View Full Version : Каква кола бихте си купили след 159?
Пускам темата да не ме изпревари някой не за друго:spell:
b_angelov
20-01-2013, 10:50
Че то има ли живот след смъртта? :goodnight:
Ами може да се помисли и за теми - каква кола бихте си взели след ферарито, ламборджинито и т.н...:)
Фиат Крома............:devil::devil::devil::devil:
Прав си, спор няма :wein::)
:haha: :haha: извратено :)
:haha: :haha: извратено :)
Що какво и е на Кромата,малко е грозновата отвън,ама вътре като е с високо ниво на оборудване е страшна :devil::devil::devil::devil: и е супер практична кола
Georgi Sartliyski
20-01-2013, 12:26
май вече идва времето на джип
Е, това вече е гавра от една страна, от друга пък алтернатива :pimp:
Или Нисан Мурано
Еволюция :) Мураното по го разбирам, ама то е май само бензинояд :)
Реално алфа няма какво да ми предложи в бъдещ план за алтернатива на по-добро от 159 за дадения момент.
Но определено си нямам идея към какво бих се насочил...ако знаех щях да си го купя него.
Със сигурност ще е пак голяма кола с 4-ри врати...няма начин за ван...
Ако имах 159 и мислех да я сменя, щях да я сменя с 155:flirt::go::go::cheers:
Винаги на горе и на пред...стремим се към по-ново и по-хубаво...това са моите критерии за автомобил...Винаги съм бил фен на Шеви Камаро...и Range Rover Sport...новичките ме съблазняват!
След 159 бих си взел астра около 2000-ната година. ... Комби.... Се тая какво ще караш.... магията няма да я има...
.....много са не знам от коя да почна.......
Stoyan Georgiev
21-01-2013, 13:10
БМВ Х5 или Ауди А6 авант
или q7 или GL :D
Аз на едно такова бих се качил с голям кеф :)
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11351846754539392&f1=details&slink=1u3u28
Code, знаеш какво да си харесаш. Мн радва това.
Q7 не е мн мн арна...един мой авер кара на баща си q7-та не е мн гот...очаквах повече.
Х5 след 2008г. с новия фейс е гот!
Stoyan Georgiev
21-01-2013, 17:31
Code, знаеш какво да си харесаш. Мн радва това.
Q7 не е мн мн арна...един мой авер кара на баща си q7-та не е мн гот...очаквах повече.
Х5 след 2008г. с новия фейс е гот!
абе х5 ми вози твърдо като за толкова голяма кола :) q7 е като параход - подобаваща и пристойна кола :D
Определено е просторна...мн шукариики има тая кола...но просто не ме кефи, не ми прави добро впечетление. Колата е 3.0 ТД...на 60к км...от нова я имат. Иначе никакви проблеми не са имали...само веднъж при среща с травопост 1м висок на 50 см широк...счупен носач и въздушно окачване повредено, калник и бронята малко...и моят беше пил малко и ремонта отиде на 15к лв...
или q7 или GL :D
Множко ще ми дойдат на бюджета Q7 и GL. Иначе в един идеален свят бих скочил на Х5 М. Това е най-удобната кола, която съм карал. Все едно съм си в хола вкъщи.
Някой ден....
ПС. А може и едно RS6 Avant. Ей така - за разкош. Земи тва семейно комби 580 коне.... Всъщност съм си обещал, че някой ден ако имам възможнст ще си направя един франкенщайн - 159-ка комби с удължена база (адски е тясна тази кола), мотор от Мазерати или Ферари, щар по щар. Те тава ще да е....
След 159 ... :evilsmiley:
След 159 ... :evilsmiley:
Евала батка, тва изглежда зло, на мен също ми харесва, ма като гладам "развитието" на марката, май ще трябва сами да си ги произвеждаме.:-D
Jivko7777
23-01-2013, 23:00
Аз на едно такова бих се качил с голям кеф :)
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11351846754539392&f1=details&slink=1u3u28
Христо нещо си облъчен вече с тия дизели :devil:
Stoyan Georgiev
23-01-2013, 23:49
Множко ще ми дойдат на бюджета Q7 и GL. Иначе в един идеален свят бих скочил на Х5 М. Това е най-удобната кола, която съм карал. Все едно съм си в хола вкъщи.
Някой ден....
ПС. А може и едно RS6 Avant. Ей така - за разкош. Земи тва семейно комби 580 коне.... Всъщност съм си обещал, че някой ден ако имам възможнст ще си направя един франкенщайн - 159-ка комби с удължена база (адски е тясна тази кола), мотор от Мазерати или Ферари, щар по щар. Те тава ще да е....
GL 63 biturbo, пускам си Лияна - Изневяра и проронвам сълза за Алфа Ромео и яко на кик-даун :DDDDDDd
уАААахАХХАХхХАХАХА :DDDDDDD
ебавам се, не слушам чалга :D
Linkestis
24-01-2013, 00:14
GL 63 biturbo, пускам си Лияна - Изневяра и проронвам сълза за Алфа Ромео и яко на кик-даун :DDDDDDd
уАААахАХХАХхХАХАХА :DDDDDDD
ебавам се, не слушам чалга :D
бясно карай..на червено...направи за мене нещо забранено
Евала батка, тва изглежда зло, на мен също ми харесва, ма като гладам "развитието" на марката, май ще трябва сами да си ги произвеждаме.:-D
От плексиглас :)
От плексиглас :)
....и стари винкели от Кремиковци, отлежали в калта. И циганче в багажника за парктроник.....:wow: