View Full Version : Alfa Romeo Gloria
Веднага двама от реклама на Морени да я избутат в урвата....
Интересно излъчване с иновативни -форми и инженерни графики.......допада ми.Вкарали са малко агресия в предницата...........че нещо се ококолени напоследък ги правят.Харесва ми идеята.
Веднага двама от реклама на Морени да я избутат в урвата....
Тц тц тц тц
Има някои хубави линии, то и това "12С" имаше ама си остана картинка http://www.youtube.com/watch?v=ibWUt5SqjWc
siniqtzmey
15-02-2013, 20:43
Интересна симбиоза е между gt купе и седан :bravo:
малко напомня Куатропорте
Освен че има четири порти, не виждам много общо. Според мен е прекалено дизайнерска за да влезе в серия, но ме кефи. Абе най-накрая ръководството на Фиат май ще вземе да си върши работата с Алфа като хората - първо 4ц, сега говорят за голямо купе, на добре вървят нещата :)
haljscho
20-02-2013, 18:51
Супер е!
Stoyan Georgiev
20-02-2013, 23:09
интериора наистина е бутче!
Алфа Глория...Алфа Анелия...Алфа Камелия, тоя Митко Пайнера къде ли не се бърка вече майна еби му майката... :tooth:
[QUOTE=ne0;1180216]Веднага двама от реклама на Морени да я избутат в урвата....[/QUO
Дано само е по дълбока урватааааааааааа
Таз Алфа глория ... магнолия е пъле ташак....
Последният смислен проект, с които Алфа показва какво е STATE OF THE ART е това
http://www.alfabb.com/bb/forums/attachments/alfa-romeo-history/247881d1337961237-alfa-romeo-v10-group-c-sportscar-alfa-gr.c-6.jpg
оттогава всичко ала бала студентски проектни много от тях само на файл даже...
Всичко това преди 23 години, последното творение от нулата
поздрави
Явно доста сте зажъднели за нов модел, щом това, а и всичко на което някой закачи емблемата на алфа, ви харесва :laughing1:
Явно доста сте зажъднели за нов модел, щом това, а и всичко на което някой закачи емблемата на алфа, ви харесва :laughing1:
оооооооооо Танасееееее ти стана като новия модел на Алфа бре-нема те никакъв:Tease:
ЕвгениМалев
08-04-2013, 19:42
Страхотна Концепция!Дано бъдещия седан който ще замести 159 да дойде по-скоро и това наистина да е 2014!
На мен ми харесва, но при интериора малко са прекалили.
Georgi Sartliyski
09-04-2013, 11:49
Невероятна кола.Само мога да си пожелая следващата ми да е Тя.