PDA

View Full Version : малко недостатъче

reptli
17-01-2007, 22:46
са като си оправих свирката на колата започнах да осещам че е бая неудобна :roll: вчера примерно с една 155-ца се кефихме (се понастъпвахме)още от централни гробища се засякохме чаак до надежда ама като се разделяхме докато олуча тая свирка то станаа...
нема значение ама какво мислите неса ги доискусурили маи а :?:

пс:тва ако ви звочи като оплакване да знаете че не е :D

Naso
17-01-2007, 22:56
Екстра си е свирката ! Само мърдаш леко палец и си там ! Еле па ако имаш убав волан като тоя :lol:

Kamen
18-01-2007, 07:52
са като си оправих свирката на колата започнах да осещам че е бая неудобна :roll: вчера примерно с една 155-ца се кефихме (се понастъпвахме)още от централни гробища се засякохме чаак до надежда ама като се разделяхме докато олуча тая свирка то станаа...
нема значение ама какво мислите неса ги доискусурили маи а :?:

пс:тва ако ви звочи като оплакване да знаете че не е :D
Съгласен съм с теб. Особено като усуча волана като завивам и ми се наложи да свирна и като се падне до палеца точно тази част на която няма клаксон първо че трудно го отцелвам и второ че голямо натискане пада докато се осетя че това е третата част на която няма клаксон

http://i.data.bg/07/01/18/194476_orig.jpg

vladu
18-01-2007, 08:54
Екстра си е свирката ! Само мърдаш леко палец и си там ! Еле па ако имаш убав волан като тоя :lol:

и аз искам.
а вие защо свиркате? аз псувам само.

Mury
18-01-2007, 10:33

и аз искам.
а вие защо свиркате? аз псувам само.

:choice: :Tease: мноооо ясно на боксерите без еърбег си е екстра целия волан клаксон :twisted: