PDA

View Full Version : за прословутата 33 16в,Бобо и други "ентусиасти"

Bobo
17-01-2007, 12:16
[За кабелите не съм убеден
Относно свещите ->
http://www.globaldenso.com/cgi-bin/glob ... er1car.csv (http://www.globaldenso.com/cgi-bin/global/plug/euro/4w/4w-plug.cgi?action=search&filename=maker1car.csv)

http://www.globaldenso.com/PLUG/power/spec.html

Та не разбрах къде е разликата м/у земята и небето - за теб май са едно, а ТУРБО???

Наеш колко ми пука ИНДИАНА кат тебе кво е разбрал и кво не а :!: Научи се да четеш и ше разбереш. И съм ти казал Индиана ше ми викаш само на живо да мога да ти вида физиономията крива :idea:

Lisan
17-01-2007, 12:19
На Лиско алфата наистина е много добра и много върви. Като махнем алфата на Бобо другите ТС ще ги прави да умиргат. Но разбира се скоро ще стане втора, защото се прави друга много силна!

Bobo
17-01-2007, 12:24
На Лиско алфата наистина е много добра и много върви. Като махнем алфата на Бобо другите ТС ще ги прави да умиргат. Но разбира се скоро ще стане втора, защото се прави друга много силна!

Хахахаха аз знам поне 5 ТС мотора дет ша го направат смешен :!: Ако искаш може да се вържеме :?: Само го дръж далече от мене да не стане весело :idea:

Lisan
17-01-2007, 12:30
Готово,а за да не се биете ще я взема аз и тичаме на 400м.

Bobo
17-01-2007, 12:50
Готово,а за да не се биете ще я взема аз и тичаме на 400м.

Довечера 10:30 на Бояна на ОМВ ?

Събев
17-01-2007, 19:43
Lisan е прав!
Големи ядове ще имате с тези Т.С.!
А тази която се прави направо ще ги избие всичките Т.С.!
А и не само тя има още две който се подготвят, но те ще са изненада!
Даже и с bobo ще се пробват и .... не е ясно кой кого!

Събев
17-01-2007, 19:45
Хем и да я видя тази прослолута алфа турбо!
Надявам се да върви много, но ще видим...

hondoman
17-01-2007, 21:51
Здравейте абе Сьбев има ли нещо и за мен искам да се пробвам с вашите алфета само че да не са с турбо че аз не сьм турбо обикновен двигател ако има пиши 8) :wink:

hondoman
17-01-2007, 21:54
B16A1 двигател ми е хонделата vtec 150 kоня

Bobo
17-01-2007, 21:54
Хем и да я видя тази прослолута алфа турбо!
Надявам се да върви много, но ще видим...

Хахахах искренно ме развеселихте :lol: Чакам ви да докарате космически кораб ако искате :twisted:

А кво стана за довечера имаме си некой дет го е шубе :wink:

hondoman
17-01-2007, 21:58
Сьбев ще чакам отговор
:roll:

Bobo
18-01-2007, 11:54
Сьбев ще чакам отговор
:roll:

Колега има да си почакаш глей че се изпокриха :lol:

alfista
18-01-2007, 11:56
ако изкате може да затестваме с мойта :roll:

Mury
18-01-2007, 11:57

Какво ще тестваш с твойта :?:

Bobo
18-01-2007, 12:01

Чай сега нали твойта не вървяла а оная късала наред та направо с нея че после нема да признаят бързите :wink:

alfista
18-01-2007, 12:07
И мойта върви нали я карам и се движи. :lol: :lol:

Mury
18-01-2007, 12:10
А с кой искаш да се пробваш :?:

alfista
18-01-2007, 13:46
Като за начало бих я затесвал с друг перманет или друга 33 16в,пък после може и с ТС,някой ако има г-тек да ми съдейства да я замера колко дава за да съм в час.

Bobi_33
18-01-2007, 14:53
Аз пък ще дойда да люпя семки отстрани.Нали трябва да има и публика. :roll: Пък може и старта да го давам аз :wink:

ne0
18-01-2007, 16:09
В тая тема един сериозен рацер видях... (Тони е ралиджия)
Като ти е голям ку_а ела си го примери. Човека ти каза часа и мястото (не че не са известни) чакаме резултати. Другото беше в първи клас.

hondoman
18-01-2007, 17:51
Е ега дочакам отговор а за 33-та ао иска може да се тестваме само да каже момчето защото ако е с турбо няма да се пробвам бягал сьм се с на брат ми 33 -та и имам голямо уважение кьм нея само че неговата е 1.5 ама варви яко но искам да се сгоня с някоя по мощна ако е навит собственикана 33та да пише аз сьм 150 коня да каже кви коне е неговата и с удовоствие може да направим един ластик а после по бира :wink:

Mury
18-01-2007, 18:08
В тая тема един сериозен рацер видях... (Тони е ралиджия)
Като ти е голям ку_а ела си го примери. Човека ти каза часа и мястото (не че не са известни) чакаме резултати. Другото беше в първи клас.

Кога кога :?: :lol:

ne0
18-01-2007, 19:21
Под сериозен рацер имах предвид самия г-н Христев (ако не съм бил разбран) па с теб ще се пуснем (Тони) незабравяй, че тежа с 50 кила по-малко от теб :). Па Милена с 20 по-малко от мен....

hondoman
18-01-2007, 21:15
За колегата Alfista пиши на лични ако искаш батка 8) :wink:

hondoman
18-01-2007, 21:17
Ако ти се иска да се пробвах с нещо японско :D

Събев
19-01-2007, 18:51
Това сте пренестили темата!
Няма грижи! Никой не се е изпокрил бе хора, не бях влизал
във форума! Чак сега видях какво става!
Стягам си количката и идвам, нямате грижи!
hondoman веднага получаваш отговор, колата не е с турбо, ще се гонкаме, но и немога да ти кажа колко коня е! Незнам! Трябва да я замеря като дойда до софия!

Събев
19-01-2007, 18:57
bobo не че се заяждам, но какво ти се вижда невероятно някоя 33-ка
да те мине! Сигурно досега не се е случвало, но винаги има първи път! Като дойда с колегата ще видим (може и тогава да ти е първия път)! Колегата направо си каза че ще те откъса, но като ги сложите на линия ще видим! Той пък е със спринт! С леки промени!

hondoman
19-01-2007, 20:24
ok нямаш ядове Сьбев само кажи кога вече почти си уредих гонка с една 33-ка :wink:

hondoman
19-01-2007, 20:33
Дай да я жидиме тая вьва4ка
8) :D

Lisan
19-01-2007, 23:12
До края на другия месец съм готов и аз,запишете ме за участие във всички гонки,тогава ще видиме кое върви повече. Но според мен спора е между боксера и т.с.,хондата за какво се бори?

nkn66
20-01-2007, 01:18
Ехе и аз искам на гонки!!! :dark2: Ако ше се прави нещо у София, да се разбереме поне една седмица по- рано, та да имам време да си оправа настройките. Тя не че мойта е мноо яка, ама поне ше се представиме добре от отбора с батко ти бобсън :wink: Та нали и мойта е ТС, ма поне една победа смятам да запиша срещу тез пичове с "ЧУДОВИЩАТА" :!:

Събев
20-01-2007, 18:16
Няма лошо! Всеки има право да се пробва! Като ти върви колата братле защо да не ни минеш! Само че и ние не се даваме така лесно! Нямам никакви намерения Т.С. да ме бие на 400м така че...

hondoman
20-01-2007, 21:41
Еми хонделата иска просто да си види вьзможностите но щом не искате ваша работа няма да се меся :wink:

nkn66
21-01-2007, 02:32
Няма лошо! Всеки има право да се пробва! Като ти върви колата братле защо да не ни минеш! Само че и ние не се даваме така лесно! Нямам никакви намерения Т.С. да ме бие на 400м така че...
Най- важното е да има гонки :dark2: :jumping: дали ше биеш или ше те бият, то неможе само едното :wink: Смятам една победа да запиша, па ако нестава ше се напраиш, че не си уцелил некоя скорост и да запиша и аз една, па после ше има :drunk:

nkn66
21-01-2007, 02:36
А относно тва за ТС, че нема да те бие, не е хубаво да се говори така, щото може и некой пич с лада да те бие. Не се знае кой къв дзвер има в гаража :go:

Red Devil
21-01-2007, 04:32
Тука стана много интересно :twisted: Напишете тук като се разберете нещо аз ще дойда да пия една бира и да гледам гонки :roll: (ако съм в БГ де)

ne0
21-01-2007, 19:27
Давай хайюндая на гонка еййй, никви семки....

Bobo
21-01-2007, 19:30

Такива кат тебе ме кефят и накрая се н....т кат дойдат, и престани да се изхвърляш без дори да си се возил в колата ми ясно :idea: Кат си толко отворен идваш и се гониме предварително недей го вадиш голям :idea: Забравих да ти кажа че ше те натупам и с поне 3 атмосверни ТС-а да се усетиш къде се намираш :wink:

Bobo
21-01-2007, 19:32
До края на другия месец съм готов и аз,запишете ме за участие във всички гонки,тогава ще видиме кое върви повече. Но според мен спора е между боксера и т.с.,хондата за какво се бори?

Въобще не разчитам да си готов извади го голем и го прибра за пет дена после чакайте сега един месец, ако искаш за тебе специално да подготвиме кола а :?:

ne0
21-01-2007, 19:32
Голем ама МЕК!!!! :spam:

nkn66
21-01-2007, 19:52

Въобще не разчитам да си готов извади го голем и го прибра за пет дена после чакайте сега един месец, ако искаш за тебе специално да подготвиме кола а :?:
Кво да я готвиме, само ше и сложиме метан и е готова :lol:

Събев
21-01-2007, 20:59
nkn66 е прав! Важното е да има дръпки, вярно че винаги ще има кой да те мине! bobo прав си, не съм се возил в твоята кола, незнам как върви, ама искам да се пробвам! Все пак и ти не си се возил в моята нали? Ясно че ще ми кажеш че няма такива 33-ки които да вървят, но аз не съм на това мнение, така че на чертата ще си проличи коя върви повече!

ne0
21-01-2007, 21:02
Атмосферното налягане ще се покачи, да се надяваме, че и в Димитровград не са на атмосферно, за да е интересно иначе туризъм до София. Ма не знам тоя Бобо как се навива да се дърпа без пара на ръка....

Lisan
21-01-2007, 22:26
Бобо,да знаеш че ми е голям и твърд, не съм се скрил, а с чужда кола не става да тичам. Подготвяй каква кола искаш,само да е ТС и без турбо като за начало,дори да загубя ме боли,ако бия пак ме боли. Аз ги приемам нещата като шоу и не ми е фикс идея непременно да побеждавам. Много сме малки всичките да се мериме с големите. Всеки от нас е направил някъкъв опит да направи нещо с колата си и преди да се види резултата не трябва да се плюе и отрича,дори напротив,трябва да се подкрепя. А за сведение 145 2.0 ТС взима 400м. за 16.1с., а 33 1.7 16в за 16.2с, така че разликата е много малка и не се знае кой кого. Единствения начин е да се пробваме,а не да се заканваме в нета. ТИ определи къде и как след 1.3. 2007г,а и кръчмата, за да му е гадно на загубилия плаща сметката. Поздрави на всички учасници!

Събев
21-01-2007, 22:46
Lisan е прав!
Без много нападки, само уредете среща след 1.3.2007 на свободно място и ще направим дуел "boxer" срещу "Twin spark" и ще решим проблема! Какво ще кажете??? Само с атмосферки! Защото с турбо е лесно! А за сметката в кръчмата който падне плаща!

Събев
21-01-2007, 22:54
ne0 днес в сливен на пистата с колегата ти гледахме постиженията!
Добре върви, но май има много още да се желае като цяло, а и не е коректно да тръгваш преди да е даден старта! Ако ще спорим, записал съм те с камера, тя си показва точно и ясно! Ти ще дойдеш ли с нея да се пробваме??? Че после на кръчмата...

drigata
21-01-2007, 23:25
Колеги досега не бях влизал във форума, колегата Събев ме заместваше, но вече съм тук и прочетох куп неща! И така: КОМЕНТАР
: bobo не си прав по отношение кой къде се е возил, важното е кой какви времена дава на 400м! ? Пиши ми съотношението си к.с./кг !
Аз ще ти напиша моето и ще ти кажа кой ще бие!
bobo 1.5 16V с карбуратори до колко к.с. може да стигне знаеш ли???
Аз знам, но ти можеш ли да ми кажеш???

drigata
21-01-2007, 23:31
И не ми твърдете, че няма такъв двигател защото вече има!!!
И друго 16 клапанов мотор става на "sprint" много елементарно! :(
Не е въпрос на заяждане, а въпрос на обмяна на опит! А всичко останало ще стане ясно като ги сложим на чертата!
Много се кефя на феновете на "sprint" и на "boxer", да не забравяме, че е porshe i subaru са с боксер мотори, а не с twin spark!
И м/у другото чакам отговор за максималните к.с. от 1.5 16V !!!

WhitePower
21-01-2007, 23:41
че аз с путното правя 16.1 без амортесиори и без тунинг ???
а сега незнам вече ??
15 и половина надяваме се а може и по добре

drigata
22-01-2007, 00:13
WhitePower, добре си!
За сток кола! При положение че е с турбо иначе незнам как ги правиш!

Naso
22-01-2007, 00:23
А кои са Порше и Субару ? Тия ли които имаха 1 мотор и то 45 конски сили 1.1 във времената, когато само един производител на коли имаше титли във Ф1 ? Тия още немат и 1 титла там... Боксера е убав мотор (изглежда различно), ама моля ви се не го боготворете :)

То заради тия боксери Алфа Ромео са на тоя хал..... :evil:

П.С. Порше и Субару са убави коли. Много убави даже :)

drigata
22-01-2007, 00:32
Прав си пич! М/у другото да те питам ти каква кола караш???
Май беше алфа???

Naso
22-01-2007, 00:35
Карам некъф смотан твинспарк с предно. Ма това е заради тия с боксьорите ! Ако не беха тия, сега още щехме да сме трансаксъл, кат Ферари... тия наще са ги учила на коли :static: :spiteful:

drigata
22-01-2007, 00:39
Прав си!
Първата кола станала шампион във F1 е алфа ромео!

ne0
22-01-2007, 10:05
ne0 днес в сливен на пистата с колегата ти гледахме постиженията!
Добре върви, но май има много още да се желае като цяло, а и не е коректно да тръгваш преди да е даден старта! Ако ще спорим, записал съм те с камера, тя си показва точно и ясно! Ти ще дойдеш ли с нея да се пробваме??? Че после на кръчмата...

Което си е така си е така. На старта с калибрата и голфа тръгнах рано. Съединитела не ми е в час. Пускам го по-рано за да зацепи. Голфа ще го бия винаги и с хора в колата, калибрата ако иска винаге може да се пробваме, ама си мисля че няма да сложиш пари на нея.
Искам да се отбележи, че съм направил 15 старта, нормално е да има и фалстартове... Никой от другите рацери не възрази, щото то се видя кое как върви......
И все пак имай предвид че моето моторче е 1.6 и нищо кое знае какво не е правено....

ne0
22-01-2007, 10:13
Колега Събев, държа да знаеш, че тва мерене на ----- тука у форума няма нищо общо с коректното отношение между всички нас. Тука сме врагове ( у форума ) но после заедно си правим кефа...
Бих дошъл да се пробваме ако съм в София. За гонките ти напомням, че всички коли бяха с по-голяма кубатура.
Имаше една тойота 1.6 16клапана, бяла, супер вървеше, първия път ми взе калник, после пича нещеше да се гоним. Аз не тръгнах добре, но колата му наистина върви......

ne0
22-01-2007, 13:49
Колега Събев, я дай запис на гонката с фалстарта, че от гледната точка на моя запис тръгвам с махането на стартера....

Събев
22-01-2007, 15:41
Ne0, напълно съм съгласен с теб! Тук сме врагове, на пътя трябва
да сме приятели и коректни един към друг!
За твоята кола- върви, не мога да си кривя душата! За тази калибра
специално наистина пари няма да сложа, защото нещо май не беше
в час! Иначе за 1.6 много добре се представи! Защити името на марката в сливен!

Събев
22-01-2007, 15:45
Ne0 записа ще гледам да ти го доставя тази седмица! Направо и другите стартове ще пратя които съм снимал!

ne0
22-01-2007, 15:45
Ама ко имаш видео прати де, не се скръндзи :)

Събев
22-01-2007, 15:51
Ne0 трябваше да се пробваш с някоя от астрите 2.0 16V, да видим какво щеше да се получи! Пробвал ли си се с такива???

Събев
22-01-2007, 15:53
И се надявам като се разберем кога и къде ще се съберем да се пробваме и ти да дойдеш да покараш!

WhitePower
22-01-2007, 17:48
WhitePower, добре си!
За сток кола! При положение че е с турбо иначе незнам как ги правиш!

пунтото е гт ама е 1.4

ne0
22-01-2007, 18:28
Ne0 трябваше да се пробваш с някоя от астрите 2.0 16V, да видим какво щеше да се получи! Пробвал ли си се с такива???

Нелепо, тоя спор е дълъг и воден. В сливен се пуснах с АСТРА 99' спорт 1.6, ти знаеш как завършват такива гонки..... (даже имаше дискове отзад, спойлери, работи...)
Е те тва е едни години, едни кубатури, един клас...
Ма тва са глупости. Аз мисля, че се разбрахме и то добре. Няма смисъл да спорим. Гарантирам ти, че при възможност ще се пуснем. Аз от бой страх нямам.... :)
като става дума за мен, въобще ама въобще не ме слагайте в по-горни класове. Алфата в 1.6 бега добре само японците бият (хонда, тойота..)

ne0
22-01-2007, 22:25
Сори брат, АТРАТА е била 2.0 16v екосмех

Mury
23-01-2007, 12:43

Аз от скромния ми опит с Алфи досега такъв мотор в Алфа не съм виждал :shock: :shock: :shock: :shock: па съм имал неколко Алфи :oops: :shock:

ne0
23-01-2007, 13:25
Ко разбираш от алфи бе Тони, те хората готвят бегачки, боксери..... Бият оня Бобо......

Nikiboy
23-01-2007, 13:28
то така е мило момче!

Секундите на 400м падат и падат .... Горивото на 100 пак пада ли пада.....

Абе такива работи ние не ги разбираме.

Lisan
23-01-2007, 13:45
Много смешно колега,нали се разбрахме без ирония и тем подобни изказвания,не се знае кой кого. Каде прочете че някой ще се бяга на Бобо с колата? Като се определи датата много държа да дойдеш,да видиш едно боксерче какво ще ти направи.Ще помоля мероприятието да бъде съобразено с твойто свободно време,за да присъстваш.

ne0
23-01-2007, 13:50
Ама и ти си супер еййй. Па аз съм ти фен да знаеш... Кот си писал - стойност има. Тука аз се забавлявам. Сори ко обиждам някой. Па аз кво да се мерв кат моята кола не върви. Просто е малко по бърза от нормалните 1.6. Те тва е. Другото е да става спор. Ма да нема разочаровани след гонката....

Lisan
23-01-2007, 14:08
Симпатията е взаимна.

Mury
23-01-2007, 14:10
Абе вие полудейте ли или :screwy: :screwy: немоа да разбера за кво се карате тва са пълни глупости сравнявате коли с над 300 кг.разлика една 33-ка тежи средно около 900-950 кила а 145 Т.С. тежи средно около 1200-1300 кг..За кво говориме въобще,нямам нищо против боксерите/доскоро карах такъв/нито нещо против Т.С.-ите :mrgreen: що не земете да си карате колите и да им се кефите а не да се напъвате с 33-ка да биете 145 Т.С. :idea: :idea:

П.С.Що не си направите един експеримент-сложете 2.0 16 в Т.С. в купе от 33 и тогава пробвайте :idea:

Lisan
23-01-2007, 14:27
Мури не си прав,като сложиш ръждата по 33 тя става и по лека, въпроса е принципен,трябва да се пробваме и да се види кой какво е направил с колата си. Нали никой не вярва че ще има кола която да не е пипана,номера е да запазиме добрия тон и приятелски отношения.

ne0
23-01-2007, 16:44
Много ясно Бате, ама трябва да ме изчакате малко, щото да пипнем колата :)

Bobo
24-01-2007, 10:28
Колеги досега не бях влизал във форума, колегата Събев ме заместваше, но вече съм тук и прочетох куп неща! И така: КОМЕНТАР
: bobo не си прав по отношение кой къде се е возил, важното е кой какви времена дава на 400м! ? Пиши ми съотношението си к.с./кг !
Аз ще ти напиша моето и ще ти кажа кой ще бие!
Аз знам, но ти можеш ли да ми кажеш???

Колега мойто време на 400 метра на Божурище (не по Г-тех) го има във форума и всеки го знае ма за твойто нищо не съм чувал :idea:
И преди да ми задаваш велики въпроси напиши каква е колата ше има ли турбо ше има ли тромпетки и некви такива работи - щот мойта кола я има как и е сглобено всяко болче и то публично а за твойта няма нищо и идваш и почваш въпроси да ме питаш :shock: :!: Я се стегни и първо напиши нещо за колата дай някоя снимка и ше си говориме а не да се заяждаме :idea: Щот аз ако те бех питал преди година колко коня е мойта кола когато нищо не се знаеше за нея щеше да ме гледаш като голям камък :idea:
А иначе понеже съм пич ще ти кажа колко е съотношението при мен 1к.с./4.33кг. Ама ако си мислиш че това е важното за да върви една кола си в голяма грешка :wink:

Bobo
24-01-2007, 10:35
Много смешно колега,нали се разбрахме без ирония и тем подобни изказвания,не се знае кой кого. Каде прочете че някой ще се бяга на Бобо с колата? Като се определи датата много държа да дойдеш,да видиш едно боксерче какво ще ти направи.Ще помоля мероприятието да бъде съобразено с твойто свободно време,за да присъстваш.

Брат ма не стаа въпрос за тебе бе чети малко тоз събев каза че ше накаже мойта кола за тва му се връзваме :wink:

А иначе който си мисли че с квато и да е алфа (само Доктора да не се обажда :shock: ) може да бие C20XE аз съм насреща :wink:

Bobo
24-01-2007, 10:37
Мури не си прав,като сложиш ръждата по 33 тя става и по лека, въпроса е принципен,трябва да се пробваме и да се види кой какво е направил с колата си. Нали никой не вярва че ще има кола която да не е пипана,номера е да запазиме добрия тон и приятелски отношения.

Е тука те подкрепям с две ръце :lol: :lol: :lol:

Lukan
24-01-2007, 11:20

Брат ма не стаа въпрос за тебе бе чети малко тоз събев каза че ше накаже мойта кола за тва му се връзваме :wink:

А иначе който си мисли че с квато и да е алфа (само Доктора да не се обажда :shock: ) може да бие C20XE аз съм насреща :wink:

:punk: :D :D

Събев
24-01-2007, 23:26
bobo, аз ще се пробвам да те мина!
Не гарантирам че ще успея!
Но като си пич не очаквах, че толкова ще се възпалиш братче!
За C20XE мотора незнам какво ти се вижда нереално да го мина,
но щом не ти се вярва доведи няколко опела и ще видим какво ще стане! Нямаш никакъв проблем! Става въпрос за сток мотори!

Събев
24-01-2007, 23:33
А ти като пич мисля че би уважил поканата за дърпане и би
се защитил на пътя! Смятам че е напълно нормално, а ти май се обиди!
Затова както Lisan предложи определете точна дата и час и да се съберем, ще си пробваме колите и после на бира!

Събев
24-01-2007, 23:35
М/у другото някой знае ли божурище кога ще го отварят тази година
и ако е скоро направо там да се дърпаме!

drigata
24-01-2007, 23:54
колега що се отнася до разработките на моя двигател мога да те светна до някаде защото другото е тайна на майстора(т.е. аз).м-ра е с оригиналните бутала(1-рем),сгъстена е на 10,5 ,с 16в глави от 1,7,2бр. вебер45,нова смукателна и изпускателна с-ма,доработки в делкото,с спортни валове(фазата и натискането 280градуса на11мм ),олекотен е зверски(коляновя вал е без тежести),ход67,2мм,бутало84,4мм,а и между другото хидравличните повдигачи отпаднаха.ами това е общо взето 176кс. при 7900обр.

drigata
25-01-2007, 00:03
КОЛЕГИ ЧУХТЕ ЛИ НАЙ НОВОТО НА БОБО Т.С. Е 277,136259 к.с. при тегло 1200кг.(без зла умисал БОБО радвам се дано е така, на чертата всичко излиза наяве :P )

drigata
25-01-2007, 00:08
WhitePower ако искаш да направиш пунтото по силно(и то осезаемо по силно)ми пиши :?:

drigata
25-01-2007, 00:14
Mury тук не став вапрос за стандартен д-л,а за разработка(това е малко по сложно) :(

Alfa User
25-01-2007, 00:47
...дори да загубя ме боли,ако бия пак ме боли. Аз ги приемам нещата като шоу и не ми е фикс идея непременно да побеждавам...
Е тва е мъжка приказка :!: Между другото, тази тема е основно доказателство защо не чета повече тоя форум. А именно, че всеки е седнал да си мери оная работа с някой друг, или с възможно повече хора... Не беше ли идеята да си помагаме и да се подкрепяме, а не да си ядем краката за щяло и нещяло ???
Стига сте се занимавали с глупости, а се хванете сериозно и кажете кога и къде да се съберем за да видим какъв ще е резила на всеки един от вас - щото след толкова самохвалби не знам какво друго ще последва... Вземете се в ръце и вместо да се дъвчете, ни предложете ШОУ :!:

Събев
25-01-2007, 01:02
Alfa User много обръщаш внимание на всичко каквото се
пише тук! Във форума е едно, хапеме се, дразним се, но на живо
мисля че ще е точно обратното! Наистина трябва да се подкрепяме
и помагаме един на друг, така че не обръщай внимание точно какво
си пишем! Ти няма ли да се пробваш с твоята кола, ако дойдеш???

Bobo
25-01-2007, 10:19
колега що се отнася до разработките на моя двигател мога да те светна до някаде защото другото е тайна на майстора(т.е. аз).м-ра е с оригиналните бутала(1-рем),сгъстена е на 10,5 ,с 16в глави от 1,7,2бр. вебер45,нова смукателна и изпускателна с-ма,доработки в делкото,с спортни валове(фазата и натискането 280градуса на11мм ),олекотен е зверски(коляновя вал е без тежести),ход67,2мм,бутало84,4мм,а и между другото хидравличните повдигачи отпаднаха.ами това е общо взето 176кс. при 7900обр.

Смятам че тия 176 к.с. ако нямаш Дино рън са просто твоя мечта :lol:

Bobo
25-01-2007, 10:21
КОЛЕГИ ЧУХТЕ ЛИ НАЙ НОВОТО НА БОБО Т.С. Е 277,136259 к.с. при тегло 1200кг.(без зла умисал БОБО радвам се дано е така, на чертата всичко излиза наяве :P )

Хахахаахахах първо неможеш да смяташ и на всичкото отгоре незнаеш теглото на мойта кола :lol: :wink: НЕ ДАНО КОЛЕГА ТОВА Е ИЗМЕРЕНО НА ДИНОТЕСТ ако ти говори нещо :!: :idea: :!: И спри да спамиш за мойта кола а се поинтересувай че тука смях предизвикваш :lol:

Neokill
25-01-2007, 10:43
....... И спри да спамиш за мойта кола а се поинтересувай че тука смях предизвикваш :lol:
Да бре верно т'ва било онова било наредете ги двете колици и на финала ще си проличи коя кола каква е :twisted:. Ама и обявете къде и кога - даже и на луната да е ще дойда да го гледам.
:lol: :lol: .....Чувам едни приказки за на Бобо колата от един виден бургаски рацер. Била нещо спъната :D..... :metal: :tooth:

hristiqn
25-01-2007, 11:13
Само вие във форума май незнаете за екстрите :lol: по колата на Бобо :D

ne0
25-01-2007, 11:16
Бобо имал 8 конски сила музика в багажника с общо тегло 120 кг......
Климатроник............

drigata
25-01-2007, 22:35
Bobo ми колата от къде знаеш, че не е качвана на динотест?!
Ми във форума пише 145-ците колко килограма са: 1200-1300кг!!!
Незнам кой не може да смята! :shock:
А що се отнася за 277к.с.- мечти.........
А къде мога да видя как ти е правена колата и какви екстри има, нали го има нагледно някъде!
Очаквай в най-скоро време и аз да вкарам във форума и мойте снимки!

Събев
25-01-2007, 22:40
bobo като неможем да смятаме, кажи ти тогава колко к.с. е колата ти!
И като незнаем колко тежи, пиши и теглото и!
Какво си и правил по-точно!
Пиши пълни х-ки на двигателя, както направи колегата (с какви бутала си, ход, глава и т.н.) На колко bar-a надува турбото??!

Събев
25-01-2007, 22:43
С колегата иначе сме на едно мнение, че колите с принудително
пълнене по-принцип вървят повече от нормалните атмосферки!

Събев
25-01-2007, 22:48
Но, да не забравяме какво стана на божурище, много коли с турбо
паднаха от атмосферки! :roll:

jorko
25-01-2007, 23:26
WhitePower ако искаш да направиш пунтото по силно(и то осезаемо по силно)ми пиши :?:
Колко осезаемо по-силно би могъл да го направиш ? :)

ne0
26-01-2007, 09:57
Но, да не забравяме какво стана на божурище, много коли с турбо
паднаха от атмосферки! :roll:
Ми чи то на Абажура бат Бобо ръчка една от най-бързите атмосферки до 2000сс.
Колегите от Димитровград, искам да Ви помоля да си напишите колите отдолу на профила Ви, така по официално, ако сложите и аватар още по добре, иначе....
Така и така ще спори :)
Па тоя Бобо е луд да знаете, оня ги хвърля от пътя.....:)

75 2.0 turbo
26-01-2007, 20:30
бе тоя БОБО мноо си е повярвал маи 2867480253 коня на тоя фиат с лупи и аз не вервам маи маи :idea:

netsurfer
26-01-2007, 21:52
абе на Бобо си стоковица отвсякъде, сложил вътре един манометър и само плаши, има и турбо, ама то седи в багажника и го разкарва наляво надясно а иначе има страничка на всички стъпки на конверсията - как се слага турбо в багажника ;)

jorko
27-01-2007, 04:15
абе на Бобо си стоковица отвсякъде, сложил вътре един манометър и само плаши, има и турбо, ама то седи в багажника и го разкарва наляво надясно а иначе има страничка на всички стъпки на конверсията - как се слага турбо в багажника ;)
Да :D , ама на улицата звучи като турбо заради този детайл :!: --- http://www.takakaira.co.jp/accessories/ ... pager.html (http://www.takakaira.co.jp/accessories/nightpager/nightpager.html) :lol:

Naso
27-01-2007, 10:55
бе тоя БОБО мноо си е повярвал маи 2867480253 коня на тоя фиат с лупи и аз не вервам маи маи :idea:

От втория комплект свещи ше да е.... в комбинация с лупите прават чудеса :lol:

Събев
27-01-2007, 11:32
Ne0 още тази вечер ще си сложа снимки на колата!
Дори и ще сложа снимки по време на работата ми над нея!

75 2.0 turbo
27-01-2007, 18:46

От втория комплект свещи ше да е.... в комбинация с лупите прават чудеса :lol:
е нямам наблюдения аз над тея фиатските мурафети дет лупите дигат конете :lol: :lol: :lol: виж с дв комплекта свещи съм виждал ама на жена ми голфа нема ни лупи нито па е осмосвещ и пак е близо 300 коня 8)

drigata
27-01-2007, 21:59
jorko става въпрос за сток модела!
Твоята е достатъчно назобена! :twisted:

jorko
27-01-2007, 22:44
jorko става въпрос за сток модела!
Твоята е достатъчно назобена! :twisted:
Точно за сток модела питах ... мойта не я гледай :) / въпреки , че доста от "важните" неща по нея са сток :wink: / :roll:

drigata
28-01-2007, 00:46
пиши на личния или ми звънни на 0889894036 - Добри!

jorko
28-01-2007, 09:44
пиши на личния или ми звънни на 0889894036 - Добри!
Аре ся номера ...пиши тука ве :lol:

Alfamaniak
28-01-2007, 12:12
Да :D , ама на улицата звучи като турбо заради този детайл :!: --- http://www.takakaira.co.jp/accessories/ ... pager.html (http://www.takakaira.co.jp/accessories/nightpager/nightpager.html) :lol:

Жорка това чудо продава ли се някъде тук :lol:

gigi
28-01-2007, 12:19

На 33-ката ли ще сложиш :twisted: :twisted:

jorko
28-01-2007, 15:15

Има подобни ралти , да :wink:

drigata
28-01-2007, 23:47
абе променя се една джаджа на турбото да надува пожече

75 2.0 turbo
28-01-2007, 23:48
ти явно ги разбираш джаджите :shock:

Събев
29-01-2007, 00:33
Ne0 нали искаше снимки...
Ето малко да гледате!

Събев
29-01-2007, 00:34
заради последните две снимки още не съм дошъл да си дърпаме!

drigata
29-01-2007, 00:43
А те това е за bobo и всички ентусиасти!
(кат видте такъв спринт в БГ елате ми се обадте) :shock:

Bobo
29-01-2007, 10:12
А тека брао :lol: А сега почни да снимаш с фотоапарат че така трудно различавам калник от бутало на тая летяща чиния :lol: :lol: :lol: Ма не зарад мен мен ме мани аз съм ламер :lol: :wink: Само да не стане да чакам като оня дето го чакам с 164 битурбо да дойде да ме бие вече една година той кенефа фърли маслото дееба докат дойдете :twisted:

ne0
29-01-2007, 10:30
Где кръв се лее (масло), борбъ има, победа без кръв не е победа.....

Bobi_33
29-01-2007, 16:05
А те това е за bobo и всички ентусиасти!
(кат видте такъв спринт в БГ елате ми се обадте) :shock:

Бе колега по-назад беше писал, че карбураторите са ти 45-ици, ма от снимките ми се виждат като 36-ици :shock:

dobo-is
29-01-2007, 18:22
а бе Дрига,недеи бе братче ги провокира тиа РАЦЕРИ та да не ти затрият мнениата по вапроса :!:

Mury
29-01-2007, 19:17
а бе Дрига,недеи бе братче ги провокира тиа РАЦЕРИ та да не ти затрият мнениата по вапроса :!:

:idea: :idea: шса сетиш :screwy: :screwy:

Събев
29-01-2007, 21:06
Съжалявам за качеството на снимките, но тел. само ми беше под
ръка като снимах!
bobo къде мога да видя твоята кола болтче по болтче както беше
писал!????

drigata
29-01-2007, 21:15
bobi 33 всички карбуратори на webber на боксера започват с
36IDF , но цифрите след това определят модела на карбуратора
( 36IDF45 - 45-то означава колко е диам. на дроселовата клапа), ако
има нещо неясно обърни се към Сашо!

Bobo
29-01-2007, 21:59
bobo къде мога да видя твоята кола болтче по болтче както беше
писал!????

Писах че можеше да се види и 80% от тук пишещите са я виждали страницата ма поради наличието на много разбирачи вече я предоставям само на доверени хора :wink:

75 2.0 turbo
29-01-2007, 22:36
е даи де :lol: тея хасковски димитровградци са от наще вее мунери не ги ли виж па ти 8)

Bobo
29-01-2007, 22:43
е даи де :lol: тея хасковски димитровградци са от наще вее мунери не ги ли виж па ти 8)

Вече бацам на принципа докато не видим че колата им върви не давам да се гледа мойта :wink:

75 2.0 turbo
29-01-2007, 22:51
ам да те мерна с голфа барем ми дадеш да метнем по едно оченце а :lol:

Bobo
29-01-2007, 22:55

Ам че нали ти дадох да гледаш под капака на бравата бре - само прах виде и па въри повече от голфа :lol: :lol: :lol: Ша требе паметника да извадиш че иначе не видех жива бегачка у вашио регион да може да накаже бравата :shock: :lol: :lol: :lol: А пък алфата чак като биеш бравата :wink:

Хахахах сетих се тука за едни тунингисти дет още не са стигнали да отворат капака на алфата шот немоат се преборат с ръждясалия самолетоносач с атмосверно пълнене още :lol: :lol: :lol: :lol: :rotfl:

75 2.0 turbo
29-01-2007, 23:19

Ам че нали ти дадох да гледаш под капака на бравата бре - само прах виде и па въри повече от голфа :lol: :lol: :lol: Ша требе паметника да извадиш че иначе не видех жива бегачка у вашио регион да може да накаже бравата :shock: :lol: :lol: :lol: А пък алфата чак като биеш бравата :wink:

Хахахах сетих се тука за едни тунингисти дет още не са стигнали да отворат капака на алфата шот немоат се преборат с ръждясалия самолетоносач с атмосверно пълнене още :lol: :lol: :lol: :lol: :rotfl:
фиатажия ясен си ти :idea: :wink:

Bobi_33
30-01-2007, 00:56
bobi 33 всички карбуратори на webber на боксера започват с
36IDF , но цифрите след това определят модела на карбуратора
( 36IDF45 - 45-то означава колко е диам. на дроселовата клапа), ако
има нещо неясно обърни се към Сашо!

Ще го питам, обещавам. Ма нещо за карбураторите ми се струва, че не сме се доразбрали :!: Много добре знам коя цифра кво означава :idea: , само дето първото число е диаметъра, а IDF ще рече вертикален поток на сместа. Никъде обаче не пише , че IDF са само за боксери. Още повеча на Алфов боксер, заводски никога не са слагани 45 мм карбуратори.
Иначе за неясноти по-добре ти питай Сашо дали аз има кво да разпитвам за карбураторите :!:

ne0
30-01-2007, 09:58

Първо правило при уличните състезание - гонят се коли поне близки по въшен вид. Голфарата е близка по външен вид с ония контейнери за боклук, старите дето иди цял камион за тях, и дето циганите си правят апартаменти вътре....
Извода е ясен.,...

Dodo 155
30-01-2007, 11:37
Лелееее ... каква интересна тема :lol: :lol: :lol:
Ще сипя малко керосин на Пунтарата и аз идвам :twisted: :twisted: :twisted:

Може ли да се изпишат толкова глупости в 9 страници за 10 дни :roll: :shock:

Към рацерите от Хюстън: Момчета, тези кош... коли ще могат ли да се довлачат до Божурище :?: :roll: :lol: :lol: :lol:
Ама те ще Ви паднат моторите и седалките при тръгване, камо ли да се бегате с някой :lol: :lol: :lol:
Може би са били страшилища на пътя, но 80-те години :wink:
Не си падам рацер или гъзар на пътя, ама дали ще отлепите на старта с тия гнилочи :?: :roll:
По-добре да не бяхте слагали снимки ... четейки първоначално си представях доста красива 33-ка и Спринт, ама сега ... :pain: :dyrvo_v_kenefa:
А с тия смешни спойлери по Спринт-а и жълтото по 33-ка са станали на РК тунинг :lol: :lol: :lol: :lol:
Вземете малко им предайте поне външен вид, това са много хубави модели и трябва да се поддържат, а не да се занемаряват и после на масата "...мойта 33-ка ще сцепи всичките, сложих и Н95 и сега е 300к.с. ...". Вижте колите на тези, с които се заяждате!!!

И има доста дизели, които могат да Ви накажат "мощните" коли ... Киро да каже кои са :Yeeeehaaa: :wow: :tooth: :tooth: :tooth:

dobo-is
30-01-2007, 14:38
За хюстанци разбрахме сега кажи нещо и за димитровградчани бе ШОПЕ :!:

dobo-is
30-01-2007, 14:52
За това че са гнилочи си прав :ролл: ама всички знаем че жабарските са такива на това отгоре са и пални трошляци ама пак ние си ги харесваме :винк:

Събев
30-01-2007, 15:04
Dodo 155 щом така си мислиш твое право!
Мен не ме е срам да си покажа колата! Това жълтото по
колата- така си я взех, хубаво-лошо това е! За гниларник можем
да поспорим, ако искаш ела да огледаш отвсякъде! И без това е
разглобена! За божурище...
...ами ще стигне обещавам ти! И нищо няма да и падне и т.н.,
Няма да и е за първи път да ходи там и да се пуска на пистата!
Относно тея 300к.с. незнам! Моята е точно 105к.с. не е нищо особенно, не съм тръгнал да се гоня с колите от божура, виж хубаво темата за какво става въпрос и ако искаш ела и ти да се пробваш с твоята кола (мисля че е тази на снимката) като
се съберем да видиш какво ще ти направят няколко от тези "гниларници"!!! Какво ще кажеш, да те очакваме ли??? Мен лично
ми харесва тази кола и ще си я карам с кеф, а за поддържане мога да ти кажа само че е една от най-поддържаните коли тук!

Mury
30-01-2007, 16:26
За това че са гнилочи си прав :ролл: ама всички знаем че жабарските са такива на това отгоре са и пални трошляци ама пак ние си ги харесваме :винк:

Вашите може и да са такива :twisted: :twisted: ма за колите не доста хора от форума и клуба неможе да се каже таквоз нещо :idea: :lol:

Dodo 155
30-01-2007, 20:51
Dodo 155 щом така си мислиш твое право!
Мен не ме е срам да си покажа колата! Това жълтото по
колата- така си я взех, хубаво-лошо това е! За гниларник можем
да поспорим, ако искаш ела да огледаш отвсякъде! И без това е
разглобена! За божурище...
...ами ще стигне обещавам ти! И нищо няма да и падне и т.н.,
Няма да и е за първи път да ходи там и да се пуска на пистата!
Относно тея 300к.с. незнам! Моята е точно 105к.с. не е нищо особенно, не съм тръгнал да се гоня с колите от божура, виж хубаво темата за какво става въпрос и ако искаш ела и ти да се пробваш с твоята кола (мисля че е тази на снимката) като
се съберем да видиш какво ще ти направят няколко от тези "гниларници"!!! Какво ще кажеш, да те очакваме ли??? Мен лично
ми харесва тази кола и ще си я карам с кеф, а за поддържане мога да ти кажа само че е една от най-поддържаните коли тук!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Благодаря ти, че след такъв тежък ден като днешния ме развесели :wink:
Тази от снимката (ако си прочел правилно, е бившата!!!). Сегашната ми кола е ФИАТ Пунто 1.7 TD :wink: Затова написах, че ще слагам керосин, а не Н95 :idea:
А колкото до "бившата" ... хм, може и да не успееш да я биеш :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
А за поддържане на коли не ми говорете колко сте "съвестни", защото снимките друго говорят :!: :idea: :idea: :idea:
Ако един човек си уважа колата ще я мие, поддържа в автентичен вид, ще я пази и т.н. Както сам виждаш макар и "бивша" колата ми изглежда поне 1000 пъти по-добре от вашите :twisted: :twisted: :twisted: Аз си я поддържах, както всички мои коли и си ги пазех :wink:

Колкото до срама ... мен би ме било срам да си покажа колата, ако изглежда така, още повече да се фукам колко е яка.

УСПЕХ момчета с пътуването до Божура ...

Dodo 155
30-01-2007, 20:56
За хюстанци разбрахме сега кажи нещо и за димитровградчани бе ШОПЕ :!:
За Детройт какво повече да ти кажа ... на 15км е от Хюстън :lol: :lol: :lol: :lol:
Ходите да си пазарувате в Пловдив, защото са лъскави и елитни магазините :wink: Какво повече да коментирам ...

Аз съм на 1/2 от гр.Трявна и 1/2 от гр.Елена :wink:
За твое голямо съжаление не съм ШОП, но съм ПИЧ :D 8) 8) 8)

Наш'то село ви чака да се дръ'паме :twisted: :twisted: :twisted:

Хайде със здраве момчета и не отделяйте толкова внимание на www.tuning.bg (http://www.tuning.bg)
:lol: :lol: :lol: :lol:

dobo-is
30-01-2007, 21:42
Mury радвам се за вашите нали все пак имаме една и саща автостраст

dobo-is
30-01-2007, 22:04
Dodo 155 ти да не си некакав СОЦИОЛОГ--аз не сажалавам за нищо,ама ти маи се засегна извиняваи за което. Междо другото аз сам 100% Пловдивчанин но вмомента живея в Д-гр.А подражката зависи от джоба но наи важен е мерака,аз лично се стремя кам много добро техническо састояние(да патувам безпрепятствиа)а за визиата когато има средства.

Alfa User
31-01-2007, 00:56
Бе не знам, ма с тая тема ударихме у земята и tuning.bg, и клуба на VW ... срам !

Dodo 155
31-01-2007, 07:37
Dodo 155 ти да не си некакав СОЦИОЛОГ--аз не сажалавам за нищо,ама ти маи се засегна извиняваи за което. Междо другото аз сам 100% Пловдивчанин но вмомента живея в Д-гр.А подражката зависи от джоба но наи важен е мерака,аз лично се стремя кам много добро техническо састояние(да патувам безпрепятствиа)а за визиата когато има средства.
:lol: :lol: :lol:
Не съм СОЦИОЛОГ ... може би съм леко ПСОХОПАТ, ама това не е доказано :wink:
Но на теб със сигурност не ти се отдава гледането на карти :idea:

Dodo 155
31-01-2007, 07:41
Бе не знам, ма с тая тема ударихме у земята и tuning.bg, и клуба на VW ... срам !
Темата отдавна е за КОША :wink:

Ама аз лично не се стърпях, когато запонах да я чета :evil:

В началото почва много ... юнашки :idea: И аз си представях, че тия господа ще извадят някакви уникални коли :idea: :idea: :idea:
Да, ама НЕ :lol: :lol: :lol:
Виждал си снимките, няма какво да ги тълкувам още :lol: :lol: :lol:

Знаеш колко приблизително излезе 145-цата на Бобо. И доста труд хвърли :idea: :idea: :idea:

Абе всичко е до МАНТАЛИТЕТ :wink:

dobo-is
31-01-2007, 20:08
А бе аз забравих че си от Трявна и Елена е па вие там разбирате от изкуство, а пак като не разбираш от коли си караи Пунтото и не изказваи мнениа по темата(която няма нищо общо с това което пишеш)

drigata
31-01-2007, 20:31
Слушай бе младо момче (dodo155) незнам какво разбираш от
100% тунинг или частичен, но във форума си пролича колко разбираш!
Навремето когато си карал белия лебед (155) незнам какво си разбирал от поддръжка (миене и лъскане??) да не говорим за тунинг,
като я гледам е една измита обикновенна и БЯЛА кола!!!
Незнам какво не ти харесва в цветовете на колите, но нашите възможности позволяват ежегодно боядисване (както ни хареса на нас) и тунинговане! Карай си печката и не се меси у форума, не си надежден! Недей да обиждаш хората като не ги познаваш!
Евала правя на bobo и затова си пишем с него защото има куража да
пипа там където другите немогат (знаеш ли колко знания и средства се изискват за това нещо?).
А АКО СИ НАВИТАК КАТО СМЕ ГОТОВИ И ОРГАНИЗИРАМЕ ГОНКА НА
БОЖУРА ДОВЛЕЧИ СИ КАРУЧКАТА И ДА НАПРАВИМ ОБЛОГ- ТАЛОН ЗА ТАЛОН, ДА ВИДИМ КОИ ЩЕ СИ ХОДИ ПЕША! :x :x :x :x

Alfa User
31-01-2007, 21:43
Абе модератора да не е в отпуск ?!?!?

virusalfa
31-01-2007, 21:47
Абе модератора да не е в отпуск ?!?!?E тва е демокрация :lol:

Bobo
31-01-2007, 21:49
Да модератора е отпуска и кво лошо видехте в темата освен че накрая малко на лична основа тръгнаха нещата което не е добре :idea: Споко без нападки :wink:

Bobi_33
31-01-2007, 21:59
Дрига, къде си бе?! Не отговаряш никакъв! Я кажи сега за карбураторите че ми стана любопитно - от снимката ми се виждат 36-ици. С тях ако си изкарал тези коне, това значи че с истински 45-ици ще изкараш още.

alfista
31-01-2007, 22:11
И аз искам да попитам колегата със спринта,как е сгъстил мотора,с тези бутала и колянов вал.

JORDANGT
31-01-2007, 22:12
А бе на който не му харесва да не влиза тук.Извинявам се ,че се намесих щото нито имам бегачка нито мога да си я направя(1.3Boxer :roll: ) ,но темата ми харесва.
PS.И моля ви стига сте се нападали.По-добре да си обменяме полезна информация. :please:

jorko
01-02-2007, 09:27
Абе модератора да не е в отпуск ?!?!?
Ще ти се :twisted: ... само дето по-висши сили пробват дали темичката сладка може временно да изпълнява ролята на дъмп-клапа :lol:

Обаче някои си позволяват малко по-груби приказки , което не е добре :!: ... визирам drigata и Dodo 155 на първо четене

Хранете се спортменски :D

Mury
01-02-2007, 15:41
Хранете се спортменски

Ха така :lol:

drigata
01-02-2007, 23:05
Преди последните промени... :lol:
Със 36-ците е тази мощност bobi 33, 150к.с.!

drigata
01-02-2007, 23:08
Със заяждането стига вече!
Но м/у другото не съм имал за цел да го правя, просто отговорих
на нападките на dodo155!
С най-добри пожелания към всички колеги!

Bobi_33
02-02-2007, 10:30
Дрига О.К. С тоя тунинг както и да е но според мен трябва да и върнеш символа на тая кола(триъгълника), че някой може да я обърка с друга кола, примерно Фолксваген :roll:

Kostadin
02-02-2007, 11:25
трябва да и върнеш символа на тая кола(триъгълника)

а въпросния символ не символизира ли сърце :roll: :?:

Bobi_33
02-02-2007, 13:08
трябва да и върнеш символа на тая кола(триъгълника)

а въпросния символ не символизира ли сърце :roll: :?:

Примерно. Просто без него не е истинска Алфа :wink: :wink:

Mury
02-02-2007, 17:08
Със заяждането стига вече!
Но м/у другото не съм имал за цел да го правя, просто отговорих
на нападките на dodo155!
С най-добри пожелания към всички колеги!

Евала за колата пич просто със заяждане нищо не се постига а форумни мъжкари има колко щеш недей и ти да се превръщаш в такъв :wink: :wink:

П.С.Аре със здраве да си я караш и само да те радва па тва на кой колко му върви колата се вижда на пистата :wink: