Log in

View Full Version : Въпрос за ремонтен комплект....

Die Hard
21-02-2013, 14:37
Здравейте колеги, това е първото ми включване тук, но да отидем директно на въпроса.
Колата ми е Алфа 33 1.7 8V.
От къде мога да си намеря гумичките за заден спирачен апарат? Проверявах в няколко магазина, но уви нямат. Хем не могат да ти намерят това, което търсиш ами и се изказват: "Колата е малко стара и т.н.". Не съм ги питал каква е, но те да си кажат, все едно им искам части за летяща чиния. Ще ви бъда благодарен, ако ме насочите от къде може и да ги намеря.
Поздрави и лек ден! :-P

RaIDeR
21-02-2013, 20:00
Здрасти градски. Купувах преди време ремонтен комплект,мисля,че от евро 07 беше. Инъче има магазин до мтела на Габровски само за гумички,обаче трябват старите,или там на каквото ще ги слагаш .
Поздрави.

Bobi_33
21-02-2013, 20:04
Във всеки нормален магазин за гумички за спирачни апарати. Просто продавачите често са неадекватни и на знаят какво да търсят в каталозите.
Хватката е да не им казваш, че ги търсиш за Алфа 33, а казвай, че ги търсиш примерно за Алфа 145 1.9 JTD и веднага ще ти извадят ремонтен комплект. Ремонтните комплекти са съвместими. Предполагам, че говориш за 33-ка с дискове отзад.

Die Hard
22-02-2013, 09:10
Благодаря за отговорите. Да колата е с дискове и отзад, но щом са съвместими с тези от друг модел е хубаво. Да ги сменям - по скоро тези гумички, че старите накладки ако можеха да говорят. Още един път благодаря за помощта! :-D

Da_Fuse
23-02-2013, 18:32
Scorpion 13 - http://www.scorpion13.com/bg/about.htm