View Full Version : Спасяване на ранената 159 ТI, задавяща се от собствената си изтичаща кръв
Колата я помня от първия ден от както беше публикувана за продажба. Имаше много малко на брой снимки, но тогава между лутане дали да е 5 серия или 159 и предвид далечното разстояние не й обърнах голямо внимание, а беше точно такава каквато търсих ТИ със задвижване на всичките колела, Босе и т.н. След време гледам има писане за същата кола от Rusiq86( колегата ми помагаше с каквото може при 156, а сега и при 159). Чета аз с голямо любопитство що за кола е тази. Казан ли не я нарекоха, то дарак ли не беше :D. След нова година излезе още една TI в Дупница. На външен и вътрешен вид е добре напудрена като поп фолк певица. Два дена преди да отида да я видя колега от Пловдив пише за нея, че реалните километри са 180000, на първи и пети цилиндър дюзите не са в ред, прекъсвала… На 10 февруари тръгнах на път за Благоевград и на връщане щях да се отбия в Дупница. Срещнахме се около 12 часа с продавача в една благоевградска бензиностанция. Беше човек на 48 години. Не му отиваха на годините опитите да ме лъже, но го правеше. Въпреки, че и на тази кола й знаех слабите места аз я купих. Купих я защото сякаш чувах колата как крещи " СПАСИ МЕ ". Колата вътре не била почиствана сигурно от както я взел. Вътре миришеше на шарена сол, а де не говорим, че намерих в жабката глава чесън. Палачорин е човека какво да го правя.
До ден днешен не съм спрял да превързвам раните й . Не съжалявам за избора си.
GurgaPiti4
05-03-2013, 17:20
Е, евала за избора въпреки, че много малък процент биха направили такъв избор.Особено при такава кола, като видят проблемите й! Честита да ти е много безаварийни да те радва много и колата е страхотна! Няма да се отчайваш колата е супер.За какви пари я спазари ако ти се казва?
Jivko7777
05-03-2013, 17:22
Нека ти е честита и лека полека ще я вкараш в пътя
Честито за придобивката, ще я направиш като нова, стига да имаш желанието (и средствата).
Честито бе приятелю:clap:
Както си говорехме последния път,така и направи....взе си точно автомобила който искаше.Супер,много се радвам.....милиони безаварийни и хиляди хубави моменти с Алфата.
Изглежда много добре,а за кусурите аз лично не се притеснявам,защото съм сигурен,че ще я направиш бонбон.
Браво:clap: и в Разград да си имаме една истинска хубавица!!
Честито колега отново... Ще стане красавица...всеки проблем ще отстраниш. Мн години да те радва.
Ще направим една фотосесия като дойдеш към Русе на двете красавици на едно място.
п.с. В Разград си имате черна Ти от доста време, преди малко повече от 16 месеца я видях в Русе с РР регестрация и точно тя ме запали по тази модификация.
angelovi69
05-03-2013, 20:54
Честито! Много милиони безаварийни. Купил си я със сърце - много да те радва!
DiStefano
05-03-2013, 21:05
Баци,
Много безаварийни км ти пожелавам и много усмивки зад волана. Жив и здрав .. не съжалявай никога .. това е просто желязо и пластмаса .. в приятно съчетание разбира се ;)
Поздрави
То човек като види колата и сърцето му подсказва дали е неговата отдалече... явно ти си усетил точно това! Поздравления,със здраве да си я караш, много безавариини километри да и навъртиш! :thumbup:
Честито!
.....колата я гледах и аз за rusiq86,мърсотията по нея бе очевидна въпреки,че я гледах на тъмно,в багажника имаше два чувала зоб(зърно)....другото не коментирам,че съм технически неграмотен.:)
Тогава ме хвана яд как такава кола е попаднала на такъв чове.
Браво,че си я ибавил от мъките и дано нямаш мъки с нея!
Стегни я подобаващо и много безаварийни!!!!!!!!
Jivko7777
06-03-2013, 13:46
Честито колега отново... Ще стане красавица...всеки проблем ще отстраниш. Мн години да те радва.
Ще направим една фотосесия като дойдеш към Русе на двете красавици на едно място.
п.с. В Разград си имате черна Ти от доста време, преди малко повече от 16 месеца я видях в Русе с РР регестрация и точно тя ме запали по тази модификация.
Ако тримата направите фото сесия мисля че това ще е убийствено нещо :)
Не го познавам човека...знам че беше я закупил нова и че беше с РР регестрация...нито къде се подвизава...нито име...
Jivko7777
06-03-2013, 15:10
Не го познавам човека...знам че беше я закупил нова и че беше с РР регестрация...нито къде се подвизава...нито име...
и две черни TI-ки ще пак страхотно нещо :big_love:
Колеги, благодаря за пожеланията. Другата ti с разградски номер е от Кубрат. Обслужва си колата при pininfarina.
Страхотна е колицата . Много да те радва и се надявам да я видим на хижата скоро . Това са джантите , които най-много ми харесват на 159 :) Много безаварийни км.
Днес се получи една импровизирана среща на двете красавици...не успяхме да направим някой кадър...др. път...страхотно е да има двойник на колата ти...мн ме кефи!
Колега, аз ходих да я гледам колата и наистина проблемите и са съвсем решими, а вътре и вънка е уникална. Пожелавам ти да стане това, което аз си представях че ще стане, че и по-хубава... Аз си купих Жулиета, но почти се бях решил да я взема и да я оправям.... Радвам се, че е попаднала на човек от форума, много безаварийни пожелавам.
Вс е решимо...стига да има няколко хилки в излишък...Ще стане поддържана каляска тя...ма иска мерак!
Видях аз онази вечер в Русе. Стоеше си паркирана и излъчваше бруталност :)
Честито колега, вече 159 е много актуална (особено ценово) и разбира се апетитна за феновете на марката!
Иначе ми е интересно какво толкова и има на тази кола като проблеми и какво те е лъгал продавача както казваш в първия пост? А когато човек си купува желаната кола, то тя ще се привиде в състоянието което заслужава, затова успех от мен и продължавай да пишеш в темата, ще е полезно.
Честито колега. Със здраве да си я караш
Честито и от мен Зико,аз не съм фен на тази кола,но ти си мераклия момче,и ще направиш кола от нея.:clap2::clap2::clap2::clap2::clap2:Не знам за колко пари си я взел на края,дано да е добра цената.Успех
badmadafaka
12-03-2013, 08:51
Евала, alfista vero (без много употреба на сивото вещество, освен за пускане и спиране на лигите при гледане на колата)! Това казано с най-добри чувства разбира се, да не стане грешка... :)
Като прочетох първия пост обаче ми стана малко тъжно - не за колата - тя явно си е намерила "похлупака", ами за всичко освен колата, ако правилно ме разбираш... :disgust:
Милиони безаварийни и да не съжаляваш за нито една стотинка, "сипана" в нея под каквато и да е форма... :thumbup:
Честито колега, вече 159 е много актуална (особено ценово) и разбира се апетитна за феновете на марката!
Иначе ми е интересно какво толкова и има на тази кола като проблеми и какво те е лъгал продавача както казваш в първия пост? А когато човек си купува желаната кола, то тя ще се привиде в състоянието което заслужава, затова успех от мен и продължавай да пишеш в темата, ще е полезно.
Много скоро ще напиша и ще приложа снимки.