View Full Version : Ne0 vs. ZoЕ23
MainaCore
17-01-2007, 22:18
Я да видим какво стана.......
Ще има снимки... :D Ти най-добре видя какво стана :twisted: :wink:
Казах ти Зоикьееее ! 1.1 ти требе :lol:
мани тия малолитражки бре Насооо :П
Не съм много съгласна с теб Нака :lol:
MainaCore
18-01-2007, 00:40
Ами интересно стана :) колата на бате Нео върви, ама и ти не се предаваш :)
Хайде споделете де! :) До последно ли ще поддържате напрежението? :D
Вчера на ВРЦ-то в Пловдив се получи много приятна среща на фиат, ланча и алфа. Супер са майните.
После се дърпахме по желание на Милена (тая е луда ей, ама от Ония на медикаментите). Тя кара супер напрао ме скъса..........
Как мое да караш добре като до теб руса жена в алфа дава газ, ми че тя още от старта дърпа. Аз само надесно гледах, то не бяха прекъсвачи, то не бяха мисшифтове.... Да не говорим че тя е 45 кила с мокри гащи и чанта с гримове и .......
Ужас.......
Всеки старт ми взе..
Па нейния приятел Ицо с едно лошо Пунто.......
Супер си прекарахме.
Милена, да пуснеш снимки еййййй, за ко ги прайхме, да се види рацер в състезателен екип.
Нещо,оправдания май дочуваме или плач :Tease: :spiteful: :hehe: :bounce8:
ПП Миленче ти на газ ли кара :roll: :?: :wink: :lol:
Аре уееееееее къде са снимкитееееее лошотийй :lol:
Уфф НЕО, и ти ли си го отнесе :D мен ZoE23 на ИТАЛФЕСТА ме напляска, :oops: ама щото бях с Бравото :lol:
Бе то това Браво и аз ше го напляскам кво остава за Миленчето :Tease: :spiteful: :devil: :D :twisted:
Бе то това Браво и аз ше го напляскам кво остава за Миленчето :Tease: :spiteful: :devil: :D :twisted:
виж за теб ще поспоря малко, кой кога, ама айде със здраве :lol: ако не с 100 Октана на Бояна(и рима има) :D
Уфф НЕО, и ти ли си го отнесе :D мен ZoE23 на ИТАЛФЕСТА ме напляска, :oops: ама щото бях с Бравото :lol:
Па ако беше дошъл с Алфата щеше още повече да се изложиш :Tease: :Tease:
Ти са кво, предаде Боксерчето и влазна в другия клон на сектата ,а :D
е така трябва да изглежда рацера....
Ти са кво, предаде Боксерчето и влазна в другия клон на сектата ,а :D
Ми време беше а и таз кола си ми беше като фиксидея/една малка мечта / :lol: :lol:
Така и не разбрах изхода от дръпките :roll: Не че не го знам ама земете го напишете па турете снимков матрял кво се мотаете :lol:
Така и не разбрах изхода от дръпките :roll: Не че не го знам ама земете го напишете па турете снимков матрял кво се мотаете :lol:
И аз тва им викам цел ден а Нено май го срам че Миленка май го е била :Tease:
...абе то Миленчето, че е била Нено - била... а доколкото знам, колата на Нено е доста "обгрижвана" и върви добре (май даже има и видео материал;) ), но при така стечените обстоятелства, щом Милена убедително е била Нено (...и колата му) нека някой да каже какво е правено по 145-цата на Милена... ако не е тайна де ;)
Колега, по моята кола не са правени подобрения просто си я гледам добре :) Ама и Нено не иска да каже Защо му бяга толкова много АЛФАТА?До сега не са ми давали толкова Зор :shocked: :bravo:
Колега, по моята кола не са правени подобрения просто си я гледам добре :) Ама и Нено не иска да каже Защо му бяга толкова много АЛФАТА?До сега не са ми давали толкова Зор :shocked: :bravo:
Е не разбра ли бил извадил даже крушките от таблото за да олекотява и затва така вървяла :wink: Иначе колата му е отчайващо бавна ма той не си признава :lol: Въобще незнам как те е озорил :shock: по скоро си мисля че ти не си давала достатъчно газ за да му дадеш шанс :twisted: :wink:
Амиии не съм давала ГАС...Щях да иЗкарам буталата преЗ предния капак...Шегувай се ти Бобо шегувай :roll: :wink:
Отказвам се от драг рейсинга. При такива красиви жени с бързи коли.....
Отказвам се от драг рейсинга. При такива красиви жени с бързи коли.....
Ами и аз да бях и аз щях да се откажа. :twisted: Като не си гледаш пътя а гледаш жените.......... Следващият път ZoE да караш на задна, за да няма оправдание, че е зяпал :lol:
Майтапа настрана ама другия път на Задна :P :lol: за по-голямо шоу :wink:
снимки бате....
Ето така се забавляваме.......
Само усмивки.....
Нешо костюмиран ша ми додеш :lol:
:wink: :D То това не е рацерско облекло бе Нено- само се мъчиш така да караш.
П.П. Долното копче на сакото не се закопчава :wink:
:wink: :D То това не е рацерско облекло бе Нено- само се мъчиш така да караш.
П.П. Долното копче на сакото не се закопчава :wink:
Бате аз тва с облеклото не го разбирам, по задължение е, ставам една мадама ме облича и аз после само носим...
Копчета работи... не са ми ясни. Аз до скоро цивилни дрехи немах.....
ма ше го запомним тва... Ти си готин, видел си свят, държавна работа чиниш, ша та питам следващия път, нема се излагаме пред чужденците...
Бат Вас, как са спортните седалки не ти ли пречат!!!??!!! То те не са за официални хора.
[/quote]Бат Вас, как са спортните седалки не ти ли пречат!!!??!!! То те не са за официални хора[quote]
А баце за тея седалки мое и да се степаме :lol: :lsabre: :laser: :Tease:
Чекай уеййй некултурнико.... Бате Вас нищо не е казал още па ти война за тях почна..... требва тиха дипломация......
Чекай уеййй некултурнико.... Бате Вас нищо не е казал още па ти война за тях почна..... требва тиха дипломация......
Уаоууууу шо стааа са кви седалки кви 5 леа а :evil: :Tease:пс това ко се ежиш бре ела с летящия холандец да ти сцепа дупарата и да се приключи с рацерстването ти :Tease:
Много отворен, много, глей да не изкоча с неатмосферното волво, Б21А, бате 1024 кг.......
Па аз афичката дето е 1.6 си я карам за туризъм и забавления, ти да не мислиш, че кат ходя по гонки се пускам, аз съм семкаджия.
Не моя се меря с 2.0 ТС Ти Ай, лай май, та хане некоя С20ХЕ не мой се скриеш в гората...
Много отворен, много, глей да не изкоча с неатмосферното волво, Б21А, бате 1024 кг.......
Па аз афичката дето е 1.6 си я карам за туризъм и забавления, ти да не мислиш, че кат ходя по гонки се пускам, аз съм семкаджия.
Не моя се меря с 2.0 ТС Ти Ай, лай май, та хане некоя С20ХЕ не мой се скриеш в гората...
Ам да Астрата ак ме фане ак мее изяла ма с разлика 300-350 кила е така :idea: :idea: плюс това аз не съм рацер кат тебе ти поиска да се пускаме :idea: :lol: плюс това тая мойта не върви мани я нея :wink:
Тони пак спамим като спамермастери бате, не е работа тая наща, тва само гняс у форума да тиришшш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ша на изгонат...
Ооооо ние е с тебя сме литъл спамери :wow: кви ги има уалеееее :roll2: :roll2:
Ооооо ние е с тебя сме литъл спамери :wow: кви ги има уалеееее :roll2: :roll2:
Бате ти хич не си литъл, незнам кви пари даваш за предни леви шок абзорбери ама сигурно е цифра....
Иначе за колата няма ме взимаш сериозно, и аз много я харесвам, дори съм искал да я купя, ма нямах пари, кат си сберем един ден ще си купим (2009, 2010)..... :)
Не ми пречат седалките и не си ги давам :Tease:
Не ми пречат седалките и не си ги давам :Tease:
Тебе па кой те пита дали ти пречат ние с Ненко си приказваме разни работи :lol: :lol:
Двама си мерят ...... па трети си слага дупето....... :lol: :lol: :lol: :lol:
Двама си мерят ...... па трети си слага дупето....... :lol: :lol: :lol: :lol:
:th_up: :th_up: :metal: :hump: :biggrin:
СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ на ЗОЕ23. Да е жива и здрава и все така да ни радва....
Задължен.....
neO, нещо ти е изпадало от колата брат'чед. От друсането е сигурно :)
neO, нещо ти е изпадало от колата брат'чед. От друсането е сигурно :)
Не бе тва показва че си слага всички 1.6-ци в задния си джоб :Tease:
Alfamaniak
07-02-2007, 19:07
Който падне си дава емблемата на победителя :lol:
Събирам души.....
1.8 находят се у жабка...
суууун 2.0...
Събирам души.....
1.8 находят се у жабка...
суууун 2.0...
Аде де чакам те :D