutno!!!Te prosto nqmat rabota tuka v politikata.Kvi predstaviteli,kvi malcinstva.To da si gi ima turci,cigani,patagonci kvito shte da ima.Ama do tuk.Bez da se namesvat v nasheto upravlenie i darjava.A to toq Ahmed az ne znam kak mu se svidi na sarceto da se ottegli ot postta ne znam.No daje i da se e mahnal to idva drug i sled tova drug i edin vid nqma otarvane.Cqlata partiq trq se razturi.Az nz kade drugade ima takava partiq za malcinstvata pone az ne sam chuvala v koq darjava.
и още:
drubasna 19
Opitvat se da minat s nomera che trqbvalo nqkoi da predstavlqva malcinstvata (turci, cigani..).I stava nqkva pulna idiotshtina shtoto vseki turchin e edin vid zaduljen da glasuva za tqh shtoto sa "tehnite hora" i ako ne glasuvat za tqh sa vidish li, izmennici.Pulna prostotiq e razbira se, pri polojenie che sme bulgari i bi trqbvalo da ni upravlqvat bulgari...Ama specialno Dogan e ot tolko vreme v politicata...kato nekuv buren deto nikoi ne moje da go mahne...
Да не говорим, че пишат на маймуница на видео на английски език ... без коментар :-/
Иначе клипа радва :D
Stoyan Georgiev
23-01-2013, 23:54
RWJ е готин
само ме е яд, че тъй като е най-гледания Ютюбър половин свят ще ни запомни като Ахмед и Октай, едва ли не сме турци/араби :)
RWJ е готин
само ме е яд, че тъй като е най-гледания Ютюбър половин свят ще ни запомни като Ахмед и Октай, едва ли не сме турци/араби :)
Ами то проблема е още от Алеко описан. В незабравимия му пътепис и него и доктора са ги писали турци там в Америка!:disgust:
Stoyan Georgiev
24-01-2013, 10:08
Ами то проблема е още от Алеко описан. В незабравимия му пътепис и него и доктора са ги писали турци там в Америка!:disgust:
само, че тогава да си поданик на Османската империя е било нещо... говорим за различни неща :)
само, че тогава да си поданик на Османската империя е било нещо... говорим за различни неща :)
То и сега да си гражданин на Турция не е по-малко!:rtfm:
Ранобудниче
24-01-2013, 11:44
А като страничен ефект (или не съвсем..) г-н нинжда отново припечели класна и всеотдайна охрана за известно-неизвестен период от време (поне година или до следващата постановка). И о, да - всеотдайна ще е (че и повече), още как.. като гледа случващото се със сегашната.
Великолепен пример за оптимизация на разходите във време на криза.
Да живее прагматичното зло.
old alfist
24-01-2013, 11:59
Мен ме изкефи коремнопретъркалящия стил на Доган, с който се оттегли от бойното поле.
Мен ме изкефи коремнопретъркалящия стил на Доган, с който се оттегли от бойното поле.
Личи си че е гледал фими с Чък Норис:boxing::Bolt:
Това му навик и от политиката, да се претъркаля и сниши, когато има опасност някаква.
......цирк.....цирк......цирк........всичко останало е глупости на тракалета..........
Сатиричния театър пое отговорност за атентата срещу Ахмед Доган :)
Сатиричния театър пое отговорност за атентата срещу Ахмед Доган :)
.......и Бени Хил......лека му пръст.........:big_beer:
До сега слушах един гъзолизец, който обясняваше, че биячите просто били афектирани и не знаели какво правят!
Как само ще се измъкнат!
Веднага, като видях, тия биячи, си помислих, че тия са сигурни в следващите листи на ДПС, после се появиха и подобни публикации в пресата.
ivan dimitrov
26-01-2013, 11:06
---
starata alfa
26-01-2013, 13:44
странното е чи никой не коментира виковете им-убийтего,убийтего
lordliness
26-01-2013, 14:50
и защо тези от дпс постоянно говорят, че някой искал да има етническо напрежение, атентатора си беше техен все пак
old alfist
26-01-2013, 16:47
Това бяха номера от селски вечеринки за заостряне на вниманието към тази псевдо партия, базирана на етническа основа, но в същото време показателна за противоречията протичащи в нея.
lordliness
26-01-2013, 16:59
Това бяха номера от селски вечеринки за заостряне на вниманието към тази псевдо партия, базирана на етническа основа, но в същото време показателна за противоречията протичащи в нея.
тези партии в България са забранени
Според мен стана ясно какво е отключило агресията на делегатите.
Причината е че пистолета на младежа е засякъл :)