PDA

View Full Version : Членове на клуба и привилегии-2.

Кайо
24-01-2013, 18:42
....та тамън се наканих и аз да пиша в темата "Членове на клуба и привилегии" и гледам,че някой и сложил катанецо.....ама аз ше си кажа де.
Та много искам да стана член на клуба и не искам кой знае какви привилегии и ако клуба се навие да ми осигури едно читаво Арезе,доживотен ремонт и гориво още утре се пиша.....а и вместо 60 лева членски внос мога да дам само 40 и то на разсрочено плащане на 12 вноски......

Благодаря предварително!:go:

Sunny
24-01-2013, 19:37
Тебе ти е била топла мастиката или си я мешал с нещо петричко расло по струско :hump:

santo_traficante
24-01-2013, 19:59
Треа да се ползват леки наркотици:hump:

undy
24-01-2013, 21:38
Леки,леки-колко да са леки.....аз освен за пушилист за друго се не сещам:laughing1:

Ранобудниче
24-01-2013, 21:46
Оффффффффф!!!

old alfist
24-01-2013, 21:51
Моля, не създавайте проблеми на Модератора - и той е човек.

undy
24-01-2013, 21:54
Ми Кайчо си има мечта човека....Арезе,платени ремонти,гориво и т.н.......ние само споделяме момента...

old alfist
24-01-2013, 21:56
Кайчо да си мечтае колкото иска, но трябва да има малко ред и дисциплина.

Ранобудниче
24-01-2013, 21:57

ЗАеби.
Бирата ми стана безвкусна.
Отивам да спя.

Кайо
25-01-2013, 07:33
Тебе ти е била топла мастиката или си я мешал с нещо петричко расло по струско :hump:

.....цъ....там е проблема...ни бех пил,ни нищо...

---------- Post added at 07:31 ---------- Previous post was at 07:25 ----------

Не е верно това Олди...точо пък аз съм най-кротката твар.
Каже ли ми се стоп,спирам,каже ли ми се местим казвам местете.
Просто си изрзих публично мечтата.......

---------- Post added at 07:33 ---------- Previous post was at 07:31 ----------

Кайчо да си мечтае колкото иска, но трябва да има малко ред и дисциплина.

....ред имше едно време,сега има РЕД ХОТ......

Susscrofa
25-01-2013, 08:51
ЗАеби.
Бирата ми стана безвкусна.
Отивам да спя.

ЗАеби има ли нещо общо със ЗАйди.:flirt:

Кайо
25-01-2013, 09:01
ЗАеби има ли нещо общо със ЗАйди.:flirt:

Хъш...марш...дим да те няма,ти си турчин и ти миришат нозете ще ми осмърдиш Арезето!:flirt:

mordohy
25-01-2013, 10:10
Тамън си помислих, че ще се започне един интелЕгентен диспут, различен от злобарския в първата част и веднага набъркахте топла мастика и безвкусна бира!
Я се стегнете!
В сериозен раздел сте, а не в някой...

Kuku
25-01-2013, 10:12
Моля, не създавайте проблеми на Модератора - и той е човек.Да си имаме уважението - модератора е НЕчовек :flirt:
Мазноооо..... :lol_sign:

koolio
25-01-2013, 10:48
Да си имаме уважението - модератора е НЕчовек :flirt:
Мазноооо..... :lol_sign:

Ти не си цар бе, ти си Бог! :roll2:

Ранобудниче
25-01-2013, 13:34
Убу, де.

Ще оставя темата, докато носи заряда на началото и ви забавлява.

Започнат ли (обаче) мерения на разни атрибути и пр. като в Част Първа, ще направим референдум да бъде или не.
Евентуално.
Или ще подходим тоталитарно.
Вероятно.

Edit: А - и ако толкоз ви е интересно да ме обсъждате, бАрем да не е в тема за клуба.
Алкохолната е по-добрият избор.

old alfist
25-01-2013, 13:40
Най-добре е да вземеш да я изряскаш тази тема.

Kuku
25-01-2013, 13:42
Горице, ние не обсъждаме теб, а модератора.... :tooth:

spe4elist
25-01-2013, 13:44
...ще направим референдум да бъде или не.
Евентуално.
Или ще подходим тоталитарно.
Вероятно.

...

... нагазваш в опасни води ...

Ранобудниче
25-01-2013, 13:49
Горице, ние не обсъждаме теб, а модератора.... :tooth:

Простете моята недосетливост - колко съм разсеяна :goodnight:

... нагазваш в опасни води ...

Виж сега.
Току-що ометох една порция качамак и парче пица.
Храната винаги ме кара да гледам по-позитивно.
В този смисъл, никаква опасност не съзирам.
Качамак?

Kuku
25-01-2013, 13:51
Простете моята недосетливост....
Готово :priest:

Качамак?Аз ядох пататник :beer:

Доко
25-01-2013, 13:52
Тва качамака не беше ли едно, гнусно бяло и гадно слузесто нещо? :hehehm:

spe4elist
25-01-2013, 13:53
...Качамак?

:beer:

- За мен с лют червен пипер и т.н. подправки ... А, и едно тъмно "Столично" ... Благодаря!

bager
25-01-2013, 14:19
Тва качамака не беше ли едно, гнусно бяло и гадно слузесто нещо? :hehehm:

Май го бъркаш с фрикасе :) . Качамака е жълт, щото е от царевично брашно и си е екстра(ако е направен както трябва де:) . )

п.п. Това всъщност е една от привилегиите на членовете на клуба. Дават им рецепта за правене на качамак ;) . Има и други привилегии де, не е само това...:)

undy
25-01-2013, 15:25
Аз до ден днешен вкусен/хубав качамак не съм ял........ към момента залагам на лошото приготвяне:scherzkeks:

Да се надявам в близко бъдеще да попадна на майсторски изпълнена рецепта,та белкем ми ареше:lol_sign:

Susscrofa
25-01-2013, 15:26
A аз какво да пиша в тази тема?

undy
25-01-2013, 15:28
За качамака,как за какво:scherzkeks:

ecotronic
25-01-2013, 15:32
Защо толкова скромно..? Мен като ме приеха за член, ми дадоха две чисто нови "Арезе"-та (с найлона), един концептуален протип Алфа Ромео по избор (предложиха ми това или едно 8С, аз избрах прототипа щото много масово стана 8С-то напоследък), 4 варела "Селениа Рейсинг", 8 кашона долни и 5 кашона горни носачи "TRW" + абонамент за всякакви безплатни ремонти в клубен сервиз за 10 години, 12 комплекта зимни + 8 комплекта летни гуми и 5 комплекта джанти 19" (там нямаше кой знае какъв избор на модели, ма взех някакви колкото да не ги обидя) плюс това ми дадоха кило "бЕло" и две компаньонки, да ме забавляват през първите 3 месеца на членството... Хората бяха коректни и ми се извиниха за нищожните "придобивки" на което аз реагирах разбиращо, защото все пак беше и все още си е криза... Ама по принцип да знаеш, че на по-старите членове са им дали някакви по-сериозни неща, не е било така като при мен "да отбият номера", така че аз на твоя място бих настоявал... Сега ме е яд, че се продадох толкова евтино... :calc:

А като си траеш за мезонета в Лозенец, предполагам искаш да откажеш кандидатите от членство?

Kuku
25-01-2013, 15:37
A аз какво да пиша в тази тема?Може да си копираш подписа.... :lol_sign: :butt:

Кайо
25-01-2013, 15:41
И остави другото, ами "той" е "тя"... :throw:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: .....той си е той,просто твар е съществително нарицателно женски род и съответно прилагателното кротък преминава в женски род крот-ка-та......примери подобни бол,въпреки,че съм живял почти 17 години извън България имам смътни спомени от българската граматика.
Ако имаш по-добра идея за членуването на прилагателното в конкретното изречение сподели я.;)

---------- Post added at 15:41 ---------- Previous post was at 15:38 ----------

Защо толкова скромно..? Мен като ме приеха за член, ми дадоха две чисто нови "Арезе"-та (с найлона), един концептуален протип Алфа Ромео по избор (предложиха ми това или едно 8С, аз избрах прототипа щото много масово стана 8С-то напоследък), 4 варела "Селениа Рейсинг", 8 кашона долни и 5 кашона горни носачи "TRW" + абонамент за всякакви безплатни ремонти в клубен сервиз за 10 години, 12 комплекта зимни + 8 комплекта летни гуми и 5 комплекта джанти 19" (там нямаше кой знае какъв избор на модели, ма взех някакви колкото да не ги обидя) плюс това ми дадоха кило "бЕло" и две компаньонки, да ме забавляват през първите 3 месеца на членството... Хората бяха коректни и ми се извиниха за нищожните "придобивки" на което аз реагирах разбиращо, защото все пак беше и все още си е криза... Ама по принцип да знаеш, че на по-старите членове са им дали някакви по-сериозни неща, не е било така като при мен "да отбият номера", така че аз на твоя място бих настоявал... Сега ме е яд, че се продадох толкова евтино... :calc:

Нямам къде да ги побера толкоз неща бре.....а и все пак е криза и жаля клуба.:lol_sign:

Kuku
25-01-2013, 15:43
Аз за това не съм член вече.... просто няма с какво да ме грабнат :hmm:

Кайо
25-01-2013, 15:44
Май го бъркаш с фрикасе :) . Качамака е жълт, щото е от царевично брашно и си е екстра(ако е направен както трябва де:) . )

п.п. Това всъщност е една от привилегиите на членовете на клуба. Дават им рецепта за правене на качамак ;) . Има и други привилегии де, не е само това...:)

Багер тая рецепта при мен не минава аз съм родом от Разлог и ям баш качамак та за това си искам 3,2 V6 Арезе.:):):)

Кайо
25-01-2013, 15:46

Батка качамак със свински пръжки и старец е канибализъм за него.........

---------- Post added at 15:46 ---------- Previous post was at 15:45 ----------

http://cdn.memegenerator.net/images/300x/6482640.jpg

Кой е тоя?

Кайо
25-01-2013, 15:51
Абе почти като по-културната версия на "Бачи Кико СПРИ..!" :hehehm:

А не културната версия как е?:flirt:

Ранобудниче
25-01-2013, 16:14
А не културната версия как е?:flirt:

Добър ден.
Бре.

koolio
25-01-2013, 18:19
Започнат ли (обаче) мерения на разни атрибути и пр.

Женското влагалище е 8 см, останалото е лакомия. :big_beer::lol_sign:

Доко
25-01-2013, 18:27
А ве и аз ядох един път качамака, неща повече...:puke:
Май член тряа да стаам, голям член...:online2long:

mordohy
25-01-2013, 18:30

Адаш, не се праяви на много кОлт урен.
На качамака по монтанаски можеш да му кажеш: "бръканье" и си идва точно в копанята на Прасчо!
Иначе качамака изисква яки мишци.
Сваряваш и бъркаш.
Поне половин час.
После може да залееш с препържено масълце, но класиката е горещата мас от пръжки, заедно с пръжките.
Не го правиш нищо друго, а само го побоцкваш с дървената лъжица.
После вадиш една буца овче сирене от тенекията и го плясваш точно отгоре на качамака.
После всички започват да го опустошават.
Добре се преглъща със зелева чорба, но може и с червено винце.
Да ви е сладко!

undy
25-01-2013, 18:42
Така ,така и ще разбера подробностите......около приготвянето.

.....сещам се навремето,баба ми (лека и пръст) беше направила качамак за кучето,което го обожаваше........брат ми се беше прибрал нощта ,насвиркан яко и го беше помел....всичкия-цяла тава....мислел,че е някъв блат за торта........е беше ми "оставил малко и за мене"....нали съм му -малкия брат.

пп..И да не останете с погрешно впечатление,че съм пробвал само качамака на кучето ми(лека му пръст)....е не е така.
Гощава ли са ме тук/там....иии се не ми допада.

А ти адаш как го описа.....направо си отворих бира:big_beer:

Кайо
25-01-2013, 19:16
Добър ден.
Бре.

Здраве желаем Сънливче!

---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:10 ----------

Адаш, не се праяви на много кОлт урен.
На качамака по монтанаски можеш да му кажеш: "бръканье" и си идва точно в копанята на Прасчо!
Иначе качамака изисква яки мишци.
Сваряваш и бъркаш.
Поне половин час.
После може да залееш с препържено масълце, но класиката е горещата мас от пръжки, заедно с пръжките.
Не го правиш нищо друго, а само го побоцкваш с дървената лъжица.
После вадиш една буца овче сирене от тенекията и го плясваш точно отгоре на качамака.
После всички започват да го опустошават.
Добре се преглъща със зелева чорба, но може и с червено винце.
Да ви е сладко!

По нашенски е бръкадань.......приготвя се по описаният от теб начин но без мръвка и старец го ядат само будалите.
Мали огладнях направо....качамак с домашно месце,домашен старец,домашно сиренце.....поръсен с червено пиперче и килце винце........:big_beer:

mordohy
25-01-2013, 20:00
Така ,така и ще разбера подробностите......около приготвянето.

.....сещам се навремето,баба ми (лека и пръст) беше направила качамак за кучето,което го обожаваше........брат ми се беше прибрал нощта ,насвиркан яко и го беше помел....всичкия-цяла тава....мислел,че е някъв блат за торта........е беше ми "оставил малко и за мене"....нали съм му -малкия брат.

пп..И да не останете с погрешно впечатление,че съм пробвал само качамака на кучето ми(лека му пръст)....е не е така.
Гощава ли са ме тук/там....иии се не ми допада.

А ти адаш как го описа.....направо си отворих бира:big_beer:
Това е Долно Веренишка рецепта на баба Дафина.
Бог да я прости!
За качамак тя подбираше " нейели кулени"
От тях беше най-сладко!

Кайо
25-01-2013, 20:05
Oспамихте ми темата,превърнахте я в качамак а и мен подлъгахте та си забравих Арезето.:):):)

dimitar_vd62
25-01-2013, 20:07
Че коя тема не е обърната на плюскане и ....

viki
25-01-2013, 20:08
......останалото е лакомия. :big_beer::lol_sign:
И все пак,по-добре човек да преяде,отколкото да остане недохранен http://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/355437.gif http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif(или гладен...да не чува дяволЪ http://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/615720.gif )

Аз ядох пататник :beer:
Ела да ти направя торта.http://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_lol.gif
Евентуално.
За кафето.
Добър вечерhttp://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif

Ха-ха-ха Прасчооо :roll2:

Ранобудниче
25-01-2013, 20:08
Oспамихте ми темата,превърнахте я в качамак а и мен подлъгахте та си забравих Арезето.:):):)

Мога да я изтъркам, затъркам или избутам.
Казваш и го правя веднага :)

Арезе се римува със "залезе" ;)

Ето - Вики ни осигури десерт :)

dimitar_vd62
25-01-2013, 20:09
Със замезе също.

Ранобудниче
25-01-2013, 20:11
Със замезе също.

Това е плод само на твоята фантазия.
Замезе ще продумаш тихинко изпод масата след шесседмото, на което замезе :)

mordohy
25-01-2013, 20:17
Някой спомена "Пататник"
Сигурен ли е, че знае в тънкости какво е то
Все пак, макар и роден в Кюстендил, аз съм си на 100% златоградчанин!
Да ви описвам ли какво е пататника?
Ама златоградския!:flirt:

dimitar_vd62
25-01-2013, 20:19
А не, аз пия само по една бира.

viki
25-01-2013, 20:23
Някой спомена "Пататник"

Аз не знам,но звучи като нещо,което не бих яла:hehehm:

Ранобудниче
25-01-2013, 20:23

Естествено.
После пак една.
Ако подпукаш няколко едновременно, ще се стоплят.

Кайо
25-01-2013, 20:38
Някой спомена "Пататник"

Тоя пататник нещо с компире ли е?
Таквоз нещо не съм ял,бива ли го?

---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:33 ----------

....аха и аз по една мастика.....:lol_sign:

---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:33 ----------

Със замезе също.

Аууууу добре звучи....Кайо кара Арезе,пие мастика и с айран замезе......:lol_sign:

---------- Post added at 20:36 ---------- Previous post was at 20:35 ----------

Мога да я изтъркам, затъркам или избутам.
Казваш и го правя веднага :)

Арезе се римува със "залезе" ;)

Ееееее.....не бе....рано е още.......:lol_sign:

---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:36 ----------

И все пак,по-добре човек да преяде,отколкото да остане недохранен http://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/355437.gif http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif(или гладен...да не чува дяволЪ http://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/615720.gif )

Ела да ти направя торта.http://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_lol.gif
Евентуално.
За кафето.
Добър вечерhttp://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif

Ха-ха-ха Прасчооо :roll2:

Ако знаеш да правиш торта с мръвки прати 2-3 насам.

viki
25-01-2013, 20:42

От Нова година не съм готвила:lol_sign:
Бях докарала момчетата в сервиза на Иво до преддиабетно състояниеhttp://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/823138.gifhttp://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/582482.gif
п.п.
Питах Гугъл какво е пататникhttp://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/898131.gif
Знаех си!Не ям такива нещаhttp://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_lol.gif

dimitar_vd62
25-01-2013, 20:46
Пататникът (или патетник, както се нарича в някои области, от патато или патето - картофи) е типично родопско ястие. Приготвя се от настъргани на едро картофи, лук, сол и джоджен. Всичко това се омесва и се пече на бавен огън. Може да се добави месо, сирене или яйце. Някои слагат чубрица и пръжки.

Настърганите картофи се отцеждат от отделената течност и се смесват с яйцата, лука и сиренето. Получава се тесто, от което се разточват 2 кори. На дъното на тавата се поставя първата, с по-голям диаметър, така че да излиза от съда. Поставя се сместа от продуктите, овкусена с джоджен, покрива се с другата кора и се прихлупват краищата. По оригиналната родопска рецепта се пече върху селската печка и когато се изпече отдолу, се обръща върху дъска и се приплъзва с непечената страна в тавата.

Има и други разпространени варианти на приготвяне. В един от вариантите след настъргване на картофите всички съставки се омесват до получаването на хомогенна маса. След това се пече в дълбок тиган на слаб огън. След двадесет минути се обръща и се захлупва, като продължава да се пече на слаб огън.

Щом има и мръвки, става.

Кайо
25-01-2013, 20:46
.....и аз питах Гуглето и оно верно е с картофи....е що не се казва картофник тва чудо?????

Ранобудниче
25-01-2013, 21:00
От Нова година не съм готвила:lol_sign:
Бях докарала момчетата в сервиза на Иво до преддиабетно състояниеhttp://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/823138.gifhttp://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/582482.gif
п.п.
Питах Гугъл какво е пататникhttp://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/898131.gif
Знаех си!Не ям такива нещаhttp://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_lol.gif

Недей така, че ще ги гътнеш скоропостижно и после кой ще се грижи за алфите? :)

Пататникът е ястие изключително вкусно, но допускам при некадърно приготвяне да не е добро.
Оообаче - на вкус и цвет - товарищих нет, така чеее.. Всеки да си яде това, което му е на сърце.

---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:59 ----------

Пататникът (или патетник, както се нарича в някои области, от патато или патето - картофи) е типично родопско ястие. Приготвя се от настъргани на едро картофи, лук, сол и джоджен. Всичко това се омесва и се пече на бавен огън. Може да се добави месо, сирене или яйце. Някои слагат чубрица и пръжки.

Настърганите картофи се отцеждат от отделената течност и се смесват с яйцата, лука и сиренето. Получава се тесто, от което се разточват 2 кори. На дъното на тавата се поставя първата, с по-голям диаметър, така че да излиза от съда. Поставя се сместа от продуктите, овкусена с джоджен, покрива се с другата кора и се прихлупват краищата. По оригиналната родопска рецепта се пече върху селската печка и когато се изпече отдолу, се обръща върху дъска и се приплъзва с непечената страна в тавата.

Има и други разпространени варианти на приготвяне. В един от вариантите след настъргване на картофите всички съставки се омесват до получаването на хомогенна маса. След това се пече в дълбок тиган на слаб огън. След двадесет минути се обръща и се захлупва, като продължава да се пече на слаб огън.

Щом има и мръвки, става.

Направи показнО - само бърбориш.

dimitar_vd62
25-01-2013, 21:03
Какво...изяждане на пататник моа, ма да го напрая...тцъ,много е сложно.

Кайо
25-01-2013, 21:17
.....и стана темата картофена салата.....бе отказвам се от Арезето,дайте 5 чувала самоковски картофи и да се знае.:lol_sign:

angelovi69
25-01-2013, 21:22
Брей, потекоха ми слюнките из устата, като чета за тия вкуснотии..

mordohy
25-01-2013, 21:26
.....и стана темата картофена салата.....бе отказвам се от Арезето,дайте 5 чувала самоковски картофи и да се знае.:lol_sign:
Със самоковски не става.
трябват си ония ръбестите, жълти картофи, дето само в Родопите се въдят!
Освен това си трябват и ония кравички, дето дават мляко с 8-10% масленост.
Абе и една гайда...

viki
25-01-2013, 21:27
Ако знаеш да правиш торта с мръвки прати 2-3 насам.

Всичко мога :lol_sign:

Недей така, че ще ги гътнеш скоропостижно и после кой ще се грижи за алфите? :)

Хи-хи,
аз се грижа за тях http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif
Пък и ако спра да им нося торти,ще трябва аз да ги ям http://www.foxes2.be/k/girl_crazy.gif
Е те тогава вечИ ще вляза в Клуба на хората придобили топ(ка) формаhttp://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/350811.gif
п.п.
Всъщност ,от заглавието на темата не става ясно за кой клуб иде реч http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif
Като гледам на къде отиват нещата,май ще е за феновете на яденето:hehehm:

angelovi69
25-01-2013, 21:30
И на пиенето, и на хубавия живот.

viki
25-01-2013, 21:33
И на пиенето, и на хубавия живот.
Да :-)
Кайо,моля те коригирайте заглавието,за да не подвеждаме хората:lol_sign:

dimitar_vd62
25-01-2013, 21:34
То всяка тема трябва да почва от втора страница направо, демек от яденето и пиенето.

Кайо
25-01-2013, 21:39
Да :-)
Кайо,моля те коригирайте заглавието,за да не подвеждаме хората:lol_sign:

Вики заглавието си е екстра......има си идея в него.......но можем да го ремонтираме малко......КУЛИНАРНИ ПРИВИЛЕГИИ......:lol_sign:

---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:38 ----------

То всяка тема трябва да почва от втора страница направо, демек от яденето и пиенето.

.....и другото....и другото......:lol_sign:

Ранобудниче
25-01-2013, 21:39
Брей, потекоха ми слюнките из устата, като чета за тия вкуснотии..

Ползвай пешкир, вместо лигавник.
Така и така сме го ударили на традиции.

viki
25-01-2013, 21:41
Съгласих се http://www.millan.net/minimations/smileys/flirtyeyess.gif
Сега остава да си направим сбирка ( по възможност да не е из родопските села :hehehm: или други обезлюдени райони на България ) http://www.foxes2.be/k/girl_crazy.gif

angelovi69
25-01-2013, 21:43
Кажете къде ще е сбирката и ще си донеса с мезетата и виното и пешкир.

Liminat
25-01-2013, 21:43
Защо толкова скромно..? Мен като ме приеха за член, ми дадоха...
Абе девет фурни хляб няма ли, никъф клуб!

Ранобудниче
25-01-2013, 21:45
Всичко мога :lol_sign:

Хи-хи,
аз се грижа за тях http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif
Пък и ако спра да им нося торти,ще трябва аз да ги ям http://www.foxes2.be/k/girl_crazy.gif
Е те тогава вечИ ще вляза в Клуба на хората придобили топ(ка) формаhttp://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/350811.gif
п.п.
Всъщност ,от заглавието на темата не става ясно за кой клуб иде реч http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif
Като гледам на къде отиват нещата,май ще е за феновете на яденето:hehehm:

Хм.. и аз обмислям една съботно-неделна торта, ама първо ще си оправя ноктите, пък после - ако остане време, може и да готвя.

Колкото до формата.. "Клуб на идеалната форма" (демек - кръглата) не е лошо май :)

---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:44 ----------

Абе девет фурни хляб няма ли, никъф клуб!

Опа, ето един кандидат да меси.

dimitar_vd62
25-01-2013, 21:47
Съгласих се http://www.millan.net/minimations/smileys/flirtyeyess.gif
Сега остава да си направим сбирка ( по възможност да не е из родопските села :hehehm: или други обезлюдени райони на България ) http://www.foxes2.be/k/girl_crazy.gif

В Мускетарите става ли?;-)

viki
25-01-2013, 21:51
Хм.. и аз обмислям една съботно-неделна торта, ама първо ще си оправя ноктите, пък после - ако остане време, може и да готвя.

Не смесвай удоволствиятаhttp://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_lol.gif

В Мускетарите става ли?;-)

Ха-ха-ха еййййй
http://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/435235.gif

НЕ !http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif

Liminat
25-01-2013, 21:57
Ха-ха-ха еййййй

Мииии.... само пита момчето...

Ранобудниче
25-01-2013, 21:58
Не смесвай удоволствиятаhttp://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_lol.gif

Ха-ха-ха еййййй

След тая точилка не знам ще проговори ли горкият.
Сигур много е наплашен.

viki
25-01-2013, 22:06
Мииии.... само пита момчето...
Аха;)
Ще ви обЯсня аз някои неща като(ако ) се видим в неделя http://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_lol.gif

След тая точилка не знам ще проговори ли горкият.
Сигур много е наплашен.

Ха-ха,абе не че има много връзка,но се сетих за един съвет,който наскоро прочетох
"Ако имате голям апетит и ви е страх да не напълнеете, изпийте една чаша ракия преди хранене. Ракията премахва чувството за страх:tooth::spiteful:
Митака ако се страхува от точилки,да пие ракия :hehehm:

Ранобудниче
25-01-2013, 22:08
Аха;)
Ще ви обЯсня аз някои неща като(ако ) се видим в неделя http://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_lol.gif

Ха-ха,абе не че има много връзка,но се сетих за един съвет,който наскоро прочетох
"Ако имате голям апетит и ви е страх да не напълнеете, изпийте една чаша ракия преди хранене. Ракията премахва чувството за страх:tooth::spiteful:

Знаех си, че нищо лошо няма в ракията.
Отивам да проверя в какво състояние са бутилките - мисля, че имат нужда да бъдат спасени от преливане.

dimitar_vd62
25-01-2013, 22:08
:innocent:

Кайо
25-01-2013, 22:38

Мастиката помага повече.

Доко
25-01-2013, 22:55
Качамаааааккккк....:big_beer:

забравих да кажа - наздравее:beer:

fred
25-01-2013, 23:37
Аз до ден днешен вкусен/хубав качамак не съм ял........ към момента залагам на лошото приготвяне:scherzkeks:

Да се надявам в близко бъдеще да попадна на майсторски изпълнена рецепта,та белкем ми ареше:lol_sign:

Ядох много добър в центъра на Асеновград, едно заведение на главната улица.Държеше го семейство и като поръчахме качамака, дойде бабата, тя го готвеше, супер беше, ама не помня заведението, но се разходи и пробвай в няколко :)

---------- Post added at 03:37 ---------- Previous post was at 03:36 ----------

Знаех си, че нищо лошо няма в ракията.
Отивам да проверя в какво състояние са бутилките - мисля, че имат нужда да бъдат спасени от преливане.

Внимавай, че една колежка преливала и от една капка в окото и се разказа играта.Слагай предпазни средства или мижи :)

Кайо
26-01-2013, 00:23
Баси ни Арезе ни компире.......шъ се пропия от мъка.:big_beer:

Kuku
26-01-2013, 00:25
Ама ти що не земеш да се пропиеш поне да ти е сигурна работата ?! :hmm: :?

Кайо
26-01-2013, 00:39
Ама ти що не земеш да се пропиеш поне да ти е сигурна работата ?! :hmm: :?

Ъм а де......?

Kuku
26-01-2013, 00:44
Почвай се... аз лягам :tooth:

Кайо
26-01-2013, 00:51

Пенсионер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.......га шъ пием по пиене бро?????????:big_beer:

gigi
26-01-2013, 01:09

Ти що цъкаш тука пе на доиде да земеш пара?? са вече я изхарчихме..

Sunny
26-01-2013, 01:32
Омазахте и таа убава тема - обърнахте я на пукница и плюскане ... да минем поне на едно по-високо ниво и да си говорим за изкуство - Абе някой да е спал с балерина ?

Доко
26-01-2013, 01:36
....... Абе някой да е спал с балерина ?

Аз не съм спал...:scherzkeks:

Sunny
26-01-2013, 01:39
Аз не съм спал...:scherzkeks:

Баце то от сън спомен няма ;)

Доко
26-01-2013, 01:40
Ама познавам бая балерини. :-)

Sunny
26-01-2013, 01:43
Ъъъъ само да уточним за класически или модерен балетговорим ;)
То не че има голямо значение де - все си е балерини ама ... :lol_sign:

Доко
26-01-2013, 02:04
Ъъъъ само да уточним за класически или модерен балетговорим ;)
То не че има голямо значение де - все си е балерини ама ... :lol_sign:

А бе професионалистки бре, дипломирани, и кючек играят даже... :scherzkeks:
Шегата настрана, познавам доста от балерините на Бургаската Опера, и няколко фрииденсърки, питай, к'во те интересува? Само една е с големи цици. :online2long:

mordohy
26-01-2013, 09:55
Омазахте и таа убава тема - обърнахте я на пукница и плюскане ... да минем поне на едно по-високо ниво и да си говорим за изкуство - Абе някой да е спал с балерина ?

Aз!
През 1981-ва в Бургас.
Тогава ходех с една пианистка. Тя нещо започна да ми върти номера, а приятелката и ми правеше мили очи.
Бях самотен.
Слаб.
Тя със страхотно тяло.
Абе опуках я!:laser:
Впечатленията?..
Балерината беше съставена от много кокали, мускули и сухожилия.
Превес имаха кокалите.
Все едно се борех с мъж. За един момент да се откажа, ама геройски се справих!
По-добре с някоя баничарка, като тая от кулинарното предаване. Да си има цици и дупе, та да има къде да се хванеш , да ти е меко, топло и уютно!
Освен това, кльощавите по принцип са злобни.:beer:

fred
26-01-2013, 10:17
Мда, както си го описал....:)Но е вярно.Бил съм статист (миманс) в Операта точно в тия години, такива бяха наистина, но кой знае.Така или иначе пропущих тоя момент, сега ако трябва да се спи с балерина, ще е на години и съответно няма да е като точилка.

dimitar_vd62
26-01-2013, 16:04
И аз...обаче с монахиня, не с балерина.В килифаревския манастир...на екскурзия бяхме...80 година.Наложи се да я изповядам.Т.е. май тя ма изповяда ама...се тая.

old alfist
26-01-2013, 16:19
И аз...обаче с монахиня, не с балерина.В килифаревския манастир...на екскурзия бяхме...80 година.Наложи се да я изповядам.Т.е. май тя ма изповяда ама...се тая.
Митко, ще излезеш геронтофил с уклончивост съм некрофилия - има и по-млади 30 и няколко годишни жени, които биха изпаднали в екстаз от теб.

undy
26-01-2013, 18:41
Моя глас е за стюардесите.....червените фенери ряпи да дъФчат...

Бе що така подходихте в темата.....ще отблъснем прекрасните ни колежки.....не е добре....ма айде.

mordohy
26-01-2013, 19:14
Митко, ще излезеш геронтофил с уклончивост съм некрофилия - има и по-млади 30 и няколко годишни жени, които биха изпаднали в екстаз от теб.
Ама той не чука дърти монахини както си мислиш, а току-що преминали през послушници.

dimitar_vd62
26-01-2013, 19:15

Че що реши че е била стара монахинята.

mordohy
26-01-2013, 19:27
Че що реши че е била стара монахинята.
Ами такъв му е стереотипа!:sex:

dimitar_vd62
26-01-2013, 19:32
1980-та година бяхме там на екскурзия от гимназията, миналата година ходихме със семейството и се чудех дали е още там, едва ли щях да я позная, ама се чудех.Тогава е била на 38.

undy
26-01-2013, 20:02
1980-та година бяхме там на екскурзия от гимназията, миналата година ходихме със семейството и се чудех дали е още там, едва ли щях да я позная, ама се чудех.Тогава е била на 38.
Споко са е на 25 http://www.domashenjurnal.bg/index.php/%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BE%D1%82%D0%B0/5727.html

dimitar_vd62
26-01-2013, 20:09
Ще го пробвам, ма не пише с колко подмладява че не ми се ходи пак в казарма.

mordohy
26-01-2013, 21:54
Златна възраст за една жена!:sex:..//.................................................. ....,,,,,,,

old alfist
26-01-2013, 22:02
Тази тема няма ли кой да я изрязка вече - големи бози се получиха.

Кайо
26-01-2013, 22:47

Мога да помоля модератора най-учтиво за ключ но няма да го направя.:biggrin:

mordohy
26-01-2013, 23:16
Няма страшно!
Най-много някой нов, ако погледне тука, да реши, че привилегиите на членовете на клуба са да чукат пианистки, балерини, дърти монахини и други кози!:sex:

Sunny
26-01-2013, 23:24
Няма страшно!
Най-много някой нов, ако погледне тука, да реши, че привилегиите на членовете на клуба са да чукат пианистки, балерини, дърти монахини и други кози!:sex:

Ами чичи ти знаеш ,че живота е секс , пукница и музика ... последните две са с добре развити теми у форумО .
То и за казарма да си говорим - тоя новия който ще да е пак ще се чуди къде е попаднал :metal:

fred
27-01-2013, 00:15

Е това си е постижение.Но и аз първо помислих, че била е на 80 години, а после вникнах по дълбоко :roll:

Ранобудниче
27-01-2013, 08:14
Мога да помоля модератора най-учтиво за ключ но няма да го направя.:biggrin:

Ключ - не, но обмислям да й сменя леко (или не съвсем) заглавието и да я побутна по-нагоре.

dimitar_vd62
27-01-2013, 12:37
Е това си е постижение.Но и аз първо помислих, че била е на 80 години, а после вникнах по дълбоко :roll:

Постижение дрън,дрън, на 18 бях толкова задръстен че...айде да не коментирам историята.

Sunny
27-01-2013, 14:01
Ключ - не, но обмислям да й сменя леко (или не съвсем) заглавието и да я побутна по-нагоре.

Да я боднеш като ВАЖНА .
Мммм добра идея :baby:

Ранобудниче
27-01-2013, 17:05
Да я боднеш като ВАЖНА .
Мммм добра идея :baby:

Нещо като "Извънклубен живот или мераците на кандидат-членовете за привилегировано возило, плюскане и тия три раУти".

mordohy
27-01-2013, 17:49
Нещо като "Извънклубен живот или мераците на кандидат-членовете за привилегировано возило, плюскане и тия три раУти".
То клубният живот не изключва пукницата плюскането и разврата. Даже заема преимуществена част!

Ранобудниче
27-01-2013, 17:55
То клубният живот не изключва пукницата плюскането и разврата. Даже заема преимуществена част!

Къде е спорът? :)
Я прочети пак.

mordohy
27-01-2013, 18:02
Къде е спорът? :)
Я прочети пак.
Прочетох.
След "пукница" съм забравил една запетайка!
Иначе спор няма.

Sunny
27-01-2013, 18:15

KаКа аз да поясня :flirt:
Те тук си говорим за "клуба на Общи" който е подформация на Оня детелинкиния де има по-малко членове и членки от "нашия си" :whistle:
Заглавието си е тематично и тъкмо на място като за раздела къде си хапваме , пийваме и тея няколко работи :drums:
Та тъй де - едно нещо де работи що да го разваляме зорлен .

Ранобудниче
27-01-2013, 18:18
Те тук си говорим за "клуба на Общи" който е подформация на Оня детелинкиния де има по-малко членове и членки от "нашия си" :whistle:
Заглавието си е тематично и тъкмо на място като за раздела къде си хапваме , пийваме и тея няколко работи :drums:

Откакто си минал на студен чай, нищо не ти разбирам :)

Sunny
27-01-2013, 18:21
Откакто си минал на студен чай, нищо не ти разбирам :)

Значи е време да прогледнеш нещата от различна перспектива ;)

Ранобудниче
27-01-2013, 18:26
Значи е време да прогледнеш нещата от различна перспектива ;)

Не мога.
Зъболекарят преди 10 дни ми каза никакво напрягане, вдигане на тежко и навеждане под леглото.
Явно прочел недоумението в погледа ми, поясни, че не бива да сменям перспективата на погледа си (или наклона на главата) :)

Sunny
27-01-2013, 18:31
Не мога.
Зъболекарят преди 10 дни ми каза никакво напрягане, вдигане на тежко и навеждане под леглото.
Явно прочел недоумението в погледа ми, поясни, че не бива да сменям перспективата на погледа си (или наклона на главата) :)

Ето . Сама даде отговор на въпроса си от преди няколко дни ;)
Ходенето по доктори и прочее шарлатани не води до нищо добро .
В МЕИ (ТУ) Варна имахме един лаф - Като знаем как ставаме инженери ще ни е страх да отидем на доктор след време .

Кайо
27-01-2013, 21:45

.....па значи трябва да я боднеш кат "БАШ ВАЖНА"!!!!!:gruebel:

---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:43 ----------

Ааааа не аз си думам за баш форумО...ИСКАМММММ ДЕТЕЛИНКИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!

dimitar_vd62
27-01-2013, 21:48
Ми изрежи си една от фолио.

Кайо
27-01-2013, 22:16
Ми изрежи си една от фолио.

.....друго си е от клубО.

dimitar_vd62
27-01-2013, 22:17
Епа само ние че си знаем.