View Full Version : Привет
crimsonred
07-03-2013, 19:03
Привет братя по коли ;-). След приблизително едногодишно лутане и лъкатушене измежду избиране на какви ли не автомобили най накрая направих избора (надявам се верния) и съм "реален" алфист. Автомобилът е Алфа Ромео 147 1.9 115к.с. Jtd, годината е средата на 2004, кожен салон, темпомат, двузонов климатроник, тук - таме драскотини, но нормално де. Днес я регистрирах и колата веднага влезе в сервиза за смяна на задължителните масла, филтри, ремъци и ролки. Има едно неприятно скърцане като се надявам да е най много някой тампон за смяна. Автомобилът е на един собственик (жена :furious:) което си има своите плюсове и минуси. Като цяло впечатленията ми са отлични и се надявам и да си останат такива.
blacksnoopy
07-03-2013, 19:17
Честито, чакаме снимки :)
Честита да ти е.......сега да почерпиш:joly:
... най накрая направих избора (надявам се верния) и съм "реален" алфист. Автомобилът е Алфа Ромео 147 1.9 115к.с. Jtd, годината е средата на 2004, кожен салон, темпомат, двузонов климатроник...
Браво, колега, точно в десятката си стрелял!
Със здраве да си я караш и разбира се, с чувство :)
Това скърцане може да мине като поогледаш темата за мазилата за тампони, или като се затопли, а най-много да е за някой нов носач, а там, разбира се четеш хубаво темите как да минеш тънкана със смяната.
Честито и от мен само положителни моменти,тръпка на макс и със здраве да си я караш колицата!!! :)
angelovi69
07-03-2013, 21:22
Аре, честито и от мен! Много да те радва и много безаварийни! Дай снимки.
да дааааа:metal:
честито и от бат ти Тошко;)
dimitar_vd62
07-03-2013, 23:48
Кога, къде...:drinking:
Честито и от брат Дърт Гъзар.:bouncing_smiley:
dansguardian
08-03-2013, 08:17
Да ти е честита! А колкото до тънканата при смяна на носачи мисля, че няма смисъл от такива компромиси. Разликата в цената не е кой знае каква. Все едно да подариш на половинката си китайски обувки от Илиянци вместо Бата от мола :)
Честито и от мен колега. Само безаварийни и дай да я видим, стига си я крил :)
.... Автомобилът е на един собственик (жена :furious:) ....
Негативно отношение към жените шофьори ли долавям :paddle:
Бъзикам се, разбирам какво имаш предвид :tongue:... та честита да ти е новата придобивка, много безавариини километри да и навъртиш и да те слуша :th_up: и дай някое фото :photo: :)
grenlould
08-03-2013, 18:49
Честито пич! :headbang:
juliano155
09-03-2013, 09:42
С здраве да си караш локомотива и да ти носи само приятни емоции.
Кога, къде...:drinking:
Честито и от брат Дърт Гъзар.:bouncing_smiley:
Ъъъъъъй, че убуу звучи по една шотландска ракия на шведа амаааа!
Честито и от мен.Има и по дърти гъзари от теп.1960г.2 Бр.Спаидари.:wein:
crimsonred
09-03-2013, 13:57
В най скоро време ще гледам да кача снимки, е може би това ще стане след като постегна малко екстериора :super:.