PDA

View Full Version : Шофьор на Алфа Ромео 146 наръган в гърба !!!

koolio
14-02-2013, 18:18
http://www.blitz.bg/news/article/182376

Дали не е някой от форума?
А и да не е - егати изродите се навъдиха !

Doomguy
14-02-2013, 18:22
Няма значение дали е от форума или не, хората тук взеха да си уреждат сметките като в банановите републики...

etrovskii
14-02-2013, 19:01
Няма значение дали е от форума или не, хората тук взеха да си уреждат сметките като в банановите републики...
Ми то винаги е било така ве ,да не падаш от марс:waving::roll2::fuckoff:

fred
14-02-2013, 19:58
Винаги е относително, в последните няколко десетилетия е така.Но като гледам и във форума има подобни прояви.

etrovskii
14-02-2013, 20:09
Винаги е относително, в последните няколко десетилетия е така.Но като гледам и във форума има подобни прояви.

:crazy::starwars:

tokata_pz_flex
14-02-2013, 20:27
Те журналистите много обичат да преиначават нещата ...
Щом са го наръгали , значи е имало защо ! Същото важи и за форума и за другаде ... Щом се правиш на мъж , ще си носиш последствията като такъв .

ecotronic
14-02-2013, 21:04
Те журналистите много обичат да преиначават нещата ...
Щом са го наръгали , значи е имало защо ! Същото важи и за форума и за другаде ... Щом се правиш на мъж , ще си носиш последствията като такъв .

Аз предлаам напрао с пушкала да се гърмим. Кво че си играем с нек'ви ножки.

Celestrial
14-02-2013, 21:04
Може ли да кажете откъде е наръгания?
Да помисля малко по някои ситуации.

tokata_pz_flex
14-02-2013, 21:13
Аз предлаам напрао с пушкала да се гърмим. Кво че си играем с нек'ви ножки.

:)
Аз лично не съм привърженик на подобни саморазправи , но съм сигурен , че в случая не са го наръгали ей така без нищо :)

Celestrial
14-02-2013, 21:16
Ако можем, да се наречем човеци, както казва колегата от горния пост, ръгането не е начин за изправяне на отношения, независимо какви са.
И аз не съм привърженик на огнестрелните неща, но все пак, не е доказано прераждането, така че някакъв кяулия да осакатява семейството ми или мен самия, не е приемливо.

ecotronic
14-02-2013, 21:20
:)
Аз лично не съм привърженик на подобни саморазправи , но съм сигурен , че в случая не са го наръгали ей така без нищо :)

Единственият случай в който аз лично приемам употребата на насилие това е самозащитата и то неизбежната такава.

tokata_pz_flex
14-02-2013, 21:22
Именно ! Може и да е било самозащита , за това казах , че журналистите преиначават и не се знае какво е станало :)

Doomguy
14-02-2013, 21:22
Единственият случай в който аз лично приемам употребата на насилие това е самозащитата и то неизбежната такава.

Съгласен съм. За това не е лошо човек да има по нещо за самозащита в колата, защото не знаеш в каква ситуация и на какъв идиот можеш да попаднеш. Знам за случаи, в които колеги са били бити от пияни водачи, без да са имали никаква вина.

Именно ! Може и да е било самозащита , за това казах , че журналистите преиначават и не се знае какво е станало :)

И наръгания не е бил съвсем стока сигурно, даже е разбил прозореца на Реното с бухалка, след като е бил наръган.

tokata_pz_flex
14-02-2013, 21:30
Да се трепят . Като им е толкова акъла ...

ecotronic
14-02-2013, 21:33
He мога да съдя кой крив, кой прав. Не съм бил там.
Но знам, че това е лошо. Случва се все по-често.
Тежкият живот и безпътицата, съченани с помията, която се излива от екрана води до това.

Не знам дали някой от вас знае, че през седемдесетте години по кината у нас е бил пуснат "Кръстникът". Малко след това в студентски общежития е станало едно кърваво убийство. Веднага след това филмът е бил свален от кината.

Celestrial
14-02-2013, 21:33
Да живее цивилизацията.

Linkestis
14-02-2013, 21:38
За всичките моралистите които ще се разпишат в темата или си мислят че това не е начина: ...карате си спокойно и си мислите за вашите проблеми,засича ви пишлеме с приятелчето си.Псува ви и се заканва.Вие какво правите????
Псувате и вие или си бъркате със средния пръст в гъза????
Много пък примерни се изкарвате,до като се пълни София с миризливата нагла сган това е начина!Иначе те трепят теб.

tokata_pz_flex
14-02-2013, 21:39
Имаше една песен едно време - '' София джунгла , дивото зове '' :)
Май важи за цялата страна де :)

Linkestis
14-02-2013, 21:40
Имаше една песен едно време - '' София джунгла , дивото зове '' :)
Май важи за цялата страна де :)

Баш за цялата не знам..тук става страшно

Celestrial
14-02-2013, 21:45
За всичките моралистите които ще се разпишат в темата или си мислят че това не е начина: ...карате си спокойно и си мислите за вашите проблеми,засича ви пишлеме с приятелчето си.Псува ви и се заканва.Вие какво правите????
Псувате и вие или си бъркате със средния пръст в гъза????
Много пък примерни се изкарвате,до като се пълни София с миризливата нагла сган това е начина!Иначе те трепят теб.

Нещо не схващам - кой е пишлемето и кои са наглата сган?
Ако обичаш, уточни.

Linkestis
14-02-2013, 21:46
Написаното е пример за създалата се ситуация в София.

Celestrial
14-02-2013, 21:49
Извинявай, помислих, че вместо да си помагаме, взехме да се плюем. Грешката е моя. Да, така е, столицата, като първи град вижда всичко най-добро и разбира се, най-лошо. Все пак мисля, че това не е начина за разрешаване на дадена стуация, с много "ако"

Linkestis
14-02-2013, 22:15
Извинявай, помислих, че вместо да си помагаме, взехме да се плюем. Грешката е моя. Да, така е, столицата, като първи град вижда всичко най-добро и разбира се, най-лошо. Все пак мисля, че това не е начина за разрешаване на дадена стуация, с много "ако"

......тук става страшно
За голямото село..

fred
14-02-2013, 22:20
He мога да съдя кой крив, кой прав. Не съм бил там.
Но знам, че това е лошо. Случва се все по-често.
Тежкият живот и безпътицата, съченани с помията, която се излива от екрана води до това.

Не знам дали някой от вас знае, че през седемдесетте години по кината у нас е бил пуснат "Кръстникът". Малко след това в студентски общежития е станало едно кърваво убийство. Веднага след това филмът е бил свален от кината.

Да, един психично болен (съученик на брат ми беше).Баща му е имал оръжие в къщи.
Интересно, защо пък да е виновен Кръстникът, а не примерно - Те се сражаваха за родината...Интересно какво ли е гладал Жоро павето пък по тая логика.
Аз например обичам филми на ужасите, игри с много стрелба и подобни филми, ама никога не ми е минавало през ум да гърмя по хора, особено ей така.Та това са пълни глупости.Откачения винаги ще си намери повод и оръжие.

ecotronic
14-02-2013, 22:31
Да, един психично болен (съученик на брат ми беше).Баща му е имал оръжие в къщи.
Интересно, защо пък да е виновен Кръстникът, а не примерно - Те се сражаваха за родината...Интересно какво ли е гладал Жоро павето пък по тая логика.
Аз например обичам филми на ужасите, игри с много стрелба и подобни филми, ама никога не ми е минавало през ум да гърмя по хора, особено ей така.Та това са пълни глупости.Откачения винаги ще си намери повод и оръжие.

Един нормален човек няма да се повлияе от това, което гледа на екрана. Но за някой, който е на ръба или на подрастващите - малко е нужно.

koolio
15-02-2013, 00:14
Знаете, че подкрепям самозащитата, обаче пострадалият е бил наръган В ГЪРБА ?! Това някакси не ми прилича на самозащита.

old alfist
15-02-2013, 00:21
Коле, не съм аз със 146-таца, макар, че са ми вадили нож зад гърба докато карам още по Бай Тошово време - писал съм за това тук вече.

etrovskii
15-02-2013, 06:24
Съгласен съм. За това не е лошо човек да има по нещо за самозащита в колата, защото не знаеш в каква ситуация и на какъв идиот можеш да попаднеш. Знам за случаи, в които колеги са били бити от пияни водачи, без да са имали никаква вина.

И наръгания не е бил съвсем стока сигурно, даже е разбил прозореца на Реното с бухалка, след като е бил наръган.
абе колега като те слушам незнам,снощи на лични какви ми ги надраска ,как ме плашише много ми стана интересно за лафа който каза че ако се срещнем някаде какво ще ме направиш,слушай кво щети кажа не се занимавай с мене драскай си и лъжи хората но мен неможе ме излъга,ти си същия като онзи дето е наръгал човека,и колега не ме плаши така несъм от плашештите се нищо лично да знаеш непостъпваш етично:kiss:сладур:grin:ха наздраве:drunk:

Susscrofa
15-02-2013, 11:40
абе колега като те слушам незнам,снощи на лични какви ми ги надраска ,как ме плашише много ми стана интересно за лафа който каза че ако се срещнем някаде какво ще ме направиш,слушай кво щети кажа не се занимавай с мене драскай си и лъжи хората но мен неможе ме излъга,ти си същия като онзи дето е наръгал човека,и колега не ме плаши така несъм от плашештите се нищо лично да знаеш непостъпваш етично:kiss:сладур:grin:ха наздраве:drunk:

Аааааааа, тоя е голяма върВЕла.
Домгито е страшен, трябва да внимаваш.
Ако личното съобщение съдържа заплаха, е редно да бъде докладвано.
Имай си едно на ум, може да е каратист и да те сплеска с едно маваши.:)

Liminat
15-02-2013, 11:45
...Домгито е страшен, трябва да внимаваш.

Абе на Трифон Зарезан може всякак.

Доко
15-02-2013, 12:01
И форума бе налазен от корави батки...:super::drunk::grin:

Doomguy
15-02-2013, 12:22

Убий свинята с мълчание...

БегИ в игнора.

Susscrofa
15-02-2013, 13:12
Убий свинята с мълчание...

БегИ в игнора.

Колко народ изгоря, докато се канеше да ме "убива". Сефте:)

---------- Post added at 11:12 ---------- Previous post was at 11:10 ----------

И форума бе налазен от корави батки...:super::drunk::grin:

Догмито е крайният вляво.

etrovskii
15-02-2013, 15:20
Несъм такъв да докладвам,той сам ше се докладва:dyrvo_v_kenefa::heavy_cry::-D

Susscrofa
15-02-2013, 15:23
Несъм такъв да докладвам,той сам ше се докладва:dyrvo_v_kenefa::heavy_cry::-D

И аз не съм такъв, но това е лична заплаха.
Тя е изпратена като лично съобщение, което е почти равносилно на заплаха със СМС.
:Yoda:

fred
15-02-2013, 20:03
Един нормален човек няма да се повлияе от това, което гледа на екрана. Но за някой, който е на ръба или на подрастващите - малко е нужно.

Да, по принцип трябва да има родителски и обществен контрол, който трябва да се прилага реално.На хартия го има и го е имало винаги у нас.Все пак от всички зависи доколко е ефективен.

Знаете, че подкрепям самозащитата, обаче пострадалият е бил наръган В ГЪРБА ?! Това някакси не ми прилича на самозащита.

В днешния в-к Телеграф (15 февруари) има вярно описание на случката.Тоя вестник винаги е доста точен в подобни новини.
Но за инцидента - двама цигани са запречили пътя на колегата с алфата и са го наръгали след много дребен инцидент. След това естествено бягат и изоставят колата си, впоследствие са май заловени.

pe6kata212
15-02-2013, 20:26
Но за инцидента - двама цигани са запречили пътя на колегата с алфата и са го наръгали след много дребен инцидент. След това естествено бягат и изоставят колата си, впоследствие са май заловени.

Което ме подсеща,че ми свършва сапунът.

Liminat
15-02-2013, 20:35
...Но за инцидента - двама цигани са запречили пътя на колегата с алфата и са го наръгали след много дребен инцидент. След това естествено бягат и изоставят колата си, впоследствие са май заловени.
А бяха времена, в които никакъв циганин не смееше да затъмнее вечер навън.

fred
15-02-2013, 20:38

Честно казано и аз почнах да търся сапун :)

---------- Post added at 00:38 ---------- Previous post was at 00:37 ----------

А бяха времена, в които никакъв циганин не смееше да затъмнее вечер навън.

И това е така, за съжаление.
И е хубаво да не се оциганяваме и ние, българите, независимо от всичко.

RUNNING WILD
16-02-2013, 21:27
хора който не могат да се бият или искат другите да ги е страх от тях вадят ножове да ръгат,не знам мисля че над 7 см не беше разрешено по закон,имам 6 ножа в колата всякакви и готварски и даже нож за домати назъбен, а с мене нося швейцарско 110 мм заради рибите ама не бих тръгнал да ръгам някой с нож,това си е опит за убийство ако го гледаш по закон,на мой познат на брат му едно време деляха територия и един от противниковите за наказание го наръга с нож в гъза и му нацелил артерия на крака и нашия се затичал от страх и сърцето изпомпало кръвта и умря от кръвозагуба,така че не е майтап.

fred
16-02-2013, 22:45
Да, прав си.
Ножа е опасно оръжие и особено ако се ползва без причина може да си докара човек и убийство.Няма ограничения за дължина и размери, може и самурайски меч да носиш :).
То не че дървен кол с пирони примерно или дълга отверка или заострен винкел е по безопасно.
Нож требе да се вади, ако животът ти зависи от това.

etrovskii
17-02-2013, 07:17
http://news.ibox.bg/news/id_266121887

В Бургас е така,прочете го:starwars::crazy:

Затова внимавайте като идвате в Бургас какво носите и какво говорите

old alfist
17-02-2013, 10:33
Откакто ми вадиха нощ преди години си държа по една дървена бухалка и в двете Алфи - не, че съм ги ползвал, но ей така за самочувствие, ако се наложи.

Liminat
17-02-2013, 12:26
...Нож требе да се вади, ако животът ти зависи от това. Просто трябва да се избягва да се стига в подобна ситуация. Което май им бяга на доста хора. Последно гледах едни, още докато чаках за ляв завой, гледам единия се стрелка нещо зад другия, лепи се за него, пак малко изостава, форсира, и като завих зад тях, тоя озад успя да изпревари другия и веднага го засече, та слиза едно келешче на килограмите на Ивайло Маринов, като спечели олимпийската си титла и тича до врата на колегата да се репчи, ама в другата лента спря някакъв стриган, към 130 кил и само го гледа, а и аз свирнах отзад, да им напомня, че не всичко е... пари :) Та се разнесе работата- все излишни мероприятия. Ми ако в колата е накой напушен дядка, почетен подполковник от трудови войски на 200-300 грама ракия и му отнесе главата с уставно почистен макаров? Знам, че знаете - просто е, заравят го това пишлеме и толкоз, ама след 4-5 години от това говно може и човек да стане, що трябва да пукне върху ъъъъъ... мокрия, студен асфалт...

Susscrofa
17-02-2013, 13:47

Ако често го изпускаш в обществената баня, няма как да не ти свършва често.:pancake:

etrovskii
17-02-2013, 15:58
Просто трябва да се избягва да се стига в подобна ситуация. Което май им бяга на доста хора. Последно гледах едни, още докато чаках за ляв завой, гледам единия се стрелка нещо зад другия, лепи се за него, пак малко изостава, форсира, и като завих зад тях, тоя озад успя да изпревари другия и веднага го засече, та слиза едно келешче на килограмите на Ивайло Маринов, като спечели олимпийската си титла и тича до врата на колегата да се репчи, ама в другата лента спря някакъв стриган, към 130 кил и само го гледа, а и аз свирнах отзад, да им напомня, че не всичко е... пари :) Та се разнесе работата- все излишни мероприятия. Ми ако в колата е накой напушен дядка, почетен подполковник от трудови войски на 200-300 грама ракия и му отнесе главата с уставно почистен макаров? Знам, че знаете - просто е, заравят го това пишлеме и толкоз, ама след 4-5 години от това говно може и човек да стане, що трябва да пукне върху ъъъъъ... мокрия, студен асфалт...
Според мене тези дето чупят стойки са хора отхвърлени от обществото,и като се качът в някой лъскава кола вече се изкривява от правежи за да могат да го забележат,такива ги виждам всеки ден особено бесмъртните с гоуфу:bigracer:

fred
17-02-2013, 19:25
Просто трябва да се избягва да се стига в подобна ситуация. Което май им бяга на доста хора. Последно гледах едни, още докато чаках за ляв завой, гледам единия се стрелка нещо зад другия, лепи се за него, пак малко изостава, форсира, и като завих зад тях, тоя озад успя да изпревари другия и веднага го засече, та слиза едно келешче на килограмите на Ивайло Маринов, като спечели олимпийската си титла и тича до врата на колегата да се репчи, ама в другата лента спря някакъв стриган, към 130 кил и само го гледа, а и аз свирнах отзад, да им напомня, че не всичко е... пари :) Та се разнесе работата- все излишни мероприятия. Ми ако в колата е накой напушен дядка, почетен подполковник от трудови войски на 200-300 грама ракия и му отнесе главата с уставно почистен макаров? Знам, че знаете - просто е, заравят го това пишлеме и толкоз, ама след 4-5 години от това говно може и човек да стане, що трябва да пукне върху ъъъъъ... мокрия, студен асфалт...

Това е така, както казваше баба ми не хвърляй камък в рядко лайно, да не те опръска.

pe6kata212
18-02-2013, 10:13
Ако често го изпускаш в обществената баня, няма как да не ти свършва често.:pancake:

Като се замисля,той и от сланина може да се направи.А и какви пържолки стават, хубавото е,че аз нямам скрупули.

Susscrofa
18-02-2013, 10:32
Като се замисля,той и от сланина може да се направи.А и какви пържолки стават, хубавото е,че аз нямам скрупули.

Според мен ти нямаш нищо зад лоба.:)

mordohy
18-02-2013, 10:34

Управата на Бургас е съставена от идиоти!

:pokey:

Първо, като изброяваш вещи забранени за употреба ги изброяваш до край, без : "И други"
Второ, да ми забраниш да псувам и попържам е нарушение на конституционното ми право да си изразявам мнението по важни за мен въпроси.
Ако някой се почувствува лично засегнат си има съд за това.
Освен ако бургаските велможи не третират бургазлии като ученици от началното училище или детската градина за бавноразвиващи се!
Подзаконов акт не може да противоречи на закона.
Закон не може да противоречи на конституцията.
Схващате ли!?:pokey:

pe6kata212
18-02-2013, 10:41
Според мен ти нямаш нищо зад лоба.:)
Явно имаш свръх естествени способности щом можеш да преценяваш хората само по две изречения,браво.
Спирам със спама,а и ще използвам една реплика популярна в този форум
"Убии свинята с мълчание"

Susscrofa
18-02-2013, 10:44
Явно имаш свръх естествени способности щом можеш да преценяваш хората само по две изречения,браво.
Спирам със спама,а и ще използвам една реплика популярна в този форум
"Убии свинята с мълчание"

Не две, едно изречение ми бе нужно да разбера, че мислиш само когато си на четири крака, заради по-доброто оросяване на нещото зад лоба ти.

Доко
18-02-2013, 10:51

etrovskii това е старо бре от 2008, ела сега да видиш, кмета лично чака на входа на града и прави фейсконтрол, с джапанки и по-потник няма да те пусне, и да си изрежеш ноктите на краката също. :devil::afro::no:

etrovskii
18-02-2013, 16:34
:-)
etrovskii това е старо бре от 2008, ела сега да видиш, кмета лично чака на входа на града и прави фейсконтрол, с джапанки и по-потник няма да те пусне, и да си изрежеш ноктите на краката също. :devil::afro::no:
:-):super::tooth:за ноктите е яко:-)