PDA

View Full Version : Никакъв пушек от ауспуха 145 jtd

Pac3to
08-03-2013, 00:18
Здравейте искам да попитам нормално ли е,като настъпя колата до край колкото и газ да и подавам никакъв пушек черен да не изкарва имам чувството,че колата не работи в пълната си мощност...Гледам други дизели все изкарват по малко черен пушек в зависимост колко ги настъпиш,а моята нищо не изкарва това нормално ли е...

Strato
08-03-2013, 01:19
Попринцип не разбирам от дизели но това че не искарва пушек за мен е добре също ако искарва черен пушек пак е нормално за тракторчетата но почне ли да искарва син или сив тогава имаме проблем .. тъй че щом не пуши карай си колата и да не ти дрме :go:

trustworthy
08-03-2013, 07:09
Това на място или в движение? Ако е в движение, в огледалото ли гледаш или някой кара зад теб и ти казва? Има голяма разлика между двете ;)

Pac3to
08-03-2013, 08:17
на място като изфорсирам никакъв пушек няма

tonov
08-03-2013, 11:40
На място е нормално да не пуши. Накарай някой да кара след тебе да гледа и я смачкай на пълна газ на трета от 1500 оборота докрай. Тогава пиши как е.

myato
08-03-2013, 11:52
Здравейте искам да попитам нормално ли е,като настъпя колата до край колкото и газ да и подавам никакъв пушек черен да не изкарва имам чувството,че колата не работи в пълната си мощност...Гледам други дизели все изкарват по малко черен пушек в зависимост колко ги настъпиш,а моята нищо не изкарва това нормално ли е...

на място като изфорсирам никакъв пушек няма

Уф да те глътна, карай колата и си свиркай. Като почне много да пуши, тогава се притеснявай.:-D

Jivko7777
08-03-2013, 12:59
Това на място или в движение? Ако е в движение, в огледалото ли гледаш или някой кара зад теб и ти казва? Има голяма разлика между двете ;)

огромна и то

Coyota
08-03-2013, 13:24
и моята нещо спря да пуши, но и нещо не върви както хората, а турбината ми свири от 30 000 - 40 000 км и май не надува като хората :(

Jivko7777
08-03-2013, 13:31
и моята нещо спря да пуши, но и нещо не върви както хората, а турбината ми свири от 30 000 - 40 000 км и май не надува като хората :(

ми диагностика и ще стане ясно надува или...
имайте напредвид и че стопли аз на времето кога бях фул сток ми беше много гадно топлото време ;)

ivaka89
08-03-2013, 14:33
Пич напускал си много теми и всяка противоречи на другата. Колата може да изпушва ако яма катализатор и настъпиш педала до пода при висока предавка. Колата изпушва при не качествено гориво, разход на масло, чипване и т.н. Колата ти спира да върви ако кулера ти загрее, я от горещото време, я от постоянните ръчки. Това не е състезателен автомобил, пригоден е за нормално каране. Ако искаш да ти е бърз, сложи си по голям кулер и чип. Не знам какво искате от 105 коня ??
Ако силно те притеснява нещо, закарай я да ти я закачат да видят дали има грешки, живите данни, и газовете от ауспуха.