Log in

View Full Version : Топка за боулинг, обвита с каучук?!

fred
11-03-2013, 19:52
Трябва ми място (работилница или нещо от сорта), където да се обвие топка за боулниг със здрав пласт каучук.Не държа на равномерно покрите, даже предпочитам топката да е четвъртита и прочее, важното е каучука, има ли някой идея това къде мога да го направя?

old alfist
11-03-2013, 20:08
Много странна идея.
Кажи с каква цел правиш тези галимации - може да ти даде някой друго решение на проблема.

fred
11-03-2013, 20:14
Играчка на кучето миТопка имам, ама я търкаля и не мога да я хвана, както се казва.Искам да е по мека и по бавна :)

undy
11-03-2013, 20:40
Играчка на кучето миТопка имам, ама я търкаля и не мога да я хвана, :)
...вържи я ....със сезал...
Така сега сериозно....има каучукови ленти,които могат да се намотаят и те слепват....от сорта на Бишоповите ленти..само,че много по-широки и по-дълги.....Мисля,че в по-професионалните гумаджийници би трябвало да има....

fred
11-03-2013, 21:10
А, виж, това е идея, ще взе да питам

old alfist
12-03-2013, 18:37
Фреди, това е абсурдна идея - по-добре пробвай да го заведеш на боулинг и ако те допуснат с него ще видиш какво шоу ще става.
Почти съм сигурен, че ще се вдигне оборота с него.

mordohy
12-03-2013, 18:51
...вържи я ....със сезал...
Така сега сериозно....има каучукови ленти,които могат да се намотаят и те слепват....от сорта на Бишоповите ленти..само,че много по-широки и по-дълги.....Мисля,че в по-професионалните гумаджийници би трябвало да има....

Май има едно топче от такава лента. Широка е около 20-30 см и дебела около 3-4 мм. Май я мярнах в мазето до виното.
Просто я намотаваш и слагаш във фурната да се изпече.
След три-четири дена ще ходя да навестя виното и може да видя за каучука.

undy
12-03-2013, 18:59
...всеки ден се слиза до мазата......кви са тия паузи адаш....моля ти се ,недей така.

fred
12-03-2013, 20:03
Май има едно топче от такава лента. Широка е около 20-30 см и дебела около 3-4 мм. Май я мярнах в мазето до виното.
Просто я намотаваш и слагаш във фурната да се изпече.

Е, ще ти бъда благодарен, ти слез до мазето и внимавай :)

---------- Post added at 00:03 ---------- Previous post was at 00:03 ----------

Фреди, това е абсурдна идея - по-добре пробвай да го заведеш на боулинг и ако те допуснат с него ще видиш какво шоу ще става.
Почти съм сигурен, че ще се вдигне оборота с него.

Да бе, той ще си счупи краката:)Не

old alfist
12-03-2013, 21:00
Да бе, той ще си счупи краката:)Не
Друго си е да се целиш в жива движеща се мишена, а не в някакви изправени мъртвостоящи кегли.

undy
12-03-2013, 21:41
То накрая май ще излезе,че най-интересно ще бъде с кучето по кеглите....тъкмо и то ще прави опити....я да се спаси,я да изпобута всичко......:choice:

fred
12-03-2013, 21:47
Да бе, интересно, ама друг път :bangin:

undy
12-03-2013, 21:51
Е,аре са....нема го тънчим...знаеш,че се шегувам..:smoke:

....там адаша да не се ослушва,а да слиза в магазата.....да вади там каквото има ....пукница,каучуци и туршия...

fred
12-03-2013, 21:58
Е, разбира се, не съм го и приел насериозно :grin:

mordohy
13-03-2013, 01:40
...всеки ден се слиза до мазата......кви са тия паузи адаш....моля ти се ,недей така.
Мазата е в Кюстендил!
Аз отдавна съм си отточил едно порядъчно количество вино. Другото си стои и чака метаморфозата си!