View Full Version : алфа 33 1.7 IE vs Голф 3 TDI
hondoman
20-01-2007, 21:54
Сега преди малко се врьшам от едни дрьпки които се провеждат в нашия край от скоро дьрпаха се само голфове колкото си щеш но за тоя голф tdi варви доста грамотно би доста голфове аз бях една от колите които го биха аз и една корса GSI та както и да е тоя с голфа кара момчето с алфата да се бяга но то не иска та вьпроса ми е има ли шанс тази алфица да се опьне на тоя голф? забравих да кажа е,че тоя голф е с чип незнам колко коня е но варви доста добре аз мисля че може да се опьне яд ме беше че не се пусна :?
hondoman
20-01-2007, 22:23
:roll:
netsurfer
20-01-2007, 22:26
тоз голф е 90 коня, с чипа 115-120, ако алфата е читава може да го дръпне според мен ...
hondoman
20-01-2007, 22:43
и аз така мисля само че рябва да и се качи някой добьр шофер :wink: а за голфа незнам дали е 155-120 коня но си варви доста добре вика ми на мен ела да я пробваме тая хонда да ли варви много дразнещо ми го каза ама не знаеше на кой попадна хихихи сьщото го каза и на момчето с алфата пьрво покани него после и мен ме покани най общиво на мен не ми се правеха ластици но се издразних и за това се пуснах но както и да е дано другия пьт се пусне и момчето с алфата вижда ми се запазена и може да му се опьне :wink:
Та и аз имах такава Алфа. Ако е читава и задкормилното устройство го бива тоя Гаф:puke: ТДИ нема никакъв шанс.
Къв си ти бе? НеоКИЛ? Нео е приятелче, я да си опраиш ника!!!
За голфа не ми се говори, той е Номер 1. Ще взема да продам жигулата да си взема 2-3 такива голфа. Хем да ги карам, хем да връщат нафта и да продавам и да си купя още голфове и така да стана милионер и да си чешЪм ...... по цял ден.
Red Devil
21-01-2007, 04:36
От тези голфове има и тди-та с червено "И" и са 110кс,с чип повечя ,колко повече не знам,но мисля че въпросната алфа е по бърза 8)
За голфа не ми се говори, той е Номер 1. Ще взема да продам жигулата да си взема 2-3 такива голфа. Хем да ги карам, хем да връщат нафта и да продавам и да си купя още голфове и така да стана милионер и да си чешЪм ...... по цял ден.
Ладата нема я продаваш, после кой ще ми докладва, че некъв маниак с джанти от ланча и неопределен цвят ходи на работа като помита бордюрите по пъртя с дрифтове....
Това за бордюра да си траеш!!! Вчера се изпуснах пред Мах и айдеее, цяла София знае.
Първо аз съм си аз. Второ нямам нищо против Нео - не виждаш ли че и двамата сме от Бургас (Даже проведохме първата среща в града8) ). Просто съвпадение на никовете. Трето за последен път се обяснявам :!:
По темата с 33-ката съм се пробвал с голф4 тди с една червена буква (не знам колко к.с е май 110 )даде ми малко зор от 70 до 130 и следващите 20км стоя на повече от 25 метра след мен.
Това за бордюра да си траеш!!! Вчера се изпуснах пред Мах и айдеее, цяла София знае.
Аз пък за първи път чувам за бордюри. :shock: Не ме обвинявай несправедливо. :roll: :cry:
netsurfer
21-01-2007, 11:53
От тези голфове има и тди-та с червено "И" и са 110кс,с чип повечя ,колко повече не знам,но мисля че въпросната алфа е по бърза 8)
от тройките май са само 90 коня ...
А бе и язе така си мислих ма имало некви от последните по 110 коня с червено И :twisted:
А бе и язе така си мислих ма имало некви от последните по 110 коня с червено И :twisted:
Ако му боядисат и Т-то червено дали ще качи още коне? :lol:
Ако му боядисат и Т-то червено дали ще качи още коне? :lol:
Треа първо Д-то и после Т-то :wink:па аз мое да си сложа едно Д между ТИ и да станем ка Шоко скрит бегач :lol: :lol:
Първо аз съм си аз. Второ нямам нищо против Нео - не виждаш ли че и двамата сме от Бургас (Даже проведохме първата среща в града8) ). Просто съвпадение на никовете. Трето за последен път се обяснявам :!:
По темата с 33-ката съм се пробвал с голф4 тди с една червена буква (не знам колко к.с е май 110 )даде ми малко зор от 70 до 130 и следващите 20км стоя на повече от 25 метра след мен.
Тоя пък се и върза :big_whoops:
Много ме кефи третото ти заключение, звучи като от латино сериал.
Toя пък се и върза :big_whoops:
Много ме кефи третото ти заключение, звучи като от латино сериал.
Чак пък да съм се вързал8) А пък и нали сер иалите са на мода :D
Red Devil
21-01-2007, 16:47
:th_up:
Сигурен съм че има такава тройка :!:
hondoman
21-01-2007, 20:00
Колеги няма никакви червени букви и май си е 90 коня само е с чипче :wink:
hondoman
21-01-2007, 20:03
Другата субота ще гледам да се опозная с тоя младеж с алфата и ще гледам да го навия ако мога да се пусне с тоя много варвящ голф :D :wink:
Аз съм карал с такъв голф, моята алфа е точно 1.7i.e. и се получи свободно кормуване! hondoman кажи на този пич с алфата да не се притеснява, а да се пробва! Гаранция че ще го бие!
Аз съм карал с такъв голф, моята алфа е точно 1.7i.e. и се получи свободно кормуване! hondoman кажи на този пич с алфата да не се притеснява, а да се пробва! Гаранция че ще го бие!
И аз за тва говоря :wink:
hondoman
22-01-2007, 17:31
Оки момци като се поопозная с него ще го карам да се пробва чувал сьм легенди за тоя голф лично не го познавам този но май доста коли е бил щом ми викаше с такова пренебрежение да ли ми варвела хондата ама добре го отупах хихихи и сьм сигурен че този алфонсо ще го накаже тоя трактор :wink:
точно така, унищожете легендата и да се свърши един път завинаги!
hondoman
22-01-2007, 22:30
ok man 8)