View Full Version : Един от шест проблема на италианките е наличен - помогнете!
Знам, че на много места е писано и благодаря на Alfa Mania4ka за подробното обяснение за таблото но...
Може ли някой да ми каже какви точно са крушките дето осветяват?
1. Централната конзола (парно, вентилации, халогени, пепелник, клима и т.н.)
2. Скоростомера и оборотомера.
3. Лоста за ел. огледалата.
Утре ще ги сменям и да си ги купя преди да съблека таблото.
Предварително Ви благодаря.
Ко дадете съвет и за марка, цена намяте.
братле што не си свалиш пьрво таблото и ште видиш и марката и какви са крушките
georgievst
18-01-2007, 21:19
Присъединявам се към горното мнение.
:D
JORDANGT
18-01-2007, 21:24
Свали поне една и отивай в М Комплект.0.50лв. са без цокъл,а 1.5лв. са със.Има и цветни,но колко струваха не си спомням :roll: :idea:
Евгени Генчев
19-01-2007, 08:45
Относно таблото с уредите виж това http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=9292
Хахахахах тоз му изгореха крушките от даване на газ :lol:
Относно таблото с уредите виж това http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=9292
Благодаря ти колега жив и здрав.
Колегата UMAX има подробни снимки и за конзолата и за таблото и до колко си спомням крушките са 12 1.2
П.С. И аз мисля утре или вдруги ден да я направя тая процедура.
бай Илия
19-01-2007, 13:39
Купи си скъпи(OSRAM)не СливенскиСрам ,евтиното излиза скъпо!От икономия два пъти го свалям :oops:
Присъединявам се към горното мнение.
:D
ПОЧНИ ДА ИДВАШ НА СРЕЩИТЕ!!!
:offtopic:
Абе некой намирал ли е такива крушки, само че по 2w :?:
Абе некой намирал ли е такива крушки, само че по 2w :?:
трудна работа, иначе само тази дето осветява дигиталния показател ма километрите е такава, другите са 1,2 вата 12 волта
За таблото 6 крушки по 12в 1.2 вата :wink: онзи ден свърших тази процедура :lol:
П.С.По 2 вата не съм виждал но на старата Алфа сложих по 1.5 вата :wink: но нямаше много разлика
Начи на типото на дигиталното табло беха такива. Голям зор да се открият, аз така и не успях :( Светеха осезаемо по-силно от 1,2W
А на алфата ми се струва, че светят слабичко и мисля да пробвам (ако открия де) с 2W
virusalfa
19-01-2007, 21:20
Абе некой намирал ли е такива крушки, само че по 2w :?:Голема грешка-само 1,2 вата и особено на климапанела на 155,Дедра и Темпра!!!Лампите са без цокъл :idea:
Абе некой намирал ли е такива крушки, само че по 2w :?:Голема грешка-само 1,2 вата и особено на климапанела на 155,Дедра и Темпра!!!Лампите са без цокъл :idea:
Да де, на алфата са такива, щот ги смених всичките. Тоа умник преди мене е искал да му свети таблото синьо и познай - наклепал сички крушки с некъв син лак :shock: Резултата е ясен - плачевен, нищо се не видеше :!:
Обаче на типото на дигиталното табло тия за подсветката беха по 2W (само те). С лупа съм ги гледал надписите, да вида да се не е изтрило 1-то. Търсих да сменям, щот половината беха аут, обаче тц :? Накрая сложих по 1,2W
virusalfa
20-01-2007, 11:45
Да де, на алфата са такива, щот ги смених всичките. Тоа умник преди мене е искал да му свети таблото синьо и познай - наклепал сички крушки с некъв син лак :shock: Резултата е ясен - плачевен, нищо се не видеше :!:
Обаче на типото на дигиталното табло тия за подсветката беха по 2W (само те). С лупа съм ги гледал надписите, да вида да се не е изтрило 1-то. Търсих да сменям, щот половината беха аут, обаче тц :? Накрая сложих по 1,2WНа 155 и другите с климатроници ако сложиш по 2 вата крушки,горят едни работа по платката,ял съм го дръвото :evil:
Мене повече ме притеснява да не земе да стопи пластмасите :roll:
Обаче на типото на дигиталното табло тия за подсветката беха по 2W (само те). С лупа съм ги гледал надписите, да вида да се не е изтрило 1-то. Търсих да сменям, щот половината беха аут, обаче тц :? Накрая сложих по 1,2WНа 155 и другите с климатроници ако сложиш по 2 вата крушки,горят едни работа по платката,ял съм го дръвото :evil:
На мойта съм си сложил 2 вата ама преди 2 год и не помна от къде ги намерих. А на дедрата на климатроника тия работи дет ги има на платката за намаляване на силата светлината ги отпоих и сега копчетата светят като фаровете ми :D
Леле сега Киро като види как съм обяснил и ще ме спука от подигравки :? :?