View Full Version : Вирусееее ...
е те така се прави
зимай пример :tongue:
Ти нали знаеш , че вече със Симитли са заровили томахавката. Иначе оно пак си е село :director:
Ох Ама тая широка мелнишка лоза и докторо...:prescription:
ама безплатно е винцето от симитли;)
и не беше лошо ;)
Ами да винцето сигура не е лошо....
:lol: :lol:
Вируса знае максимата:
"Червеното вино е полезно за здравето. А здравето е необходимо, за да се пие ракия." :lol: :lol:
virusalfa
15-01-2007, 14:27
Тая табелка виси в един интернет клуб-Аста ла виста му е името.Ше ви уредя с адресна регистрация за Симитли и двамата!!! А докторо мое да го поканите на ракия ако има някой нужда от акушерски и гинеколожки услуги :wink:
Тая табелка виси в един интернет клуб-Аста ла виста му е името.
коя табела?
коя табела?
Тая от горната снимка
Ако ще е за безплатното вино нема проблем с регистрацията. То в района и прасета колят и все едни софри ... добре си живеят
:eat: :alien:
еми вирусо да се стега и да кани на винце
стига се е офлянквал :drunk:
Абе той не се офлянква ами ние само си чешем езиците :wink: :wc: :Tease:
virusalfa
15-01-2007, 14:55
е те така се прави
зимай пример :tongue:Като ме изберат за кмет на Симитли,тогава :idea:
е те така се прави
зимай пример :tongue:Като ме изберат за кмет на Симитли,тогава :idea:
ега не са те избрали за кмет на симитли :tongue:
virusalfa
15-01-2007, 15:45
стига се е офлянквал :drunk:Нема вече,сварихме го на ракия :roll:
стига се е офлянквал :drunk:Нема вече,сварихме го на ракия :roll:
Па щом нема вино ке пиеме ракия :wink:
virusalfa
15-01-2007, 16:48
От кой е мезето и салатите??? :roll:
От кой е мезето и салатите??? :roll:
Туршши има и мезе ше намериме ,по интересно е кога ше го има мероприятието :roll:
Споко, мероприятието е тука у форума, ке ни сипе , ке ни нарани и напие :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
като стана въпрос за надписи и прочие...
Преди вечер в Бургас
Вирусе една вечер сядам в Киро (алфаманяка) и той ми сипва вино - отпивам и му казваям - "В това вино има грозде широка мелнишка , смесено и с друг сорт" -той казва "Ами да Вируса ми го даде"
Така, че каквото и да казва Търтея , аз вече пих от на Вируса виното - безплатно :wink: :D :D :D
virusalfa
16-01-2007, 18:28
Вирусе една вечер сядам в Киро (алфаманяка) и той ми сипва вино - отпивам и му казваям - "В това вино има грозде широка мелнишка , смесено и с друг сорт" -той казва "Ами да Вируса ми го даде"
Така, че каквото и да казва Търтея , аз вече пих от на Вируса виното - безплатно :wink: :D :D :DА бе ти много голям познавач на вино се извъди,бе-това ти го е казал Киро.А за другия сорт не казвам какъв е,няма го по каталозите :idea: Е поне хареса ли ти?
Така, че каквото и да казва Търтея , аз вече пих от на Вируса виното - безплатно :wink: :D :D :DА бе ти много голям познавач на вино се извъди,бе-това ти го е казал Киро.А за другия сорт не казвам какъв е,няма го по каталозите :idea: Е поне хареса ли ти?
А аз реших че е Памид :oops: :oops:
Ама не остана :D :D
Ама не остана :D :D
Значи е било арно! :drunk:
Alfamaniak
17-01-2007, 01:41
Охооо много арно беше :cheers:
virusalfa
17-01-2007, 11:01
Ама не остана :D :DЕ ти па ептен си немаш представа от вино :!: Памидо е процока,бее,прилича на цвет на сироп от ягоди :!:
Ама не остана :D :DЕ ти па ептен си немаш представа от вино :!: Памидо е процока,бее,прилича на цвет на сироп от ягоди :!:
Ми неразбирам ама си глътнахме шишето за норматив :D
virusalfa
17-01-2007, 15:12
Кире,Киреее,аз на тебе ти го дадох да се черпиш,ти си си имал гости...Много си дащен,да знаеш,ако беше жена гащите немаше да можеш да си дигнеш! :roll:
virusalfa
18-01-2007, 20:18
като стана въпрос за надписи и прочие...
Преди вечер в Бургас
Шо става при вас,бе?
Нема ли да се цаниш-хората търсят паботници :wink:
Абе Митак - виното ти е АРНО :wink: :D -ама ракията ти е силничка :wink: :D
Силна ракийката , виното арно , ама гледай сега какво се случва
virusalfa
19-01-2007, 20:31
Силна ракийката , виното арно , ама гледай сега какво се случва :bowdown: :clapping: :clapping: Браво,бе,откъде па ги намираш тия cнимки :lol: -аз търсих,търсих,щех да строша компютъро,шото не намерих :comphits:
trustworthy
19-01-2007, 21:06
Силна ракийката , виното арно , ама гледай сега какво се случва
Този беше рокерския бар във Варна, ама го затвориха наистина
Кире,Киреее,аз на тебе ти го дадох да се черпиш,ти си си имал гости...Много си дащен,да знаеш,ако беше жена гащите немаше да можеш да си дигнеш! :roll:
те тва е ебаси обобщеното мнение ... и е верно
киро е ебаси готиния пич ... :) незнам само как издържа:)
да е жив и здрав :drunk:
Гадни смукачи и алкохолисти.....
virusalfa
20-01-2007, 11:46
Гадни смукачи и алкохолисти.....Добре ,че им дадох само едно шише.... :drunk: :stretcher:
Добре че ти е досвидяло :)
virusalfa
22-01-2007, 11:38
Добре че ти е досвидяло :)Ти па ненапил се!