Log in

View Full Version : Кабинетът Борисов подава оставка

Pages : 1 2 [3]

Susscrofa
27-04-2013, 21:58
Според мен точно Миро е направил записа. Преди 2 дни изведнъж почва да се оплаква от Цветанов и от подслушването по времето на ГЕРБ и сега излизат тези записи и пак се налива масло в огъня. Само дето сега Цветанов не е никакъв в МВР и очевидно последните записи нямат нищо общо с МВР. Целта е просто да се омаскари Цветанов, ама ако това с подслушването е единственото, за което могат да се хванат в управлението на ГЕРБ, то ББ почва много да ми се издига в очите.
Още повече, че на записите ББ говори точно това, което си говори и пред медиите и с почти същия изказ.

И получава данни за прокурорски преписки по гащи.
Защо го държаха Найденов, не ми отговаряш.
Ей герберче, убеден съм, че си заблудено герберче. хахахаха
Егати циника си!

---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:46 ----------

Притеснявам се единствено Дмитриевич да не ни стане мин. председател отново Суси, щото той за нищо не става.

Има една огромна разлика между теб и мен.

Аз не съм готов да загърбя достойнството си, за да НЕ дойде някой на власт.
Вие сте готови на всичко, за да НЕ Ви управлява някой.

Не може да се страхуваш от хипотеза, че някой ще те управлява, и в името на това да си готов да те управлява всеки друг, независимо от неговия профил:)

Станишев няма да е премиер.
Това е ясно вече.
Бсп имаха някакъв шанс за победа само с Първанов, но това не се случи.

fred
27-04-2013, 22:13
[

Има една огромна разлика между теб и мен.

Аз не съм готов да загърбя достойнството си, за да НЕ дойде някой на власт.
Вие сте готови на всичко, за да НЕ Ви управлява някой.

Не може да се страхуваш от хипотеза, че някой ще те управлява, и в името на това да си готов да те управлява всеки друг, независимо от неговия профил:)

Станишев няма да е премиер.
Това е ясно вече.
Бсп имаха някакъв шанс за победа само с Първанов, но това не се случи.

Разлика има, да, не се вързвам на номера на ДС така е, а и ти си вечно с единия крак в соца.
Гласувам от от 15 години или колкото се падат там години за съвсем други хора, и преди и сега не съм гласувал и няма да гласувам за ББ.
Па кои сме Ние и Вие не ми ясно, драги, а и не ми дреме :)
/селянчето Гошко няма и да коментирам, той е бита карта отдавна, за щастие, по зле е и от Станишев даже/

Susscrofa
27-04-2013, 22:18
Значи не знам за какво достойнство говориш, аз гласувам от от 15 или колкото се падат там години за съвсем други хора, ама да слушаш комунистическите компромати не е достнойнство.Нито вярвам на тия хора, нито на методите.А и преди и сега няма да гласувам за ББ.Със здраве :pokey:Па кои сме Ние и Вие не ми ясно, драги :)/А селянчетоГошко няма и да коментирам, той е бита карта отдавна/

Компромат е нещо различно.
Компромат беше, че "онези" лекари бяха определени като убийци.
Тук не виждам компромат.
Объркани са ти понятията.
Аз не харесвам Първанов, но само с него БСП имаше шанс да вземе търсените 30 %.
При теб има твърде много емоции.:)

fred
27-04-2013, 22:23
А за емоциите си прав :), но най вече относно спора.
Иначе - това е компромат чист, от мръсни хора.Искам записите и на тия от БСП да ги прослушаме и тях(ма само с разни селски лидери от Сливен, които правят бизнес с мутри излизат), а тия националните явно Трактора още не ги е издал.
Айде ще гледам ТВ :BBQ:

pavlin
27-04-2013, 22:24
За Никалай и за всички герберчете е нормално да се подслушва. Какво да правиш, въпрос на разбирания.

fred
27-04-2013, 22:29
За Никалай и за всички герберчете е нормално да се подслушва. Какво да правиш, въпрос на разбирания.

Не бе Павлине, нормално е за комунистите, те и герберите са такива, ама ориентирани към новото време един вид:comphits:Иначе са все от кръга на селските тарикати.

pavlin
27-04-2013, 23:07
Не бе Павлине, нормално е за комунистите, те и герберите са такива, ама ориентирани към новото време един вид:comphits:Иначе са все от кръга на селските тарикати.

При теб проблема е че за каквото и да става на въпрос си имаш един дежурен отговор. Те комунистите за всичко са виновни. Да, ама не вече сме 2013г.

fred
28-04-2013, 00:02
Ами те са си пак тука и пак са си същите бе Павлине:)
У нас нещата се променят бавно-ще дойде и 2020 и пак Станишев или друг кратун ще дрънка глупости.

WarsteineR
28-04-2013, 04:17
http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/04/26/2049431_ivan_kostov_i_kato_opoziciia_mojem_da_pred pazim/
Хубаво интервю, личи си че единствен знае какво да направи.. Всичко друго е излишен шум.

fred
28-04-2013, 10:18
Както винаги е прав, така е.

ecotronic
28-04-2013, 11:13
Ваденето на показ на въпросните записи може да има за цел именно изчистването на името на Цветанов. Т.е - режисирано от Герб.
Какво би загубил и спечелил Герб от подобно нещо?

Губи Кокинов и евентуално Найденов.

Печели Цветанов и омаскарява Станишев.

Т.е - повече печели отколкото губи.

fred
28-04-2013, 12:28
Аз си мисля, че тук е замесен Трактора, осонвна, а Станишев раздухва предизборно.

Tonimir
28-04-2013, 14:44
Не знам колеги, но усещате ли какъв добър тиатър играят всички? Успяха много добре да отнесат вниманието на хората от протестите зимата.
Но и медиите са на тяхна страна. (платени) :knock:

За жалост, нещата продължават да не отиват на добре ... :-/

nikolaaaay
28-04-2013, 15:11
Зависи кой кого подслушва и с каква цел. Да видим какъв е списъка на подслушваните досега:
ББ,
В. Танов,
М. Найденов,
ББ,
Тр. Трайков,
С. Дянков.
А, ми те всичките от Герб. Нали всъщност Герб лошите подслушват наляво и надясно, по-зле от ДС и т.н. Пък се оказва, че те всички подслушвани от Герб.
Аз не виждам защо да не се подслушват министри и депутати, особено такива за които има очевадни съмнения за корупция като Миро Найденов.

---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:06 ----------

http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/04/26/2049431_ivan_kostov_i_kato_opoziciia_mojem_da_pred pazim/
Хубаво интервю, личи си че единствен знае какво да направи.. Всичко друго е излишен шум.
Прав си. Той е един от малкото, които са в час и дава конкретни предложения, които биха могли бързо да извадят държавата от калта. Лошото е, че хората не го чуват, а предпочитат да не мислят много много върху конкретни мерки за развитие на икономиката. Чакат някой да ги оправи, ама нямат идея как точно и затова на избори стрелят на посоки и избират все нови и нови спасители.

fred
28-04-2013, 16:24
Не знам колеги, но усещате ли какъв добър тиатър играят всички? Успяха много добре да отнесат вниманието на хората от протестите зимата.
Но и медиите са на тяхна страна. (платени) :knock:

За жалост, нещата продължават да не отиват на добре ... :-/

А, има го тоя момент определено, относно театъра.

pavlin
28-04-2013, 16:56
Зависи кой кого подслушва и с каква цел. Да видим какъв е списъка на подслушваните досега:
ББ,
В. Танов,
М. Найденов,
ББ,
Тр. Трайков,
С. Дянков.
А, ми те всичките от Герб. Нали всъщност Герб лошите подслушват наляво и надясно, по-зле от ДС и т.н. Пък се оказва, че те всички подслушвани от Герб.
Аз не виждам защо да не се подслушват министри и депутати, особено такива за които има очевадни съмнения за корупция като Миро Найденов.

---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:06 ----------

Прав си. Той е един от малкото, които са в час и дава конкретни предложения, които биха могли бързо да извадят държавата от калта. Лошото е, че хората не го чуват, а предпочитат да не мислят много много върху конкретни мерки за развитие на икономиката. Чакат някой да ги оправи, ама нямат идея как точно и затова на избори стрелят на посоки и избират все нови и нови спасители.

Подслушват ги за да ги държат под контрол, това е лошото и не са само от ГЕРБ ами и прокурори, хора от бизнеса и т.н.

ivan dimitrov
28-04-2013, 19:35
Подслушват ги за да ги държат под контрол, това е лошото и не са само от ГЕРБ ами и прокурори, хора от бизнеса и т.н.

Е, то целта винаги е контрол. И никак не е лошо. Лошо е когато се прави нерегламентирано. Още по лошо е когато това измества вниманието от основните проблеми.

Susscrofa
28-04-2013, 20:03
Е, то целта винаги е контрол. И никак не е лошо. Лошо е когато се прави нерегламентирано. Още по лошо е когато това измества вниманието от основните проблеми.

Алоуууууу, подслушва се само при съмнение за сериозно престъпление, г-н демократе.
Много лесно я шитнахте тази демокрация.

pavlin
28-04-2013, 20:09
Учудващи са разбиранията на някои радетели за демокрация. Не е нормално да те подслушват за да те изнудват, според мен.

ivan dimitrov
28-04-2013, 20:53
Алоуууууу, подслушва се само при съмнение за сериозно престъпление, г-н демократе.

Алоуууу! Много през ред взе да четеш.

Susscrofa
28-04-2013, 21:07
Алоуууу! Много през ред взе да четеш.

Хайде обясни по-подробно, да чуем защо ти е кеф да те слухтят?

ivan dimitrov
28-04-2013, 21:29
Хайде обясни по-подробно, да чуем защо ти е кеф да те слухтят?

Кога и кьде сьм споделил такова нещо? Написах че целта на подслушването винаги е контрол. Сьщо и че е нещо лошо само когато е нерегламентирано.
Ако трябва да пиша защо ми е кеф да ме слухтят - Ми защото ще разберат от пьрва рька какво мисля за тях.

Susscrofa
28-04-2013, 21:38
Кога и кьде сьм споделил такова нещо? Написах че целта на подслушването винаги е контрол. Сьщо и че е нещо лошо само когато е нерегламентирано.
Ако трябва да пиша защо ми е кеф да ме слухтят - Ми защото ще разберат от пьрва рька какво мисля за тях.

Подслушването е с цел да се добият сигурни доказателства за пред съда, а не за контрол, г-н демократе:)

ivan dimitrov
28-04-2013, 21:42
Добреееее. Щом казваш.

nikolaaaay
28-04-2013, 21:47
Дедо попе, вие кога бяхте забранили църковните празници, пък сега ще ми честитите Цветница. Айде нема нужда да ми обяснявате какво е демокрация точно вие социалистите. След като изтребихте опозицията през 1945 ли почнахте да разбирате от демокрация или когато взривявахте църкви?!
Аз държавни пари не управлявам и не искам да ме подслушват, но нямам нищо против да подслушват министрите, депутатите, кметовете и всички, които са свързани с държавните (и общински) разходи. Как иначе да хванат корупционните схеми в днешно време?! Да хвърлят боб ли?!

Susscrofa
28-04-2013, 21:50
Дедо попе, вие кога бяхте забранили църковните празници, пък сега ще ми честитите Цветница. Айде нема нужда да ми обяснявате какво е демокрация точно вие социалистите. След като изтребихте опозицията през 1945 ли почнахте да разбирате от демокрация или когато взривявахте църкви?!
Аз държавни пари не управлявам и не искам да ме подслушват, но нямам нищо против да подслушват министрите, депутатите, кметовете и всички, които са свързани с държавните (и общински) разходи. Как иначе да хванат корупционните схеми в днешно време?! Да хвърлят боб ли?!

Силно объркан си.
Аз не съм комунист.:)
Просто ти си крайно елементарен и който не ти приглася си го оцветяваш.
Така ти е лесно, така са правели и на времето болшевиките. Върху това трябва да се замислиш.:)

nikolaaaay
28-04-2013, 22:00
Силно объркан си.
Аз не съм комунист.:)
Просто ти си крайно елементарен и който не ти приглася си го оцветяваш.
Така ти е лесно, така са правели и на времето болшевиките. Върху това трябва да се замислиш.:)
ОК, човек като теб с компетентно мнение по всички обществени въпроси със сигурност гласува на избори. Ти за кой ще гласуваш? Аз 100 пъти писах, че гласувам за ДСБ, Пацо ще гласува за БСП. Ти Суси, кой номер ще отбележиш. Според мен номер 5. Опровергай ме.

ecotronic
28-04-2013, 22:19
ОК, човек като теб с компетентно мнение по всички обществени въпроси със сигурност гласува на избори. Ти за кой ще гласуваш? Аз 100 пъти писах, че гласувам за ДСБ, Пацо ще гласува за БСП. Ти Суси, кой номер ще отбележиш. Според мен номер 5. Опровергай ме.

Когато бъде учредена партията на българските нихилисти, прасето ще стане неин лидер. :)

Susscrofa
28-04-2013, 23:19

Не мога да гласувам.

Furious 155
28-04-2013, 23:25
Не е важно кой как ще гласува, за крайния резултат.
Важно е кой държи ЦИК, защото данните оттам, ще определят както винаги големият губещ - а именно народа!

Колкото до записите в момента - Да, целта е да се прави театър и да се отклонява вниманието от Цветанов.

Доко
29-04-2013, 07:54
Свежо, синтезирано и ясно: Какъв тип хора биха гласували за Герб (http://idealist.blog.bg/politika/2013/04/27/.1104872) :-)

Susscrofa
29-04-2013, 08:47
Свежо, синтезирано и ясно: Какъв тип хора биха гласували за Герб (http://idealist.blog.bg/politika/2013/04/27/.1104872) :-)

Добре е написано, но ето това изречение скапа всичко и показа силна пристрастност на автора: "И то не просто да гласуваме за някой, който ще остане под 4 процентната бариера, а за партия, която ще влезе в парламента. Само така част от гласовете ни няма да отиде и при ГЕРБ при преразпределението на мандатите."

Направо да си беше написал: "гласувайте за БСП":picnic:

Но поне разбрах в коя група попадат Николайчо и Фреди:)

Доко
29-04-2013, 09:04
Добре е написано, но ето това изречение скапа всичко и показа силна пристрастност на автора: "И то не просто да гласуваме за някой, който ще остане под 4 процентната бариера, а за партия, която ще влезе в парламента. Само така част от гласовете ни няма да отиде и при ГЕРБ при преразпределението на мандатите."

Направо да си беше написал: "гласувайте за БСП":picnic:

Но поне разбрах в коя група попадат Николайчо и Фреди:)

Даа, автора може и да загатва партийна пристрастност, но категоризацията ме развесели. :-)

mordohy
29-04-2013, 09:33
Има доста глупости, замаскирани с общо-взето вярни неща.
Не е вярно, че е ГЕРБ е измел средният управленски персонал.
Там, където реално се взимат решенията не е пипано от Татово време. Там е като под стара ламперия. Бъка от хлебарки, за които не подозираме. Те разлагат дома ни, пардон, държавата, но никой не ги вижда. Нито едно управление не бръкна там, а от там са всичките ни проблеми.
Те решават кой и къде ще строи, какви ще за знаците по улиците, кой ще притежава оръжие, кой ще получи концесията, как ще се промени стандарта за сиренето, например.
Списакът е много дълъг.
Погледнете, че точно от тая категория бюрократи, обикновеният човек едно дело не може да заведе, ако те не пожелаят.
Здравеопазване...
Абе....

Доко
29-04-2013, 10:08
Има доста глупости, замаскирани с общо-взето вярни неща.
Не е вярно, че е ГЕРБ е измел средният управленски персонал.
Там, където реално се взимат решенията не е пипано от Татово време. Там е като под стара ламперия. Бъка от хлебарки, за които не подозираме. Те разлагат дома ни, пардон, държавата, но никой не ги вижда. Нито едно управление не бръкна там, а от там са всичките ни проблеми.
Те решават кой и къде ще строи, какви ще за знаците по улиците, кой ще притежава оръжие, кой ще получи концесията, как ще се промени стандарта за сиренето, например.
Списакът е много дълъг.
Погледнете, че точно от тая категория бюрократи, обикновеният човек едно дело не може да заведе, ако те не пожелаят.
Здравеопазване...
Абе....

Иво, приятелю, точно визирания от теб среден управленски персонал измита всяка партия като дойде на власт. Ако погледнеш реално бастиона на ГЕРБ-Бургас, тук, в местната власт е подменен целия състав, с такъв който е крайно-неквалифициран, но за сметка на това послушен.
Вземи за пример също така Кърджали, дали има българи в общинско-чиновническите службици? Веднага отговарям - не, защото си е крепост на ДПС. ;-)

ivan dimitrov
29-04-2013, 11:13
Иво е прав до някьде. Има места кьдето не е пипано. Това обаче са неатрактивни постове, кьм които няма чак такьв интерс. Там кьдето са кинтите и пряката власт обаче, се "почиства" и по няколко пьти на мандат.
Лично аз, не сьм убеден че не трябва да е така.

pa4ito
30-04-2013, 12:03
По-важно е истината да излезе на яве а не това кой и как е стигнал до нея.

Интересно, защо никой не обръща внимание, че е нарушен член от основния закон на РБългария - конституцията:
"Чл. 32.
...
(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи."

http://www.parliament.bg/bg/const

Ми дай да строшим 1-2 крака, няколко ребра, поне 1 ръка и да извадим едно око на човек, че да се доберем до "святата истина"...

Susscrofa
30-04-2013, 13:18
Интересно, защо никой не обръща внимание, че е нарушен член от основния закон на РБългария - конституцията:
"Чл. 32.
...
(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи."

Ми дай да строшим 1-2 крака, няколко ребра, поне 1 ръка и да извадим едно око на човек, че да се доберем до "святата истина"...

Ами, ако този случай попада в графата "предвидени от закона":)

Забравих да те питам: Ти пикА ли сутринта?:)

Отново разделиха обществото, както би казал моят "духовен" водач матричарят и щеше да бъде прав.:)

gigi
30-04-2013, 16:28
Айде изпуши го......:drunk:
http://dnes.bg/politika/2013/04/30/cvetanov-izvyrshil-prestypleniia-imunitetyt-go-pazi.186996

fred
30-04-2013, 17:59
"Чл. 32.
...

Ами то нали е анонимно уж, та това е причината, може би.Това се случи и с други такива флашки и тн.н

---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

http://dnes.bg/politika/2013/04/30/cvetanov-izvyrshil-prestypleniia-imunitetyt-go-pazi.186996
бай Дмитриевич ще го дебне, ама кой знае..
Иначе - и ЦЦ и ББ, понеже са си глуповати, сами си оплескаха.

Susscrofa
30-04-2013, 18:14

E, ти изненадан ли си? Мислех те за умен "старец".

pavlin
30-04-2013, 18:15

И какво стана сега. Станишев май пак се оказа прав.

Susscrofa
30-04-2013, 18:17
И какво стана сега. Станишев май пак се оказа прав.

Сега ще ти кажат, че ДС е всеобхватна.

fred
30-04-2013, 18:24
Е не, това го е свършил бай Пешо и Цвъки, нали.А как ще ми коментираш факта, че 140 кандитат-депутати са свързани с ДС?Е, случайно сигурно, просто са много кадърни....

pavlin
30-04-2013, 18:34
Сега ще ти кажат, че ДС е всеобхватна.

А пък казват че не вярват в конспирации.

fred
30-04-2013, 18:52
Даа, а Сергей Дмитриевич всъщност е американски разузнавач, който се бори против руснаците и заради това даже баща му е натресъл руско гражданство...

pavlin
30-04-2013, 18:56
Не бе разузнавача Цецо сега го намандахерцаха. Те американците си го обучаваха.

fred
30-04-2013, 19:22
Бе да не си минал и ти едно обучение във Флорида, след съветското? :)
А иначе - друго си Дмитриевич, советска школа, пълен дебил, миша физиномия, грешка няма.Ма той е обучаван много време, години, а Цвъки малко-затова го излови Дмитриевич, па и другаря Алексей помага (честни люде, работещи само на ползу роду - техния си род).

nicks1
30-04-2013, 19:48
Прокуратурата стана засмях. Защо е спряно наказателното производство срещу четиримата полицаи? Нека юристите във форума да обяснят кога се спира наказателно производство. Не че Цветанов е цвете за мирисане, но такова явно поръчково изпълнение отдавна не бях виждал.

pavlin
30-04-2013, 20:16
Ето още от безобразията на ГЕРБ.

http://btvnews.bg/bulgaria/politika/170-mln-lv-bonusi-razdadeni-v-nap-i-finansovoto-ministerstvo-za-3-godini.html

pa4ito
30-04-2013, 21:13
Ами, ако този случай попада в графата "предвидени от закона":)

Забравих да те питам: Ти пикА ли сутринта?:)

Отново разделиха обществото, както би казал моят "духовен" водач матричарят и щеше да бъде прав.:)
Свински, ако малко спреш да се забавляваш с това да се правиш на кретен и да обиждаш всички, с цел да ги изкараш от нерви, ще забележиш, че нарушаването на Основния закон в РБ е много по-голямо престъпление от всичките олигофрении изприказвани от 3-мата глупаци. В една нормална държава, докато не докажат произхода на записа и законността му, никой няма да му обърне внимание.

Ами то нали е анонимно уж, та това е причината, може би.Това се случи и с други такива флашки и тн.н...
Е, точно затова е анонимно, иначе трябва да намерят бушон, а ако се намери такъв, ще се стигне и до поръчителя. А по презумция Конституцията трябва да се спазва от всички.... уж.

koolio
30-04-2013, 21:37
Прочетете малко история от близкото минало, Ангел Солаков и други подобни и ще си отговорите на много въпроси. Историята се повтаря. ;)

Susscrofa
30-04-2013, 22:54
Прочетете малко история от близкото минало, Ангел Солаков и други подобни и ще си отговорите на много въпроси. Историята се повтаря. ;)

E, не, това не е Винету, не ми се чете.

---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:53 ----------

Свински, ако малко спреш да се забавляваш с това да се правиш на кретен и да обиждаш всички, с цел да ги изкараш от нерви, ще забележиш, че нарушаването на Основния закон в РБ е много по-голямо престъпление от всичките олигофрении изприказвани от 3-мата глупаци. В една нормална държава, докато не докажат произхода на записа и законността му, никой няма да му обърне внимание.

Е, точно затова е анонимно, иначе трябва да намерят бушон, а ако се намери такъв, ще се стигне и до поръчителя. А по презумция Конституцията трябва да се спазва от всички.... уж.

Не ми отговори, пика ли сутринта, пикАл ли си?:tequilla:

pa4ito
30-04-2013, 23:24
Не ми отговори, пика ли сутринта, пикАл ли си?:tequilla:
Нали знаеш, че на риторични въпроси не се отговаря ;)
И сега да видим как ще се опитаеш за пореден път да се заядеш... :smoke:

Susscrofa
30-04-2013, 23:30
Нали знаеш, че на риторични въпроси не се отговаря ;)
И сега да видим как ще се опитаеш за пореден път да се заядеш... :smoke:

Въпросът е реален и никак не е риторичен.
Просто вчера го слушах около 30 пъти по новините.:)
Намери си днешното интервю с д-р Михайлов в "лице в лице" и се наслади на истински добър анализ.
Ето такива хора искам да гледам и слушам по медиите.:tequilla:

pavlin
01-05-2013, 00:47
"Чл. 32.
...

Остава и да ни кажеш кои са "освен предвидените в закона случаи".

ivan dimitrov
01-05-2013, 21:15

Ако и това не ти е ясно.........какво тьрсиш тук?!
Червената шапчица, оказва се , е вьрколак(справка - Имало едно време(сериял)).
Заяждам се, не ми обрьщайте внимание.

pavlin
01-05-2013, 22:33
Ако и това не ти е ясно.........какво тьрсиш тук?!
Червената шапчица, оказва се , е вьрколак(справка - Имало едно време(сериял)).

Ами кажи като ги знаеш.

ivan dimitrov
01-05-2013, 22:52

Ами кажи като ги знаеш.

Ако и ти искаш да се заяждаш можеше да кажеш че не сьм ползвал кавички кьдето е нужно.
Иначе - за общото благо(на което много дьржиш) е позволено да се ползва СРС. Дали са ти линк, не ме карай да го отварям и да го цитирам(в момета ми е непосилно). Ако МНОГО дьржиш - ще го сторя(тия дни).

pavlin
02-05-2013, 00:57
Ясно, нищо не знаеш.

ivan dimitrov
02-05-2013, 01:33
Ясно, нищо не знаеш.
Значи има нешо, дето все пак ти е ясно! Все е нещо!

pa4ito
04-05-2013, 09:46
Въпросът е реален и никак не е риторичен.
Просто вчера го слушах около 30 пъти по новините.:)
Намери си днешното интервю с д-р Михайлов в "лице в лице" и се наслади на истински добър анализ.
Ето такива хора искам да гледам и слушам по медиите.:tequilla:
Мен няма за какво да ме подслушват, бре. Аз не съм кандидат за правителството. А и няма да ме вземат, защото нося обица и не се вписвам в традиционния юпи вид... :roll2:
Виж анализа ми хареса ;)

Не съм юрист, но от общо култура ми се струва, че би трябвало да е указано в някой закон кои са случаите в които може да бъде записан един човек. Ако държиш да ти кажа какво точно гласи закона, ще трябва първо да се договорим за хонорара ми ... :tooth:

mordohy
07-05-2013, 13:01
Мен няма за какво да ме подслушват, бре. Аз не съм кандидат за правителството. А и няма да ме вземат, защото нося обица и не се вписвам в традиционния юпи вид... :roll2:
Виж анализа ми хареса ;)

Не съм юрист, но от общо култура ми се струва, че би трябвало да е указано в някой закон кои са случаите в които може да бъде записан един човек. Ако държиш да ти кажа какво точно гласи закона, ще трябва първо да се договорим за хонорара ми ... :tooth:
Давам 2.80 лева!:paddle:

Доко
07-05-2013, 21:04
Минчо Спасов: "Поведението на бившия премиер и на тези, които подкрепят неговата позиция, че е по-важно защо е извършено подслушването, а не съдържанието на подслушания разговор, ми напомня на един случай, добави той. "Премиерът е извършил престъпление, убил е някого с автомобила си, трупът е в багажника. Колата е задържана в МВР, но никой не разследва убийството. Изведнъж някой открадва тази кола и я дава на медиите. Г-н Борисов и неговите поддръжници претендират, че трябва да се разследва кражбата на автомобила, а не трупа в багажника. Трупът в багажника, това е българската държавност, за съжаление", каза Спасов."
http://news.bgnes.com/view/1084500

Susscrofa
07-05-2013, 22:04
Минчо Спасов: "Поведението на бившия премиер и на тези, които подкрепят неговата позиция, че е по-важно защо е извършено подслушването, а не съдържанието на подслушания разговор, ми напомня на един случай, добави той. "Премиерът е извършил престъпление, убил е някого с автомобила си, трупът е в багажника. Колата е задържана в МВР, но никой не разследва убийството. Изведнъж някой открадва тази кола и я дава на медиите. Г-н Борисов и неговите поддръжници претендират, че трябва да се разследва кражбата на автомобила, а не трупа в багажника. Трупът в багажника, това е българската държавност, за съжаление", каза Спасов."
http://news.bgnes.com/view/1084500

Не се ли умори бе "мой", това е загубена кауза.
Пак ще вземат най-много проценти.:)
Най-тъпо ми е, че за тях ще гласуват и бивши ДСБари и такива СДСари.:)
Те са ми най-жалки.:)

Доко
07-05-2013, 22:19
А бе има някакви зачатъци на "събуждане" щом почнаха да ги гонят.;-)

"Кандидат-депутатът на ГЕРБ Доброслав Димитров хвърлил порцеланова чаша в краката на водещия Николай Бареков по време на предизборно студио на ТВ7 в София, съобщи БГНЕС.

Постъпката на Димитров била придружена с думите "Ти нормален ли си, бе", а до нея се стигнало след като зрителите на предизборния дебат на площад "Св. Александър Невски" в София, предаван пряко в ефира на частната телевизия, започнали да го замерят с яйца (според ТВ7 имало "канонада от яйца"). Според описанието на агенцията, Димитров е бил улучен в лицето и слязъл от сцената под възгласите на зрителите, които викали "Довиждане". Това пък предизвика словесна атака срещу бившите управляващи и лидера им от Бареков, който до оттеглянето на правителството беше сред най-големите привърженици и на Борисов, и на партията както лично, така и чрез медиата, в която работи. "

http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/05/07/2055575_iaica_i_chashi_letiat_v_efira_na_tv7_barek ov_obeshta/

koolio
07-05-2013, 22:19

Тук съм съгласен.

fred
08-05-2013, 20:58
Да, бе не съм видял и чул ДСБ-ар да гласува за тия, стига глупости.Може и да има, ама трябва да е с лоботомия. А бивши СДС ри гласуват за всички, защото това пониятие нищо не значи за мен.

Доко
08-05-2013, 21:55
Още пресни миризливи говна.
"Унищожен от Цветанов запис разкрива как Борисов разпределя обществени поръчки"
http://mobile.bgnes.com/news/BG/soct/1084760

"Утре има обществена поръчка. Нали така? Примерно ремонт на училища, на пътища, тва купуват се, трамваи, влакове, няма значение... горива, закуски... всичко. Има търг. Тогава [не се разбира] тоя търг е за мойта фирма... Нали, разбирате?"
https://bivol.bg/bb-turgove.html

Хохохохооо, оня капут Бареков изригна:
"Отворя ли си устата преди изборите, Борисов ще е с белезници"
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/05/08/otvoria-li-si-ustata-predi-izborite-borisov-shte-e-s-beleznici.187417

fred
09-05-2013, 19:35
Мда, че Бареков е капут спор няма, както и че прости управници сами се дънят :blah:

Orm
10-05-2013, 22:50
Абе аз ли нещо бъркам или пак са същите кандидати на изборите?!?!?!? :sleepy:

dimitar_vd62
10-05-2013, 22:51
Най-малкото същите ще дърпат конците.

Orm
10-05-2013, 23:06
И за какво беше цялата дандания ?!?:unsure:!?

dimitar_vd62
10-05-2013, 23:09
А де?

ecotronic
10-05-2013, 23:09
И за какво беше цялата дандания ?!?:unsure:!?

Цялата дандания беше за да си осигурят Герб втори мандат.

Orm
10-05-2013, 23:16
Баси.... толкова ли е безнадеждно положението..... Като мухите са тия , няма отърване :not-fair:... ако изберат герб целия свят ще ни се подиграва..............

dimitar_vd62
10-05-2013, 23:22
Има бе, пляс с чехъла и умират.

ecotronic
10-05-2013, 23:23
Това, че ще станем за посмешище е най-малкият проблем.

Orm
10-05-2013, 23:34
Има бе, пляс с чехъла и умират.

Имаш предвид като в арменския парламент с калашника ли????

dimitar_vd62
10-05-2013, 23:57
Абе не знам как е в арменския парламент но калашника участва.

Orm
11-05-2013, 00:03
Абе не знам как е в арменския парламент но калашника участва.

Е как може да не го помниш яко шоу, беше преди доста години де дето 2-3 ма влязоха в пленарната зала и си "изказаха" мнението с калашници .... ама виж ги сега по добре от нас живеят

nikolaaaay
11-05-2013, 00:23
Още пресни миризливи говна.
"Унищожен от Цветанов запис разкрива как Борисов разпределя обществени поръчки"
http://mobile.bgnes.com/news/BG/soct/1084760

"Утре има обществена поръчка. Нали така? Примерно ремонт на училища, на пътища, тва купуват се, трамваи, влакове, няма значение... горива, закуски... всичко. Има търг. Тогава [не се разбира] тоя търг е за мойта фирма... Нали, разбирате?"
https://bivol.bg/bb-turgove.html

Хохохохооо, оня капут Бареков изригна:
"Отворя ли си устата преди изборите, Борисов ще е с белезници"
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/05/08/otvoria-li-si-ustata-predi-izborite-borisov-shte-e-s-beleznici.187417
3 дни преди изборите не вярвам нито, че говната са говна, нито на розите, че са рози.
А, ти май си чел само заглавията. По-надолу пише така:
От изпратения звуков фрагмент не може да се направи категоричен извод за точния контекст. Става дума за укорими неща - партийни квоти в общински фирми и манипулиране на търгове, за да бъдат спечелени от приближени фирми, но не става ясно дали това са някакви инструкции към хората, пред които Борисов говори или обратното: критика на корупционните практики на други партии.

Е, как се загубиха пак точно тези думи, които носят смисъла на казаното. С Мишо бирата беше същото. Явно китайски СРС-та се ползват и попрекъсват нещо. И как при толко много подслушвания, ванове и т.н. накрая подслушваните все от Герб и то предимно ББ.

За Бареков мога да кажа, че отдавна съм го признал за журналист на световно ниво. Също и като водещ на шоу прорами и изпълнител на Радка пиратка. Особено припева путката щи цепна го пее забележително. Има какво да научим от такъв интелигентен човек. То се вижда.
http://www.vbox7.com/play:c7e8ed67

---------- Post added at 00:23 ---------- Previous post was at 00:15 ----------

Е как може да не го помниш яко шоу, беше преди доста години де дето 2-3 ма влязоха в пленарната зала и си "изказаха" мнението с калашници .... ама виж ги сега по добре от нас живеят
Шоуто може да е било яко, ама за втората част не съм много убеден. Цифрите тук друго казват. http://www.google.bg/publicdata (http://www.google.bg/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=ny_gdp_mktp_cd&idim=country:BGR&dl=bg&hl=bg&q=%D0%B1%D0%B2%D0%BF#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=ny_gdp_pcap_cd&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=region&idim=country:BGR:ARM:ALB:ROM&ifdim=region&hl=bg&dl=bg&ind=false)

Susscrofa
11-05-2013, 07:54
3 дни преди изборите не вярвам нито, че говната са говна, нито на розите, че са рози.
От изпратения звуков фрагмент не може да се направи категоричен извод за точния контекст. Става дума за укорими неща - партийни квоти в общински фирми и манипулиране на търгове, за да бъдат спечелени от приближени фирми, но не става ясно дали това са някакви инструкции към хората, пред които Борисов говори или обратното: критика на корупционните практики на други партии.

Е, как се загубиха пак точно тези думи, които носят смисъла на казаното. С Мишо бирата беше същото. Явно китайски СРС-та се ползват и попрекъсват нещо. И как при толко много подслушвания, ванове и т.н. накрая подслушваните все от Герб и то предимно ББ.

За Бареков мога да кажа, че отдавна съм го признал за журналист на световно ниво. Също и като водещ на шоу прорами и изпълнител на Радка пиратка. Особено припева путката щи цепна го пее забележително. Има какво да научим от такъв интелигентен човек. То се вижда.

Шоуто може да е било яко, ама за втората част не съм много убеден. Цифрите тук друго казват. http://www.google.bg/publicdata (http://www.google.bg/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=ny_gdp_mktp_cd&idim=country:BGR&dl=bg&hl=bg&q=%D0%B1%D0%B2%D0%BF#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=ny_gdp_pcap_cd&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=region&idim=country:BGR:ARM:ALB:ROM&ifdim=region&hl=bg&dl=bg&ind=false)

"Ти пика ли сутринта".:)
Той не вярвал. ХА ХА ХА
Бареков просто напуска потъващия кораб, типично за него.
След изборите ще ни управлява кабинет подкрепен от две партии, без коалиция.:whistle:

Orm
11-05-2013, 08:47

Че според "чертежите" сме си екстра какво се оплакваме не мога да разбера......................

Доко
11-05-2013, 10:47
Никалайчо, Никалайчоо, заради такива като теб още един мандат няма да се оправи тази държава, закъснял си да мутрееш, адидасите вече на са на мода. :priest:

п.с. Никалайчо още ли не ти се вярва, 350000 напечатани бюлетини подготвени за подмяна на чувалите с твоя и моя глас, на бати рибката си ти, нали можеш да смяташ, 10% от гласовете. Трудно се удържам да не пусна една дебела псувня, много ме е яд на ШАРАНИ като теб.
http://mobile.bgnes.com/news/BG/soct/1085494

Susscrofa
11-05-2013, 21:57
Никалайчо, Никалайчоо, заради такива като теб още един мандат няма да се оправи тази държава, закъснял си да мутрееш, адидасите вече на са на мода. :priest:

п.с. Никалайчо още ли не ти се вярва, 350000 напечатани бюлетини подготвени за подмяна на чувалите с твоя и моя глас, на бати рибката си ти, нали можеш да смяташ, 10% от гласовете. Трудно се удържам да не пусна една дебела псувня, много ме е яд на ШАРАНИ като теб.

Не го закачай, той е бил нощна смяна в печатницата.

nikolaaaay
12-05-2013, 00:20

Бате Доко, бас хващам, че е тежко да се родиш прост, ама пробвай малко да си напънеш сивото вещество. Доколкото го имаш.
Бюлетината за изборите е интегрална, демек с всичките партии на нея. http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=113640&stc=1&d=1368306048
Няма как да се отпечатат "бюлетини на Герб", както ни убеждават Бгнес, нали. Освен ако се отпечатат с мастилен кръст на номер 15 /Герб/. То, вярно, че ако си малоумен може и в това да повярваш. Въпросните бюлетини явно са празни. Поне така пише Ройтерс и почти всички агенции освен тази на сем. Нешкови. Ама ти пък вярно, че четеш само нея и сайта на БСП.
Освен това при отпечатани и раздадени 8,4 млн. бюлетини, гласоподаватели с право на глас около 6,3 млн. и избирателна активност макс 60% означава, че ще останат към 3,7 млн. празни неизползвани бюлетини. Ако някой е намерил начин да подмени вота, можеше да използва тях. Да не говорим, че никой не знае дали от печатницата за излезли 8,4 млн. или 9 млн.
Тия предизборни трикове се правят за да се хващат разни първосигнални тъпоъгълници. За съжаление в България такива не липсват.
Въпросът е ЗАЩО БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА УЧАСТВА В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ! Тоя Цацаров смърди здраво!!!

BLUE1
12-05-2013, 00:31
Бате Доко, бас хващам, че е тежко да се родиш прост, ама пробвай малко да си напънеш сивото вещество. Доколкото го имаш.
Бюлетината за изборите е интегрална, демек с всичките партии на нея. http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=113640&stc=1&d=1368306048
Няма как да се отпечатат "бюлетини на Герб", както ни убеждават Бгнес, нали. Освен ако се отпечатат с мастилен кръст на номер 15 /Герб/. То, вярно, че ако си малоумен може и в това да повярваш. Въпросните бюлетини явно са празни. Поне така пише Ройтерс и почти всички агенции освен тази на сем. Нешкови. Ама ти пък вярно, че четеш само нея и сайта на БСП.
Освен това при отпечатани и раздадени 8,4 млн. бюлетини, гласоподаватели с право на глас около 6,3 млн. и избирателна активност макс 60% означава, че ще останат към 3,7 млн. празни неизползвани бюлетини. Ако някой е намерил начин да подмени вота, можеше да използва тях. Да не говорим, че никой не знае дали от печатницата за излезли 8,4 млн. или 9 млн.
Тия предизборни трикове се правят за да се хващат разни първосигнални тъпоъгълници. За съжаление в България такива не липсват.
Въпросът е ЗАЩО БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА УЧАСТВА В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ! Тоя Цацаров смърди здраво!!!

Николай, ти герберист ли си?

Доко
12-05-2013, 00:36

Жив герберист, личи му по миризмата. Пълно е с малоумни дървени философи.

nikolaaaay
12-05-2013, 00:54
Гласувам винаги за Костов. Номер 27 има 3 гласа от нашето семейство утре плюс над 50% от познатите ми.

BLUE1
12-05-2013, 00:57
Гласувам винаги за Костов. Номер 27 има 3 гласа от нашето семейство утре плюс над 50% от познатите ми.

Радвам се че е така, но от предпоследният ти пост лъха на гербери.

nikolaaaay
12-05-2013, 01:08
Радвам се че е така, но от предпоследният ти пост лъха на гербери.
Просто няма никаква логика в това с бюлетините. Очевидно е, че е предизборен компромат. По-тревожното е, че прокуратурата участва в разни сценки дни преди изборите.
Иначе се надявам ако тоя случай разколебае част от герберите, да се прехвърлят към ДСБ. Ако влязат само 4 партии, почти е сигурно, че БСП и ДПС ще имат мнозинство за правителство.

BLUE1
12-05-2013, 01:16
Просто няма никаква логика в това с бюлетините. Очевидно е, че е предизборен компромат. По-тревожното е, че прокуратурата участва в разни сценки дни преди изборите.
Иначе се надявам ако тоя случай разколебае част от герберите, да се прехвърлят към ДСБ. Ако влязат само 4 партии, почти е сигурно, че БСП и ДПС ще имат мнозинство за правителство.

Напротив, логиката е елементарна и утвърдена в годините. Прокуратурата за пръв път действа нормално, и до колкото познавам Цацаров това няма да е само по изборите.

pavlin
12-05-2013, 06:03
Абе Никалай, пак прекаляваш с глупостите си. Дано поне прокуратурата не изглупее на финала.

Susscrofa
12-05-2013, 10:31

Ей, лъжльоооо.:BBQ:

ecotronic
12-05-2013, 11:58
Аз също съм против Герб и ще гласувам за Костов, но не мисля, че това с бюлетините е някаква Герберска машинация. А по-скоро обстоятелство чрез което основните опоненти на Герб се опитват да смъкнат още малко изборният им рейтинг в последния момент. Точно както удавник се хваща за сламка.

Това е мнението ми. Не се карайте и уважавайте чуждите гледни точки.

В крайна сметка в конкретния случай нещата са пределно доказуеми и е въпрос на елементарна експертиза това да стане ясно дали се касае за фалшиви бюлетини или за бракувани такива.

Залагам каса бира на второто.

Doomguy
12-05-2013, 12:49
Как може да има хора, които ще гласуват за костофф, особено след суперкурвенския номер с "обира"...

ecotronic
12-05-2013, 12:53
Честно казано и на мен ми е странно, че има хора, които ще гласуват за Герб, след всичките им к*****ски номера през изминалите няколко години.
Пък то се оказа, че тези хора и съвсем не са малко.

Доко
12-05-2013, 13:54
Аз също съм против Герб и ще гласувам за Костов, но не мисля, че това с бюлетините е някаква Герберска машинация. А по-скоро обстоятелство чрез което основните опоненти на Герб се опитват да смъкнат още малко изборният им рейтинг в последния момент. Точно както удавник се хваща за сламка.

В крайна сметка в конкретния случай нещата са пределно доказуеми и е въпрос на елементарна експертиза това да стане ясно дали се касае за фалшиви бюлетини или за бракувани такива.

Не залагай и чаша бира, ще загубиш... :-)
http://www.segabg.com/article.php?id=648424#.UY9oj26a3uU.twitter

Ето и становището на прокуратурата, и не бъди глупав наивник като Никалайчо. ;-)
http://dnes.bg/izbori-2013/2013/05/12/izzetite-biuletini-ne-sa-brak-tvyrdi-prokuraturata.187793

Susscrofa
12-05-2013, 14:08
Не залагай и чаша бира, ще загубиш... :-)
http://www.segabg.com/article.php?id=648424#.UY9oj26a3uU.twitter

Ето и становището на прокуратурата, и не бъди глупав наивник като Никалайчо. ;-)
http://dnes.bg/izbori-2013/2013/05/12/izzetite-biuletini-ne-sa-brak-tvyrdi-prokuraturata.187793

Те така плямпаха и за подслушването, а накрая всичко се оказа истина, та даже триха спешно информация.

nikolaaaay
12-05-2013, 14:16

И аз съм на същото мнение.

ecotronic
12-05-2013, 14:33
Да, но ако официалното изявление на прокуратурата относно случая се окаже вярно, както се твърди в материала от линка на Доко, означава, че освен, че Герб са велики измекяри, ами и аз съм назад с каса бира :)

Доко
12-05-2013, 14:52
Гласуването за престъпници е престъпление. ;-)

pavlin
02-07-2013, 04:23
Абе Никалай,
Тази графика където си посочил не е ли за държавния дълг, не показва ли че 1997г. е 105% от БВП. Коко показва за 2011г. не е ли 16%. По тази логика БВП от 1998г. до 2011г. би трябвало да е нарастнал над 6 пъти. Да ама това не е вярно. Колко е абсолютната стойност на държавния дълг от 1989г. до 2009г. около 10млрд. без да се променя много.

Ето най-пресните данни които показват че държавният ни дълг е пак около 10 млрд. долара.

http://www.capital.bg/shimg/oo_2094553.jpg

nikolaaaay
02-07-2013, 22:23
Ето най-пресните данни които показват че държавният ни дълг е пак около 10 млрд. долара.

http://www.capital.bg/shimg/oo_2094553.jpg
Смислов, тия 10 млрд. долара нямат нищо общо с онези 10 млрд. отпреди 24 години, както се опитваш да внушиш на хората. Инфлацията за това време ги е обезценила в пъти.
Дългът е най-правилно да се измерва като процент от БВП, което се вижда тук (http://www.google.bg/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&met_y=gd_pc_gdp&idim=country:bg&dl=bg&hl=bg&q=%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD %20%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=gd_pc_gdp&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:bg&ifdim=country_group&hl=bg&dl=bg&ind=false). Мисля, че тенденцията се очертава много ясно откога започва. През 1990 дългът ни беше около 100% от годишния БВП, а в следващите години се качи още. И така до 1997г. когато нещата тръгнаха нагоре.

pavlin
03-07-2013, 02:55
Смислов, тия 10 млрд. долара нямат нищо общо с онези 10 млрд. отпреди 24 години, както се опитваш да внушиш на хората. Инфлацията за това време ги е обезценила в пъти.
Дългът е най-правилно да се измерва като процент от БВП, което се вижда тук (http://www.google.bg/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&met_y=gd_pc_gdp&idim=country:bg&dl=bg&hl=bg&q=%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD %20%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=gd_pc_gdp&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:bg&ifdim=country_group&hl=bg&dl=bg&ind=false). Мисля, че тенденцията се очертава много ясно откога започва. През 1990 дългът ни беше около 100% от годишния БВП, а в следващите години се качи още. И така до 1997г. когато нещата тръгнаха нагоре.

Нямат , ама друг път. 10 млрд. долара са си 10 млрд. долара. Останалото е игра с курса на долара.

Mind_Control
04-07-2013, 16:45
Нямат , ама друг път. 10 млрд. долара са си 10 млрд. долара. Останалото е игра с курса на долара.

Дай ми назаем тогава едни 100 000$ сега, а аз ще ти ги върна след 10 години. Навит ли си?

А и какво значение има колко % ти е външният дълг?

http://www.google.bg/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&met_y=gd_pc_gdp&idim=country:bg&dl=bg&hl=bg&q=%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD %20%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=gd_pc_gdp&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:bg:el:no:de&ifdim=country_group&hl=bg&dl=bg&ind=false

Като гледам така нито норвежците, нито германците живеят зле..

nikolaaaay
04-07-2013, 18:36
Дай ми назаем тогава едни 100 000$ сега, а аз ще ти ги върна след 10 години. Навит ли си?

Искам и аз едни 100 бона и ще му ги върна след 24 години пак толкова.

pavlin
04-07-2013, 19:30
И защо според вас след като БВП от 1997 до сега е нараснал около пет пъти, населението обеднява и безработицата се увеличава.
Ако трябва да сме по-точни, по реален БВП сме малко над равнището на 1989г. и колко се е обезценил долара за 24 години.

nikolaaaay
04-07-2013, 19:57
И защо според вас след като БВП от 1997 до сега е нараснал около пет пъти, населението обеднява и безработицата се увеличава.
Неселението не обеднява. Това се вижда тук (http://www.google.bg/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=ny_gdp_mktp_cd&idim=country:BGR&dl=bg&hl=bg&q=%D0%B1%D0%B2%D0%BF#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=ny_gdp_pcap_pp_cd&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=region&idim=country:BGR&ifdim=region&hl=bg&dl=bg&ind=false) Те 1996г. заплатите бяха по 10 долара, накъде повече да обедняваме.
До кризата от 2008г. доходите на хората растяха. Продажбите на нови автомобили през 1996г са около 6 000 бр., а за 2008г. са 53 812 бр. Това само като илюстрация на положението. БВП в момента е значително по-висок от 1996г., но естествено има и инфлация. Реалното нарастване на БВП с отчитане на инфлацията от 96-та до 2008г. е около 2,5 пъти. Не е зле, но в Румъния растежът след 2002г. е значително по-висок. Реално до 2011г. бяхме почти наравно с тях, а сега те са с около 35% по-напред.

Susscrofa
04-07-2013, 20:39
Неселението не обеднява. Това се вижда тук (http://www.google.bg/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=ny_gdp_mktp_cd&idim=country:BGR&dl=bg&hl=bg&q=%D0%B1%D0%B2%D0%BF#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=ny_gdp_pcap_pp_cd&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=region&idim=country:BGR&ifdim=region&hl=bg&dl=bg&ind=false) Те 1996г. заплатите бяха по 10 долара, накъде повече да обедняваме.
До кризата от 2008г. доходите на хората растяха. Продажбите на нови автомобили през 1996г са около 6 000 бр., а за 2008г. са 53 812 бр. Това само като илюстрация на положението. БВП в момента е значително по-висок от 1996г., но естествено има и инфлация. Реалното нарастване на БВП с отчитане на инфлацията от 96-та до 2008г. е около 2,5 пъти. Не е зле, но в Румъния растежът след 2002г. е значително по-висок. Реално до 2011г. бяхме почти наравно с тях, а сега те са с около 35% по-напред.

Павлин не говори за 96-та.
Колите се купуваха от фирми и групировки.:)

nikolaaaay
05-07-2013, 00:06
Павлин не говори за 96-та.
Колите се купуваха от фирми и групировки.:)
Групировките не купуват 53 000 Ес класи. Купуват 1, 5 или 10.

pavlin
05-07-2013, 16:22
До кризата от 2008г. доходите на хората растяха. Продажбите на нови автомобили през 1996г са около 6 000 бр., а за 2008г. са 53 812 бр.

Да бе да, само където последните проучвания показват че около 50% от населението живее на прага на бедността.
От тези купени нови коли през 2008 колко бяха върнати поради невъзможност за изплащане на вноските. Колко са продадените коли сега.
Ето още малко интересна информация:
http://m.novinite.bg/articles/13701/Balgariya-oglavi-klasaciya-za-prodajbi-na-koli-s-falshiv-rast-ot-50

Susscrofa
05-07-2013, 19:20
Групировките не купуват 53 000 Ес класи. Купуват 1, 5 или 10.

S класи ли имаш предвид?
Ти имаш ли представа от групировките тогава?:rotfl:
В това число и всички измислени фирми по това време.

pavlin
06-07-2013, 01:59

А и какво значение има колко % ти е външният дълг?

http://www.google.bg/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&met_y=gd_pc_gdp&idim=country:bg&dl=bg&hl=bg&q=%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD %20%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=gd_pc_gdp&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:bg:el:no:de&ifdim=country_group&hl=bg&dl=bg&ind=false

Като гледам така нито норвежците, нито германците живеят зле..

А германците на какъв процент си финансират дълга и колко пъти е по-малък от този на България. Ами то е все едно аз да взема пет пъти по -голям заем от теб и разходите ни по обслужването му да ни са едни и същи. Само че аз ще мога да ползвам пет пъти повече пари с които да си купя пет пъти повече неща, а ти пет пъти по-малко.

nikolaaaay
06-07-2013, 13:47
А германците на какъв процент си финансират дълга и колко пъти е по-малък от този на България. Ами то е все едно аз да взема пет пъти по -голям заем от теб и разходите ни по обслужването му да ни са едни и същи. Само че аз ще мога да ползвам пет пъти повече пари с които да си купя пет пъти повече неща, а ти пет пъти по-малко.
Ако правилата на форума го позволяваха, щях да ти кажа, че си олигофрен :prescription:
Защо коментираш неща, които са ти толкова далечни?! Брой си звездите или каквото там правиш.
Това не са заеми от банки. Лихвите по тези задължения се формират на съвсем различен принцип от кредитите на хората и фирмите и зависят от пазара, а не от обема на "кредитите" Знам, че не го разбираш, ама ставаш смешен когато говориш за неща, които си личи, че са ти толкова непонятни...
За сравнение Гърция и Италия имат многомилиардни дългове, пък плащат доста по-високи лихви от нас. Дългът на Италия е даже над трилион евро, пък доходността по техните книжа е много по-висока от тази по българските. Що така, бе Смислов.

pavlin
06-07-2013, 15:26
Ако правилата на форума го позволяваха, щях да ти кажа, че си олигофрен :prescription:
Защо коментираш неща, които са ти толкова далечни?! Брой си звездите или каквото там правиш.
Това не са заеми от банки. Лихвите по тези задължения се формират на съвсем различен принцип от кредитите на хората и фирмите и зависят от пазара, а не от обема на "кредитите" Знам, че не го разбираш, ама ставаш смешен когато говориш за неща, които си личи, че са ти толкова непонятни...
За сравнение Гърция и Италия имат многомилиардни дългове, пък плащат доста по-високи лихви от нас. Дългът на Италия е даже над трилион евро, пък доходността по техните книжа е много по-висока от тази по българските. Що така, бе Смислов.

Абе Олигофенски, ти и за броене на звездите не ставаш. С правила и без правила се вижда че ако ти кажат олигофрен е все едно да ти направят комплимент.

rossenvn
06-07-2013, 19:17
Абе Олигофенски, ти и за броене на звездите не ставаш. С правила и без правила се вижда че ако ти кажат олигофрен е все едно да ти направят комплимент.

Няма лошо да отвърнеш, когато ти кажат, че си олигофрен, мнение, което споделям, но е добре и да отговориш на Николай, защото той дава факти, което на теб незнайно защо не ти се получава....

Susscrofa
06-07-2013, 19:36
Няма лошо да отвърнеш, когато ти кажат, че си олигофрен, мнение, което споделям, но е добре и да отговориш на Николай, защото той дава факти, което на теб незнайно защо не ти се получава....

Фактите, Николай......:)
Я стига.:)
Той пише несвързани неща, убеден съм, че дори не ги четеш.:bath:

п.с. Етровски го изгониха и за по-малки обиди от тези на Николайчо.

pavlin
06-07-2013, 21:52

Ако някой е разбрал какво искам да кажа, разбрал. Ако не е разбрал, здраве да е. На въпросите Никалай сам да си отговори. Само да спомена че въобще не съм споменавал за заем от банка. Пък и какво значение има, те банките така или иначе пак са намесени пряко или непряко.

fred
10-07-2013, 17:52
Аз да перефразирам Жоро Тарабата-в коя страна комунистите не бяха диваци и варвари?
В коя държава след 1989 и так дале остана нереформирана комунистичека партия, в коя държава няма лустрация поне за държавни длъжности, да не бъдат заемани от бивши кадри на ДС и БКП?
Е, отоговорът е у нас, поради което сме и най бедната държава от ЕС.Отделно, че всички държави от бившия комунистически лагер са по бедни даже и от най изостаналите европейски страни. Още по лошо е, че комунизмът създаде и бездуховността на съвремието ни-това са фактите, а другото са бъртвежи на червените кратуни!

Susscrofa
10-07-2013, 20:01
Аз да перефразирам Жоро Тарабата-в коя страна комунистите не бяха диваци и варвари?
В коя държава след 1989 и так дале остана нереформирана комунистичека партия, в коя държава няма лустрация поне за държавни длъжности, да не бъдат заемани от бивши кадри на ДС и БКП?
Е, отоговорът е у нас, поради което сме и най бедната държава от ЕС.Отделно, че всички държави от бившия комунистически лагер са по бедни даже и от най изостаналите европейски страни. Още по лошо е, че комунизмът създаде и бездуховността на съвремието ни-това са фактите, а другото са бъртвежи на червените кратуни!

Отговорът е прост, и той е "в Русия".:drive:

fred
11-07-2013, 19:32
Отговорът е прост, и той е "в Русия".:drive:
Ако СССР /не Русия/ не беше окупирала България, нямаше да сме на това дередже.:nuke: както обичам да казвам, за същия период на комунистическо иго в ГДР се създаде мързеливата порада на източногерманците.
Но ти можеш да проповядаваш любов към СССР и руснаците в Литва, Латвия, Естония, Чехия, Полша, Унгария, ГДР - насвякъде ще ти сплескат зурлата. За разлика от България дьонмета там няма.

Susscrofa
11-07-2013, 20:36
Ако СССР /не Русия/ не беше окупирала България, нямаше да сме на това дередже.:nuke: както обичам да казвам, само за 45 години се създаде мързеливата порада на източногерманците...

Русия ни окупира, защото западът ни изостави.
Това се случи и при освобождението ни от османската империя.
Тук имаме договорка, а не окупация против нечия воля.:)
И както се разбра, договорът за съветско влияние е бил 45 годишен.:)

fred
11-07-2013, 20:39
Русия ни окупира, защото западът ни изостави.
Това се случи и при освобождението ни от османската империя.
Тук имаме договорка, а не окупация против нечия воля.:)
И както се разбра, договорът за съветско влияние е бил 45 годишен.:)

Е, ние си бяхме съюзници на Германия.Но покойния Борис 3 (както казва стратега от Мировяне) бе започнал преговори със САЩ и Англия за излизане от коалицията ни с Германия и условия, но така...
Ако беше чел СССР нарушава влиянието /80%/ по договор, а договара за съветсско влияние се анулира с разпада на съветската империя просто :Tease:
За Сан Стефанска България имахме тема, общо взето Русия също ни изостави, да изоплзваме твоя речник-самият договор абсолютно нереален и Русия не само знае но и съдейства да няма такава България, както и е най - големия противник на Съединението ни.

Susscrofa
11-07-2013, 21:13
Е, ние си бяхме съюзници на Германия.Но покойния Борис 3 (както казва стратега от Мировяне) бе започнал преговори със САЩ и Англия за излизане от коалицията ни с Германия и условия, но така...
Ако беше чел СССР нарушава влиянието /80%/ по договор, а договара за съветсско влияние се анулира с разпада на съветската империя просто :Tease:
За Сан Стефанска България имахме тема, общо взето Русия също ни изостави, да изоплзваме твоя речник-самият договор абсолютно нереален и Русия не само знае но и съдейства да няма такава България, както и е най - големия противник на Съединението ни.

Това са просто исторически тълкувания на онези времена.
Факт е, че Русия ни връща на картата като "независима" държава.
Съединението е съвсем друг исторически момент, там вече играят други интереси.
Не бива да смесват двата периода.

fred
11-07-2013, 22:40
Това са просто исторически тълкувания на онези времена.
Факт е, че Русия ни връща на картата като "независима" държава.
Съединението е съвсем друг исторически момент, там вече играят други интереси.
Не бива да смесват двата периода.

България сама се връща на картата-след Априлското възстание светът се надига в защита на българите, а Русия първа се възползва и прави поредната си война с Турция, като се опитва и да окупира новата държава.
Да, руско турската война от 1878 формално ни връща на картата, както казваш ти, но само и единствено политиката за самостоятелно развитие на българите ни прави държава, а не задунайская губерния, в каквато бяхме превърнати след 1944 г.

Susscrofa
11-07-2013, 22:56
България сама се връща на картата-след Априлското възстание светът се надига в защита на българите, а Русия първа се възползва и прави поредната си война с Турция, като се опитва и да окупира новата държава.
Да, руско турската война от 1878 формално ни връща на картата, както казваш ти, но само и единствено политиката за самостоятелно развитие на българите ни прави държава, а не задунайская губерния, в каквато бяхме превърнати след 1944 г.

Отново въпрос на гледна точка.:fish:

fred
12-07-2013, 13:01
Ами то всичко е въпрос на гледна точка, според едни е нормално да пребиеш жена с камъни, ако изневери, според други е престъпление :smartass:
Аз говоря от гледна точка на българите, от гледна точка на тяхните интереси, така както са я видели и Раковски и Захари Стоянов и Васил Левски и Стефан Стамболов и още хиляди други, борили се за България и направили така, че държавата да бъде една нормална европейска държава през първата половина на 20 век.

Susscrofa
12-07-2013, 19:25
Ами то всичко е въпрос на гледна точка, според едни е нормално да пребиеш жена с камъни, ако изневери, според други е престъпление :smartass:
Аз говоря от гледна точка на българите, от гледна точка на тяхните интереси, така както са я видели и Раковски и Захари Стоянов и Васил Левски и Стефан Стамболов и още хиляди други, борили се за България и направили така, че държавата да бъде една нормална европейска държава през първата половина на 20 век.

Имах предвид значимостта на априлското въстание.:on_da_beach:
Да не говорим, че доста преди него Русия вече има план за инвазия на балканите.
Логичен ход, защо да чака западът да го направи.

fred
12-07-2013, 19:30
А това е така, съгласен

Orm
10-08-2013, 22:27
Четох последните ви коментари и ми стана интересно.....
Да ви попитам сега .... а какво направи запада и каква е разликата освен фалшивото усещане за свобода и правото да им работим за стотинки ..... Моля без нападки , няколко пъти вече съм обяснявал че не съм русофил или русофоб или еврофил или еврофоб комунист или демократ и.т.н... Просто съпоствям нещата без предразсъдъци

fred
10-08-2013, 23:43
Тая тема си я дъвчем май от години и няма да се свърши.Свобода у нас все още няма-да, има разлика, не е както преди 1989, но реалната демокрация няма.И една от причините е липсата на такова поведени в народа.
Ми то стотинките са ни от соца, само дето поради изкуствения дефицит уж бяха повече-сега доходите са по - високи, но има всичко, отделно и разделението е видимо.Да и отделно няма как да се изравнят бързо с тия, които никога не са били под съветско.Няма как да се изгради стандарт без реформи, без силна съдебна система, МВР, медии и т.н.
Замислял ли си се, че няма държава след соца, която да има стандарта на европейските държави?Донякъде е близо Словения, ама те са шепа хора и винаги са били половин австрийци кажи речи.

Orm
11-08-2013, 13:35
Тая тема си я дъвчем май от години и няма да се свърши.Свобода у нас все още няма-да, има разлика, не е както преди 1989, но реалната демокрация няма.И една от причините е липсата на такова поведени в народа.
Ми то стотинките са ни от соца, само дето поради изкуствения дефицит уж бяха повече-сега доходите са по - високи, но има всичко, отделно и разделението е видимо.Да и отделно няма как да се изравнят бързо с тия, които никога не са били под съветско.Няма как да се изгради стандарт без реформи, без силна съдебна система, МВР, медии и т.н.
Замислял ли си се, че няма държава след соца, която да има стандарта на европейските държави?Донякъде е близо Словения, ама те са шепа хора и винаги са били половин австрийци кажи речи.

Да ,така си е дъвчем си я :) Ама наистина нямаш ли едно такова чувство че България не е независима , че пак някои ни командва всяка стъпка ?!?!? Знам само едно, никога не сме имали силни политици (имам предвид умствената сила и себеуважение) някой с топки , който да застане пред някоя суперсила и да каже - България ще направи така .... и точка по въпроса..... Както го правеха ... ами примерно Уго Чавес , Кадафи, Лукашенко .... сега не ме разбирайте погрешно , не знам колко са били прави тези хора или не , но факт е че ги уважавам защото може би бяха от последните истински лидери....личности..или както там се води!!!

ecotronic
11-08-2013, 13:48
Да ,така си е дъвчем си я :) Ама наистина нямаш ли едно такова чувство че България не е независима , че пак някои ни командва всяка стъпка ?!?!? Знам само едно, никога не сме имали силни политици (имам предвид умствената сила и себеуважение) някой с топки , който да застане пред някоя суперсила и да каже - България ще направи така .... и точка по въпроса..... Както го правеха ... ами примерно Уго Чавес , Кадафи, Лукашенко .... сега не ме разбирайте погрешно , не знам колко са били прави тези хора или не , но факт е че ги уважавам защото може би бяха от последните истински лидери....личности..или както там се води!!!

Всички тези политици, които даваш за пример са от държави, притежаващи източници на сериозен паричен ресурс. Това обуслявя една финансова независимост, която ти дава и възможността да удариш по масата.
В бедни на ресурси държави, като нашата удрянето по масата, често пъти е свързано със затваряне на кранчето.
Не е лесно в такава ситуация да си политик чиито глас се чува по цял свят.

BLUE1
11-08-2013, 14:27
Няма да коментирам сатрапите които Орм е дал за пример, но ще попитам Гърция с какви ресурси е независима та за пореден път поставя Европа на колене, първо им опростиха 50% от дълга, сега се готвят още 25%, а МВФ признават нещо, което отдавна беше ясно на една част от икономистите- гръцкият дълг трябва да се опрости целият ! Каквито и да са гръцките политици, очевидно успяват да надлъжат целият ЕС в частност Германия на което лично аз се кефя.

Orm
11-08-2013, 15:06
Всички тези политици, които даваш за пример са от държави, притежаващи източници на сериозен паричен ресурс. Това обуслявя една финансова независимост, която ти дава и възможността да удариш по масата.
В бедни на ресурси държави, като нашата удрянето по масата, често пъти е свързано със затваряне на кранчето.
Не е лесно в такава ситуация да си политик чиито глас се чува по цял свят.

Белорус ???

---------- Post added at 12:02 ---------- Previous post was at 12:00 ----------

Няма да коментирам сатрапите които Орм е дал за пример, но ще попитам Гърция с какви ресурси е независима та за пореден път поставя Европа на колене, първо им опростиха 50% от дълга, сега се готвят още 25%, а МВФ признават нещо, което отдавна беше ясно на една част от икономистите- гръцкият дълг трябва да се опрости целият ! Каквито и да са гръцките политици, очевидно успяват да надлъжат целият ЕС в частност Германия на което лично аз се кефя.

Интересувал ли си се как са живяли хората в тези държави под ръководството на сатрапите??? Та май ако не ме лъже паммета и полови българия ходеше там да изкарва пари...

---------- Post added at 12:06 ---------- Previous post was at 12:02 ----------

Не е само да удариш по масата , наистина примера с гърция е много добър, никой не казва да заплашваме ЕС и.т.н ама мамка му поне някой да изрази някакво наше мнение , да каже на ЕС че не могат да дават на селянина 300лв и да му ги искат после само за ток, да им кажат че нормите за вашите стандарти не стават при нас щото сме бедни, а не да седят там и да махат с глава покорно , както го правеха пред СССР сега го правят абсолютно същото..
Наистина бях шокиран като разбрах тези момчета дето згинаха в мината са работили за по 500лв на месец....та това си е направо по зле от комунистически режим...

ecotronic
11-08-2013, 15:31

Гърция е една от основните туристически дестинации в света. Това е ресурс, който не следва да бъде пренебрегван с лека ръка.
Относто опростяването на заемите:
Ако ти си дал 1000 лв заем на някого а той по една или друга причина не може да ти ги върне, кое от двете ще избереш:

а/ - да му опростиш половината и така някога да ти върне поне другата половина ?

б/ - да го доведеш до пълен финансов крах и така той никога и нищо да не може да ти върне?

Orm
11-08-2013, 15:45
Гърция е една от основните туристически дестинации в света. Това е ресурс, който не следва да бъде пренебрегван с лека ръка.
Ако ти си дал 1000 лв заем на някого а той по една или друга причина не може да ти ги върне, кое от двете ще избереш:

а/ - да му опростиш половината и така някога да ти върне поне другата половина ?

б/ - да го доведеш до пълен финансов крах и така той никога и нищо да не може да ти върне?

в/ - Няма да му ги опростиш и така някога ще ти върне целиа дълг ;)

ecotronic
11-08-2013, 16:45
в/ - Няма да му ги опростиш и така някога ще ти върне целиа дълг ;)

Това което даваш като отговор е в резултат от субектинна позиция, принципи, чест, дори инат (Аз също сигурно бих възприел същия вариант).

Железните закони в сферата на финансите - там където се прави сметка на всяка част от процента и става въпрос за огромни суми, ще посочат другия отговор. Можеш да бъдеш уверен в това.

BLUE1
11-08-2013, 17:15

Така, за туристическият ресурс си прав, но България има по-добър, поне имаше преди всичко да бъде съсипано от внезапно забогателите другари.
Относно дълга темата е много по-обширна и сложна от така поставените ти въпроси. Ти мислиш ли, че Гърция е похарчила реални почти 400 милиарда евро при условие, че БВП и е около 200 милиарда евро на година? В зората си световната банкова система е можела да отпуска кредити само срещу обезпечение в злато, в последствие заради ограничеността на златото се е приело, че банката може да отпусне до 50% над реалните пари които има.....в момента граници на практика няма. Та само като приемем този малък пример, приеми, че съм ти отпуснал едни виртуални 1000 лева с лихва.....които обаче ти трябва да ми върнеш реално.

Преди да ми отговориш, изгледай този филм http://www.youtube.com/watch?v=Ypo1WY2obPk

ecotronic
11-08-2013, 17:40
Така, за туристическият ресурс си прав, но България има по-добър, поне имаше преди всичко да бъде съсипано от внезапно забогателите другари.
Относно дълга темата е много по-обширна и сложна от така поставените ти въпроси. Ти мислиш ли, че Гърция е похарчила реални почти 400 милиарда евро при условие, че БВП и е около 200 милиарда евро на година? В зората си световната банкова система е можела да отпуска кредити само срещу обезпечение в злато, в последствие заради ограничеността на златото се е приело, че банката може да отпусне до 50% над реалните пари които има.....в момента граници на практика няма. Та само като приемем този малък пример, приеми, че съм ти отпуснал едни виртуални 1000 лева с лихва.....които обаче ти трябва да ми върнеш реално.

Преди да ми отговориш, изгледай този филм http://www.youtube.com/watch?v=Ypo1WY2obPk

Това че банковата система е порочна отдавна ми е ясно. Иначе филмчето и други подобни са добри илюстрации на това.
Но тук въпросът не беше в това на какво се дължи кризата а в това кой политик, и защо може или не може "да удари по масата".
Ако някой си мисли, че на Гърция и биват опрощавани дългове, заради нечии политически умения, то той е в голяма грешка. Всичко е резултат от проста аритметика и оценка на риска от страна на самите банки, отпуснали заемите.

BLUE1
11-08-2013, 18:17
И какви са тези прости сметки на кредиторите? От 1829 година, когато Гърция обявява независимост до сега е обявявала фалит 5 пъти, а почти половината от времето и през новата си история е в неплатежоспособност. Това дали е случайност или е начин на водене на политика.....хайде стига, гърците с това са известни в целият свят.

ecotronic
11-08-2013, 19:35
И какви са тези прости сметки на кредиторите? От 1829 година, когато Гърция обявява независимост до сега е обявявала фалит 5 пъти, а почти половината от времето и през новата си история е в неплатежоспособност. Това дали е случайност или е начин на водене на политика.....хайде стига, гърците с това са известни в целият свят.

Простите сметки се състоят в това, че очевидно от 1829 г. насам, този който отпуска въпросните заеми има сметка от това. Иначе не би го правил. Прословутата гръцка политика е едно, точните сметки и добре пресметнатите интереси - съвсем друго.

BLUE1
11-08-2013, 19:58
Кредиторите на Гърция са много и различни! Няма как това което мислиш да се случи. За толкова много години от както са членка на ЕС икономиката им е почти 50% държавна, а когато комунягите фалираха България при Жан Виденов при много по-нисък дълг ни наложиха много по-лоши условия за да ни налеят пари.....и светкавична приватизация. Както и да го въртиш нашите политици са продажници и нямат никакъв национален идеал.

fred
11-08-2013, 20:01

Разбирам те, но имай предвид факта, че ние сме изостанали в пъти от света, икономически.Отделно има една духовна криза, която трудно ще се преодолее и тя пречи още повече.
Проблемът не ни е някой, който ни командва а в нас.
Разбира се, тия тенденции за които ти говориш, също присъстват у нас, но основната сила, която ни натиска и ни изстисква е Русия.Поради обстоятелството, че бяхме нейна колония и сега се пооткъснахме.
Не уважавам тия, които споменаваш, защото те са едни диктатори, от чието управление нищо няма да излезе, полезно за страната ни.
Да, наистина ни липсват обаче политици, които да мислят за нас (не е необходимо обаче да бъдем някакъв изолиран остров в света), но това е отново заради нас самите-предпочитаме идиотите.

ecotronic
11-08-2013, 20:04
Аз знам едно. Това, че за разлика от времената на соц - а, когато не се знаеше, кой пие и кой плаща, капиталистът цепи стотинката на две. Никой няма да даде и едно евро, ако не е преценил ситуацията и не е разбрал, че ще спечели от това. По един или друг начин.

BLUE1
11-08-2013, 20:16
Аз знам едно. Това, че за разлика от времената на соц - а, когато не се знаеше, кой пие и кой плаща, капиталистът цепи стотинката на две. Никой няма да даде и едно евро, ако не е преценил ситуацията и не е разбрал, че ще спечели от това. По един или друг начин.

И комунистите и капиталистите са еднакво податливи на корупцията. А гърците са виртуози в този занаят....щом въвлякоха и Дойче Бан в схемите си смятай... Сигурно си чувал поговорката, че когато се ражда грък, всички евреи плачат

Orm
11-08-2013, 20:21
Кредиторите на Гърция са много и различни! Няма как това което мислиш да се случи. За толкова много години от както са членка на ЕС икономиката им е почти 50% държавна, а когато комунягите фалираха България при Жан Виденов при много по-нисък дълг ни наложиха много по-лоши условия за да ни налеят пари.....и светкавична приватизация. Както и да го въртиш нашите политици са продажници и нямат никакъв национален идеал.

Не мога да повярвам..... :thumbup:

Susscrofa
12-08-2013, 08:30

ХАХАХАХА, излъгали Германия.:)

Този гръцки дълг е към френски и Германски частни банки, основно френски.
Осъзнаваш ли какво би се случило с частния банков сектор при фалит на Гърция и спиране обслужването на дълга към тези банки?
При всички положения ще се разклатят сериозно и от това Германия ще загуби много повече отколкото, ако дава пари на Гърция, за да си плаща дълговете.:)
Простичко е.
Нормално беше Гърция да обяви фалит и това беше много по-добре за тях, но не им разрешиха.

Orm
12-08-2013, 13:38
Разбирам те, но имай предвид факта, че ние сме изостанали в пъти от света, икономически.Отделно има една духовна криза, която трудно ще се преодолее и тя пречи още повече.
Проблемът не ни е някой, който ни командва а в нас.
Разбира се, тия тенденции за които ти говориш, също присъстват у нас, но основната сила, която ни натиска и ни изстисква е Русия.Поради обстоятелството, че бяхме нейна колония и сега се пооткъснахме.
Не уважавам тия, които споменаваш, защото те са едни диктатори, от чието управление нищо няма да излезе, полезно за страната ни.
Да, наистина ни липсват обаче политици, които да мислят за нас (не е необходимо обаче да бъдем някакъв изолиран остров в света), но това е отново заради нас самите-предпочитаме идиотите.

Почти със всичко съм съгласен с тебе освен това че Русия ни притиска.....кога за последно сме изпълнили някое искане на Русия ...ами аз не се сещам , дори напротив гледаме винаги, независимо в какви въпроси да сме на въпреки , само за да целунем по надълбоко нечий задник и без да мислим кое ни е по изгодно и естествено получаваме обратна реакция....Това го казвам не защото руснаците са светци или много ги обичам , а просто тая истерия с целуването на задника на САЩ и ЕС много ама мнооооого наподобява целуванвето на задника на СССР едно време .....И най много се дразня че другите държави искат нещо в замяна за покорното си поведение , а ние (имам предвид политиците) си целуват тези задници просто от удоволствие....или някакви други мотиви си имат не знам ...

BLUE1
12-08-2013, 13:52

Осъзнаваш ли какво би се случило с частния банков сектор при фалит на Гърция и спиране обслужването на дълга към тези банки?
При всички положения ще се разклатят сериозно и от това Германия ще загуби много повече отколкото, ако дава пари на Гърция, за да си плаща дълговете.:)
Простичко е.
Нормално беше Гърция да обяви фалит и това беше много по-добре за тях, но не им разрешиха.

Ти си противоречиш, хем не са излъгали Германия, пък Германия щяла да плаща ако обявят фалит, което щяло да ги разклати здраво ще се сгромоляса банковата им система, ама било по-добре за тях....Ти прасе пишеш само за да опонираш.

ecotronic
12-08-2013, 20:37
Ти си противоречиш, хем не са излъгали Германия, пък Германия щяла да плаща ако обявят фалит, което щяло да ги разклати здраво ще се сгромоляса банковата им система, ама било по-добре за тях....Ти прасе пишеш само за да опонираш.

В случая прасето е прав. Същото се опитвам да обясня и аз. Чуждите банки се опитват всячески да се върнат паричките или макар и някаква част от тях. Именно поради това избират варианта с разсрочване, опростяване, рефинансиране и пр.
Другото, което наричат "фалит на държавата", какво реално означава за гърците? Ще измрат ли? Ще спре да изгрява слънцето ли? Какво толкова ще стане? .....
Нищо чак толкова съществено за самите гърци.
Истинският фалит ще е за самите кредитори. Това е простата истина.

rossenvn
12-08-2013, 20:40
Почти със всичко съм съгласен с тебе освен това че Русия ни притиска.....кога за последно сме изпълнили някое искане на Русия ...ами аз не се сещам , дори напротив гледаме винаги, независимо в какви въпроси да сме на въпреки , само за да целунем по надълбоко нечий задник и без да мислим кое ни е по изгодно и естествено получаваме обратна реакция....Това го казвам не защото руснаците са светци или много ги обичам , а просто тая истерия с целуването на задника на САЩ и ЕС много ама мнооооого наподобява целуванвето на задника на СССР едно време .....И най много се дразня че другите държави искат нещо в замяна за покорното си поведение , а ние (имам предвид политиците) си целуват тези задници просто от удоволствие....или някакви други мотиви си имат не знам ...

Ами замисли се малко де...Белене, Южния поток - може да потърсиш защо в България е два пъти по скъп отколкото в Сърбия, при съпоставима дължина. Айде, че да не притискат! Да не говорим, че вече са изкупили черноморието - искат руски детски градини, общински съветници...Банка КТБ можеш да провериш. Абе стига да имаш желание, ще откриеш много притеснителни неща, но пък можеш да си харесваш катюша и руската водка и да не се мъчиш...

dimitar_vd62
12-08-2013, 21:00
Като стана дума за руснаци....http://www.blitz.bg/news/article/215855

Susscrofa
12-08-2013, 21:04
В случая прасето е прав. Същото се опитвам да обясня и аз. Чуждите банки се опитват всячески да се върнат паричките или макар и някаква част от тях. Именно поради това избират варианта с разсрочване, опростяване, рефинансиране и пр.
Другото, което наричат "фалит на държавата", какво реално означава за гърците? Ще измрат ли? Ще спре да изгрява слънцето ли? Какво толкова ще стане? .....
Нищо чак толкова съществено за самите гърци.
Истинският фалит ще е за самите кредитори. Това е простата истина.

Благодаря.
Не за "прасето е прав", а за това, че ми спести едно писане.:)

koolio
12-08-2013, 21:49
Всяка икономическа система, която не произвежда добавена стойност, а само преразпределя, е обречена на провал. Независимо дали се казва Съветски, Европейски или Марсиански съюз.

ecotronic
12-08-2013, 21:54
Всяка икономическа система, която не произвежда добавена стойност, а само преразпределя, е обречена на провал. Независимо дали се казва Съветски, Европейски или Марсиански съюз.

Това същевременно не значи и обратното.

fred
12-08-2013, 22:10

Простичко е.

Ами не е нормално, защо едно време направиха грешка, като я пусната в Еврозоната, сега ще я държат, това е.

Orm
12-08-2013, 22:12
Ами замисли се малко де...Белене, Южния поток - може да потърсиш защо в България е два пъти по скъп отколкото в Сърбия, при съпоставима дължина. Айде, че да не притискат! Да не говорим, че вече са изкупили черноморието - искат руски детски градини, общински съветници...Банка КТБ можеш да провериш. Абе стига да имаш желание, ще откриеш много притеснителни неща, но пък можеш да си харесваш катюша и руската водка и да не се мъчиш...

Ще се самоцитирам :) - "гледаме винаги, независимо в какви въпроси да сме на въпреки , само за да целунем по надълбоко нечий задник и без да мислим кое ни е по изгодно и естествено получаваме обратна реакция...."

fred
12-08-2013, 22:13

За щастие в последните години успяхме да не изпълняваме тези искания.
А за другото и ти си прав-тия дето управляват, в голямата си част знаят само задници да целуват, за да оцеляват.
Та ей тука е един вид разковничето-да се научат, че ако вършат глупости също могат да не оцелеят под народния натиск.Лошото е, че самият ни народ е разединен и иска разнопосочно разни неща, което е от полза на тия, дето целуват задници.

rossenvn
12-08-2013, 23:11
Ще се самоцитирам :) - "гледаме винаги, независимо в какви въпроси да сме на въпреки , само за да целунем по надълбоко нечий задник и без да мислим кое ни е по изгодно и естествено получаваме обратна реакция...."

Ако говориш за отношението към Русия не си прав, еле пък по време на актуалното правителство. Управлява партията, която искаше България да стане част от СССР, подкрепена от създадената и поддържаната с руски пари Атака. За хората от БСП да си патриот означава да обичаш Русия. Имаш интернет, може да провериш. Какъв болен мозък може да каже подобно нещо? Да поставяш чужда страна пред твоята собствена. Но няма и как да е като лидерът им дори не е българин.

Orm
12-08-2013, 23:50
Хора, наистина вече толкова са ми омръзнали тези еднакви лица едните се гъзят на ляво, другите на дясно ,едните на запад, другите на изток....като мухите са - няма отърване. Не знам дали няма да е по добре да се влезне в Софийския да се вземат най добрите професори и специалисти във всяка една област, да им плащат не 5К официална заплата а 50К и да стискаме палци...... Наистина на човек му идва да си събере парцалите и да се махне ..... в крайна сметка един живот живеем.....

rossenvn
13-08-2013, 07:04
Хора, наистина вече толкова са ми омръзнали тези еднакви лица едните се гъзят на ляво, другите на дясно ,едните на запад, другите на изток....като мухите са - няма отърване. Не знам дали няма да е по добре да се влезне в Софийския да се вземат най добрите професори и специалисти във всяка една област, да им плащат не 5К официална заплата а 50К и да стискаме палци...... Наистина на човек му идва да си събере парцалите и да се махне ..... в крайна сметка един живот живеем.....

Тази идея вече я има. Небезизвестният проф. Вучков - има проект за правителство само от професори. Даже май партия щеше да прави...

morfius
09-10-2013, 18:17
Хайде и тук, че тая кола не е паднала от небето:

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1234561_10151729536345892_695474909_n.jpg

Коментарите са излишни направо...

nikolaaaay
09-10-2013, 19:26
Това, че по твоята справка излиза, че няма ГО това не означава, че наистина няма. Според мен си имат ГО и то не от най-евтините. Това е елементарната логика.
Едни държавни пари да стоят и да не бъдат похарчени и да не бъде взет някой лев от избраната за целта застрахователна компания. Това е твърде малко вероятно.

Susscrofa
09-10-2013, 19:35
Оплетохте се взаимно.:)
Обединете позиции, за да сте по-силни.
Чудех се, какво се е провинил този Пеевски толкова, та така го демонизираха всички?
Може ли някой да ми обясни.

nikolaaaay
09-10-2013, 19:55
Чудех се, какво се е провинил този Пеевски толкова, та така го демонизираха всички?
Може ли някой да ми обясни.
Може, но би било загуба на време.

---------- Post added at 19:55 ---------- Previous post was at 19:50 ----------

Това, че сме гласували за една и съща партия не означава, че сме на еднакви позиции по всички въпроси. Това е разликата при нас. Ние имаме мнение и то изразяваме. Ние не сме част от декорацията, която приема единодушно всички решения на ръководството.

morfius
10-10-2013, 00:59
Това, че по твоята справка излиза, че няма ГО това не означава, че наистина няма. Според мен си имат ГО и то не от най-евтините. Това е елементарната логика.
Едни държавни пари да стоят и да не бъдат похарчени и да не бъде взет някой лев от избраната за целта застрахователна компания. Това е твърде малко вероятно.

ГФ не работи/няма данни?

Susscrofa
10-10-2013, 19:49
Пореден Вот.ХАХАХА
Сериозно вече се съмнявам, че ГЕРБ работят за правителството.
Май съм сигурен вече.

fred
10-10-2013, 19:52
Никога не съм мислил, че може да има по тъпо управление след Тройната коалиция, а и Борисов в частност, ама тия надминаха всички.Такова правителство.....нямам думи

Susscrofa
10-10-2013, 19:57
Никога не съм мислил, че може да има по тъпо управление след Тройната коалиция, а и Борисов в частност, ама тия надминаха всички.Такова правителство.....нямам думи

Освен Пеевски, кое е тъпото?
Но бъди честен и не преднамерен.

fred
10-10-2013, 20:14
А помниш ли няколкото назначения и уволнения, които направи Орешарски?
Смяташ, ли че той осъществява някаква политика или по скоро слугува?
Раздуването на министерства, по старата формула на тройната коалиция-за всеки да има места.
Второ-я ми кажи една реформа, поне замислена и за която се води някакво действие да бъде приложена?

Susscrofa
10-10-2013, 20:19
А помниш ли няколкото назначения и уволнения, които направи Орешарски?
Смяташ, ли че той осъществява някаква политика или по скоро слугува?
Раздуването на министерства, по старата формула на тройната коалиция-за всеки да има места.
Второ-я ми кажи една реформа, поне замислена и за която се води някакво действие да бъде приложена?

Назначенията са политически актове.
Всяка партия ги прави, когато дойде на власт.
Всеки оформя ръководен екип.
Какви реформи искаш, кажи?
4 месеца, стигат само за неотложни социални мерки.
Реформите ще дойдат след година.
Нека изчакаме и тогава да критикуваме.

fred
10-10-2013, 20:23
Сам го каза-да, назначенията са партийни, ама тоя дето ги назвачава, не знае КОЙ назначава.И то непрекъснато.
Е как очакваш да работи правителството?
Иначе-4 месеца са малко но и много, нещо не ми харесва, но да изчакаме, така е.

Mind_Control
11-10-2013, 15:05
Н
4 месеца, стигат само за неотложни социални мерки.
Реформите ще дойдат след година.
Нека изчакаме и тогава да критикуваме.

Чудесно :) та, какви са тези неотложни социални мерки, които бяха взети и които ми повишиха стандарта на живот?

ecotronic
11-10-2013, 15:16
Чудесно :) та, какви са тези неотложни социални мерки, които бяха взети и които ми повишиха стандарта на живот?

Как бе? - Хората активно обмислят как да вдигнат жизнения стандарт и всяка вечер съобщават за това свое активно мислене в новините.

Лошото е, че в магазина сирене не дават срещу това.

Susscrofa
11-10-2013, 21:49

Ти социално слаб ли си.
Крайно нуждаещ се, може би?
Или си самотна майка?
:picnic:

fred
11-10-2013, 22:18
Прасешки, знаеш ли колко "самотни" майки не са самотни, а просто са такива и се ползавт от това, което може да вземат, същото важи за социално слаби, нуждаещи се и прочее.
Отделно, ако си такъв-мислиш че 20-30 лв ще ти решат проблема?
Та с две думи-това са празни приказки.

Susscrofa
11-10-2013, 22:47
Прасешки, знаеш ли колко "самотни" майки не са самотни, а просто са такива и се ползавт от това, което може да вземат, същото важи за социално слаби, нуждаещи се и прочее.
Отделно, ако си такъв-мислиш че 20-30 лв ще ти решат проблема?
Та с две думи-това са празни приказки.

Няма празни приказки.
Социалните мерки са факт и не бих ги омаловажил.
Но сега очквам по-важното.
Да видим и икономическите, за да напълним празнините създадени заради гореспоменатите социални мерки.:picnic:
Догодина след лятото ще може да се даде оценка.

Mind_Control
11-10-2013, 23:07
Ти социално слаб ли си.
Крайно нуждаещ се, може би?
Или си самотна майка?
:picnic:

Бате, кога правителството ще направи нещо и за мен, дето си плащам данъците? Или ние дето си плащаме да сме вечно преебани и за нас нищо, никога да не се прави? Писна ми да се прави нещо само за крайно нуждаещите се. Да направи нещо правителството и за тия дето изхранват крайно нуждаещите се.

nikolaaaay
12-10-2013, 00:05
Колкото и да чакате, от Олигарски няма да дочакате.
"Политическите актове" относно назначенията се ограничиха до това на ръководни постове да се назначат уличени и съдени за корупция. Включително и уволнявани за корупция от БСП, какъвт е новия областен управител на Перник.
За сметка на това вече 5 месеца няма нито дума за реформа на съдебната система, която не може да осъди нито един политик или високопоставен държавен служител. Дори и Вальо топлото, но който намериха милионите евро в чуждестранна сметка беше оправдан. Също и за писмото до някой си Р.Овч. няма проблеми.
Явно за тях съдебната система функционира нормално.
Социалните мерки не са и прах в очите а жива подигравка. За 5 месеца се изтеглиха няколко милиарда заеми, а социалните разходи се вдигнаха символично.
За сметка на това още на първите заседания на МС беше променен регламента за хазарта така, че конкурентите на Васил Божков Черепа да не получат лиценз и да прекратят дейността си в България. Беше опростен дълг от 130 млн. лева на Булгартабак към държавата. Собственик: Цветан Василев. Беше върната златната акция на държавата в БТК, което можеше лесно да бъде избегнато. Собственик: Цветан Василев
Беше "забравено" и ще бъде официално отменено решението на служебното правителство за това парите на държавните фирми да се държат в поне 5 различни банки, а не само в една - ЦКБ. Собственик: Цветан Василев.

---------- Post added at 00:05 ---------- Previous post was at 00:03 ----------

ЕС вече отмени финансирането на тунела под Шипка. Хората там разбират много добре какво се случва в България. Посланиците им го казаха много ясно. Парите по европрограмите ще бъдат спрени или ограничени до минимум. Няма и смисъл да дават пари, които ще бъдат откраднати. Също както стана 2009г.

pa4ito
12-10-2013, 00:36
"Политическите актове" относно назначенията се ограничиха до това на ръководни постове да се назначат уличени и съдени за корупция. Включително и уволнявани за корупция от БСП, какъвт е новия областен управител на Перник.
За сметка на това вече 5 месеца няма нито дума за реформа на съдебната система, която не може да осъди нито един политик или високопоставен държавен служител. Дори и Вальо топлото, но който намериха милионите евро в чуждестранна сметка беше оправдан. Също и за писмото до някой си Р.Овч. няма проблеми.
Явно за тях съдебната система функционира нормално.
Социалните мерки не са и прах в очите а жива подигравка. За 5 месеца се изтеглиха няколко милиарда заеми, а социалните разходи се вдигнаха символично.
За сметка на това още на първите заседания на МС беше променен регламента за хазарта така, че конкурентите на Васил Божков Черепа да не получат лиценз и да прекратят дейността си в България. Беше опростен дълг от 130 млн. лева на Булгартабак към държавата. Собственик: Цветан Василев. Беше върната златната акция на държавата в БТК, което можеше лесно да бъде избегнато. Собственик: Цветан Василев
Беше "забравено" и ще бъде официално отменено решението на служебното правителство за това парите на държавните фирми да се държат в поне 5 различни банки, а не само в една - ЦКБ. Собственик: Цветан Василев.

---------- Post added at 00:05 ---------- Previous post was at 00:03 ----------

ЕС вече отмени финансирането на тунела под Шипка. Хората там разбират много добре какво се случва в България. Посланиците им го казаха много ясно. Парите по европрограмите ще бъдат спрени или ограничени до минимум. Няма и смисъл да дават пари, които ще бъдат откраднати. Също както стана 2009г.

Е, то това е целта. Европарите са предназначени само за определена дейност и не може да се използват за нищо друго. А и искат отчетност. Докато ако се вземат пари от бюджета, не трябва да даваш отчет на европейците. Нашенците ще се омъглят лесно и всичко е ок - можеш да ги харчиш за каквото ти е кеф. А ако не стигне бюджета?? Е, че какво по-лесно от това, има и заеми за тази цел. Направо положението е за ... :machinegunner:

Mind_Control
12-10-2013, 09:23

Затова, нормалните хора, дето издържат държавата искат да се маха.

nikolaaaay
12-10-2013, 14:41
Е, то това е целта. Европарите са предназначени само за определена дейност и не може да се използват за нищо друго. А и искат отчетност. Докато ако се вземат пари от бюджета, не трябва да даваш отчет на европейците. Нашенците ще се омъглят лесно и всичко е ок - можеш да ги харчиш за каквото ти е кеф. А ако не стигне бюджета?? Е, че какво по-лесно от това, има и заеми за тази цел. Направо положението е за ... :machinegunner:
Точно така е. Затова през миналия мандат на тройната коалиция построиха все безсмислени обекти, които НЕ се финансрат от ЕС, а от бюджета. Вместо да съфинансират европейските проекти като магистралите например, те строиха ненужни язовири. Така можеха да си усвояват без някой друг да ги контролира - Цанков камък, водното огледало, Белене и т.н. Сега правят абсолютно същото с тази разлика, че кризата изпразни хазната и трябва да се взимат заеми, за да се откраднат. Те това и правят.

---------- Post added at 14:41 ---------- Previous post was at 14:39 ----------

Затова, нормалните хора, дето издържат държавата искат да се маха.
Не става с разходки по улиците. Трябва да се ограничи до минимум плащането на сметки и данъци. Например за студена вода. При следващото правителство ще си платим дължимото. Лихвите са ниски и е законно.

Денис
12-10-2013, 15:21
Хайде и тук, че тая кола не е паднала от небето:

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1234561_10151729536345892_695474909_n.jpg

Коментарите са излишни направо...

Интересен факт - Колата е 2010 фейслифт. :calc:

morfius
12-10-2013, 19:11
Интересен факт - Колата е 2010 фейслифт. :calc:

Освен за тях да правят изключение за номерата не виждам как ще стане, има я на много снимки на които се вижда номера, а ГФ да не знае за ГО е много странно.

BLUE1
12-10-2013, 23:24
И на автомобили на МВР ако направите справка ще излезе, че нямат ГО, но това не е така, а за номерата нещата стоят по друг начин.

morfius
13-10-2013, 00:10
И на автомобили на МВР ако направите справка ще излезе, че нямат ГО, но това не е така, а за номерата нещата стоят по друг начин.

И по каква логика се крият от ГФ?
Какво е по-различното за номерата, че за едни може да се пази за други не?

BLUE1
13-10-2013, 00:20
Специално за ГО полиците са общи за всички автомобили и понеже не всички коли в МВР са с нормални номера, така и повечето не излизат в подобни справки, например автомобилите на външно проследяване нямат постоянни номера.

morfius
13-10-2013, 12:54
Специално за ГО полиците са общи за всички автомобили и понеже не всички коли в МВР са с нормални номера, така и повечето не излизат в подобни справки, например автомобилите на външно проследяване нямат постоянни номера.

Е общите за колите със стационарни номера не излизат ли в ГФ?
Едва ли НСО си играят да завиват номера, въртят колите до колкото знам.

BLUE1
13-10-2013, 14:08
Е общите за колите със стационарни номера не излизат ли в ГФ?
Едва ли НСО си играят да завиват номера, въртят колите до колкото знам.

Не излизат, преди време и аз бях проверявал, но всъщност колата си имаше полица. А НСО освен, че въртят колите, използват и други прийоми за заблуда, сменят номерата. В някой оперативни служби на МВР номерата се сменят с такива които ако ги провериш ти излиза, че няма такъв номер. Изобщо не ми е ясно тези коли реално какви номера имат и предполагам, че изобщо не се водят собственост на МВР.

Susscrofa
13-10-2013, 16:46
Не излизат, преди време и аз бях проверявал, но всъщност колата си имаше полица. А НСО освен, че въртят колите, използват и други прийоми за заблуда, сменят номерата. В някой оперативни служби на МВР номерата се сменят с такива които ако ги провериш ти излиза, че няма такъв номер. Изобщо не ми е ясно тези коли реално какви номера имат и предполагам, че изобщо не се водят собственост на МВР.

Ето, сега наистина беше обективен.:toilet:

nikolaaaay
13-10-2013, 20:04
Винаги трябва да се търси логиката, а не първоначалните факти и информации. Затова си позволявам да се самоцитирам.

Susscrofa
13-10-2013, 20:07
Винаги трябва да се търси логиката, а не първоначалните факти и информации. Затова си позволявам да се самоцитирам.

Абе, ти изкука бе моето момче.:clap:

Самоцитира се, хахахаххахахахахахахахаааааааааахахаха.

Еми напиши го пак бе, г-н Бога Слънце.

nikolaaaay
13-10-2013, 20:12
Абе, ти изкука бе моето момче.:clap:

Сузи, нямам намерение да ти оспорвам куку-първенството. Ти си безспорният Куку номер 1.

Susscrofa
13-10-2013, 20:19
Сузи, нямам намерение да ти оспорвам куку-първенството. Ти си безспорният Куку номер 1.

Чакай, че не мога да спра да се смея.
ХАХАХАХАХАХАХАААААААААХАХА, ама ти наистина ли се самоцитира?:clap::clap::clap::clap::clap::clap::cl ap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap :

nikolaaaay
13-10-2013, 20:34
Това е практика във форума, но прасето явно е в особено състояние на духа. Вероятно са му дали кофти помия тая вечер.