View Full Version : Към Колегите от Плевен| Хубав Бензин къде ?!
Здравейте колеги искам да ви попитам къде мога да намеря читав бензин в Плевен че последните 4-5 дена с този на ОМВ 95 145-цата гори като щура и не върви както примерно със същия само че от Лукойл ? Аз съм се решил да и сипя 100 октана и питам конкретно за 100 октанов хубав бензин ?
Лукоил и Еко са свестните. Освен това не си давай парите за 100 октана - тая кола няма да го оцени и няма да има никаква разлика нито в разход, нито вървене.
old alfist
22-01-2013, 21:34
Естествено, класиката в жанра Shell V-Power Racing на Шел-Център Плевен/Колелото на входа на града/ - никакви проблеми през всичките години.
Естествено, класиката в жанра Shell V-Power Racing на Шел-Център Плевен/Колелото на входа на града/ - никакви проблеми през всичките години.
И аз чух че на шел-а било най-добре , също ми хвалиха и някакво екто 95 на Лукойл-а на изхода за Ясен
Ама тоя v-power 3 лева/литър....
old alfist
22-01-2013, 22:29
И аз чух че на шел-а било най-добре , също ми хвалиха и някакво екто 95 на Лукойл-а на изхода за Ясен
Ама тоя v-power 3 лева/литър....
Миналата седмица зареждах - не съм гледал цената, мисля, че е под 3лв, но ти питаш за хубав бензин и аз наистина не съм имал проблеми с него.
Миналата седмица зареждах - не съм гледал цената, мисля, че е под 3лв, но ти питаш за хубав бензин и аз наистина не съм имал проблеми с него.
Ще мина да сипя утре да го пробвам как гори и върви с него и ще кажа какъв е резултата от цялата манипулация ;]
old alfist
22-01-2013, 22:37
Ще мина да сипя утре да го пробвам как гори и върви с него и ще кажа какъв е резултата от цялата манипулация ;]
Знай, че ефекта може да го усетиш след няколко резервоара, за да може да прочисти горивната система.
Знай, че ефекта може да го усетиш след няколко резервоара, за да може да прочисти горивната система.
Благодаря !!! Като има ефект ще пиша ;-)
Най-добрият бензин си остава Еко. В Плевен има две бензиностанции - на Мара Денчева, на изхода към Ловеч и на малкото колело - точно срещу Мизия.
Най-добрият бензин си остава Еко. В Плевен има две бензиностанции - на Мара Денчева, на изхода към Ловеч и на малкото колело - точно срещу Мизия.
Потвърждавам казаното.
Другият вариант и Лукойлска, но с голям оборот като тази на изхода към Ясен.
Шел ги обикалям като дявол тамян. ОМV също.
old alfist
24-01-2013, 20:35
Колегата пита за бензин, а вие му изредихте всички бензиностанции с вашата нафта.
Колегата пита за бензин, а вие му изредихте всички бензиностанции с вашата нафта.
Преди Алфата карах VW бензинка, а сега имам и Ауди 6-ца и Деу Ланос на бензин.
Че аз за бензин говоря, и на 155-цата сипвах само на Еко.
old alfist
25-01-2013, 11:42
Е, не знам, но аз ви разказвам истински случки, които се случват в момента - колата си върви като змей.
Верно, не карам много, но когато го правя изпитвам истинско удоволствие от вървежа.
А, за високата цена - всяко удоволствие се заплаща, но дават точки които се удвояват при зареждане в неделите, а на мен с премиум картата за лоялен клиент още 30% отгоре, които точки може да ги заменяш за отстъпка от цената на бензина.
Е, не знам, но аз ви разказвам истински случки, които се случват в момента - колата си върви като змей.
Верно, не карам много, но когато го правя изпитвам истинско удоволствие от вървежа.
А, за високата цена - всяко удоволствие се заплаща, но дават точки които се удвояват при зареждане в неделите, а на мен с премиум картата за лоялен клиент още 30% отгоре, които точки може да ги заменяш за отстъпка от цената на бензина.
Може вече и така да стоят нещата, но откакто ми наляха навремето една боза в Пасатора, повече там не стъпвам.
Не знам за вас, но аз от Шел и ароматизатор не бих си взел... Зареждам на Еко, Спийд 100, имам си и карта за отстъпка срещу скромните 2.50лв. Проблем с горивото не съм имал, преди зареждах 95 от лукоил и колата си вървеше.
Мчи и аз предимно с това карам
old alfist
26-01-2013, 14:12
Мчи и аз предимно с това карам
А, ми така е, пита се за 100-октанов бензин и който кара редовно с него да дава мнение - другите да четат и да вадят заключенията.
Да, доволен съм, няма проблеми.Взимал съм и от ЕКО то, не знам, може и да си внушавам, ама на Шела ми се струва малко по добър, вярно е, че е по скъп, но и там има отстъпки, точки и общо взето цените да не кажем, че са еднакви, са близки.
toshko69
27-01-2013, 09:21
С горивата на Еко колата ми върви,но разхода е много нагоре над този с гориво от други бензинистанций.Аз от близо 4 години карам само с горива от Петрол/газ и бензин А95/ и съм си доволен.
А тия икономичните ползвали ли сте?На екото и шела