View Full Version : Проблем с Турбо лаг 166 2.0 V6 Турбо
Здравеите наскоро се здобих с 166-цата но има замисляте 1-сек когато я натисна ( проблема изчезва когато е вкл. STR Бутона ) купих си интерфеис и програма да си я чета и ми излизат три грешки
P0500 - Скорост на автомобила Signal high
P0221 - Позиция на педала на газта Signal high
P0130 - O2 Sensor (1) No Signal
някои има ли идея от какво може да е ? :-?
Просто си е така. И моята е така въпреки, че няма никакви грешки. Не е ли над 3000 оборота без СТР има голяма "дупка". Все едно караш обикновен двигател 2.0 115коня.:bored:
Когато натиснеш докрай на 6-та примерно от 140 докато ускорява има ли момент с който дърпа много, след това намалява дърпането, пак почва да дърпа по-силно и така на тласъци?
---------- Post added at 17:28 ---------- Previous post was at 17:17 ----------
А ти от къде я взе колата? Случайно отдолу гредата на радиаторите да е помляна и изпускателните и тръби под мотора да са сменяни, да няма нито навигация нито чейнджър?
Взех я от "Torino Italy" и мисля че нищо не и беше сменяно !!!
Защо ?
---------- Post added at 00:29 ---------- Previous post was at 00:27 ----------
иначе навигация и чеинджар няма да :heavy_cry:
Демек си е нов внос и е докарана от Италия?
Да аз си я докарах сам :biggrin1:
DiStefano
14-03-2013, 17:01
Просто си е така. И моята е така въпреки, че няма никакви грешки. Не е ли над 3000 оборота без СТР има голяма "дупка". Все едно караш обикновен двигател 2.0 115коня.:bored:
Когато натиснеш докрай на 6-та примерно от 140 докато ускорява има ли момент с който дърпа много, след това намалява дърпането, пак почва да дърпа по-силно и така на тласъци?
---------- Post added at 17:28 ---------- Previous post was at 17:17 ----------
А ти от къде я взе колата? Случайно отдолу гредата на радиаторите да е помляна и изпускателните и тръби под мотора да са сменяни, да няма нито навигация нито чейнджър?
Моята определено не е така. Ускорява си равномерно без тласъци. СТР ми се включва сам при по-рязко натискане на педала. А до 3000 си е мъртвец за това съм съгласен.
Моята определено не е така. Ускорява си равномерно без тласъци. СТР ми се включва сам при по-рязко натискане на педала. А до 3000 си е мъртвец за това съм съгласен.
абе и на мен ми се струва че нещо не е както трябва
ако сте имали подобен проблем моля споделете
чудя се дали не е лагер на турбото и като се развихри да обира луфта ама .... с STR не го прави значе не е това !!!
:bangin:
Според мен нямаш проблем с колата.