View Full Version : Модул за централно заключване
Здравейте,от доста време следя форума и има теми,които са ми били изключително полезни :thumbup: Сега е време и аз да попитам нещо.Попадна ми един модул за централно заключване.Къде му е мястото,че нещо не мога да се оправя по тези схеми?Когато взех колата имаше аларма,но нещо точеше акумулатора и свалях някакъв бушон,за да я изключа,с което и дистанционното за отключване и заключване спря да работи,но убийте ме не помня от къде,че беше отдавна
endeavour
20-01-2013, 08:35
Поне на моята е на таблото с предпазителите, което е над педалите - помня, щото го изхвърлих,понеже не работеше и сложих триканален модул, та да ми отключва дистанционно и багажника.
mimouzunov
20-01-2013, 08:53
Бушон 18 и реле 4 са за централното! Ако имаш нов модул за управление с дистанционно можеш да го вържеш към въпросното реле директно. Управлението е по - и за отваряне и за затваряне. На релето от долу има писания кое е захранване кое управление и тн!
Alfa User
20-01-2013, 10:24
Моя модул е фабричен, и стои до краката на шофьора - зад мястото за касетофона/CD-то.
endeavour
20-01-2013, 11:05
... На релето от долу има писания кое е захранване кое управление и тн!
На моето реле, както и на още едно,което купих от морга, отдолу няма абсолютно никакви означения, та се наложи да ги определям с мултицета
Благодаря ви,оправих се,макар че се вкарах в приключение тъй като и при мен няма означения