View Full Version : 10.02.2013 няколко скромни снимки.....
haljscho
10-02-2013, 18:39
Доста народ днес, а и времето си беше повече от добро.....
reloading
10-02-2013, 19:07
леко завиждам.. че не живея в Майна сити
BillyBoy`
10-02-2013, 19:22
Днеска беше запомнящо се.
Браво, супер среща е станало! Тая седмица приключвам в Университета и другата неделя живот и здраве и аз трябва да съм на линия
INTEGRALE
10-02-2013, 19:59
Няма такава среща :respect:
Като добрите стари времена с много стари и нови колеги :respect:
V.Nedelchev
10-02-2013, 20:06
На мен като за първи път ми хареса мнгоо :respect::respect:
haljscho
10-02-2013, 21:21
Днеска беше запомнящо се.
Ееееее баси, отсрамихме днес....
Щом Станко остана доволен, значи всичко е точно......:grandpa:
Колега попълни си колата в подписа!
Нема ко да е криеш, само мой са гордееш с нея!:respect:
pesho_kj
10-02-2013, 23:12
Другата Неделя може и едно барбекю да врътнем :pizza:
Явно 10.02.2013г. е деня на хубавите срещи :) http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=76962
alfaa156
10-02-2013, 23:23
Тука съм с двете ръце за :D (абе валио що си го снимал моя хамелеон :D ей да знаете тея дето правят боите там до каменитцата са жив .... :D )
иначе добра среща спретнахме дебитомери менкахме чистехме :D
Няма такава среща :respect:
Като добрите стари времена с много стари и нови колеги :respect:
Срещата днес беше подобаваща, с много зор и малко вазелин успех даже и дедко да домъкнах на сбирката ... :tooth:
С добре дошли приветствам новите колеги, а браточката с готината Крома и Неделчев с 59-ката бяха радост за окото :cheers:
Другата неделя незнам, но в събота съм намислил да посъбера всички Италиански негра на една разпивка в Джоаната, има ли желаещи? :devil:
haljscho
11-02-2013, 07:14
Другата неделя незнам, но в събота съм намислил да посъбера всички Италиански негра на една разпивка в Джоаната, има ли желаещи? :devil:
Идеята е добра!
Но нали тая седмица е св.Валентин, та нали ся било модерно вместо да се подаряват само "железа" да се подари спа уикенд......:smoke:
Таааа ако може да го плануваш за 23.02 например, тъкмо ще могат да си нагласят времето повечето то нас, че глей последния път кво стана в последния момент......
Тва е само предложение де!
Идеята е добра!
Но нали тая седмица е св.Валентин, та нали ся било модерно вместо да се подаряват само "железа" да се подари спа уикенд......:smoke:
Таааа ако може да го плануваш за 23.02 например, тъкмо ще могат да си нагласят времето повечето то нас, че глей последния път кво стана в последния момент......
Аз затова го пускам предварително като идея за да може повече хора да се навият и да не се съберем само 5 човека като последния път...да гласуваме кога да проведем мероприятието?! ;)
INTEGRALE
11-02-2013, 10:35
Идеята е добра!
Каква романтична душа се криела под тази внушителна осанка :hitbycupid:
Явно 10.02.2013г. е деня на хубавите срещи :) http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=76962
Явно наистина това е биол денят, и вашата среща е на ниво ;-)
Аз затова го пускам предварително като идея за да може повече хора да се навият и да не се съберем само 5 човека като последния път...да гласуваме кога да проведем мероприятието?! ;)
Ако не е в Шарманта аз не идвам :tooth:
Ако не е в Шарманта аз не идвам :tooth:
Ами онзи ден бяхме на един РД в Джоаната и останах приятно изненадан от обслужването, кухнята и обстановката.
Ако немате нищо против мое се боднем там... :drunk:
V.Nedelchev
11-02-2013, 12:18
Срещата днес беше подобаваща, с много зор и малко вазелин успех даже и дедко да домъкнах на сбирката ... :tooth:
С добре дошли приветствам новите колеги, а браточката с готината Крома и Неделчев с 59-ката бяха радост за окото :cheers:
Радвам се да чувам такива думи на мен наистина много ми хареса и ще гледам за напред когато съм си в Пловдив да не пропускам и за следващата неделя или събота каквото решите ме бройте и мен : )
V.Nedelchev
11-02-2013, 13:01
Ами онзи ден бяхме на един РД в Джоаната и останах приятно изненадан от обслужването, кухнята и обстановката.
Ако немате нищо против мое се боднем там... :drunk:
Аз съм ЗА ! :)
RENEGATA
11-02-2013, 16:51
Разпивката е добра идея :)
само да е другата събота 23.02 ,че тази няма да мога :drunk:
haljscho
11-02-2013, 18:43
Каква романтична душа се криела под тази внушителна осанка :hitbycupid:
Ееееее, па нема се излагаме я......:blush:
DanewRomeo
11-02-2013, 19:10
Аре, аре да седнем както си трябва, па да апнем, па и да пийнем, ний ли
BillyBoy`
11-02-2013, 19:25
Абе ти по сбирки не идваш да си ти спомним физиономията ама иначе за пукница си първи ::pp:
haljscho
11-02-2013, 19:32
Абе ти по сбирки не идваш да си ти спомним физиономията ама иначе за пукница си първи ::pp:
Ми ти питаш ли го ко му е с толкоз мноооо ученички на главата!!!...........:stumm:
Тяаааа разпусне човека.....:drunk:
BillyBoy`
11-02-2013, 20:46
Е повод да доиде на някоя сбирка ако не да остави някоя снимка.Жоро и Виктор и теб те видяхме сега остана и Данев да видим.:).
haljscho
11-02-2013, 20:55
Е повод да доиде на някоя сбирка ако не да остави някоя снимка.Жоро и Виктор и теб те видяхме сега остана и Данев да видим.:).
АЗ обещавам да съм по-редовен вече!:bangin:
DanewRomeo
11-02-2013, 22:49
Ученичките са виновни, ама ще се поправя, честна даскалска :biggrin1:
Ученичките са виновни, ама ще се поправя, честна даскалска :biggrin1:
Батки, майна, лаладжии такива пак на муабети от селската пивница го обърнахте...яяяя бързо по същество!!!
Дати за разпивката: 16.02 или 23.02 да гласуваме?!
haljscho
12-02-2013, 06:45
Аз съм за 23.
Пуснете най-добре една тема с анкета....
DanewRomeo
13-02-2013, 00:18
23-ти
Аз съм за 23.
Пуснете най-добре една тема с анкета....
Ако ти си на 23 аз съм 22 :)
Като стана дума за кръчма и аз ще дойда !
В това заведение имам изкарани 100 банкета и гарантирам за качеството. Иначе аз пак ще съм в Ямбол. Не ме хокайте. Покажете малко съчуствие- на зъбар съм.