View Full Version : Samsung Galaxy vs HTC
Въпрос към батките,реших да си взема и аз едно смартфонче,среден клас до около 400-450 лв.Телефона ще е на лизинг в Глобул,така че съм малко ограничен.Харесал съм си http://gsmonline.bg/samsung-i9070-galaxy-s-advance-16gb-black.html или http://gsmonline.bg/samsung-i9001-galaxy-s-plus-8gb.html или http://gsmonline.bg/samsung-galaxy-ace-2-i8160-black.html Понеже нищо не разбирам от тези плочки,за тва се допитвам до опитните,но съм си харесал Самсунг или HTC,искам да е с Андроид,да има навигация,да снима хубаво и тва е общо взето.Самсунгите съм ги набелязал,но нещо с HTC не се справям,давайте аналогични предложения,аргументи и т.н. :afro::afro::afro::afro:
П.С.Жена ми има от 1г. Галакси и е супер доволна,а и този телефон пред очите ми полетя от 2-ия етаж/беше изтупан с покривката/ и няма и драскотина даже по него :naughty::naughty::naughty::naughty:
dimitar_vd62
27-01-2013, 21:40
Аз имам Самсунг, дъщерята е с НТС, бих предпочел втория, макар че в къщи почти всичко е на Самсунг и на LG,ма не ме питай подробности, просто като съпоставя двата по ми харесва НТС-то.
http://gsmonline.bg/htc-desire-x-black-%D1%81-%D0%B1%D0%B3-%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%8E.html Тва ми харесва,чакам мнения :yes::yes::yes:
две Галаксита - моето и на жена ми - вече две години и половина зверска експлоатация - работят, изглеждат като нови, батериите както си държаха по два дена така си и държат до ден днешен. Железен, прекрасен телефон.
badmadafaka
27-01-2013, 22:15
Както каза един познат IT специалист: Който и да е модел на HTC е по-добър от който и да е модел на Samsung.
Ако целта ти е да го биеш от земята, да ковеш пирони с него и да го газиш с колата и тоя който издържа на такива неща за теб е по-добрия, просто не си за смартфон ами си за някоя Nokia от тия дето нови ги дават за по 20-тина лева... :yes:
Както каза един познат IT специалист: Който и да е модел на HTC е по-добър от който и да е модел на Samsung.
Ако целта ти е да го биеш от земята, да ковеш пирони с него и да го газиш с колата и тоя който издържа на такива неща за теб е по-добрия, просто не си за смартфон ами си за някоя Nokia от тия дето нови ги дават за по 20-тина лева... :yes:
......и новите евтини Нокия за нищУ не стват.....некой по-стар модел.........
преди три години нямаше Самсунг, който да бие HTC. Сега Самсунг са лидери на този пазар и HTC не са им конкурент...
Не е тва целта майка ..................:naughty::naughty::naughty: Искам сериозни мнения от собственици евентуално............моля темата да не се превръща в някое блато..................:bash::bash::bash::bash:
---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:25 ----------
преди три години нямаше Самсунг, който да бие HTC. Сега Самсунг са лидери на този пазар и HTC не са им конкурент...
Абе поне по пищещото във сайта,нито един от 3-е Самсунга не е по добър от посоченото HTC,.Повече ме влече Галаксито,след опита с на жена ми телефона,но пък сега и тва ХТЦ ми хареса много :naughty::naughty::naughty:
Ползвал съм и htc и samsung но с уиндоус.....htc-то определено беше по-добро,не зацикляше като Самсунга.
Ползвал съм и htc и samsung но с уиндоус.....htc-то определено беше по-добро,не зацикляше като Самсунга.
Че то има ли Самсунги с Виндовс бре :roll::roll::roll:
dimitar_vd62
27-01-2013, 22:35
Не е тва целта майка ..................:naughty::naughty::naughty: Искам сериозни мнения от собственици евентуално............моля темата да не се превръща в някое блато..................:bash::bash::bash::bash:
---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:25 ----------
:
Определено НТС.
Че то има ли Самсунги с Виндовс бре :roll::roll::roll:
Имаше едно време...Самсунг Омния...аз ползвах и още го имам Омния Про 7610 с Уиндоус.
S advance е с най-добрите характеристики. А и изобщо по всичко освен дизайна превъзхожда ХТЦто
Самсунг има с всякакви операционни системи и то по много в от всички.
http://www.gsmarena.com/samsung-phones-9.php
Сестра ми 2 пъти и подменяха едно HTC докато накрая не го продадох(на 3дена дадоха нов тел. oтМтел) и й купих Ace. Добра машинка за без пари. Върши и перфектна работа за и-нет, но има слаба батерия и една смяна на софта, че имаше проблем с набирането.
Ace 2 обаче е доста по-добър. Като цена качество е най-добре от всички изброени според мен. За първи андроид ще ти е перфектен! Евтин и непретенциозен. Плюс това е нов и ще може да му сложиш последния андроид Jelly Beam официално :)
А мен ме интересува този онлайн магазин дали е коректен, че има страхотни предложения!
thecleaner
27-01-2013, 23:31
Понеже по горе някои ранят Нокия бил ви казал нещо ма не е за във форума. Отговорете на Мурджев за конкретното питане, а не всявайте размирици.
Офф.. на жина ми и зимах Лумиа 610 и на мен си зимах Лумиа 800. Миро е с Самсунг Омния с виндоус, Линкестис е с ХТЦ с виндоус и Васил Петров е с Лумия 800. Нито веднъж тоя телефон не е забил не се е рестартирал или нещо от тоя сорт. Камерата е 8ца, интернета му е по бърз от най-бързите Андроиди, Нокиа мапс си има, т.е. абсолютно всичко което ми е нужно на мен.
Офф 2 Абсолютно същата дилема имах и аз, да е най-доброто в тоя ценови диапазон около 450 лв., и не съжалявам за миг.
HTC е отговора... Самсунг има още много хляб да изядат докато се научат как се пише фирмуер и софтуер. Единственото хубаво са им екраните - при скъпите модели.
Параноида е уж еднакъв но отгоре му всяка фирма се упражнява с драйвери, софтуер и сие.
За снимки ... на светло всички стават, вечер е мъка, навигация вградена няма (за софтуер плащаш или хакната).
Ако ще намесваме други ОС, Нокия 800 и НТС 8S пак са някъде там... аз бих взел втория Уиндоус 8 е по-изпипан от 7
Аз имам htc evo 3d от май миналата година. Един колега има галакси 2 и ги сравнявам. Изключая това че моя е с по-добър хардуер и по-голям екран, на моя софта му е "по-лъскав". Не е забивал. Правих му ъпдейт и съм с последната заводска версия. Навигация, освен гугълската, съм сложил iGo и нямам кахър. Върна ме лятото от Ставрос, Гърция до у нас. Най-съществената разлика е в екраните. При самсунг, на техния амолед, цветовете изглеждат малко по-тъмни, но пък по-контрастни. Повече прилича на иPhone-a. На хтц-то са някак по-лъскави и бляскави. Моя телефон издържа по 4 дена, но и не говоря много по него. Като го вържа през уарлеса в инета, сваля по 10-ина % за около 20-30 мин. Вярно че съм сложил и приложение за запазване на батерията. Преди това тока по-бързо си заминаваше. При мене има и 3D ефект на снимки и игри, но за модела дето си го избрал, това не важи. Иначе е яко :)
Моя съвет е - иди в някой магазин да ти покажат двата модела и ги разгледай. Така ще си избереш твоя телефон.
P.С. Забравих още нещо. При снимане, хтц-то прави бялото в леко розов оттенък.
Аз си взех самсунг Galaxy Ace plus,исках по-малък телефон,и в този клас на htc desire e по-добър.Много хубав дисплей,бърз е,има хубава 5мп камера и лед светкавица и прави много добри снимки,само батерията е по-слаба.Но за тоя клас около 500-600 лв,според мен е идеален.
Stoyan Georgiev
28-01-2013, 00:25
галаксито точно това не струва, на сестра ми съпруга й си взе такова... голяма пръчка е - по-добре по-старо, но по-висок клас HTC
галаксито точно това не струва, на сестра ми съпруга й си взе такова... голяма пръчка е - по-добре по-старо, но по-висок клас HTC
Кое точно имаш предвид,че аз съм дал 3 Галаксита ???
---------- Post added at 06:56 ---------- Previous post was at 06:56 ----------
Аз си взех самсунг Galaxy Ace plus,исках по-малък телефон,и в този клас на htc desire e по-добър.Много хубав дисплей,бърз е,има хубава 5мп камера и лед светкавица и прави много добри снимки,само батерията е по-слаба.Но за тоя клас около 500-600 лв,според мен е идеален.
Кой е по-добър,че не разбрах ????? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Батки,избора явно ще е труден,но аз продължавам да събирам мнения..............А и в Глобул HTC-то на изплащане е с с 6 лв. на месец по-евтино,което се и е около 140 лв по-евтино за целия период...................
Батки,избора явно ще е труден,но аз продължавам да събирам мнения..............А и в Глобул HTC-то на изплащане е с с 6 лв. на месец по-евтино,което се и е около 140 лв по-евтино за целия период...................
За нещо, което ще е морално остаряло само след година, вземай това,което е на оферта, при горе-долу равни показатели. По мое скромно мнение, на човек, който явно няма да седне да играе игрички на телефона и един Galaxy S ще му върши работа поне още 2 години.
Stoyan Georgiev
28-01-2013, 10:17
Кое точно имаш предвид,че аз съм дал 3 Галаксита ???
---------- Post added at 06:56 ---------- Previous post was at 06:56 ----------
Кой е по-добър,че не разбрах ????? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
аз на автора на темата говорих :)
освен галакси С (1 2 и 3), според мен другите са бозичка, насичат, лагят... стари версии на андроид...
абе за парите си са ок, ама можеш и по-добро да си вземеш - ХТЦ са по-добри в по-евтините смартфони - за 450 един стар ХД2, или нещо подобно можеш да си вземеш :)
Ето сериозно: За парите си получаваш най-много от Самсунг, факт.
Ако обаче си имал веднъж HTC ще е много трудно да си купиш после Самсунг, Нокиа, Сони или друго подобно. Просто има малки нещица, които правят ХТЦ-то едно ниво над другите, които ужким са в неговия клас при почти всеки модел.
Не робувам на марки, досега единствената марка от която съм повтарял да си взема телефон е "Моторола" (ама какво да обяснявам, за повечето от вас това по дефолт е пълен боклук без дори да са имали).
А относно коментарите кое е по-... като цялостна марка/бранд, ще кажа само следното: Най-смотания модел телефон, който произвеждат HTC e СМАРТФОН. Тази компания има опит в смартфоните. Най-смотания телефон, който произвежда Самсунг е някакъв, който ти дават пари и ти се молят да го вземеш операторите - тази марка има опит в цялата гама телефони.
Не, че това означава нещо кой знае какво, просто го давам като идея на анализаторите на пазарите, брандовете и продуктите... :hmm:
Така няма да разбере, че примерно на Самсунга като му свърши вътрешната памет (която на повечето модели е меко казано смешна по размер) от инсталирани приложения, ще се налага да деинсталира нещо, ако ще и 100 терабайта карта да му е сложил (а там наличието на слот за карта е едва ли не екстра но това е друга тема), а на ХТЦ-то си има опция в Андроида да мести инсталирани приложения на картата за да не товари вътрешната памет и още 1000 подобни уж "дребни" нещица... ;)
ПС: Смартфон с "Уйндоус" е най-голямата грешка, която може да направи човек според мен (и може би не само според мен, "тъпите" HTC една година след първия си смартфон с Андроид, вече имат в гамата нови модели само един или два модела с Уйндоус, а бяха най-големия промотър на тази ОС). Ориентирай се към Андроид и гледай да е 4.х.х.
ППС: HTC Desire X е в класа на Galaxy Nexus, не го сравнявайте с някакви Ейс-ове с андроид 2.х.х ;) Между другото Галакси Нексус е доста добра оферта като телефон според мен, виж го и него ако влиза в бюджета.
1 - какво получаваш повече от самсунга (изключая екрана при топ моделите), реклама покрай войната с Ейпъл?
2 - App2SD служи за местене на програми на всички марки, безплатна в маркета.
3 - Моторола произвеждат доста интересни неща, но повечето не стигат на нашия пазар (от тия дето стигнаха - Motorola RAZR i)
4 - По-голяма грешка от параноида за начинаещи все още няма... следващия път като си качваш програми от маркета, гледай внимателно какви права даваш на собствениците им, бас ловя, че вече си дал на куцо и сакато достъп до указателя си, данните си, че може и управлението на телефона си.
Уиндоус фоун 8 е много сериозна мобилна ОС, 7 беше бета, но 8 вече е нещо различно... като не разбирате не повтаряйте общи приказки.
badmadafaka
28-01-2013, 11:13
2 - App2SD служи за местене на програми на всички марки, безплатна в маркета.
...
4 - По-голяма грешка от параноида за начинаещи все още няма... следващия път като си качваш програми от маркета, гледай внимателно какви права даваш на собствениците им, бас ловя, че вече си дал на куцо и сакато достъп до указателя си, данните си, че може и управлението на телефона си.
1 - Получаваш същия хардуер със същата версия операционна система на по-ниска цена.
2 - Избери ПРОИЗВОЛЕН модел на Самсунг, ако искаш направо SIII, че по-гоУем нЕма, и дай да инсталираме въпросната програмка или в тази връзка КОЯТО СИ ИСКАШ друга (маркета е пълен с такива). Телефона НЕ трябва да е руутнат (всъщност и руутнат може но с карта, форматирана в стандартен формат като FAT32 примерно). Ако премести нещо инсталирано в телефона на SD картата с КОЯТО И ДА Е ПРОГРАМА и то да работи инсталирано на картата, ще те черпя каквото кажеш... Доколкото те познавам, мисля, че си над нивото да приказваш неща, които не си пробвал а знаеш как стават само теоретично... ;)
3 - Не е насочено към теб, знам, че маниаците на такива "джаджи" много добре знаят какво точно е "Моторола", говоря за масовия потребител тук. ;)
4 - Това за начинаещите го разбирам, че е твое мнение, съдейки по следващото изречение обаче се чудя дали не се надценяваш малко или пък да подценяваш другите...
Също така мисля, че ме бъркаш с някого ако последното изречение е насочено лично към мен, щото съм сигурен, че не си виждал телефона ми, още повече пък какви права съм дал на кое приложение...
Ако просто приемаш, че всички са по-големи ламета от теб в тази област, само защото ти примерно работиш нещо такова или пък ти е хоби и четеш и цъкаш доста повече от "средния" потребител, си в мега груба грешка, вЕрвай ми... :tooth:
1 - Получаваш същия хардуер със същата версия операционна система на по-ниска цена.
2 - Избери ПРОИЗВОЛЕН модел на Самсунг, ако искаш направо SIII, че по-гоУем нЕма, и дай да инсталираме въпросната програмка или в тази връзка КОЯТО СИ ИСКАШ друга (маркета е пълен с такива). Телефона НЕ трябва да е руутнат (всъщност и руутнат може но с карта, форматирана в стандартен формат като FAT32 примерно). Ако премести нещо инсталирано в телефона на SD картата с КОЯТО И ДА Е ПРОГРАМА и то да работи инсталирано на картата, ще те черпя каквото кажеш... Доколкото те познавам, мисля, че си над нивото да приказваш неща, които не си пробвал а знаеш как стават само теоретично... ;)
3 - Не е насочено към теб, знам, че маниаците на такива "джаджи" много добре знаят какво точно е "Моторола", говоря за масовия потребител тук. ;)
4 - Това за начинаещите го разбирам, че е твое мнение, съдейки по следващото изречение обаче се чудя дали не се надценяваш малко или пък да подценяваш другите...
Също така мисля, че ме бъркаш с някого ако последното изречение е насочено лично към мен, щото съм сигурен, че не си виждал телефона ми, още повече пък какви права съм дал на кое приложение...
Ако просто приемаш, че всички са по-големи ламета от теб в тази област, само защото ти примерно работиш нещо такова или пък ти е хоби и четеш доста повече от "средния" потребител, си в мега груба грешка, вЕрвай ми... :tooth:
С3 няма наоколо с карта, те си имат достатъчно памет вградена, за това един Ейс пробвахме - работи си апп2сд чудесно, мести напред назад.
Явно има нещо особено с тия дето имат вградена памет, но ще набарам някой да тестваме... кое как и защо.
А края е точно за масовия потребител, не лично за теб... повечето хора не се и замислят, какво аджаба свалят от маркета, виждал съм инсталирани програми които имат правото да набират сами номера в чужбина (за щастие не беше пускана още... инак щеше да има поредния писък - оператора ме краде).
За разлика от йОС и Уиндоус, бизнес модела на Гугъл дава твърде много права на трети страни в Андроид, разчитайки на потребителска култура, а тя в масовия случай липсва.
И кое изречение - за Уиндоус ли? Пробвали ли сте го преди да сипвате... защото и 7 и 8 съм го ровил преди да говоря.
аз на автора на темата говорих :)
освен галакси С (1 2 и 3), според мен другите са бозичка, насичат, лагят... стари версии на андроид...
абе за парите си са ок, ама можеш и по-добро да си вземеш - ХТЦ са по-добри в по-евтините смартфони - за 450 един стар ХД2, или нещо подобно можеш да си вземеш :)
Teлефона искам да е нов,и ще е на близинг в Глобул,пак повтарям,не ми предлагайте да си взема по-висок клас втора ръка.Изброил съм моделите които ми харесват,сега ще прибавя и Нексуса,него също го загледах,но е по-скъп :tooth::tooth::tooth:
---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:46 ----------
Ето сериозно: За парите си получаваш най-много от Самсунг, факт.
Ако обаче си имал веднъж HTC ще е много трудно да си купиш после Самсунг, Нокиа, Сони или друго подобно. Просто има малки нещица, които правят ХТЦ-то едно ниво над другите, които ужким са в неговия клас при почти всеки модел.
Не робувам на марки, досега единствената марка от която съм повтарял да си взема телефон е "Моторола" (ама какво да обяснявам, за повечето от вас това по дефолт е пълен боклук без дори да са имали).
А относно коментарите кое е по-... като цялостна марка/бранд, ще кажа само следното: Най-смотания модел телефон, който произвеждат HTC e СМАРТФОН. Тази компания има опит в смартфоните. Най-смотания телефон, който произвежда Самсунг е някакъв, който ти дават пари и ти се молят да го вземеш операторите - тази марка има опит в цялата гама телефони.
Не, че това означава нещо кой знае какво, просто го давам като идея на анализаторите на пазарите, брандовете и продуктите... :hmm:
Така няма да разбере, че примерно на Самсунга като му свърши вътрешната памет (която на повечето модели е меко казано смешна по размер) от инсталирани приложения, ще се налага да деинсталира нещо, ако ще и 100 терабайта карта да му е сложил (а там наличието на слот за карта е едва ли не екстра но това е друга тема), а на ХТЦ-то си има опция в Андроида да мести инсталирани приложения на картата за да не товари вътрешната памет и още 1000 подобни уж "дребни" нещица... ;)
ПС: Смартфон с "Уйндоус" е най-голямата грешка, която може да направи човек според мен (и може би не само според мен, "тъпите" HTC една година след първия си смартфон с Андроид, вече имат в гамата нови модели само един или два модела с Уйндоус, а бяха най-големия промотър на тази ОС). Ориентирай се към Андроид и гледай да е 4.х.х.
ППС: HTC Desire X е в класа на Galaxy Nexus, не го сравнявайте с някакви Ейс-ове с андроид 2.х.х ;) Между другото Галакси Нексус е доста добра оферта като телефон според мен, виж го и него ако влиза в бюджета.
Точно тва е проблема майка,не мога да реша с какво да започна от двете.Точно за това съм пуснал темата,да давате съвети,а вие пчонахте да спорите кое е по-добро,ясно е че различни хора имат различно мнение и опит,аз ще отдея накрая всичко и ще реша.
badmadafaka
28-01-2013, 11:49
@morfius: В крайна сметка като гледам ще се окаже, че с теб сме на едно мнение а и вече доволно се отклонихме от темата, та викам да пием по бира като се видим и така да сложим край на дискусията... :roll2:
Малко офф, но въпросния Ace, на който сте преместили нещо с програма от маркета руутнат ли е и с каква точно версия на ОС-а е бил (ако ти се занимава може и на ЛС да ми отговориш, че тук ще стане пълен офф)..? Бях намерил нещо в XDA мисля, че точно за Ейс (един пич сам беше направил приложениице, което да мести при неруутнат телефон, щото там вътрешната памет е трагична, но доколкото си спомням работеше само на Ейс и то да не беше само на първата сток ОС без ъпдейти или нещо такова)... :hmm:
Иначе да, те памет си имат в излишък повечето вградена и това е факт, ама пък тия дето нямат са голяма преебавк@...
@Мury: Единствения начин, който аз виждам е да сведеш нещата до прост избор по някакъв критерии (например да си кажеш нещо от типа на "Аха, хората които се кефят и се интересуват от такива джаджи и уж са по-напред с материала, всички без изключение хвалят HTC" или нещо такова) :)
Какъвто и да вземеш ще ти върши работа иначе... ;)
За нещо, което ще е морално остаряло само след година, вземай това,което е на оферта, при горе-долу равни показатели. По мое скромно мнение, на човек, който явно няма да седне да играе игрички на телефона и един Galaxy S ще му върши работа поне още 2 години.
Чакай,защо да е остарял морално,та моделите на Самсунг,които съм посочил,са по-стари от ХТЦ-то ???????? :tooth::tooth:
---------- Post added at 11:56 ---------- Previous post was at 11:49 ----------
Хм Нексуса няма слот за карта :boxed::boxed::boxed: Оффф вече се обърках жестоко,макя му..................
---------- Post added at 12:00 ---------- Previous post was at 11:56 ----------
@morfius: В крайна сметка като гледам ще се окаже, че с теб сме на едно мнение а и вече доволно се отклонихме от темата, та викам да пием по бира като се видим и така да сложим край на дискусията... :roll2:
Малко офф, но въпросния Ace, на който сте преместили нещо с програма от маркета руутнат ли е и с каква точно версия на ОС-а е бил (ако ти се занимава може и на ЛС да ми отговориш, че тук ще стане пълен офф)..? Бях намерил нещо в XDA мисля, че точно за Ейс (един пич сам беше направил приложениице, което да мести при неруутнат телефон, щото там вътрешната памет е трагична, но доколкото си спомням работеше само на Ейс и то да не беше само на първата сток ОС без ъпдейти или нещо такова)... :hmm:
Иначе да, те памет си имат в излишък повечето вградена и това е факт, ама пък тия дето нямат са голяма преебавк@...
@Мury: Единствения начин, който аз виждам е да сведеш нещата до прост избор по някакъв критерии (например да си кажеш нещо от типа на "Аха, хората които се кефят и се интересуват от такива джаджи и уж са по-напред с материала, всички без изключение хвалят HTC" или нещо такова) :)
Какъвто и да вземеш ще ти върши работа иначе... ;)
Абе и при мен везните почнаха да клонят към ХТЦ-то..................все пак Самсунга прави само по-добро видео,пък според ммен повечето предмиства са на страната на ХТЦ-та,андроида,по-яката батерия.............
П.С.Още едно пояснение,аз съм доста невеж в тази материя,и едва ли ще свалям като полудял разни приложения,ма знам ли кво ще ми щракне след месец два
Stoyan Georgiev
28-01-2013, 12:44
мъри не ти казвам ползван телефон, ами от старите модели чисто нов да вземеш - все още предлагат галски с2, например... :)
или на хтц някой от големите, или нексус
Мурджев,
взех на жената Адванс С преди три месеца и мога да кажа, че е железон телефонче. Върви доста добре за тези парамтри, (сравнявам го с моя Галакси С3), НО има няколко много сериозни минуса.
1. За сега са го заковали на Андроид 2.3.6 и няма ъпдейт. ХТЦ-то което показваш е на 4.0. Има си значение.
2. Имай предвид, че точно този модел на Самсунг има проблеми ако ползваш 3Г нон стоп. Проблема се преодолява ако махнеш опцията да ползва и ГСМ и 3Г едновременно и го оставиш само на ГСМ. Но пък от друга страна и при моя телефон го имаше този проблем - дава че телефона ти е изключен и губи обхват. Това е при Виваком. За другите не знам.
Аз бих си взем Галакси С2 за тези пари - по почти нищо не се отличава от С3 като работа.
Добре де, вземи си тогава HTC Desire V и имаш по-добро видео. Пък втората SIM карта не я ползвай :) .
А иначе безспорно Galaxy S II е най-добре в случая, но е "малко" по-скъп :) .
Маме, и аз съм на мнение, че щом ще ползваш близинг, направо се метни на Galaxy S2 :D
Оня ден, като бях при теб, защо не каза да ти дам да разцъкаш? Хем с най-новия Хемороид 4.1.2 :)
Маме, и аз съм на мнение, че щом ще ползваш близинг, направо се метни на Galaxy S2 :D
Оня ден, като бях при теб, защо не каза да ти дам да разцъкаш? Хем с най-новия Хемороид 4.1.2 :)
Абе С2 е с близо 200 лв отгоре бре,па и ми се струва голям,аз не искам да е толкова голям,пък и май го няма в Глобул на близинг :boxed::boxed::boxed:
---------- Post added at 13:48 ---------- Previous post was at 13:45 ----------
Добре де, вземи си тогава HTC Desire V и имаш по-добро видео. Пък втората SIM карта не я ползвай :) .
А иначе безспорно Galaxy S II е най-добре в случая, но е "малко" по-скъп :) .
Що може и да я послвам втората карта,имам и Вивател :tooth::tooth:Па и Ники,не ми е толкова за видеото,макар че не е лошо да прави хубави клипчета
Аз имах същата дилема/Samsung vs. HTC/ преди около 10 месеца. След няколко дни разглеждане на двата телефона взех Samsung Galaxy S II и не съжалявам за избора.
Desire V - 512 RAM, Desire X - 768 RAM
На Андроид 4 вече са му малко 512 МБ като се пуснат няколко резидентни програми.
Като гледам наличното в ценовата листа на Глобул в Интернет, избора е м/у HTC Desire X, Samsung Ace 2 и Samsung SIII Mini ...
1 ГБ РАМ и 16 сторидж + амолед екран за 140 лв повече при С3 Мини, останалото е същото.
Ace 2 не дава нищо по-добро от НТС то, същия тип екран (даже по-малък), по-бавен процесор, по-стар сензор на камерата.
Ако искаш по-евтино и с по-добър софтуер вграден, вземай Дезайр а ... ако не С3 мини (останалото налично от Самсунг е подигравка или много по-скъпо)
S Advance не е ли по-добро от Ace 2? Цената като гледам е почти еднаква. В интерес на истината Адванса има нелоши отзиви от потребители.
Обаче SII бие всички телефони и телефончета за това, което е, като телефон и цена. :) ...или има друг? :)
Desire V - 512 RAM, Desire X - 768 RAM
На Андроид 4 вече са му малко 512 МБ като се пуснат няколко резидентни програми.
Като гледам наличното в ценовата листа на Глобул в Интернет, избора е м/у HTC Desire X, Samsung Ace 2 и Samsung SIII Mini ...
1 ГБ РАМ и 16 сторидж + амолед екран за 140 лв повече при С3 Мини, останалото е същото.
Ace 2 не дава нищо по-добро от НТС то, същия тип екран (даже по-малък), по-бавен процесор, по-стар сензор на камерата.
Ако искаш по-евтино и с по-добър софтуер вграден, вземай Дезайр а ... ако не С3 мини (останалото налично от Самсунг е подигравка или много по-скъпо)
Mитак май си прав,точно тва искам да има добър вграден софтуер,да не се занимава, и без тва ми е пълна Индия :tooth::tooth::tooth: До сега четох отзиви за ХТЦ-та в Андроид форума,една лоша дума не казаха.............:roll2::roll2::roll2::roll2:
колега огледай галакси нексуса имах такъв андроида тръгва от 4 голям дисплей и е сравнително бърз недостатъка ( ако можеда се каже недостък) по малка а резолюция на камерата
Mитак май си прав,точно тва искам да има добър вграден софтуер,да не се занимава, и без тва ми е пълна Индия :tooth::tooth::tooth: До сега четох отзиви за ХТЦ-та в Андроид форума,една лоша дума не казаха.............:roll2::roll2::roll2::roll2:
Сенс-а на НТС е едно ниво нагоре на интерфейса на всички останали, независимо от ОС а.
Не, че ще останеш само с вградения софтуер, като минимум трябва програма за управление на трафика (3G watchdog), фаилов менажер (ES File explorer), task manager (ES Task manager) плеър/и за аудио и видео (MX player, Tiny player), както и по-добра програма за снимки (Quick Pic).
Навигацията също е отделно - в същия тоя форум има описано как се слага иГО и карти.
Четец за офис файлове, ПДФ и електронни книги (Office Suite Free, Adobe PDF, Cool reader) също може да потрябват, разгледай и Waze - иска план с мобилен нет за да работи но е доста интересна.
Ако все пак размислиш взимай С2 и гаранция няма да съжаляваш.Телефона е много здрав и доста удобен за боравене с него,прави страхотни снимки и клипове.Нямаше да го сменя още доста време,но след година и половина блъскане накрая успях да му пукна дисплея и след ремонт го подарих на майка ми,а аз си взех С3.:grin:
Сенс-а на НТС е едно ниво нагоре на интерфейса на всички останали, независимо от ОС а.
Не, че ще останеш само с вградения софтуер, като минимум трябва програма за управление на трафика (3G watchdog), фаилов менажер (ES File explorer), task manager (ES Task manager) плеър/и за аудио и видео (MX player, Tiny player), както и по-добра програма за снимки (Quick Pic).
Навигацията също е отделно - в същия тоя форум има описано как се слага иГО и карти.
Четец за офис файлове, ПДФ и електронни книги (Office Suite Free, Adobe PDF, Cool reader) също може да потрябват, разгледай и Waze - иска план с мобилен нет за да работи но е доста интересна.
Tва вече по натам,мерси все пак.Тея дни като имам време ще отида до Глобул да им стъпя на врата,да видя какви оферти ще дадат :tooth::tooth::tooth:
П.С.Продължавам да събирам мнения :tooth::tooth:
badmadafaka
28-01-2013, 15:19
Mитак май си прав,точно тва искам да има добър вграден софтуер,да не се занимава, и без тва ми е пълна Индия :tooth::tooth::tooth:
Баце май пак имаме разминаване - ако искаш нещо, което нищо да не му пипаш (в много случаи дори и да искаш пак да не може) то тогава си си отвсякъде за Уйндоус Фоун... :tooth:
В тая част правилно го каза morfius, че хич да не е, Андроид си е за хора, които ги влече да разцъкват...
+1, обаче това го знаят само тези, които са имали и двата, тия които си имат единия и са си доволни не можеш ги убеди, още повече ако са свикнали с дефолтния интерфейс на Самсунга - тогава Сенс-а по мое мнение е леко неприятен докато му свикнеш...
А па Мурджев иска и да е малък... Баце ръката ти е поне колкото моята, че и по-голяма - вЕрвай ми, по-голЕм (телефон) по-добре ще стои в нея... :roll2:
...
П.С.Продължавам да събирам мнения :tooth::tooth:
Ето ти още едно :) .
Така или иначе не работиш в офис ;) , взе си каравана за да си по-близо до природата, защо не изчакаш да излезне това (http://www.fonearena.com/blog/61255/samsung-galaxy-xcover-2-rugged-phone-with-1-ghz-dual-core-processor-android-4-1-announced.html)? Друго си е, да не се съобразяваш чак толкова с телефона си :) .
Ето ти още едно :) .
Така или иначе не работиш в офис ;) , взе си каравана за да си по-близо до природата, защо не изчакаш да излезне това (http://www.fonearena.com/blog/61255/samsung-galaxy-xcover-2-rugged-phone-with-1-ghz-dual-core-processor-android-4-1-announced.html)? Друго си е, да не се съобразяваш чак толкова с телефона си :) .
Кога ????? :Yeeeehaaa::Yeeeehaaa::Yeeeehaaa:Баси якия телефон майка,тва е.............
---------- Post added at 15:31 ---------- Previous post was at 15:30 ----------
Баце май пак имаме разминаване - ако искаш нещо, което нищо да не му пипаш (в много случаи дори и да искаш пак да не може) то тогава си си отвсякъде за Уйндоус Фоун... :tooth:
В тая част правилно го каза morfius, че хич да не е, Андроид си е за хора, които ги влече да разцъкват...
+1, обаче това го знаят само тези, които са имали и двата, тия които си имат единия и са си доволни не можеш ги убеди, още повече ако са свикнали с дефолтния интерфейс на Самсунга - тогава Сенс-а по мое мнение е леко неприятен докато му свикнеш...
А па Мурджев иска и да е малък... Баце ръката ти е поне колкото моята, че и по-голяма - вЕрвай ми, по-голЕм (телефон) по-добре ще стои в нея... :roll2:
Ясно е,че ще разцъквам,да ми мине крастата,имам предвид в началото като пълен лаик е хубаво да имам подплатеност :tooth::tooth::tooth:
Уиндоус Фоун ама не от Глобул... те така си го набиха с Уиндоус фоун 7 (имат си ги в излишък), че сега гледат Уиндоус 8 като попарени глухарчета и не смеят да предлагат такива.
А 7 както казах вече си е бета дори7.8 няма да го докара до нивото на 8, а 8 та е далеч по-добре (най-малкото има функционален блутуут и ЮСБ директен режим)
Linkestis
28-01-2013, 16:23
Аз по-хубав телефон от този с Уиндос 8 не съм виждал през живота си
Мури, дали 20 или 30 лева на месец - все тая!
Хич няма да ги усетиш разликата в парите, докато разликата в работата на телефоните ще я усетиш ;)
Вземи S2 и ти гарантирам, че точно на третия ден ще ти малее.
Мури, дали 20 или 30 лева на месец - все тая!
Хич няма да ги усетиш разликата в парите, докато разликата в работата на телефоните ще я усетиш ;)
Вземи S2 и ти гарантирам, че точно на третия ден ще ти малее.
Aбе не е баша така както го казваш,ма друг път ще си говорим.Мисълта ми е,че не ми трябва директно някво 3/4 ядрено животно,искам смартфон среден клас на добра цена.ХТЦ-то мисля че мога да го взема на 12 лв. на месец,което си е бая разлика.:pimp::pimp::pimp:
HTC свалиха много качеството напоследък... Samsung и Apple много се увлякоха във войната помежду си и другите се задъхват след тях.
HTC-тата им пада и цената по-бързо.
Linkestis
28-01-2013, 17:28
HTC свалиха много качеството напоследък... .
Това от собствен опит ли го казваш или го прочете някъде?
Това от собствен опит ли го казваш или го прочете някъде?
Тамън и аз тва смятах да попитам..............
HTC свалиха много качеството напоследък... Samsung и Apple много се увлякоха във войната помежду си и другите се задъхват след тях.
HTC-тата им пада и цената по-бързо.
Едно доста точно мнение по темата...
Да ви поразреша малко спора с инфо, базирано на повечко факти, някои от извора.
Самсунг ги ненавиждам като фирма. Откакто пък почнаха да правят телефони, особено пък да вадят по 368 модела на година, хептен ги намразих. Ама гадовете корейски, колкото и да са им пластмасари тутурутките, са страхотни. Опитвам се да си кривя душата и не мога. Всичко от серията Галакси пък е без грешка, ако се купува, си струва парите. Лично на мен, фаворитите са ми всички Нексуси и S-ките, във всичките им разновидности и поколения. От информацията, която имам, свързана с проблеми от гледна точка дефекти, са си най-стабилното нещо на пазара в момента, и нито хапаните ябълки могат да им се опрат, нито който и да било друг.
HTC... бяха хубава марка, докато не ги натисна войната между корейците и гризаните ябълки... там вече избушиха. Да уцелиш HTC, което няма да се развали от само себе си, е жив късмет, при това рядко срещан. Най-голямото падение на марката се случи с двата им флагмана, които се оказаха тотална издънка - HD2 и One X. На HD2 им прегряваха чиповете, на One X им се скапчат тъчовете за норматив - с кашони влизат в сервиза. А влезе ли в сервиз - там започва ада. И то не защото сервиза на HTC у нас е лош - напротив... работят бързо и качествено - просто резервните части, доставени директно от HTC, са отчайващо бъгави, и срещу това абсолютно всеки е безсилен.
Така че, поне на този етап, питане от вида "да си взема ли Galaxy Sх или iPhone 4S/5/HTC/Sony?", е безпредметно. Огризките, от 4S насам, им се срина failure rate-a по страховит начин - чистата 4-ка беше последния здрав модел, който можеше да се опъва на корейците, Сони пък са издънили Андроида и макар да вадят наглед доста интересни модели последно време, все още са чупливи - имам преки наблюдения над едни Xperia S и P.
Та на въпроса - корейче се взима... колкото и да ги мразя тия гнусмаС (прочети наобратно), това са машините в момента...
Самсунг ги ненавиждам като фирма. Откакто пък почнаха да правят телефони, особено пък да вадят по 368 модела на година, хептен ги намразих. Ама гадовете корейски, колкото и да са им пластмасари тутурутките, са страхотни. Опитвам се да си кривя душата и не мога. Всичко от серията Галакси пък е без грешка, ако се купува, си струва парите. Лично на мен, фаворитите са ми всички Нексуси и S-ките, във всичките им разновидности и поколения. От информацията, която имам, свързана с проблеми от гледна точка дефекти, са си най-стабилното нещо на пазара в момента, и нито хапаните ябълки могат да им се опрат, нито който и да било друг.
HTC... бяха хубава марка, докато не ги натисна войната между корейците и гризаните ябълки... там вече избушиха. Да уцелиш HTC, което няма да се развали от само себе си, е жив късмет, при това рядко срещан. Най-голямото падение на марката се случи с двата им флагмана, които се оказаха тотална издънка - HD2 и One X. На HD2 им прегряваха чиповете, на One X им се скапчат тъчовете за норматив - с кашони влизат в сервиза. А влезе ли в сервиз - там започва ада. И то не защото сервиза на HTC у нас е лош - напротив... работят бързо и качествено - просто резервните части, доставени директно от HTC, са отчайващо бъгави, и срещу това абсолютно всеки е безсилен.
Така че, поне на този етап, питане от вида "да си взема ли Galaxy Sх или iPhone 4S/5/HTC/Sony?", е безпредметно. Огризките, от 4S насам, им се срина failure rate-a по страховит начин - чистата 4-ка беше последния здрав модел, който можеше да се опъва на корейците, Сони пък са издънили Андроида и макар да вадят наглед доста интересни модели последно време, все още са чупливи - имам преки наблюдения над едни Xperia S и P.
Та на въпроса - корейче се взима... колкото и да ги мразя тия гнусмаС (прочети наобратно), това са машините в момента...
Къде ги видя тия прегряващи HD2 ки бре, това все още се води най-търсения апарат (изключая сектите) макар да остаря необратимо (единствения наличен който може да подкара на мултибуут Уиндоус мобайл 6.Х, Уиндоус 7.Х, Андроид 2.Х и 4.0.Х - избираш си коя ОС искаш да ползваш с рестарт)?
One X има няколко наоколо ми, не съм чул да се развалят.
За операторски апарати (било от тук или ЕС като цяло) или куфарни от арабския свят си говорим?
(за куфарните си има някои особености от времето на Нокия 3310)
А те Самсунг щото не се развалят, не дай боже да се случи - К § К електроникс ще ти стъжнят здравето неколкократно.
Едно хубаво мнение,но искам пак да попитам,тези сведения от собствен опит ли са или,някой чул някъде,прочел някъде.Отзивите за HTC Desire в андроид форума са противоположни на твоите.....................Аз лично знам за здравината на Самсунгите/както казах жена ми има и е супер доволна,а и летя от 2-ия етаж и няма и драскотина по него/.Точно за това пуснах темата,за да се дадат мнения от собствен опит...........:busted_cop::busted_cop::busted_cop :
Имаше един период, в който ги виждах по няколко бройки седмично, счупените HD2. Повярвай ми, Морф, нагледал съм им се доволно и не бих се докоснал до тази тояга по никакъв начин. :)
При Самсунг иначе, това е драмата, да - ако случайно уцелиш дефектната бройка (което би било егати кривия карък), ще береш ядове със сервиза.
Относно One X - определено не съм ги гледал наоколо ми, а имам представа каква бройка е влизала и влиза в сервиза, и с какви оплаквания. Процентът е ужасяващ. ;)
И определено си говорим само за операторски и директен официален внос апарати - куфарните изобщо не ги коментираме.
На въпроса на Mury - и като ползвател на HTC и като занимаващ се в тази сфера професионално ги пиша тези мнения.
Мога още много конкретни детайли да споделя, ама мненията ще станат километрични - можем да си говорим и за самата изработка, корпусите, материалите, лаунч софтуерите - и там база за сравнения имам много, но мисля, че водещото в случая е това, което дотук казах.
badmadafaka
29-01-2013, 11:50
...на One X им се скапчат тъчовете за норматив - с кашони влизат в сервиза.
Какъв е тоя дисплей, коя фирма го е изобретила и го произвежда (бранда е ясно, че е HTC, питам реално кой произвежда матрицата), та е такъв смотан и трошлив боклук..? :neko:
И моля да не се приема като заяждане - ти явно си в тази сфера, може би дори конкретно работиш с HTC за да имаш такава информация...
Ако е така, то не виждам как би имал reliable информация и за "Самсунг" (конкуренцията един вид)...
Ако питаме шефа на сервиза на BMW, сигурно ако се абстрахира от корпоративната си култура, ще каже, че са ебахти кошниците и на ден му влизат по 1000 чисто нови коли с невиждани дефекти и може би е по-добре да си купиш "Мерцедес"... :)
Mury, аз ако бях на твое място бих си купил HTC и след 2 месеца ползване да напиша в тази тема дали е по-добър от на жена ти Самсунга или не е по-добър... :D
Въйййй въйй Мъри, не се сдържам батка, взимай една гризана ябълка-четворка и не се занимавай с глупости. :mrgreen::sex:
п.с. Утре ще ти донеса два кашона със Зрънчо, може да ти излезне късмета. :tooth:
Какъв е тоя дисплей, коя фирма го е изобретила и го произвежда (бранда е ясно, че е HTC, питам реално кой произвежда матрицата), та е такъв смотан и трошлив боклук..? :neko:
И моля да не се приема като заяждане - ти явно си в тази сфера, може би дори конкретно работиш с HTC за да имаш такава информация...
Ако е така, то не виждам как би имал reliable информация и за "Самсунг" (конкуренцията един вид)...
Ако питаме шефа на сервиза на BMW, сигурно ако се абстрахира от корпоративната си култура, ще каже, че са ебахти кошниците и на ден му влизат по 1000 чисто нови коли с невиждани дефекти и може би е по-добре да си купиш "Мерцедес"... :)
Mury, аз ако бях на твое място бих си купил HTC и след 2 месеца ползване да напиша в тази тема дали е по-добър от на жена ти Самсунга или не е по-добър... :D
Никак дори не го приемам за заяждане. :)
При HTC, драмата не е в самия дисплей, а в тъч модула. Но така са го направили, че се сменя целия с все дисплея - вадиш го, откачаш лентовите кабели и директно закачаш новия. На който, както се досещаш не пише кой го е правил за HTC. :)
Който и да го е правил, факт е, че е щета.
А в България пазара така е структуриран, че тези, които при някои марки са ти конкуренти, за други са ти клиенти. ;)
Малка страна сме, на работно ниво може да сме конкуренти уж, ама на маса сме приятели, и през един или втори човек се познаваме, и тези факти са добре известни на всеки, който е в бизнеса. ;)
Инфото, което поиска Mury, съм го дал. Вече той решава.
Аз на 90% съм се навил за HTC Desire X ,само да намеря време да отида до Глобул,и те да не се осерат нещо/макар че до сега 11 г. нямам оплаквания от тях/ :busted_cop::busted_cop::busted_cop:
---------- Post added at 12:22 ---------- Previous post was at 12:09 ----------
Въйййй въйй Мъри, не се сдържам батка, взимай една гризана ябълка-четворка и не се занимавай с глупости. :mrgreen::sex:
п.с. Утре ще ти донеса два кашона със Зрънчо, може да ти излезне късмета. :tooth:
Баце нямам топки за Галфон....................а и ми е скъп...............
П.С.Естествено,ако не дадеш на лични някоя примамлива оферта от онея твойте куфарните :busted_cop::busted_cop:
badmadafaka
29-01-2013, 14:07
Който и да го е правил, факт е, че е щета.
Без да съм им светил докато са ги правили (та не е 100% сигурна информацията ми), знам, че точно "Самсунг" ги произвеждат... :neko:
Давайте още мнения,че довечера ако смогна ще мина през Глобул,да видим какво ще предложат................:kicking::kicking::kickin g:
Нещо, което да имаш предвид, ако се впечатляваш от такива неща - HTC Desire X е формално погледнато най-баласирания избор откъм хардуер, цена и всичко. От гледна точка тези сравнения, Самсунгите Galaxy Ace 2 и S Plus (9001 и 8160), които си посочил като опции с отварянето на темата още - просто ги забрави в сравнението... е, 9001 донякъде е съпоставим, но е само с 512 рам, затова и не очаквам да му пуснат ъпдейт към 4.0 или пък 4.1 - ще лагва много с тази оскъдна рам. Истина е, че голямото предимство на 2.3.х е флаш-а на Адоб, който от 4.0 нататък го няма - Адоб просто спряха да го поддържат, но пък вече всички, които разчитаха на тях, си преработиха приложенията и лека полека, тази драма си намери лечението.
На практика, сравнявай само Galaxy S Advance 9070 и Desire X.
Разлика в параметрите нямат, дори процесорите им са абсолютно еднакви. Това, по което се отличават, са батериите (HTC-то е с по-мощна), екраните (S-LCD при HTC, S-AMOLED при Samsung), за които бих могъл да кажа, че избора е изцяло въпрос на вкус - аз лично, съм повече фен на S-LCD технологията, тъй като има по-малко технологични недостатъци, други обаче са по-големи фенове на шаренийката на AMOLED-а. Третата разлика е в изработката - HTC-то е с цял заден капак, който не е от толкова гъвкава пластмаса, каквато е например при модела Explorer - поради това пука и скърца, което някои хора го намират за досадно. Естествено, при Самсунга, такова нещо няма - аз лично, на почти нито един техен модел телефон 12 години назад, не съм виждал пукане и скърцане на корпусите и капаците. Тук-таме, може да се окаже, че има и изключение, ама то само ще потвърди правилото, но аз поне не съм попадал на такъв.
badmadafaka
30-01-2013, 17:04
Евала, е това е перфектно и обективно сравнение + обяснение и напълно споделям мнението! Mury, Дизайъра се приготви да го държиш по гейски с две пръстчета много внимателно... :D
Демек май наистина най-добрия избор е ХТЦ-то............. :flirt::flirt::flirt:
Към казаното по-горе може да се добави и разликите в камерите на двата телефона. Адванса снима HD видео, a ХТЦ-то не може. Освен това има и предна камера за скайп примерно, а HTC - то няма.
Stefan Caromov
30-01-2013, 18:22
Ако единствените модели, от които избираш, са изброените в първия ти пост, аз не бих си взел нито единия от тях.
Ако искаш смартфон, първо за себе си избери ОС. Второто много важно нещо е, за какво точно ще го ползваш - ще играеш игри ли, ще браузваш в нета ли, щегледаш филми ли, интересува ли те свързаността и сдвояването с други у-ва и така нататък. При избора на ОС, трябва да си много наясно, на кого какъв достъп даваш - май един колега по-назад го каза. Андроида е бъкан с вируси вече, всяко приложение иска достъп до телефонните ти данни ( повечето) .
Ако искаш да ползваш телефона за игри и шарении, андроид - в този случай обаче тия пари, дето си приготвил нищо не могат да предложат. Ако искаш андроид, който да работи, да не насича, лагва, цикли, да не се рестартира постоянно сам и въобще да няма аномалии от голям калибър, най-евтиния вариант е галакси С2. Всички, които са по-нисък клас не стават. За сметка на това note, note2, SGS3, вече са добри телефони, но много далече от това, което си предложил.
Ако искаш сигурност на сто процента, но и заключена ОС, взимаш всеки айфон след 4.
Ако искаш не толкова сигурна (за момента ) ОС, но без грам вирус, работеща отлично, взимаш уиндоус 7.8 - лумия, или HTC. Някои HTC-та се отключват и телефона става много много приятен. Единствената лумия, която се отключва на сто процента е 710. Според мен един от най-добрите за парите си, да не кажа най-добрия. Минус на уиндоус е липсата на бг език ( това ще се промени до седмица, защото в момента превеждам целия езиков пакет за 710 ) .
В резюме ще кажа, че, ако си прежалил 600-700 лева за телефон, можеш да се насочиш към андроид висок клас (дадох примери). Това е за апарат втора употреба, нови са 1000-1200 лв.
Note2 е адски приятен таблето-телефон според мен. От време на време си го има насичането, което липсва при айфон и уиндоус, но пък за сметка на това има такива екстри, каквито скоро други телефони няма да имат, като пример, дели екрана на две и работиш с два браузъра едновременно, като виждаш и двата. Можеш да ползваш БЕЗ никакви драйвъри, беззични клавиатура и мишка, стига модула да е микро усб, Можеш да гледаш по 2 клипа в интернет едновременно на разделен екран. Всичко нискобюджетно на андроид не е стока. Играл съм си бая, а и телефоните са ми хоби ( някои знаят )
Ако единствените модели, от които избираш, са изброените в първия ти пост, аз не бих си взел нито единия от тях.
Ако искаш смартфон, първо за себе си избери ОС. Второто много важно нещо е, за какво точно ще го ползваш - ще играеш игри ли, ще браузваш в нета ли, щегледаш филми ли, интересува ли те свързаността и сдвояването с други у-ва и така нататък. При избора на ОС, трябва да си много наясно, на кого какъв достъп даваш - май един колега по-назад го каза. Андроида е бъкан с вируси вече, всяко приложение иска достъп до телефонните ти данни ( повечето) .
Ако искаш да ползваш телефона за игри и шарении, андроид - в този случай обаче тия пари, дето си приготвил нищо не могат да предложат. Ако искаш андроид, който да работи, да не насича, лагва, цикли, да не се рестартира постоянно сам и въобще да няма аномалии от голям калибър, най-евтиния вариант е галакси С2. Всички, които са по-нисък клас не стават. За сметка на това note, note2, SGS3, вече са добри телефони, но много далече от това, което си предложил.
Ако искаш сигурност на сто процента, но и заключена ОС, взимаш всеки айфон след 4.
Ако искаш не толкова сигурна (за момента ) ОС, но без грам вирус, работеща отлично, взимаш уиндоус 7.8 - лумия, или HTC. Някои HTC-та се отключват и телефона става много много приятен. Единствената лумия, която се отключва на сто процента е 710. Според мен един от най-добрите за парите си, да не кажа най-добрия. Минус на уиндоус е липсата на бг език ( това ще се промени до седмица, защото в момента превеждам целия езиков пакет за 710 ) .
В резюме ще кажа, че, ако си прежалил 600-700 лева за телефон, можеш да се насочиш към андроид висок клас (дадох примери). Това е за апарат втора употреба, нови са 1000-1200 лв.
Note2 е адски приятен таблето-телефон според мен. От време на време си го има насичането, което липсва при айфон и уиндоус, но пък за сметка на това има такива екстри, каквито скоро други телефони няма да имат, като пример, дели екрана на две и работиш с два браузъра едновременно, като виждаш и двата. Можеш да ползваш БЕЗ никакви драйвъри, беззични клавиатура и мишка, стига модула да е микро усб, Можеш да гледаш по 2 клипа в интернет едновременно на разделен екран. Всичко нискобюджетно на андроид не е стока. Играл съм си бая, а и телефоните са ми хоби ( някои знаят )
Бате,хич не съм прежалил толкова пари,казах 400-450 лв.,за мен това което предлагат изброените конкуренти е достатъчно,все пак съм лаик в смартфоните,и за начало мисля че това ми е добре,па може и след някой друг месец да ми писне,и да се върна на телефон с копчета.За сигурността най-вероятно си прав,не знам не разбирам,но аз нямам какво толкова да крия.Казах искам телефон,да има приличен нет,да има хубава камера и някаква навигация.
Тази вечер ходих в Глобул,за сега не мога да взема ХТЦ-то,ще трябва да чакам до 2-3 март,тогава ми се отключват офертите и ще го взема на добра цена.До тогава продължавайте да си казвате мнението,и да знаете не се сърдя на никой,само не искам да темата да се превръща в спор кое е по-по-най,ясно е че всеки си харесва неговото.
П.С.Разгледах Галакси С3 мини..............ми не ми харесва.............:choice::choice::choice::choic e:
---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:47 ----------
Към казаното по-горе може да се добави и разликите в камерите на двата телефона. Адванса снима HD видео, a ХТЦ-то не може. Освен това има и предна камера за скайп примерно, а HTC - то няма.
Ами аз направих няколко снимки с ХТЦ-то,хареса ми много как снима на изкуствена светлина в магазина,видеото мога и да го преживея :kicking::kicking::kicking:
Stefan Caromov
31-01-2013, 08:45
Мама, в такъв случай, купувай ХТЦ-то. Хич не му мисли. Много по зрял телефон е.
Аз последната седмица се отдадох на търсенето на S3 mini. Във виваком с преподписване за 5лв. месечен договор. 530лв. Мисля, че реално това е най-добрия избор за тези пари. Уви вчера съм обиколил всички магазини на виваком, а съм звънял в останалите и са свършили. Буквално две бройки продадоха пред очите ми:brickwall: Голяма каръщина чак не е за вярване. Та бях решил, че ще чакам следващия месец(че сега ще пътувам малко), докато днес не влязох в Глобул. Там видях Ace 2 на живо срещу скромната сума от 320лв. на месец + 1г. х 10лв. договор.....Еми взех го, стори ми се супер оферта и телефона ме изкефи като го разцъка, а и бяха много любезни в Германос :D:D За начален андроинд мисля че е екстра :)
ЕДИТ:
Някой ще ми даде ли линк от къде да си сваля безпроблемно игрички, че мисля да му кача 10тина :) А и една навигация. Много съм ограничен с времето тази вечер и до утре сутринта, а ми се иска достоверно място :) Мерси
Аз последната седмица се отдадох на търсенето на S3 mini. Във виваком с преподписване за 5лв. месечен договор. 530лв. Мисля, че реално това е най-добрия избор за тези пари. Уви вчера съм обиколил всички магазини на виваком, а съм звънял в останалите и са свършили. Буквално две бройки продадоха пред очите ми:brickwall: Голяма каръщина чак не е за вярване. Та бях решил, че ще чакам следващия месец(че сега ще пътувам малко), докато днес не влязох в Глобул. Там видях Ace 2 на живо срещу скромната сума от 320лв. на месец + 1г. х 10лв. договор.....Еми взех го, стори ми се супер оферта и телефона ме изкефи като го разцъка, а и бяха много любезни в Германос :D:D За начален андроинд мисля че е екстра :)
ЕДИТ:
Някой ще ми даде ли линк от къде да си сваля безпроблемно игрички, че мисля да му кача 10тина :) А и една навигация. Много съм ограничен с времето тази вечер и до утре сутринта, а ми се иска достоверно място :) Мерси
320 на месец или 320 кеш ?????? :evilsmiley::evilsmiley::evilsmiley::evilsmiley: Не ме кефи Аце 2,жена ми има стария Аце,доволна е много,но ми се иска нещо по различно,затова си избрах ХТЦ-то.
П.С.Ако искате,може темата някой модератор да я превърне в една смартфон тема,да се обсъжда всичко в нея..........................:butt::butt::butt:
ЕДИТ:
Маркета е пълен с безплатни игри, само гледай какви права му даваш. За навигациите имаше форум, ама не помня точно линка.
Точно. Дръпнах си от маркета игрички, ама сега ми се иска някой да ми каже как да видя какви права имат и т.н. Всъщност следващите часове ще имам време да се ровя и проверявам, ама все пак едно рамо ще ми е от полза. :):)
Аз телефона го взех основно да си чета алфа форума:gayfight: и да има навигация.... Не смятам да го товаря с програми и щуротии, че и без това не е много мощен.
Ако някой ми даде линк към сигурна(не си позволявам да ровя из нета и да свалям каквото ми падне) навигация в следващия един час, ще съм адски благодарен :):)
:beer:
Mury, 320лв. кеш уее и договор за 10лв. месец за 1г. Супер оферта ми се стори, а и съм почти сигурен, че 3.8-4" скоро ще почне да ми малее (за това може би се отказах и от С3мини,че той пък е и скъп) и ще трябва да търся друга машинка....та ми се стори добър и евтин вариант за начало пък след време ще се види, кое, как...:pimp:
thecleaner
01-02-2013, 08:48
Точно. Дръпнах си от маркета игрички, ама сега ми се иска някой да ми каже как да видя какви права имат и т.н. Всъщност следващите часове ще имам време да се ровя и проверявам, ама все пак едно рамо ще ми е от полза. :):)
Аз телефона го взех основно да си чета алфа форума:gayfight: и да има навигация.... Не смятам да го товаря с програми и щуротии, че и без това не е много мощен.
Ако някой ми даде линк към сигурна(не си позволявам да ровя из нета и да свалям каквото ми падне) навигация в следващия един час, ще съм адски благодарен :):)
Mury, 320лв. кеш уее и договор за 10лв. месец за 1г. Супер оферта ми се стори, а и съм почти сигурен, че 3.8-4" скоро ще почне да ми малее (за това може би се отказах и от С3мини,че той пък е и скъп) и ще трябва да търся друга машинка....та ми се стори добър и евтин вариант за начало пък след време ще се види, кое, как...:pimp:
Пръчка, кога ще даваме газ да видиш нета колко ти е спрел и снимките.
badmadafaka
01-02-2013, 09:07
Венци, правата за които говори morfius ги пише ясно по време на инсталацията и в маркета ако влезеш в страницата на самото приложение... Ама и да ги гледаш и да не ги гледаш се тая - то или даваш каквото искат (и инсталираш приложението) или нещо не те кефи в нещата, които искат (и съответно НЕ инсталираш приложението), сеш'се..? Има и апликейшънчета с които можеш да следиш от инсталираните неща кое какво може да прави с телефона ти и ако не те кефи да ги махаш (примерно има такива дето могат да се обаждат, демек да навъртат сметка, да пращат смс-и, да пращат контактите ти на някого и т.н. и т.н.) - ей за такива неща говореше morfius по-напред в темата, ама ти си умно момче, и можеш да четеш, така че чети там кое какво те пита и преценявай за да не станеш като ония, които отвреме навреме изревават как сметката им е 2-3 хиляди лева и не друг ами оператора им е виновен... Както е казал поета, свободата не е за прости хора... :Topic-is-closed-bg:
ПС: През 2013 година да си купиш андроид 2.х.х за мен е тъпо, ама щом ти е първия, действай - ако се зарибиш скоро ще ъпгрейднеш, ако пък не се зарибиш, добре, че не си набутал повече пари... А за "сигурната навигация" пак не бъркай свободното с безплатното - в маркета има "сигурна навигация" и струва към 200 евро, като не ти се дават, търсиш други начини и приемаш съответните съпътстващи ги рискове...
50 Евро е Навигона, ако ще се плаща :D
Толкова версии на приложения има в маркета, че ако не те кефят на конкретното чудо правата, гледаш за други.
До сега не съм налетял на случай да няма алтернатива.
Но почва да ми писва от параноидясване, мисля следващия път да си взема Уиндоус 8.
rossenvn
01-02-2013, 10:12
ЕДИТ:
Ако не си го видял този форум, сега му е времето :). Има всичко, което ти трбява, че и повече.
Android Форум (http://www.androidbg.com/forum/)
Има подфорум за точно твоя телефон, теми за навигации, игри...
Аз пък ще взема ХТЦ-то на 299 кеш с договор за 2 г. по 30 кинта /сегашната ми е 25 кинта,ама в тези 30 ще имам и нет/на месец,аз и без тва съм им абонат,ще спра старата карта/след 2 месеца/ и ще съм с нов номер,само тва е минуса,ама телефона е на цена дето няма такава.......................:devil::devil::devil: :devil:
mirchozo
01-02-2013, 21:44
Аз имам HTC EVO 3D от година и половина, общо взето съм доволен, като минус мога да кажа камерата и батерията. Ефекта 3Д е предимно за забавление, който реално няма особено приложение, въпреки че на мен лично доста ми харесва. 2Д снимките на телефона се виждат супер, но на компа са доста зле. Батерията издържа до 3дни в стендбай, но почнеш ли ръчкане в нета за 3 часа си я свършил. Иначе всичко друго ми харесва, особено цената 599лв чисто нов от Технополис, когато операторите му искаха около 900лв с разните им там програми за по 2г.
Колегата ми има Iphone 4s, за браузване сякаш е една идея по-добър, там минуса е малкия екран, иначе е подложен на сериозен тормоз откъм разговори и експлоатация, засега се представя доста добре като цяло.
Общо взето, съвета ми е ако взимаш андроид да е с 2ядрен процесор и по възможност без обвързване с оператор. Напоследък гледам из нета се продават доста Iphone 4S за около 500лв което също не е чак толкова лоша оферта.
i.ganchev.ganchev
02-02-2013, 12:12
От няколко месеца насам съм с Galaxy S2.
Мога да кажа, че телефона е невероятен и съм супер доволен.
Работи доста бързо, а съм го натоварвал с доста тежки приложения, игри и т.н. Общо взето няма засечка!
Дисплея е невероятен. Супер амолед-а си е супер амолед.
От към здравина мога да кажа, че е доста здрав. Стъклото е горила, което го прави доста издръжлив на надраскване и други такива. В момента е с андроид 4.1.2 JB официален rom от самсунг и се представя чудесно.
Има вътрешна памет 16 ГБ и слот за карта, като поддържа до 32 гб допълнителна памет.
Снимките и клиповете са изключително качествени. Някой каза, че на тъмно телефоните не правели добри снимки.
Е.. аз съм доволен и със снимките на тъмно. Не знам, може би някой фотограф или любител на фото историите, ще открие много неща, които няма да му харесат, ама на мен снимките ми се виждат просто супер.
Батерията е 1700 Ah и държи 2 дни при нормално ползване. При ръчкане,гейминг, ползване на wifi и други такива, батерията пада за около ден.
Мен единствено не ми харесва дизайна (щото вече съм виждал Galaxy S3 :) ), и това, че батерията се зарежда ~3 часа (което мисля, че ще е така при всички телефони с големи батерии).
А цената на телефона е повече от добра. Като гледам какви куци оферти се предлагат за цени около 450~500 лв. Нова S2-ка може да се намери за малко повече от 500 лв.
Сега ако трябваше да избирам, пак бих взел самсунга.
pe6kata212
02-02-2013, 19:35
Мурджев, не се прави на ощипан,вземи и разцъкай на Нено с телефона и ще разбереш какво да вземеш.
От както отхапах от ябълката,съм сигурен,че с друг телефон няма да се занимавам.
Наистина телефона е доста по скъп от предвиденото от теб,но пък се замисли какво получаваш,изчистен дизайн,здравина,надеждност,памет(при мен 32гб и не мога да го напълня) и още доста неща.
Ако се замислиш колко приложения има за тези телефони ще ти стане ясно защо са толкова популярни по цял свят.
Всички ще кажат,ма те са със заключен софт,е да ама за тая работа си има Джейл и можеш да си качиш каквото си пожелаеш.При мен кара по 3 дни батерията,при това без голям зор.Ако търсиш качество на видеото,не се сещам за друг телефон,който да го надминава с много.Разполагаш с wifi,gps,и куп други нужни и ненужни джунджуриики.Мисли малко в перспектива,сега ще дадеш някакви пари за телефон,но след няколко месеца вече ще искаш още и още,не се ограничавай със слаби телефони,телефон висок клас може са се ползва като телефон от нисък клас,но никога обратното.
Парите са си твои,но аз никога не бих направил компромис,що се отнася за такава инвестиция.
Относно въпроса ти Самсунг или ХТЦ аз съм за ХТЦто,по на телефон ми мяза,Самсунга ми мяза на дистанционно за климатик.
Колега, щом не си телефонен маниак, погледни "китайците" Леново и Престижио.
И аз доста се чудих какъв телефон да си взема след желязната ми Нокиа Е71, желязна и в буквалният и преносен смисъл, но вече морално остаряла.Обикалях магазини, гледах, пробвах, четох и накрая реших, че след Е71 ще дам едно рамо на закъсалата финансово Нокиа, и си купих Лумиа 900.Аз бях пред дилемата Нокиа/WP или Андройд, без значение от кой производител.Но при доста от пробите по магазините задните капаци на скъпите самсунги и лг-та оставаха по кабелите за които са закачени!!!!, което ми направи много лошо впечатление за здравина на телефоните.При Нокиата имам всичко необходимо-напълно функционален офис пакет, дизайн и здравина,супер дисплей,много добри видеоразговори през Скайп без грам насичане,перфектна офлайн навигация и карти Нокиа, банкови сертификати се инсталират безпроблемно, батерията се представя значително добре,браузуването е доста бързо и като цяло WP 7.8 върви доста мазно , без грам лаг и вече оправиха блутута, който е напълно функционален.Единственото нещо което ме дразни при Лумиата е това, че за момента не поддържа rSAP и не може да се свързва с кар кита на колата и може да се ползва само чрез "свободни ръце" при което има отвратително ехо.
Тамън и аз тва смятах да попитам..............
Абсолютно от личен опит го казвам. До сега в последните 3 години съм сменил 4 HTC-та и имах огромно желание да си взема пак HTC, но предвид наблюденията ми над последните модели предпочетох да си взема Samsung.
HTC EVO 3D (моя стария) му се изкриви дисплея. Проблем, който се появява при всички бройки до месец ползване. Един вид, дисплея си идва на мястото.
HTC EVO 3D на майка ми - същия номер с дисплея, но това се преживява де. След 2-3 месеца ползване - нов дисплей. След 2 месеца спря вибрацията.
HTC EVO 3D на един приятел - дисплей + процесор след 3-4 месеца.
HTC One X - скърца целия като го натискаш и работиш с него. Пропада му дисплея като го натиснеш в ъгъла. 4 месеца ползване - спря да пали.
HTC Wildfire S - Gorilla glass my ass. Дисплея стана на г*з след 3 месеца носене в чанта без ключове и метални части вътре. Портмоне, червило, спирала и документи.
HTC HD2 - масово му се преебават копчетата за увеличаване и намаляване на звука. Същото важи и за някои от моделите на One серията.
Въобще качеството слиза надолу...за съжаление.
То така или иначе човек като ще си купува телефон влиза в андроид форума и чете. Като при колите е. Но предпочетох Samsung, защото не ми се иска да давам 1000лв за телефон и да има дреболии, които са доста дразнещи.
За мен перфектният телефон в момента е Galaxy S3 с HTC Sense.
HTC EVO 3D (моя стария) му се изкриви дисплея. Проблем, който се появява при всички бройки до месец ползване. Един вид, дисплея си идва на мястото.
HTC EVO 3D на майка ми - същия номер с дисплея, но това се преживява де. След 2-3 месеца ползване - нов дисплей. След 2 месеца спря вибрацията.
Не е при всички, поне 3 вече навъртат годинка, нищо им няма на екраните.
Ако искате да правим темата смартфон тема,защото на мен вече не ми трябват съвети.От вчера си имам HTC DesireX ,на първо четене телефона е страхотен,бърз не лагва никъде,светлинни години пред на жена ми Галаксито:innocent::innocent::innocent: За сега съм много доволен,ще видим за напред ще покаже.
П.С.Мисля че го взех на далавера от Глобул-300 лв. кеш :-D:-D:-D:-D
badmadafaka
03-02-2013, 09:38
...светлинни години пред на жена ми Галаксито:innocent::innocent::innocent:
Не думай... :roll2:
thecleaner
03-02-2013, 09:41
Ако искате да правим темата смартфон тема,защото на мен вече не ми трябват съвети.От вчера си имам HTC DesireX ,на първо четене телефона е страхотен,бърз не лагва никъде,светлинни години пред на жена ми Галаксито:innocent::innocent::innocent: За сега съм много доволен,ще видим за напред ще покаже.
П.С.Мисля че го взех на далавера от Глобул-300 лв. кеш :-D:-D:-D:-D
Ми да ти е честит. Кат за 300лв. е идеален ;) единственото което трее да превъзмогнеш е че камерата не е кой знае какво.
pe6kata212
03-02-2013, 09:48
Интересни приоритети имаш,в предвид офертата която ти бях пуснал,но ти си знаеш.
Е да ти е честит и да му се радваш дълго време.
Интересни приоритети имаш,в предвид офертата която ти бях пуснал,но ти си знаеш.
Е да ти е честит и да му се радваш дълго време.
И каква оферта си ми пуснал,като на всички,такива ползвани Айфони разкодирани има по за 450 лв.,проблема е че аз не искам Айфон :roll::roll::roll::roll:
---------- Post added at 09:53 ---------- Previous post was at 09:52 ----------
Ми да ти е честит. Кат за 300лв. е идеален ;) единственото което трее да превъзмогнеш е че камерата не е кой знае какво.
Зашо така мислиш за камерата,на мен ми харесва как снима..................:-D:-D:-D
thecleaner
03-02-2013, 09:58
И каква оферта си ми пуснал,като на всички,такива ползвани Айфони разкодирани има по за 450 лв.,проблема е че аз не искам Айфон :roll::roll::roll::roll:
---------- Post added at 09:53 ---------- Previous post was at 09:52 ----------
Зашо така мислиш за камерата,на мен ми харесва как снима..................:-D:-D:-D
Пусни я на 16:9 и виж как е. Основно мисля проблема с тая камера е видео клиповете, 800x400 е малко :roll2:
pe6kata212
03-02-2013, 10:00
За това се зачудих за приоритетите ти,защото двата телефона не са съпоставими,с едната разлика ,че единия нов е 300лв,а другия втора употреба върви между 400 и 500лв,явно има причина.
Както и да е,всеки си има вкус,а и ти каза,че не обичаш "плодове",дано останеш доволен от избора си.
Пусни я на 16:9 и виж как е. Основно мисля проблема с тая камера е видео клиповете, 800x400 е малко :roll2:
Тва с видеото си го знам,ама снимките са хубави :innocent::innocent::innocent:
badmadafaka
03-02-2013, 10:13
Камерата снима видео с резолюция 720р. Спрете да гледате някакви безмислени сайтове в които всеки копира булшит от другите подобни на него.
Не е при всички, поне 3 вече навъртат годинка, нищо им няма на екраните.
То ако не се загледаш яко няма как да го забележиш. И по-добре де. Който не го е видял - да си го ползва така, да не го е яд.
@ Mury - съвсем нормално е да не лагва чисто нов телефон... Иначе не го сравнявай с прътвото SGS, има 3 години разлика между тях.
thecleaner
03-02-2013, 11:54
Камерата снима видео с резолюция 720р. Спрете да гледате някакви безмислени сайтове в които всеки копира булшит от другите подобни на него.
Дай скрин че съм изгледал 6566816 ревюта и не съм забелязал.
То ако не се загледаш яко няма как да го забележиш. И по-добре де. Който не го е видял - да си го ползва така, да не го е яд.
@ Mury - съвсем нормално е да не лагва чисто нов телефон... Иначе не го сравнявай с прътвото SGS, има 3 години разлика между тях.
Бате аз съм доволен, в крайна сметка е техника,не всичко може да се случи да се сбънгяса,така че е божа работа,има си гаранция за тая работа,дано не се стига до там де................:roll2::roll2::roll2::roll2::rol l2:
Linkestis
03-02-2013, 12:36
Той снима 720 ама не е 720p а 720x480
Неговия брачед HTC Desire S снима 720p
Camcorder HTC Desire X -720x480 (DVD) HTC Desire S-1280x720 (720p HD)
thecleaner
03-02-2013, 12:54
Аз съм виждал, дотолко
badmadafaka
03-02-2013, 14:04
Моя грешка, моля да ме извините, снима си с резолюцията на дисплея... Объркал съм се зарди един друг телефон :cheers:
thecleaner
03-02-2013, 14:09
Моя грешка, моля да ме извините, снима си с резолюцията на дисплея... Объркал съм се зарди един друг телефон :cheers:
Начи като не знаете нещо, не се обаждайте като развален грамофон ;)
П.С. Заслужи си го ;) :roll2:
П.С. 2 Туй щото по нагоре нарани и Нокиа.
digitalundgrd
03-02-2013, 14:18
Тоз па Радко, човек да не се обърка... :)
Начи като не знаете нещо, не се обаждайте като развален грамофон ;)
П.С. 2 Туй щото по нагоре нарани и Нокиа.
Извейняк,ми тя Нокиа си е за храна бре...................
thecleaner
03-02-2013, 15:12
Извейняк,ми тя Нокиа си е за храна бре...................
Това че си с камера от телефон реплика на Нокиа ясно, ма поне един
Вибер метни :wazuuup:
badmadafaka
03-02-2013, 15:57
Мисля, че ме познаваш достатъчно за да знаеш, че когато направя грешка си признавам без да се правя на мъж (за разлика от доста други хора, но това е друга тема)... :innocent:
А "Нокиа" не съм ги хранил, просто говорех за един друг клас телефони, защото хората почнаха да мерят това колко е добър един смартфон по височината от която е паднал и нищо не му е имало... ;)
Шефката на "Яху" беше казала наскоро, че "Блекбъри" за нея не са смартфони - е те това е нахранване... :death:
Това че си с камера от телефон реплика на Нокиа ясно, ма поне един
Вибер метни :wazuuup:
Viber-а го има още от снощи,ма сигурно на теб не ти излиза,нали си с Нокиа все пак :roll2::roll2::roll2::roll2:
Като сте подхванали темата какво мислите за Galaxy III S Mini? Мисля, да се сдобия с едно такова... или с HTC Desire X и се чудя кое от двете да е.
pe6kata212
03-02-2013, 17:07
Viber-а го има още от снощи,ма сигурно на теб не ти излиза,нали си с Нокиа все пак :roll2::roll2::roll2::roll2:
МурджеФ нещо май не си си го активирал като хората щото и на мен не ми излизаш.
Друг е въпроса дали си си на стария номер,ако не си за това не ни излизаш.
МурджеФ нещо май не си си го активирал като хората щото и на мен не ми излизаш.
Друг е въпроса дали си си на стария номер,ако не си за това не ни излизаш.
Ами значи четете м/у редовете,написах,че взимам телефона с нова карта................хихихихихх :waving::waving::waving:
На мен ми излиза Вайбъра на новия номер на Мурджев ;)
Като сте подхванали темата какво мислите за Galaxy III S Mini? Мисля, да се сдобия с едно такова... или с HTC Desire X и се чудя кое от двете да е.
Аз съм новобранка Ники,ама и двете ги държах в ръцете си и ги ръчках в Глобул,ами Галаксито не ми хареса,а и е по-голямо.....................:Yeeeehaaa::Yeeeehaaa:: Yeeeehaaa:
Samsung Galaxy S (S1, S2, S3) и iPhone (3GS, 4, 5)
-----
много телефони са ми минали през ръцете и съм 100% убеден, че това са най-добрите телефони! В момента ползвам S3 от него съм най-доволен.
(HTC са много зле от 1-2 години)
Samsung Galaxy S (S1, S2, S3) и iPhone (3GS, 4, 5)
-----
много телефони са ми минали през ръцете и съм 100% убеден, че това са най-добрите телефони! В момента ползвам S3 от него съм най-доволен.
За 24 годишен бая телефон ти е минал през ръцете..................:roll2::roll2::roll2::roll 2: Тези неща са ясни,тук коментираме среден клас смартфони,на всички ни е ясно че Айфона и Глакси 3,4 и т.н. са върха..................:crazy::crazy::crazy:
По-назад в темата съм писал точно за С3 Мини и Дизайър Х... С3 Мини е по-добър но и е с 150 лв. по-скъп.
Въпрос на това до колко си готов да платиш, защото отидеш ли на 500 лв, вече алтернативи бол.
pe6kata212
03-02-2013, 22:03
Така и така Мурджев вече си взе телефон,и предлагам да разширим малко темата,и да ви попитам например,кой е най стабилния смартфон към момента за вас.
Да речем аз съм влюбен в нагризаните плодове,и не смятам,че в обозримо бъдеще ще съм с друг.
Хайде малко да ги разровим и тях,демек дайте си мнението.
Моето е,че това е телефон,който е максимално опростен,с лесно достъпни функции и същевременно всичко това събрано в стабилен и изчистен апарат с отлично качество.
Може да ме оплюете,но това е моето мнение.
Интересно ми е вашето виждане какво е.
Ако ще го взимаш през оператора ти,виж кое ще ти е по на далавера,за мен са еднакви телефони,с малки предимства за Галаксито/но както каза Митака е и по скъп/,но на външен вид,държане в ръката и първоначално ръчкане,ХТЦ-то ми хареса доста повече :spiteful::spiteful::spiteful:
badmadafaka
04-02-2013, 09:44
Да речем аз съм влюбен в нагризаните плодове,и не смятам,че в обозримо бъдеще ще съм с друг.
Еми значи си Епъл Фенбой и въпроса ти е подвеждащ... :drinking:
Иначе си прав - максимално опростен и лесен за употреба (това се доказва от факта, че е най-разпространен). За хора, които ги кефи да човъркат и да знаят какво се случва "зад кадър" обаче, 100% топ модел на една от фирмите "Самсунг" или "ХТЦ" с андроид. Другите модели и операционни системи аз лично не им разбирам много логиката и смисъла... :wow:
Така и така Мурджев вече си взе телефон,и предлагам да разширим малко темата,и да ви попитам например,кой е най стабилния смартфон към момента за вас.
Няма да има много смисъл това разискване, за всеки ще е различно и никой няма да може да докаже на другия, че избора му е излишна набутвация, нокиа не е това, което беше, а телефоните на сони са с вид на... създаден от пропуснали да патентоват :)
pe6kata212
04-02-2013, 10:10
Всичко е много хубаво,но напоследък чувам,че Епъл вградили някаква тракинг програма,която работи на фонов режим и не може да се изключи,и винаги може да определи местоположението на дадения индивид.Някой чувал ли е историята,и дали е вярна.
Всичко е много хубаво,но напоследък чувам,че Епъл вградили някаква тракинг програма,която работи на фонов режим и не може да се изключи,и винаги може да определи местоположението на дадения индивид.Някой чувал ли е историята,и дали е вярна.
Да не говориш за find iphone ?
Това приложение е много полезно но, за да намериш или проследиш телефон ти трябва Aplle ID i pass. Много е полезно ако ти откраднат телефона, може да изпратиш съобщение, съответно и да блокираш телефона с парола, и най-вече виждаш къде е в момента, но това не е новост. ;-)
https://itunes.apple.com/us/app/find-my-iphone/id376101648?mt=8
http://www.youtube.com/watch?v=XvvIyhgMnLI
.......и да ви попитам например,кой е най стабилния смартфон към момента за вас.
Хайде малко да ги разровим и тях,демек дайте си мнението.
Няма смисъл да дублираме темата, тук има близо 100 страници по-въпроса. ;-)
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=73163
pe6kata212
04-02-2013, 10:36
Да не говориш за find iphone ?
Това приложение е много полезно но, за да намериш или проследиш телефон ти трябва Aplle ID i pass. Много е полезно ако ти откраднат телефона, може да изпратиш съобщение, съответно и да блокираш телефона с парола, и най-вече виждаш къде е в момента, но това не е новост. ;-)
Не не говоря за тия всеизвестните програми,а за някаква програма,която я е открил някакъв хакер да работи като процес.Разучил я е и е стигнал до извода,че е за проследяване,и Епъл не я е обявил.
Не не говоря за тия всеизвестните програми,а за някаква програма,която я е открил някакъв хакер да работи като процес.Разучил я е и е стигнал до извода,че е за проследяване,и Епъл не я е обявил.
Ами ако се филмираш дотолкова, че да те вкарва в депресия това обстоятелство, взимай нокия 8810 и си решаваш проблема бро. ;-)
Много важно, че някой служител ме вади като статистика къде и колко се движа и позиционирам. Вероятно за всички телефони с вграден GPS има програми с които могат да бъдат проследявани и подслушвани, но най-вече Хорейшо ги ползва. :-)
Аз пък съм си качил антивирусна програма 'Avast', към която има проследяване, блокиране на телефона, блокиране на картата, известяване, сирена и прочие глезотии..... и е безплатна :)
...Разучил я е и е стигнал до извода,че е за проследяване,и Епъл не я е обявил.
То ако е до неприятни изненади с проследявания и GPS-и на телефони и тия с андроид могат да сервират някоя изненада, понякога забавна, друг път не чак толкова.
badmadafaka
04-02-2013, 11:46
И какво ако някой може да те следи с телефона..? Проблем може да възникне ако примерно жена ти получи достъп до управлението на базата данни на това приложение с което те следят, иначе какво ти дреме, че в "Епъл" или някои други знаят къде ходиш..? Освен ако не си Джеймс Бонд или предводител на някой партизански отряд не виждам каква е драмата... :wow:
И в Лумиата ми го има това-намери телефона ми, което си е вид проследяване при изгубен телефон.Чрез акауна ми в MS Live мога да си прозвънвам, намирам телефона на картата, да го заключвам или да изтрия информацията.Вярно новите Нокии ги нямате за нищо но ми се струва , че до 1-2 години WP ще дръпне доста.
Stoyan Georgiev
04-02-2013, 13:19
много са назад с маркетинга и конкурентно-способността на устройствата откъм цена/качество
бях почитател на нокииа докато не си изгубиха пътя, вместо те да са първите и най-добрите ;)
Stoyan Georgiev
04-02-2013, 13:24
вече и от тъпия ми СГС3 не съм доволен, понякога по средата на нищото спират да ме чуват и аз да чувам и телефона отказва да прекрати разговора
въобще крайно съм разочарован от всичките системи на скъпите телефони
на епъл е турбо опоскана и ограничена операционната система (доко недей тръгва да тролиш и да говориш врели некипели, тея неща, които аз мога да направя с телефона си без да го счупя или да го руутвам/джейл-брейквам ти на айФона сватба да му вдигнеш няма как да ги направиш)
андроида от разнообразие пък е подигравателно забиващ и бъгав
нокиа са като идиота на селото - на надпревара с каруци отива с торба портокали
въобще бозичка
pe6kata212
04-02-2013, 13:31
Не не категорично нямам проблем с проследяването,просто не смятам,че е нужно някой си да ме гледа къде ходя и кво правя. Всичко е хипотетично, но според мен това си е нарушаване на личното пространство. Егати човек да не може да кръшне на спокоиствие(в кръга на майтапа разбира се)
вече и от тъпия ми СГС3 не съм доволен, понякога по средата на нищото спират да ме чуват и аз да чувам и телефона отказва да прекрати разговора
на епъл е турбо опоскана и ограничена операционната система (доко недей тръгва да тролиш и да говориш врели некипели, тея неща, които аз мога да направя с телефона си без да го счупя или да го руутвам/джейл-брейквам ти на айФона сватба да му вдигнеш няма как да ги направиш)
въобще бозичка
Нещо по конкретно на Нокията, освен заключената система?, че ми стана много интересно!
Stoyan Georgiev
04-02-2013, 13:59
Нещо по конкретно на Нокията, освен заключената система?, че ми стана много интересно!
беден пазар на приложения, достъпните приложения от своя страна не са лишени от бъгове, а самите телефони не работят толкова гладко колкото например iphone или високите класове андроиди
не е малко и изоставането откъм дисплеи, размери на въпросните дисплеи и издръжливост на батерии, качество на снимки и т.н.
За гладкото работене изобщо не съм съгласен, до сега съм нямал грам лаг или забиване и съм съгласен да го пробвам с всеки висок клас андроид или айфон.Може да пробваме и gps и ако някой от изброените от теб се свържи по бързо ще черпя-свърза се точно на 2-рата секунда.Дори Нокиа имаха такава рекламна кампания насочена най вече към притежателите на втората група, и в 99% от случайте познай кой беше по бързият телефон.Дисплея, размерите и батерията нещо не мога да разбера какво точно имаш в предвид, но не отстъпват по нищо на другите.Качеството на снимките не го коментирам защото не съм правил сравнение но ми се виждат много добри, да не кажа перфектни-все пак не е фотоапарат.Бъгове в приложенията до сега не съм срещал.
Stoyan Georgiev
04-02-2013, 14:21
добре прав си
Така както си ми отговорил май се опитваш да ме изкараш един вид глупак, който дрънка глупости за да изкара телефона си много добър.Е искам да ти кажа, че реших да пиша в тази тема защото виждам, че повечето хора са чули отнякъде как това или онава било много гадно , щотото един приятел чул от някой как андройда бил много як а Айфона извънземен ,и всички притежатели на Нокиа били или големи гъзари щото си мислели, че Нокиа е голяма фирма, или пълни селяни щото не разбирали от телефони.Аз ти отговорих с впечатления от първа ръка а ти явно се имаш за много над нивото ми?
Stoyan Georgiev
04-02-2013, 14:48
Така както си ми отговорил май се опитваш да ме изкараш един вид глупак, който дрънка глупости за да изкара телефона си много добър.Е искам да ти кажа, че реших да пиша в тази тема защото виждам, че повечето хора са чули отнякъде как това или онава било много гадно , щотото един приятел чул от някой как андройда бил много як а Айфона извънземен ,и всички притежатели на Нокиа били или големи гъзари щото си мислели, че Нокиа е голяма фирма, или пълни селяни щото не разбирали от телефони.Аз ти отговорих с впечатления от първа ръка а ти явно се имаш за много над нивото ми?
приятел, глупак не се опитвам да те изкарам
говоря ти от лични впечатления, имал съм 12 нокии, 2 с уиндоус, останалото симбиани
от най-високия клас не съм им пипал телефон, те от скоро имат такъв като цяло - там не мога да говоря нищо(даже не помня как им се казваше този най-големия 4 инчовия), но откъм операционна система е много бедно все още - това няма нищо общо с производителя на телефоните, а с майкрософт
андроид и иос не са цвете за мирисане и те, просто има по-голяма гама от продукти, които се предлагат за тях
от 5 от тъч-скрийн нокиите с уиндоус, които съм пипал за последните 2 години и 5те показваха лаг отвреме на време - не по-малко от моя СГС3... засега единствения телефон, който няма грам лаг при операциите по обикновените менюта е въйФона
комплексарски изказвания за нива и тем подобни към някой друг, колкото на тебе ти пука за мен, толкова и на мен за теб - нито се познаваме нито нищо, че да имам отношение към теб, било позитивно или отрицателно
Наистина и аз говоря от опит защото съм пробвал и айфони и андройди и да ти кажа вече ми е писнало да се занимавам с телефони, затова си ви взех такъв на който даже и навигацията му е безплатна и няма да се налага да какви ли не програми, кракове и др.Симбиана изобщо не го коментирам, но пък тогава времената бяха други.Между другото единственото нещо което ме дразни е че няма rSap(външна сим) и в тази връзка-не ми се връща на симбиан и ще е полезно някой с андройд или иос да сподели дали работи при тях.Също така ме интересува дали се подкарват банковите сертификати, защото и двете ми трябват доста често.
Изказването ми не е комплексарско, а отговора ти беше кофти.Като убеждаваш колко скапани са определени телефони изтъкни накъкви поне малко по конкретни факти а не -добре,прав си.
въобще бозичка
А ве Тяна, нищо не разбрах..., а пъ да кажеш, че не си харча батерията за ден, че и някой път не ми стига... ;-)
Кви приложения, операционни системи, ала-бала. Изобщо не ме интересува кое колко е опоскано, аз телефона го използвам оптимално, а за това което го ползвам ми е предостатъчен, и определено като те чета се убеждавам, че айфон е по-надеждното устройство...:drinking::evil:
.......
въобще бозичка
Значи HTC майка :wow::wow::wow:
mihaeles
04-02-2013, 15:19
Здравейте и от мен.
Притежавам от една година Самсунг Галакси Ноуд, но не е този!!!
http://gsmonline.bg/samsung-galaxy-note-ii-n7100-16gb-drak-grey.html
Това е II и честно казано не знам каква е точната разлика. Моето лично мнение от потребител вече цяла година.
Използвам целия офис пакет, използвам аутокад на него!!! До тук проблеми нямам. Цената до тук не се е променила. Снимки и клипове прави супер добри. Разбира се не е професионален фотоапарат. Колегите ми се подиграваха каква плочка съм си купила или съм се разхождала с монитора...НО наложи се да пътуваме командировки и какво стана. Всичко си е в мен!!! Имам достъп до домашния си комп, до служебния, мога от разстояние да проверявам каквото и да било. Отварям чертежи на аутокад и попълвам екселски таблици. Уникална работа ми върши. Отговарям на мейли и прочие...
В крайна сметка аз купувам нещо, което мога да използвам пълноценно! Ти от тук нататък преценяваш какво ти трябва, за да направиш правилния избор. Разбира се и като се съобразиш с финансовите си възможности.
Stoyan Georgiev
04-02-2013, 15:31
А ве Тяна, нищо не разбрах..., а пъ да кажеш, че не си харча батерията за ден, че и някой път не ми стига... ;-)
Кви приложения, операционни системи, ала-бала. Изобщо не ме интересува кое колко е опоскано, аз телефона го използвам оптимално, а за това което го ползвам ми е предостатъчен, и определено като те чета се убеждавам, че айфон е по-надеждното устройство...:drinking::evil:
.......
докич, ясно ти е, че батерията не се харчи само от хора дето си вършат работата през телефона
аз от 7 дни в седмицата макс 2 да свърша нещо на него по работа (различно от говорене) от типа на мейли, редактиране на някоя оферта, документ, нещо някоя снимка да се обработи, да отворя да проверя нещо... другото са глупости - фейсбук, чатове, кеф ти снимчици и т.н.
подозирам, че 95% от потребителите са така, че и по-рядко даже го ползват за работа
батерията както казах ми държи на яко ползване 2 дена, с "икономии" 3, няколко пъти и по 4, ама това с 4те дни е само ако го ползваш като телефонче от 1 левче
мъри, всичките еднакъв ташак, батка
въйФона ги превъзхожда само с постоянната си гладкост, която при другите например не е на 100% ами на 80-90%, или според зависи колко си го изтормозил
зависи от кви уиджети и програми си си сложил, ако е накачулен с много и тежки - пастичка - аз търся винаги по-леки уиджети и ми върви перфектно, нищо че са запълнени 3 екрана с активна информация
badmadafaka
04-02-2013, 16:32
...Отварям чертежи на аутокад и попълвам екселски таблици. Уникална работа ми върши. Отговарям на мейли и прочие...
Ти си друг тип потребител. От тия дето тук пишeм, че по не знам си колко телефона са ни минали през ръцете и т.н, ако се намери поне един, който е правил цитираните неща аз лично ще се изненадам... :wow:
На мен ми изглежда, че зад "споровете" в темата всъщност предимно стоят неща като кой по-шукаритетно си разцъква в ютюба, форумите, фейсбучето, скайпчето, ала-бала сеш'се..? За такива "просташки" неща, за които ти говориш си мисля, че няма кой да се похвали дали става някой от цитираните дотук телефони... :neko:
Ти си друг тип потребител. От тия дето тук пишeм, че по не знам си колко телефона са ни минали през ръцете и т.н, ако се намери поне един, който е правил цитираните неща аз лично ще се изненадам... :wow:
На мен ми изглежда, че зад "споровете" в темата всъщност предимно стоят неща като кой по-шукаритетно си разцъква в ютюба, форумите, фейсбучето, скайпчето, ала-бала сеш'се..? За такива "просташки" неща, за които ти говориш си мисля, че няма кой да се похвали дали става някой от цитираните дотук телефони... :neko:
И що така си мислиш?
Stoyan Georgiev
04-02-2013, 17:06
аз освен фотошоп уърд и ексел нищо по-шукаритетно за работа не съм ползвал
ауто-кад ми е интересно как изглежда на телефон и как работи... (като скорост)
аз освен фотошоп уърд и ексел нищо по-шукаритетно за работа не съм ползвал
ауто-кад ми е интересно как изглежда на телефон и как работи... (като скорост)
Ето ти скрийншот от познат за теб обект, за подробно инфо като се видим на фанта. ;-)
HTC майка.
В офиса юзърите като мен с HTC са доста и са много доволни.
Самсунга на колежките вече от седмица е в сервиза. :smile:
Stoyan Georgiev
04-02-2013, 17:32
Ето ти скрийншот от познат за теб обект, за подробно инфо като се видим на фанта. ;-)
нови сепаренца, яко :)
утре в 6 на някоя кръчма, избери мястото само и ще викнем бобо и ицко и стефчо
вече 6-7 пъти се уговаряме и аз провалям уговорката, на 8-9 път винаги успяваме !
Тянко ето още един познат за теб обект. ;-)
:mrgreen:
И сепаренцата на джубокс не са нови, проекта е стария. :-)
Тянко, мога да ти покажа проект на къща в 3D от cad, но в долния пост, защото качвам от телефона, а снимките са с едно име и се реплейсват. ;-)
Баси, Доки, тва с целия iPhone ли го правиш? :hmm: :hmm: :hmm:
Баси, Доки, тва с целия iPhone ли го правиш? :hmm: :hmm: :hmm:
Кики това е с половината, с другата махам вокал от оригинални песни с тази програма, и мога да заявя смело, че под уйндоус (тук изобщо андроид няма шанс) няма толкова добър вокал-ремувър. Направил съм няколко караокета на които съм сложил и текст и се пеят постоянно без да се разбере, че е преработен инструментал с айфон.
А на лошия майко-ебач мога да кажа, че вероятно е възможно това да се случи и с друг телефон, но след доста години, саунд-картата е уникална, и това на база сравнение с креатив-про за над 600$. Така, че разправяйте ги на друг колко е добра конкуренцията, просто няма такава. ;-)
Stoyan Georgiev
04-02-2013, 18:49
въобще даже не те разбрах какво каза
обработка на аудио зависи изцяло от процесор/софтуер, аудио картата се ползва за производството на сигнала и приемането му, но не и за смисловата обработка :)
т.е. това че на иОС има програма, която го прави няма нищо общо с телефона - избор на разработчиците на софтуера
Slojih autokada q mi prati edin fike da probvam kak se otvarq na o.o.o.o@abv.bg
въобще даже не те разбрах какво каза
обработка на аудио зависи изцяло от процесор/софтуер, аудио картата се ползва за производството на сигнала и приемането му, но не и за смисловата обработка :)
т.е. това че на иОС има програма, която го прави няма нищо общо с телефона - избор на разработчиците на софтуера
Slojih autokada q mi prati edin fike da probvam kak se otvarq na o.o.o.o@abv.bg
Ся като се видим на фанта ще ти разяснявам основите на акустика, звукообработване и пеене, имаш големи пропуски в материята, което всъщност при теб ползата ще е от обща култура. ;-)
И това ли ти е мейла с нулите? Пуснах ти cad file на тази поща.
Аз пък да ти кажа, тия рисунки дето ги показа, мога да ги правя с 'Autocad Drawings' и изобщо не се запъва телефона. Мисли само докато се отвори програмата и после си е хвъркотевица :)
Ти плаща ли го твоя КАД? ;)
Аз пък да ти кажа, тия рисунки дето ги показа, мога да ги правя с 'Autocad Drawings' и изобщо не се запъва телефона. Мисли само докато се отвори програмата и после си е хвъркотевица :)
Ти плаща ли го твоя КАД? ;)
Батка много са те наплашили с това плащане, не съм плащал нищо. ;-):mrgreen::drinking:
badmadafaka
04-02-2013, 19:31
И що така си мислиш?
Съдейки по общото културно ниво, но като гледам следващите постове явно греша, което е добре... :eat:
Само да натъртя, че все още пиша от телефона въпреки, че лаптопа е на метър от ръката ми, ай наздраве. :-):drinking::cheers:
Stoyan Georgiev
04-02-2013, 20:07
Hmmmmmmmm mislq che vse pak shte sam prav v golqma stepen ama prosto ednoto a shte go naricham kola a ri avtomobil
Otvorih auto kada varvi mi po dobre ot na kompa haha
Hmmmmmmmm mislq che vse pak shte sam prav v golqma stepen ama prosto ednoto a shte go naricham kola a ri avtomobil
Otvorih auto kada varvi mi po dobre ot na kompa haha
Пиши на кирилица бре, да го и в андроида... :-)
Stoyan Georgiev
04-02-2013, 21:44
Пиши на кирилица бре, да го и в андроида... :-)
Opa
Stoyan Georgiev
05-02-2013, 13:04
баси никой не ми хареса новия айФон ?!
Чук е... Този ултратънкия хартиен i5s за да държи капака ли е :tooth:
Opa
баси никой не ми хареса новия айФон ?!
Чук е... Този ултратънкия хартиен i5s за да държи капака ли е :tooth:
Това е SGS3 да не скърца като горен ляв носач на 156-ца. Пак i5us/ultra slim/ трябва да оправя раУтата...въпреки съвета ми да го лепи с хартиен скоч или така наречения от американците Duct tape - http://en.m.wikipedia.org/wiki/Duct_tape :biggrin::crazy:
Вчера го гледах единия лично, въртях го, пусках 3д то... нищо, какво по-специално трябва да видя?
pe6kata212
06-02-2013, 10:13
Хайде честит Джейл на феновете на ios6
Хайде честит Джейл на феновете на ios6
Я марш във въйфон темата,тука е за андроиди...................:waving::waving::waving :
Дисплейте са леко изкривени.
Сигурно аз съм сляп, но не виждам разлика в моя. Телефона го имам от май 2012 и досега видя доста тормоз от дъщеря ми на 3Д игрите.
То дори тоя на снимката има леко изкривяване.
Е ся ша ма караш и шублер да търся... че с нормална линийка не можах да намеря разлика в страните.
Криви са дисплеите я, то в тези торбички на зрънчо дето ги разнасят, не само се кривят, ами и скърцат и сигурно хлебарки ФащаТ...:-) :-) :-)
Ей го на Тянко Георгиев как му го върнали от гаранционен ремонт в София, намекват му нещо хората... :pokey::roll2::crazy:
Бате и на всички ФВ-та им седят на криво моторите,но това не пречи на хората да си ги купуват и да са доволни от тях.........................:mrgreen::mrgreen::mrg reen::mrgreen:
Ти последно задоволен ли си от талифоня, че една колежка в офиса иска да си прави подарък за рожденния ден? :)
Бате и на всички ФВ-та им седят на криво моторите,но това не пречи на хората да си ги купуват и да са доволни от тях.........................:mrgreen::mrgreen::mrg reen::mrgreen:
Ма явно си мислите, че плюем нещо по HTC. Нет! Самия аз имах такова HTC в продължение на има няма година. Просто констатирам факт, за това, че качеството вече не е на ниво.
КОлеги :) Някой ще предложи ли някои приложения за андроид :)
- някакъв добър mp3 плеар, при който плейлистите да си ги създавам директно като си избера папката в която съм си сложил музиката, а не от всички песни на картата с памет да избирам една по една...това ми трябва като "екстра", друго много много не ме вълнува:)
- гпс навигацийка
- и приложение с което да си ползвам лед светкавицата като фенерче. :)
Благодаря колеги. :beer:
П.П С андоид форума не се спогаждам, много стари линкове вече не са активни и това ровене ме побърква :surrender::surrender:
-MP3 не знам, защото не ползвам.
-Навигацията ще се опитам да я кача тук и да си я изтеглиш.... оказа се, че не мога да кача нищо :)
Давам ти директен ЛИНК (http://www.multiupload.nl/TMJJZH049N) да си я дръпнеш. А ето ТУК (http://www.androidbg.com/forum/topic17877) пише как да си я инсталираш и ако желаеш да си добавиш екстри ;)
-Фенерчето е 'Tiny Flashlight' от Николай Ананиев ;)
- някакъв добър mp3 плеар, при който плейлистите да си ги създавам директно като си избера папката в която съм си сложил музиката, а не от всички песни на картата с памет да избирам една по една...това ми трябва като "екстра", друго много много не ме вълнува:)
- гпс навигацийка
П.П С андоид форума не се спогаждам, много стари линкове вече не са активни и това ровене ме побърква :surrender::surrender:
tiny player ползвам за мп3
Ти последно задоволен ли си от талифоня, че една колежка в офиса иска да си прави подарък за рожденния ден? :)
Да доволен съм,ако може мнението на супер лаик да се взима под внимание :tongue::tongue::tongue:
---------- Post added at 07:13 ---------- Previous post was at 07:13 ----------
Ма явно си мислите, че плюем нещо по HTC. Нет! Самия аз имах такова HTC в продължение на има няма година. Просто констатирам факт, за това, че качеството вече не е на ниво.
На моя не забелязвам да има такова нещо :static::static::static:
pe6kata212
08-02-2013, 09:57
Е ти вчера го взе,какво искаш на втория ден да си покаже рогата.... изчакай малко
Е ти вчера го взе,какво искаш на втория ден да си покаже рогата.... изчакай малко
Tи па от кога ползваш Въйфон та се кълнеш у него,до оня ден ходеше с некви прогнили Нокиии пропити с масло :jumping::jumping::jumping::jumping:
П.С.Както виждаш съм написал че съм лаик,за това моето мнение не е меродавно,плюс това от телефон за 300 лв.няма какво повече да искаш,просто няма аналог за цената си
- гпс навигацийка
1. PowerAMP, според мен най-добрия андроид плеър. Има доста опции за плейлистите, също и еквалайзер.
2. Аз ползвам iGo, доволен съм от нея. Картите са доста подробни, и се обновяват достатъчно честно.
3. Tiny Flashlight
badmadafaka
08-02-2013, 12:38
...плейлистите да си ги създавам директно като си избера папката в която съм си сложил музиката, а не от всички песни на картата с памет да избирам една по една...
За точно това, което искаш приложението е Playlist Generator (https://play.google.com/store/apps/details?id=rdw.playlistgenerator&feature=search_result#?t=W10.) (няма реклами, няма искане на достъп и т.н.), а музикалния плеър за мен лично е същия, с който си слушаш на компютъра у вас... ;)
pe6kata212
08-02-2013, 17:12
Tи па от кога ползваш Въйфон та се кълнеш у него,до оня ден ходеше с некви прогнили Нокиии пропити с масло :jumping::jumping::jumping::jumping:
П.С.Както виждаш съм написал че съм лаик,за това моето мнение не е меродавно,плюс това от телефон за 300 лв.няма какво повече да искаш,просто няма аналог за цената си
Брат от бая време съм с Въйфон,а това,че не сме се виждали не значи,че е от вчера.
Как и да е,никой в нищо не те обвинява или критикува,а ти подскачаш,притеснен ли си не си ли знам ли.300 кинта си е добра цена за машинката,стига теб да те удовлетворява,то май това беше важното.
Да вдигна малко темата.
Някой да има наблюдение,мнение,съвет...абе нещо ,относно
HTC One X ?
Да вдигна малко темата.
Някой да има наблюдение,мнение,съвет...абе нещо ,относно
HTC One X ?
Като тръгнах да сменям С2-ката се загледах и по него,но на мен лично не ми допадна. Хареса ми на външен вид, но само до там. Лагва доста на моменти,а камерата е много зле,не че на С3 е кой знае какво,ама на One X е много неприятна. При One X+ са пооправили положението,но той е доста скъп.:screwy:
Снощи и днес цял ден чета андроид форума ...
Тотално съм объркан,така като чета за какви неща си говорят,все едно съм индианец.Некви руутвания,ромове,приложения,таск мениджъри,пък даваш достъп на някакви работи,бек ъп ,фактори ресет,дефоут ресет,ъпдейти,Джели Бийн, дрън дрън.
Май нищо няма да купувам ще си стоя с 6300-та и тва е.
Тотално съм объркан,така като чета за какви неща си говорят,все едно съм индианец.Некви руутвания,ромове,приложения,таск мениджъри,пък даваш достъп на някакви работи,бек ъп ,фактори ресет,дефоут ресет,ъпдейти,Джели Бийн, дрън дрън.
Ти можеш да имаш смартфон и без да го мъчиш с тея работи :Tease::Tease::Tease: Аз съм така,камерата,нета и навигацията ми трябват е естествено и телефона.Аз засега съм доволен от моя :Tease::Tease:
За това има iPhone и iOs. :-)
Това са все неща за хора които обичат да си ровичкат в телефона и да го правят такъв какъвто им допада,но съвсем не значи,че и ти трябва да си играеш по-този начин с него. Както не всеки си тунингова колата. Това,че iOs не ти дава тези възможности съвсем не бих го приел за плюс!:coolio:
Е те тепърва почват да излизат флагманите на водещите компаний изчакайте ;)
С колкото по нов андройд си го вземеш си е по-оферта какви екстри има вътре.
Аз си взех самсунг галакси с дуос с мисълта ,че едноядрен и 4 инча екран ще са ми перфе ,ама не.
Сега е излезнал галакси гранд с 1.2 двуядрен и 5 инча екран - само резолюцията куца ,че е същата като на моя а има инч отгоре - 480х800.
И е 700лв в технополиса и има още само бял...
Замислям се да си продам моя и да взимам гранд черен като излезне :)