View Full Version : новият ми кош
е днес станах горд собственик на печурка.
santo_traficante
17-01-2007, 14:04
друго си е дизел повер :lol: Честито
Е аре и на теб честитто :D безавариина :wink: :lol: :lol:
Честито колега, много безаварийни. Направо се чуда след толкова проблеми как пак си взе Алфа 8)
Честито колега, много безаварийни. Направо се чуда след толкова проблеми как пак си взе Алфа 8)
аз се чудя за теб не знам.
Платил си е членскио внос, нема се набутва с още един за ФВ я :spiteful:
Айде честито и тука и да те вози, па ше даваме да покарваш и кола чат пат :Bolt:
Честито колега, да си я караш със здраве!:D
Платил си е членскио внос, нема се набутва с още един за ФВ я :spiteful:
А относно членския внос във ФВ лесно ще го уредим :twisted: :twisted: :twisted:
trustworthy
17-01-2007, 15:52
Честито! ПОжелавам ти да нямаш онези Ti-проблеми и да караш по план - ще стане голяма мания кошничката :punk:
Честито и от мен колега :holiday: хубавичка ми се вижда алфата 8)
Е честито баце :wink: ама кви сме далавераджий с тебе а :lol: за 3 дена така врътнахме парата че незнам вече къде е :lol:
Е честито баце :wink: ама кви сме далавераджий с тебе а :lol: за 3 дена така врътнахме парата че незнам вече къде е :lol:
нали пари кат лай.. да има кой да ги яде. сега пак почва големото наливане ... писна ми да съм инвеститор. искам да съм тоя с геврека и педалите само, а не любимец на сервизния техник.
нали пари кат лай.. да има кой да ги яде. сега пак почва големото наливане ... писна ми да съм инвеститор. искам да съм тоя с геврека и педалите само, а не любимец на сервизния техник.
Тоя дето пуска музиката, кой ше е ?
JORDANGT
17-01-2007, 21:03
Честито и безаварйно.Ако може един страничен въпрос.Ако си я вкарал от вън да кажеш колко ти се върза и кво се плаща :?: :roll:
направо е супер честита да ти е куклата :P и само така да има D накрая много добра :!: :)
добра беше алфичката колко съм я ръчкал :)