PDA

View Full Version : Да счупим тъпия рекорд

Celestrial
29-01-2013, 22:25
Добър вечер, господа и дами, бъдете здрави.
Нещо ми прави лошо впечатление - когато и да вляза в любимия ни сайт, изскача една статистика, че, забележете, най-много юзъри са били включени в далечната 2011 - 1336 човека с гостите в сайта. Мисля, че трябва малко да се стегнем и да докажем, че Anonimous Lombarda Fabrica de Automobile Nicola Romeo може много повече, все пак сме малките на ферари. Затова предлагам, да изберем дата, в която да вземем да се включим всички в сайта до такава степен, че да не могат да ни изпреварват гоуфове и разни там швабен техникен. Днес е 29.01.2013г. Предлагам удобна дата за всички - 03.03.2013, така и така държавата има празник, а считам, че и ние покрай нея, въпреки всички политически и всякакви останали глупости. ТА, предлагам тази дата, ако сте "за", моля, пишете, ако ли не, да продължим, да се правим на луди. Ваш избор. Относно часа, мисля, че 21:30 е идеално, но може и да задържим топката за някой закъснял.
Има един подпис на юзър в сайта, който много ми хареса, затова само ще го цитирам, доколкото си го спомням:

Бог създаде Земята за шест дни. На седмия седна да си почине. На осмия създаде БМВ. На деветия го продаде и си купи АЛФА РОМЕО.

Помислете си.

code
29-01-2013, 22:28
Тази статистика е за да показва нещо реално и кога е било това, а не да чупим някакви измислени рекорди ;)

Celestrial
29-01-2013, 22:39
Все пак, ще се включиш ли?

mordohy
29-01-2013, 22:45
Тази статистика е за да показва нещо реално и кога е било това, а не да чупим някакви измислени рекорди ;)
Поканата не е за такива като тебе и мене!
Ние и без това си висиме постоянно във Форума!
То е за регистрираните:chair:

Celestrial
29-01-2013, 22:49
Нека да видим, какво можем, да си направим изводите.

Bobi_33
29-01-2013, 23:14
Добър вечер, господа и дами, бъдете здрави.
Нещо ми прави лошо впечатление - когато и да вляза в любимия ни сайт, изскача една статистика, че, забележете, най-много юзъри са били включени в далечната 2011 - 1336 човека с гостите в сайта. Мисля, че трябва малко да се стегнем и да докажем, че Anonimous Lombarda Fabrica de Automobile Nicola Romeo може много повече, все пак сме малките на ферари. Затова предлагам, да изберем дата, в която да вземем да се включим всички в сайта до такава степен, че да не могат да ни изпреварват гоуфове и разни там швабен техникен. Днес е 29.01.2013г. Предлагам удобна дата за всички - 03.03.2013, така и така държавата има празник, а считам, че и ние покрай нея, въпреки всички политически и всякакви останали глупости. ТА, предлагам тази дата, ако сте "за", моля, пишете, ако ли не, да продължим, да се правим на луди. Ваш избор. Относно часа, мисля, че 21:30 е идеално, но може и да задържим топката за някой закъснял.
Има един подпис на юзър в сайта, който много ми хареса, затова само ще го цитирам, доколкото си го спомням:

Бог създаде Земята за шест дни. На седмия седна да си почине. На осмия създаде БМВ. На деветия го продаде и си купи АЛФА РОМЕО.

Помислете си.

как мислиш да пребориш фаруми на други марки, от които марки само един модел например е продаден в по-голям тираж от цялото производство на нашата марка за 10 години. Примерно Голф 3 се води за един от най-неуспешните възможни Голфове и е продаденн в "едва" 3 милионен тираж. Сещаш се колко повече хора са си купили Голф 3 вместо Алфа 145, макар тя да е произвеждана по-дълго. Та съответно е напълно нормално останалите форуми да имат повече потребители от нашия, защото имат повече произведени автомобили. Към днешна дата Алфа Ромео има 2 модела на пазара, а ФВ имат поне 12-13, та ако не са и повече, не знам даже колко са, а отгоре на всичко сигурно и най-непродавания е продаден в по-голям тираж от 2 -та модела заедно в момента на Алфа Ромео.

Всъщност като се замисля, ние Фиат форума не можем да преборим, камо ли ФВ или БМВ форумите.

Celestrial
29-01-2013, 23:17
Все пак, само за проба, дали може да си в сайта на тази дата и час, не иска нито хляб, нито вода. Възможно ли е и какво ще ти коства?

Doomguy
29-01-2013, 23:21
Аз викам някой от нас да си счупят главата в някоя стена, ще направят велика услуга на обществото...

Bobi_33
29-01-2013, 23:26
Все пак, само за проба, дали може да си в сайта на тази дата и час, не иска нито хляб, нито вода. Възможно ли е и какво ще ти коства?

Че то принципно аз прибера ли се от работа, компютъра ми е вече включен и съм влязъл във форума. Дори и да не го чета, пак съ си вътре. Аз съм ясен с преброяването, въпроса е как ще накараш тия дето влезат рядко, да са влезли когато трябва?

Celestrial
30-01-2013, 00:10
Една птичка пролет на прави, затова не мога, да ги накарам сам, да влязат. Важното е, че ти ще си там. Ако всеки реши да направи като нас, ще видим какво ще се получи. Тук въпросът не опира да каквато и да е цел. Просто да се преброим наистина. Вярвам, че ще успеем, но трябва да сме оптимисти. Един господин по-горе беше писал, за гоуф 3, че продал повече ламарини от нас от този модел, отколкото ние за 10 години. ОК, няма ядове, но защо тогава караш Алфа, се пита в задачата. Може би е мнооого по-добра от, ... взех да се повтарям, а може би на завоите си личи огромната разлика. И пак на въпроса. Просто да счупим рекорда. нищо задължително. Просто за кеф. Така и така сме тук.

Кайо
30-01-2013, 00:44
Нищо не вденах......ще чета утре на трезво......:hump:

code
30-01-2013, 08:35
Поканата не е за такива като тебе и мене!
Ние и без това си висиме постоянно във Форума!
То е за регистрираните:chair:

Хаха вярно, че изобщо не го затварям http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/muede/g035.gif

Susscrofa
30-01-2013, 09:37
Масовки.
Това е една чудесна възможност за манифестиране в матрицата.
Аз съм алфаджия, не съм алфист. Всъщност аз май съм просто боклуджия или се пишеше - боклукчия или беше боклукджия? Бахти трудната дума. Боклуфист не звучи никак добре.
А защо трябва да бием рекорди?
Форумът на ягуар е с активност 6 човека в почивен ден от седмицата:)
Това не означава, че моделът може да се сравнява с ФВ.
За да осигурим участие в тази инициатива трябва да има или материално стимулиране, или нематериално наказание при неучастие.
Аз дали да се включа?
Ама то на 3-ти ще съм на парада, после ще слушам речи на вождове държавни, едва ли ще смогна да се прибера до 9:30, ще опитам да се снимам и с ББ или с Цецка.
Но пък имам таблет, мога да се логна отвън.
Абе не е лошо да счупим рекорд някакъв.

mitaka_cs
30-01-2013, 10:23
Сещам се как може да стане. Само трябва някой да "хелрейзне качествено" в относно форума, за да има сеир.
В тази връзка:
http://www.youtube.com/watch?v=8IihVfx_7Zk
и това http://www.youtube.com/watch?v=5gwEzysrU_k

badmadafaka
30-01-2013, 11:06
Ма за кой сайт става въпрос..? Пише "любимия ни"... Кои сме тия "ние"..? :baby:

Нека да видим, какво можем, да си направим изводите.
Изводи за какво можем да си направим ако незнамсиколко хиляди човека влязат в някакъв сайт по едно и също време, просто защото някой им е казал..? Че са овчици, че си нямат друга работа или какво..? :neko:

Celestrial
30-01-2013, 11:13
Ма за кой сайт става въпрос..? Пише "любимия ни"... Кои сме тия "ние"..? :baby:

Изводи за какво можем да си направим ако незнамсиколко хиляди човека влязат в някакъв сайт по едно и също време, просто защото някой им е казал..? Че са овчици, че си нямат друга работа или какво..? :neko:

Ама си и ти

Да те питам конкретно, ще се логнеш ли тогава на 03.03?

lordliness
30-01-2013, 17:11
Така като гледам всеки ден си влизаме едни и същи, така че на трети пак ще сме там, без да е необходимо някой да ни организира.Аз не съм свикнал някой да ми дава тон и да ми казва какво да правя. Повечето влизат, когато са на зор, а не от любов към форума и Алфа Ромео, влизат питат научават каквото им е необходимо и после забравят.Голяма част карат Алфи, защото цената им на пазара е ниска и им е все едно.Защо трябва да влизат хора на които им е безинтересно и колите и в частност Алфа не им е хоби.

Celestrial
30-01-2013, 21:55
Никой никого не задължава. Въпросът в най-чиста форма беше дали има желаещи, да променим тази едва ли не вечна статистика за най-много юзъри онлайн. Що се отнася до организацията, то се вижда по коментарите в една толкова безобидна тема, как можем да реагираме и какво можем да постигнем. Мисля, че е излишно, да го коментирам. Анализи от сорта кой е по по най и как никой не може да го командва, изобщо не мисля, че някой го интересуват. С тази тема изобщо не съм имал пред вид, да организирам хаоса, ясни са ми някои работи, особено в БГ, но видимо е, че нищо, ама нищо не се е променило от доста години насам.
За последно пиша в тази тема, не че някой го интересува. Опитах, видя се резултата - пълна толерантност, готовност за участие в това скъпоплатено начинание, отнемащо жизнената ви енергия. Мисля, че изгубих достатъчно време.

П.С. Моля, ако някой модератор случайно види темата, да я изтрие изцяло, въпреки че за момента не нарушава правилата на форума. Ще съм ви благодарен.

Celestrial.

badmadafaka
30-01-2013, 22:00
Що се отнася до организацията, то се вижда по коментарите в една толкова безобидна тема, как можем да реагираме и какво можем да постигнем. Мисля, че е излишно, да го коментирам. Анализи от сорта кой е по по най и как никой не може да го командва, изобщо не мисля, че някой го интересуват. С тази тема изобщо не съм имал пред вид, да организирам хаоса, ясни са ми някои работи, особено в БГ, но видимо е, че нищо, ама нищо не се е променило от доста години насам.
Нищо не се е променило от много години насам е извода от това, че никой не го интересува някаква напълно безмислена статистика за посещения на форума и не скачат всички надъхани да променят тази, пак казвам безмислена статистика, само защото някой им дава идеята за това..? Еб@ си майката... :Bolt:
Ми лично за мен не е достатъчна причина да извърша едно действие ако не ми струва нищо да го извърша... Виж ако има смисъл и логика в извършването му е друга работа, просто в това, което искаш аз (а навярно и другите) не виждам никакъв смисъл...
Кажи каква ти е идеята с това, да се мери форума на Алфа Ромео с някой друг форум ли, какво..? Много преди ние с теб да се родим поета е казал, че количествените натрупвания не водят до качествени изменения, така че кажи смисъла какъв е и може пък и да се приеме идеята ти... Ама ти самия в заглавието си го нарекъл "тъпия рекорд", така, че... :D

mordohy
30-01-2013, 22:26
Ама си и ти

Да те питам конкретно, ще се логнеш ли тогава на 03.03?

Не го слушай какво ти говори!
Разбира се, че ще се логне!
Той си е логнат де!

Никой никого не задължава. Въпросът в най-чиста форма беше дали има желаещи, да променим тази едва ли не вечна статистика за най-много юзъри онлайн. Що се отнася до организацията, то се вижда по коментарите в една толкова безобидна тема, как можем да реагираме и какво можем да постигнем. Мисля, че е излишно, да го коментирам. Анализи от сорта кой е по по най и как никой не може да го командва, изобщо не мисля, че някой го интересуват. С тази тема изобщо не съм имал пред вид, да организирам хаоса, ясни са ми някои работи, особено в БГ, но видимо е, че нищо, ама нищо не се е променило от доста години насам.
За последно пиша в тази тема, не че някой го интересува. Опитах, видя се резултата - пълна толерантност, готовност за участие в това скъпоплатено начинание, отнемащо жизнената ви енергия. Мисля, че изгубих достатъчно време.

П.С. Моля, ако някой модератор случайно види темата, да я изтрие изцяло, въпреки че за момента не нарушава правилата на форума. Ще съм ви благодарен.

Celestrial.

Не се отказвай!
Отговориха ти главно мастити членове на форума и това е гаранция, че темата живо ни интересува.
По презумпция това са най-изтънчените гавраджии, каквито можеш да си представиш.
Самият факт, че не са те подхванали е гаранция, че гледат с бих казал надежда по темата!
Някой спомена, че не можем преборим Фиат форума.
С един отбран екип от 155 пияници и 156 северозападнали деца идиотчета, тук -таме подкрепени от гаражни специалисти и черноморски дегустатори, могем да бием всеки друг форум или клуб!
Ако не можем да го бием, поне ще го напием!
Тъй де!
Даже два пъти!:choice:

lordliness
30-01-2013, 22:30

Celestrial.
И представи си, че случайно подобрим "рекорда", после какво- ще поискаш да го подобрим пак ли? Например на шести септември. Както каза badmadafaka това е просто статистика, а не рекорд

не се отказвай толкова лесно адвокате, идеята ти е нестандартна, какво лошо има, не обичаш ли да спориш

mordohy
30-01-2013, 22:38
Ей!
Какво с адаша сте го подхванали това момче!
Има желание да види форума ни на върха.
Не виждам нищо лошо!
Точно вие ли ще го ругаете!
Като ви знам и какви идеалисти сте...
Хайде моля!
Едит: Кога ще ми покажеш песа!
Имам един приятел с една много красива и яка кучка.
Тъмно-сребристо сива!

lordliness
30-01-2013, 22:42
Ей!
Какво с адаша сте го подхванали това момче!
Има желание да види форума ни на върха.
Не виждам нищо лошо!
Точно вие ли ще го ругаете!
Като ви знам и какви идеалисти сте...
Хайде моля!
Едит: Кога ще ми покажеш песа!
Имам един приятел с една много красива и яка кучка.
Тъмно-сребристо сива!

Просто като кара Алфа трябва да е упорит, нали знаеш. И моето е кучка :)

mordohy
30-01-2013, 22:58
Просто като кара Алфа трябва да е упорит, нали знаеш. И моето е кучка :)
Е те сега го направихме, каквато е традициата!:disgust:
Все си мислех, че е пес и даже говорех на приятела ми, че е сигурно някой питбул, а то се оказа кучка!
Я кажи поне каква порода е!
А първото ти изречение е потвърждение на казаното от мене.
Та какво е кучето?:jumping:

lordliness
30-01-2013, 23:07
Немска овчарка,

mordohy
30-01-2013, 23:17
Немска овчарка,
Ще ме спукаш от смях!
мислех си за озъбен Питбул, а то се оказа немска овчарка!
Такова куче отгледа сина ми.
Знам за какво говориш.
Знам как го обичаш!
Пес няма да мога да и намеря, ама сега наистина искам да ни запознаеш!
Това е върха на кучетата!
Развълнувах се!

lordliness
30-01-2013, 23:20
Да така е, върха е, моето прави странни неща на които не съм го учил, сигурно е било човек в предишния си живот.

mordohy
30-01-2013, 23:26
Немска овчарка,
Няма думи!
Като те слушах си представях най-малко питбул!
Това обаче е класика!
Такова куче отгледа сина ми!
Жалко, че не мога да и представя достоен съпруг.
Все пак, що не ни запознаеш!

---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:22 ----------

Да така е, върха е, моето прави странни неща на които не съм го учил, сигурно е било човек в предишния си живот.
И моята беше така!
Правеше неща, на които никога не съм я учил.
Има много да си приказваме!

Liminat
31-01-2013, 06:27
И представи си, че случайно подобрим "рекорда", после какво- ще поискаш да го подобрим пак ли?
Отделно, че ако досегашния рекорд е "тъп", новия ще е идиотски.

Lei-chery
31-01-2013, 06:59
Аз съм "ЗА" ! Харесва ми идеята и ще я подкрепя.;)

lordliness
31-01-2013, 07:00
Няма думи!
Това обаче е класика!

И моята беше така!
За съжаление си доста далече, минавам сравнително близо до теб единствено когато ходя на море в Гърция.

ecotronic
31-01-2013, 13:05
Няма думи!
Това обаче е класика!

И моята беше така!

Ама лорда още не ти е казал, че кучето му подава инструментите (кучето подава а не обратното) докато сменя скърцащи втулки:tooth:

И вече замисля да му повери смяната на ангренажа.:-D

lordliness
31-01-2013, 14:05
Снощи го хванах да чете e- learn

ecotronic
31-01-2013, 14:11
Снощи го хванах да чете e- learn

На табла успяваш ли да го биеш?:smile:

lordliness
31-01-2013, 14:37
На табла успяваш ли да го биеш?:smile:

Малко странно играе- разклаща си заровете в устата.

rossenvn
31-01-2013, 15:35
Аз още се чудя на тая идея??? Какво има да се доказва?
Към 15:30 часа:
AUDI CLUB BULGARIA (Ауди Клуб България):396 потребител(и) във форума в последните 15 минути
БМВ Клуб България: Общо на линия са 155 потребители :: 131 регистрирани и 24 скрити (Информацията се обновява на всеки 5 минути)
FIAT ФОРУМ България Форуми:Общо онлайн са 130 потребители: 72 Регистрирани, 0 Скрити и 58 Гости
VWclub.bg: Общо на линия са 694 потребители :: 281 регистрирани20 скрити и 393 гости

Нашия си:Активни потребители в момента: 1038 (245 регистрирани и 793 външни)

Или наистина Алфите са най-големите трошляци и немат оправия или е друга причината.

ecotronic
31-01-2013, 15:46
Другите форуми сигурно нямат раздел "празни приказки"

По интересно е друго:

"Рекордът" на alfaowner форума е 1331 (с 5 потребителя по-малко от AR-BG)

И текущо двата форума имат горе-долу един и същ брой потребители.

morfius
31-01-2013, 16:14
Аз още се чудя на тая идея??? Какво има да се доказва?
Към 15:30 часа:
AUDI CLUB BULGARIA (Ауди Клуб България):396 потребител(и) във форума в последните 15 минути
БМВ Клуб България: Общо на линия са 155 потребители :: 131 регистрирани и 24 скрити (Информацията се обновява на всеки 5 минути)
FIAT ФОРУМ България Форуми:Общо онлайн са 130 потребители: 72 Регистрирани, 0 Скрити и 58 Гости
VWclub.bg: Общо на линия са 694 потребители :: 281 регистрирани20 скрити и 393 гости

Нашия си:Активни потребители в момента: 1038 (245 регистрирани и 793 външни)

Или наистина Алфите са най-големите трошляци и немат оправия или е друга причината.

793 анонимни конкурентни сесии ... това ми намирисва на скриптчета.
Въздух под налягане... и на някой му е скучно.

viki
31-01-2013, 17:21
А всъщност, простомерът на форума отдавна е счупенhttp://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/350811.gif
п.п.

Ми лично за мен не е достатъчна причина да извърша едно действие ако не ми струва нищо да го извърша... Виж ако има смисъл и логика в извършването му е друга работа, просто в това, което искаш аз (а навярно и другите) не виждам никакъв смисъл...

И аз не виждам ,но напоследък явно е мУдерно безмозъчното "подкрепяне" ( в това число споделяне )на всякакви дивотии.Последното беше нещо ( във фейсбук )от сорта ”Уважаеми приятели: Искам да остана ЛИЧНО свързан/а с вас.....ако не направите това и това,аз ще стана....по-голяма овца,защото не мисля,но искам да съм в джаза... т.н
Важното е да има "цъкане"http://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_lol.gif

http://i.imgur.com/P0qDg.gif

lordliness
31-01-2013, 21:12
и мен това споделяне, харесване, подкрепяне и т.н. ме дразни и го игнорирам. харесай това и това и ще имаш пари, иначе 7 години нещастие- луда работа

old alfist
31-01-2013, 21:47
Гениална идея, но като нищо може да счупим форума и после трябва да го ремонтират няколко дена.

lordliness
31-01-2013, 22:05
Предлагам да чупим рекорда на всеки национален празник и на коледа и нова година.

Kuku
31-01-2013, 23:02
Предлагам да чупим рекорда на всеки национален празник и на коледа и нова година.По веднъж ли? :?

BLUE1
31-01-2013, 23:05
Аз предлагам, да счупим счупването на рекорда!!!

Кайо
31-01-2013, 23:17
Гениална идея, но като нищо може да счупим форума и после трябва да го ремонтират няколко дена.

Почваш да ми харесваш как мислиш.........но може би си го написъл случайно.:)

---------- Post added at 23:17 ---------- Previous post was at 23:15 ----------

Предлагам да чупим рекорда на всеки национален празник и на коледа и нова година.

Кат махнем Коледа и Нова Година от другите празници имаме ли?

lordliness
31-01-2013, 23:21
Е, може да прибавим и Трифон Зарезан.

Кайо
31-01-2013, 23:33

Е са вече си баш У целта.....те така бива.......

mordohy
01-02-2013, 05:10
И аз съм за св. Трифон Зарезан:choice:

lordliness
01-02-2013, 06:31

Да го изберем за патрон на форума и форумен празник ;) и да чупим разни неща -стари коли от други марки, рекорди и т.н.

Liminat
01-02-2013, 08:11
То гледай сега какъв разнобой... Днес било Трифон Зарезан. Дори и начинаещите пиячи знаят, че е на 14.02. Така, че някои ще се заблудят и ще чупят рекорда днес, но А- отбора ще чупи на 14-ти.

viki
01-02-2013, 09:52

Ха-ха-ха,а за "патрон" на празника да изберем агитката от Пазарджик (в частност Токичаhttp://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif)
Тошко,здрастиииhttp://www.foxes2.be/k/girl_blum2.gif