View Full Version : Боядисани табла ?
SilentlyLoud
15-03-2013, 19:35
Има ли някой от форума който си е боядисал таблото и ако има може ли 1-2 снимки да видя какво се е получило. Мисля да го боядисам но още не знам кои цветове да си избера.
Ако го направиш,дано не я виждам тая алфа никога:icon_frown::???::???:
georgi_pg
15-03-2013, 22:31
Има ли някой от форума който си е боядисал таблото и ако има може ли 1-2 снимки да видя какво се е получило. Мисля да го боядисам но още не знам кои цветове да си избера.
много лоша идея...:icon_frown:
blacksnoopy
15-03-2013, 22:48
И за кой модел става дума или общо за всички питаш
Ако го направиш,дано не я виждам тая алфа никога:icon_frown::???::???:
:clap2:
аз моето съм го напраил на теменужки! кефят ма бе
Аааааа, имаше преди година една 156, която се продаваше и беше с боядисан интериор.... бежов май беше.... :hmm:
Ще си замълча!!!
Аз пък мисля да си метна една черга на таблото, от онези рошавите + два плюшени зара на огледалото. Някой да е пробвал?
ivan dimitrov
16-03-2013, 00:26
---
Боядисвай, какво му мислиш толкова:idea2:...,,,Бояджия беше моя татко, бояджия ще стана аз".....:whistle:
---------- Post added at 10:38 ---------- Previous post was at 10:35 ----------
Оууу! И аз искам. Мисля да ставам член на ДСБ, та-а-а... и мен ме кефят.
Имам аеробиони с лика на Иван Костов...черни на цвят, евтино ги давам....охаят жестоко:flirt:
---------- Post added at 10:41 ---------- Previous post was at 10:38 ----------
Аааааа, имаше преди година една 156, която се продаваше и беше с боядисан интериор.... бежов май беше.... :hmm:
Ще си замълча!!!
Говори бе, защо мъълчиш...?...с мълчание ще го докараме до по кофти цвят...
:clap2:
аз моето съм го напраил на теменужки! кефят ма бе
...знам....и идеята я взе от мене....бехме пийнали и ти споделих......и ти се възползва.....гадняр,са ше черпиш ти :Yoda:
Говори бе, защо мъълчиш...?...с мълчание ще го докараме до по кофти цвят...Страшна гнус! Страшна!!!
Страшна гнус! Страшна!!!
Стига бе...няма ти да му подреждаш хола...човека ще си сложи на секцията едно роботче, направено от празни кутии Малборо и други екстри....шишета от джони съшо може:))
Няма начин да ми кажеш, колко ше си помпя гумите...ако ме разбираш:))))...защото някой път не ти се отадава:)))
lordliness
16-03-2013, 21:03
Преди време видях един Смарт, на таблото пред пасажера беше подредена цяла композиция- зелена морава, върху нея къщичка, дръвчета и цветенца, май имаше и пейка.
Аз съм фен на Уепенките...от рода на "Бог ми е навигатор"..."Челастря на съседа жена му"...и тем подобни.....едно приятелче си беше сложил ...."Не карам пил"....и редовно го проверяваха за алкохол...на края изгоря...
Баси лъжеца се оказа:)))
Стига бе...няма ти да му подреждаш хола...човека ще си сложи на секцията едно роботче, направено от празни кутии Малборо и други екстри....шишета от джони съшо може:))
Няма начин да ми кажеш, колко ше си помпя гумите...ако ме разбираш:))))...защото някой път не ти се отадава:)))Ама аз не давам наклон на никого - казвам само, че ми се е доповръщало..... ако ме разбираш :butt:
Jivko7777
17-03-2013, 18:00
нищо не разбирате вие :)
http://www.modifiedcarshow.com/wp-content/uploads/2011/02/Modified-Alfa-Romeo-156-200-Interior-Modified-Cars-4.jpg
http://www.tuningmag.net/images/news/marsiglio_car_alfa_156_02052007/marsiglio-car-alfa-156-text_3.jpg
Въпрос на вкус казала котката и се облизала по за*ника. :D