PDA

View Full Version : Спасяване на ранената 159 ТI, задавяща се от собствената си изтичаща кръв

ziko
05-03-2013, 16:50
Колата я помня от първия ден от както беше публикувана за продажба. Имаше много малко на брой снимки, но тогава между лутане дали да е 5 серия или 159 и предвид далечното разстояние не й обърнах голямо внимание, а беше точно такава каквато търсих ТИ със задвижване на всичките колела, Босе и т.н. След време гледам има писане за същата кола от Rusiq86( колегата ми помагаше с каквото може при 156, а сега и при 159). Чета аз с голямо любопитство що за кола е тази. Казан ли не я нарекоха, то дарак ли не беше :D. След нова година излезе още една TI в Дупница. На външен и вътрешен вид е добре напудрена като поп фолк певица. Два дена преди да отида да я видя колега от Пловдив пише за нея, че реалните километри са 180000, на първи и пети цилиндър дюзите не са в ред, прекъсвала… На 10 февруари тръгнах на път за Благоевград и на връщане щях да се отбия в Дупница. Срещнахме се около 12 часа с продавача в една благоевградска бензиностанция. Беше човек на 48 години. Не му отиваха на годините опитите да ме лъже, но го правеше. Въпреки, че и на тази кола й знаех слабите места аз я купих. Купих я защото сякаш чувах колата как крещи " СПАСИ МЕ ". Колата вътре не била почиствана сигурно от както я взел. Вътре миришеше на шарена сол, а де не говорим, че намерих в жабката глава чесън. Палачорин е човека какво да го правя.
До ден днешен не съм спрял да превързвам раните й . Не съжалявам за избора си.

GurgaPiti4
05-03-2013, 17:20
Е, евала за избора въпреки, че много малък процент биха направили такъв избор.Особено при такава кола, като видят проблемите й! Честита да ти е много безаварийни да те радва много и колата е страхотна! Няма да се отчайваш колата е супер.За какви пари я спазари ако ти се казва?

Jivko7777
05-03-2013, 17:22
Нека ти е честита и лека полека ще я вкараш в пътя

Doomguy
05-03-2013, 17:22
Честито за придобивката, ще я направиш като нова, стига да имаш желанието (и средствата).

d1lian
05-03-2013, 17:50
Евала! Супер е :)

undy
05-03-2013, 18:02
Честито бе приятелю:clap:
Както си говорехме последния път,така и направи....взе си точно автомобила който искаше.Супер,много се радвам.....милиони безаварийни и хиляди хубави моменти с Алфата.
Изглежда много добре,а за кусурите аз лично не се притеснявам,защото съм сигурен,че ще я направиш бонбон.

GALIN4O
05-03-2013, 19:38
Браво:clap: и в Разград да си имаме една истинска хубавица!!

rusiq86
05-03-2013, 19:52
Честито колега отново... Ще стане красавица...всеки проблем ще отстраниш. Мн години да те радва.
Ще направим една фотосесия като дойдеш към Русе на двете красавици на едно място.

п.с. В Разград си имате черна Ти от доста време, преди малко повече от 16 месеца я видях в Русе с РР регестрация и точно тя ме запали по тази модификация.

angelovi69
05-03-2013, 20:54
Честито! Много милиони безаварийни. Купил си я със сърце - много да те радва!

DiStefano
05-03-2013, 21:05
Баци,
Много безаварийни км ти пожелавам и много усмивки зад волана. Жив и здрав .. не съжалявай никога .. това е просто желязо и пластмаса .. в приятно съчетание разбира се ;)

Поздрави

Geri_ms
06-03-2013, 09:50
То човек като види колата и сърцето му подсказва дали е неговата отдалече... явно ти си усетил точно това! Поздравления,със здраве да си я караш, много безавариини километри да и навъртиш! :thumbup:

Кайо
06-03-2013, 10:18
Честито!
.....колата я гледах и аз за rusiq86,мърсотията по нея бе очевидна въпреки,че я гледах на тъмно,в багажника имаше два чувала зоб(зърно)....другото не коментирам,че съм технически неграмотен.:)
Тогава ме хвана яд как такава кола е попаднала на такъв чове.

Браво,че си я ибавил от мъките и дано нямаш мъки с нея!
Стегни я подобаващо и много безаварийни!!!!!!!!

Jivko7777
06-03-2013, 13:46
Честито колега отново... Ще стане красавица...всеки проблем ще отстраниш. Мн години да те радва.
Ще направим една фотосесия като дойдеш към Русе на двете красавици на едно място.

п.с. В Разград си имате черна Ти от доста време, преди малко повече от 16 месеца я видях в Русе с РР регестрация и точно тя ме запали по тази модификация.

Ако тримата направите фото сесия мисля че това ще е убийствено нещо :)

rusiq86
06-03-2013, 13:59
Не го познавам човека...знам че беше я закупил нова и че беше с РР регестрация...нито къде се подвизава...нито име...

Jivko7777
06-03-2013, 15:10
Не го познавам човека...знам че беше я закупил нова и че беше с РР регестрация...нито къде се подвизава...нито име...

и две черни TI-ки ще пак страхотно нещо :big_love:

ziko
06-03-2013, 16:41
Колеги, благодаря за пожеланията. Другата ti с разградски номер е от Кубрат. Обслужва си колата при pininfarina.

V@K@T@
06-03-2013, 16:46
Страхотна е колицата . Много да те радва и се надявам да я видим на хижата скоро . Това са джантите , които най-много ми харесват на 159 :) Много безаварийни км.

rusiq86
07-03-2013, 23:27
Днес се получи една импровизирана среща на двете красавици...не успяхме да направим някой кадър...др. път...страхотно е да има двойник на колата ти...мн ме кефи!

gorang
10-03-2013, 22:53
Колега, аз ходих да я гледам колата и наистина проблемите и са съвсем решими, а вътре и вънка е уникална. Пожелавам ти да стане това, което аз си представях че ще стане, че и по-хубава... Аз си купих Жулиета, но почти се бях решил да я взема и да я оправям.... Радвам се, че е попаднала на човек от форума, много безаварийни пожелавам.

rusiq86
10-03-2013, 23:59
Вс е решимо...стига да има няколко хилки в излишък...Ще стане поддържана каляска тя...ма иска мерак!

stelt
11-03-2013, 13:10
Видях аз онази вечер в Русе. Стоеше си паркирана и излъчваше бруталност :)

raiders
11-03-2013, 13:42
Честито колега, вече 159 е много актуална (особено ценово) и разбира се апетитна за феновете на марката!
Иначе ми е интересно какво толкова и има на тази кола като проблеми и какво те е лъгал продавача както казваш в първия пост? А когато човек си купува желаната кола, то тя ще се привиде в състоянието което заслужава, затова успех от мен и продължавай да пишеш в темата, ще е полезно.

Lyubo
11-03-2013, 19:03
Честито колега. Със здраве да си я караш

Mury
11-03-2013, 22:04
Честито и от мен Зико,аз не съм фен на тази кола,но ти си мераклия момче,и ще направиш кола от нея.:clap2::clap2::clap2::clap2::clap2:Не знам за колко пари си я взел на края,дано да е добра цената.Успех

badmadafaka
12-03-2013, 08:51
Евала, alfista vero (без много употреба на сивото вещество, освен за пускане и спиране на лигите при гледане на колата)! Това казано с най-добри чувства разбира се, да не стане грешка... :)

Като прочетох първия пост обаче ми стана малко тъжно - не за колата - тя явно си е намерила "похлупака", ами за всичко освен колата, ако правилно ме разбираш... :disgust:

Милиони безаварийни и да не съжаляваш за нито една стотинка, "сипана" в нея под каквато и да е форма... :thumbup:

ziko
20-03-2013, 13:11
Честито колега, вече 159 е много актуална (особено ценово) и разбира се апетитна за феновете на марката!
Иначе ми е интересно какво толкова и има на тази кола като проблеми и какво те е лъгал продавача както казваш в първия пост? А когато човек си купува желаната кола, то тя ще се привиде в състоянието което заслужава, затова успех от мен и продължавай да пишеш в темата, ще е полезно.
Много скоро ще напиша и ще приложа снимки.