View Full Version : дръжка за врата vs.Водна помпа ламборджини
ALFA155Ts
15-01-2007, 13:01
Значи от 1 месец търся дръжка за вратата лява от бургас съм на всички морги няма нищо за алфа по всички магазини ми се хилят и едва ли не ми викат ти луд ли си се едно тарся водна помпа за ламборгини в александър ауто ми викат че няма от 2 месеца а пук като споменах просто случааааааааааино без да искам ми излезе от устата че ми трябва и патрон за ключалката вече едва ли не ме зеха за луд не знам какво да правя .............................
и аз съм в същото положение
Значи от 1 месец търся дръжка за вратата лява от бургас съм на всички морги няма нищо за алфа по всички магазини ми се хилят и едва ли не ми викат ти луд ли си се едно тарся водна помпа за ламборгини в александър ауто ми викат че няма от 2 месеца а пук като споменах просто случааааааааааино без да искам ми излезе от устата че ми трябва и патрон за ключалката вече едва ли не ме зеха за луд не знам какво да правя .............................
обади се в ауто италия
или на италианеца ;)
ALFA155Ts
15-01-2007, 21:12
Не маитапа на страна ама тука в бургас сме много зле по отношение на алфовите части трябва да се сабереме бургазлии и да ходим веднаж в месеца с едно бусче за софия на пазар :oops: а пък си тарся и лайсни под фаровете че моите са криви от последния удар срам ме е да питам за такива екзотични части да не говорим за десен праг а пук за стъкло за фар се излъгах да питам няя как пълни ми се единия фар с водица штото е пукнат имаго само оригинално стъкло 135лв ми казаха в александър ауто и няма .....
goldie- за тебе приятелю ако си от велико тарново една разходка до плевен те оправя мисля има там един италянец има склад за авточасти БУЛКОМ маи се казваше фирмата на влизане в плевен на главния пат от ляво голям склад с автокаща тои там си живее и в неделя даже бачка доколкото си спомням там имаше последно бях преди година има от пиле мляко за алфа.....
и аз съм на същия хал в Бургас с шофьорската дръжка и електрическо огледало :brickwall:
ALFA155Ts
17-01-2007, 15:55
И така приятели чудесни Намерих дръжка в официялния вносител тука в бургас има каквото си поискате Посрещнаха ме хората с еи такава усмивка :BIGsmile: няма проблеми има 70лв струва доставка 2 седмици :crazy:
Благодаря за инфото - ще проверя - Италянеца в София няма
ALFA155Ts
17-01-2007, 17:18
Тия моменти ми напонят за филма "Баш-Майстора - На море" :dyrvo_v_kenefa: