PDA

View Full Version : Audi A3 - новия Голф ?

gorbi
26-03-2013, 18:22
Прави ми впечатления по улиците, че селските рацери вече не са с Голф 2, който поостаря, а са се качили на А3. Няколко различни такива аудита вече ми направиха впечатление със странни селски изпълнения - слалом между колите, гонки с много рев и малко коне, засичания на светофари... Преди няколко дена бях с 166-цата и за потвърждаване на съмненията, ме засякоха два такива "пилота" с различни номера, но и двамата с А3.
Не вярвам да има заводско А3, което да дръпне моята 166, ама и не се пробвах, че бях с децата, пък и ако им отвърнеш - и ти ставаш селски рацер.. ... :)

Stoyan Georgiev
26-03-2013, 19:01
не знам как ги смяташ тея работи, ама баш си има - заводски 1.8 Т - най-бързото а3, което не е S, е 7.5 до 100 ;)

gorbi
26-03-2013, 20:00
не знам как ги смяташ тея работи, ама баш си има - заводски 1.8 Т - най-бързото а3, което не е S, е 7.5 до 100 ;)

нямам никаква идея - беше предположение, нали е малък модел, предположих че няма такива 150 + коня... Явно има :)

Doomguy
26-03-2013, 20:07
Те тва е една от най-селските марки (заради притежателите). На такива мечтата им е някое Q7 или Туарег (пораснал голф).

fred
26-03-2013, 20:08
Да, това у нас е мерило заради такива, а иначе не е лошо аудито.

Gogata
26-03-2013, 20:13
Именно. Шофьорската позиция на първо четене е много по-ниска от на масовите италианки.

Bobi_33
26-03-2013, 20:51
Именно. Шофьорската позиция на първо четене е много по-ниска от на масовите италианки.

Абе в Алфите си се седи ниско, във всички модели. Имам предвид обаче, тия Алфи дето са си правени от Алфа, а не тия дето са Фиатове с емблема на Алфа. Аз като си взех 145-цата направо не можах да го преживея това и изхвърлих механизма за повдигане на седалката, но и това не помогна. Пак се седи като в Икарус, в сравнение с 33-ките ми. А в червената ми 33-ка се седи по-ниско отколкото в ГТВ - модела след 95-та. Всъщност в 166 позицията е добра, но и арматурното табло там седи ниско.

Но това си е нармално за Фиат. Във Фиатовете винаги се е седяло високо.

А иначе по темата, ми не ми прави впечатление тия с Ауди А3 да са с нещо по-различни от всички останали. Даже в последно време ми се набиват на очи много изпростели рацери с Алфи. Премерно със 145 1.4 или пък 156 1.6 и 1.8 , които на са по-малко спрели от въпросните Аудита. Имаче А3 S3 за съжаление на алфистите ще отвее почти всички масови Алфи. Тъжно, но е факт.

undy
26-03-2013, 21:01
На мен друго ми е направило впечатление....тия с голф 2-ките се заглеждат или купуват ауди3...тия с голф 3 се озъртат или си вземат ауди 4......а тея с голф 4 си вземат голф 5.......наблюденията са ми от няколко години....и все в тоя ред се развиват нещата...

Bobi_33
26-03-2013, 21:09
На мен друго ми е направило впечатление....тия с голф 2-ките се заглеждат или купуват ауди3...тия с голф 3 се озъртат или си вземат ауди 4......а тея с голф 4 си вземат голф 5.......наблюденията са ми от няколко години....и все в тоя ред се развиват нещата...

Че тия ГоУфове не са ли скъпи все още? Гледам, че все още не са масовки или пък не ми правят впечатление може би, не знам.

ShoxXx
26-03-2013, 22:11
Новият Голф е 147 и 156... Факт дори и чисто статистически.

undy
26-03-2013, 22:18
Че тия ГоУфове не са ли скъпи все още? Гледам, че все още не са масовки или пък не ми правят впечатление може би, не знам.
Имаш предвид 5-ците ли?...... селската гъзария нема граници,братче:thumbup:...а то по-грозен от 5-цата просто няма....

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

Новият Голф е 147 и 156... Факт дори и чисто статистически.
..мдааа изпънаха стоповете....

ShoxXx
26-03-2013, 22:42
А като цяло някой може ли да даде определение за селска марка автомобил?

Доко
26-03-2013, 22:46

Москвич. :-)

Jivko7777
26-03-2013, 22:46
Не вярвам да има заводско А3, което да дръпне моята 166, ама и не се пробвах, че бях с децата, пък и ако им отвърнеш - и ти ставаш селски рацер.. ... :)

без само 2 двигателя всички останали ще те ометат като куцо пиле домат ;)
Сам си ги брой...
1.8T 150ks
1.8T 160ks
1.8T 180ks
1.8T 209ks
1.8T 225ks
2.0T 265ks
3.2 250ks

всички с опция да са 4Х4, като всички над 209кс са 100% такива ;)

ShoxXx
26-03-2013, 22:55
Малко ги омеша различните години, но от 1во поколение има и 1.8 125, а от второто има и 2.0 150 и двете атмосферки. От втора генерация има и 3.2 250 пак атмосферка, както и 2.0Т 200 кс.

Всички до тук изброени бият безпроблемно 166.

Doomguy
26-03-2013, 22:55

Такава, каквато селяните обичат...

ShoxXx
26-03-2013, 22:58
Сиреч евтина...

Doomguy
26-03-2013, 23:06
Сиреч евтина...

... за поддръжка и идиото устойчива. Селянина обича само да сипва и кара, ако ще да прилича на кенеф...

ShoxXx
26-03-2013, 23:10
Начи излиза, че ако купиш немско до 4000лв си селянин, ако е фринско си педерасТ, а ако е италианско имаш стил и си уникален... що па точно днес един келеш с 156 прави изпълнения при положение, че сигурно самия той знае, че в случая половината коли около него са 2 пъти по-мощни.

mik mik
26-03-2013, 23:10
... за поддръжка и идиото устойчива. Селянина обича само да сипва и кара, ако ще да прилича на кенеф...
....а интелигентния човек обича да виси по сервизите и да си дава цялата заплата за нещо което от време на време и евентуално ако не се счупи може да го закара от точка А до точка Б :haha::haha::haha::haha:

radostin_ivanov
26-03-2013, 23:19
Излиза че,собствениците на Алфа са мазохисти.

mirchozo
26-03-2013, 23:26
Айде па Вие, всички сме били млади и сме правили простотии, кой с Голф, кой с Ауди, кой с Алфа, това е нормално и се израства с годините. Разбира се не го удобрявам ама хич. Все пак не е зле да се позамислят за последиците, но то това е малко и от възпитанието което май пък ние се опитваме да създадем..., и те така....

Това определение "селски" автомобил или "селянин" не говори добре за хората които ги използуват. Всеки и всичко което не ме кефи е селянин и селско, да го духат бедните...., айде моля ви се не падайте толкова ниско!

gorbi
26-03-2013, 23:48
Значи излиза добре че не съм се вързал на акъла... Тц,тц - големи бегачки тия нови аудита... Излиза че алфите са за пенсионерките да пазарят портокали от лидл... Мислех си с мойте 175 коня мога поне малкото Ауди да пошляпам, пък то какво било... :)

ShoxXx
27-03-2013, 00:04
175 си е сериозна цифра. Внимавай как ги удържаш и не се закачай с Аудита - те са за селяните.

gorbi
27-03-2013, 00:40
175 си е сериозна цифра. Внимавай как ги удържаш и не се закачай с Аудита - те са за селяните.

Е как ги удържам - никак... аз обикновено карам между 2000 и 3000 об. макар с тоя автомат да си е трудна задача... С никой не се закачам, просто като ме засече на светофара поредния келеш, ми се вдига адреналина... Минал съм през боища и гонки, вече съм дърт за такива работи... :) Просто ми се набива на очи това А3, че доста хулиганят с него...

code
27-03-2013, 08:19
Нямаш никакви проблеми да се придвижваш с Голф по-бързо от останалите участници в движението не за друго, а окачването му е лигаво и не го тревожат никакви дупки. В завой обаче почват едни драми и полягания ..:sleep:

BillyBoy`
27-03-2013, 13:33
Факт или не ама това си е самата истина.Тия които кара Ауди,Фолксваген и БМВ или хаиде да не ги слагам по един знаменател всичките да няма засегнати хора но голяма част от тях се имат за най-големите Баровци на пътя и всеки трябва да се съобразява със тях.

Jivko7777
27-03-2013, 13:45
Малко ги омеша различните години, но от 1во поколение има и 1.8 125, а от второто има и 2.0 150 и двете атмосферки. От втора генерация има и 3.2 250 пак атмосферка, както и 2.0Т 200 кс.

Всички до тук изброени бият безпроблемно 166.

Аз казах колите които ще го бият... Щото той се пита дали имало въобще над 150кс

---------- Post added at 13:45 ---------- Previous post was at 13:42 ----------

Е как ги удържам - никак... аз обикновено карам между 2000 и 3000 об. макар с тоя автомат да си е трудна задача... С никой не се закачам, просто като ме засече на светофара поредния келеш, ми се вдига адреналина... Минал съм през боища и гонки, вече съм дърт за такива работи... :) Просто ми се набива на очи това А3, че доста хулиганят с него...

Ти баш в варна внимавай че тма има една А3-ка която е 700+ коне ;) да не говорим и масата по 300-400кс

Между другото с алфата ще падаш от а3ки 1,9тди и 130кс които са... нагоре няма какво да коментираме

Gogata
27-03-2013, 15:07
Абе в Алфите си се седи ниско, във всички модели. Имам предвид обаче, тия Алфи дето са си правени от Алфа, а не тия дето са Фиатове с емблема на Алфа. Аз като си взех 145-цата направо не можах да го преживея това и изхвърлих механизма за повдигане на седалката, но и това не помогна. Пак се седи като в Икарус, в сравнение с 33-ките ми. А в червената ми 33-ка се седи по-ниско отколкото в ГТВ - модела след 95-та. Всъщност в 166 позицията е добра, но и арматурното табло там седи ниско.

Но това си е нармално за Фиат. Във Фиатовете винаги се е седяло високо.

По принцип си прав, но се усеща една тенденциозност в постовете ти по отношение на "Фиатските Алфи".
Аз също обичам по-старите алфи. Даже първата Алфа, която помня беше някъде преди 10-на години една лачена росо 33 1.7 16в Перманент 4. Невероятна красавица, всяка сутрин я срещах на капки от сутрешната роса.
Всяко поколение обаче си има и своите недостатъци. 33 също не прави изключение и ти го знаеш - проблемите с ръждата особено при първата серия на 33, ненадеждните скоростните кутии при боксерите. Отделно да не говорим, че е имало цели модели недоразумения като Арна например.
Крайностите никога не са хубаво нещо. Надявам се да ме разбереш правилно. Поздрави!

ivo_red
27-03-2013, 17:36
....а интелигентния човек обича да виси по сервизите и да си дава цялата заплата за нещо което от време на време и евентуално ако не се счупи може да го закара от точка А до точка Б :haha::haha::haha::haha:

Да те запозная с няколко собственици на голфчета 4ки да си правите компании по сервизите ?:grin: На тоя свят винаги е едно за сметка на друго. Няма безплатен обяд. Иначе "селска" кола е тази, чийто собственик е бесен комплексар и "селтик". В България важи Закона на джунглата и тея с по-скъпи коли смятат,че са повече хора от останалите и могат да си правят каквото си искат. За тва се изпоубиха толкова хора с БМВта. Истината е, че народът тук съвсем изпростя и селеняса. Наскоро един дебил щеше да ме блъсне с една п*ча въшка Мерц А класа, понеже беше решил да се прави на Найджъл Менсъл в дъжда и задръстването. Така че за простотията граници няма, нито ограничение за марки и модели кола.

Bobi_33
27-03-2013, 18:55
По принцип си прав, но се усеща една тенденциозност в постовете ти по отношение на "Фиатските Алфи".
Аз също обичам по-старите алфи. Даже първата Алфа, която помня беше някъде преди 10-на години една лачена росо 33 1.7 16в Перманент 4. Невероятна красавица, всяка сутрин я срещах на капки от сутрешната роса.
Всяко поколение обаче си има и своите недостатъци. 33 също не прави изключение и ти го знаеш - проблемите с ръждата особено при първата серия на 33, ненадеждните скоростните кутии при боксерите. Отделно да не говорим, че е имало цели модели недоразумения като Арна например.
Крайностите никога не са хубаво нещо. Надявам се да ме разбереш правилно. Поздрави!

Остави я 33-ката настрана, не е критерии тя. Вече е на 30 гондини модел. Ще видим как ще се говори за 145, когато стане модел на 30 години, отделно, че и тях също ги гони ръждата. А Фиатите от времето на 33 не гният никак по-малко, спомни си за Ритмо. Въобще колите от 80-те гният, без значение, дали са Алфа, дали са италиански, френски, немски или японски.
Аз говоря като цяло за Алфа, всички останали модели, включително рядката Алфа 6 - и в нея се седи ниско. В общи линии говорехме за позицията на седене

lordliness
27-03-2013, 19:13
В 166 стоя високо, при максимално пусната седалка , отделно когато наглася волана да ми е удобен не виждам част от приборите на таблото. Не знам дали други имат такъв проблем.

Doomguy
27-03-2013, 19:19
И на мен ми е висока седалката, така и не можах да си намеря удобна позиция в тая Алфа... Иначе във Фиата съм като в бус.

Susscrofa
27-03-2013, 19:25
Най-мразИМ е такива теми.

Кво Ви е криво аудито?
Ауди си е лидер отвсякъде и за мен е достойна за уважение марка!!!!!!!!
Ако Ви издуха порше с бесен селЬо вътре, ще се "подмокрите" от кеф, а когато е по евтина кола задължително се лепва определението селска марка.
За пореден път ще го кажа, научете се да уважавате успелите!
Ауди и Бмв са успели марки, доказани марки, бързи, красиви и здрави автомобили.
И най-важното, ТЪРСЕНИ автомобили, продавани автомобили.
Успехът им не е случаен, нито пък е плод само на реклама или на ретро слава, като АР.

ivo_red
27-03-2013, 19:38
И на мен ми е висока седалката, така и не можах да си намеря удобна позиция в тая Алфа... Иначе във Фиата съм като в бус.

На мен пък ми е удобно в Алфата. В на бащата маздата 323 все едно съм седнал на земята, толкова е ниско седалката. В Алфата съм я дръпнал макс назад и волана макс нагоре и си ми е много добре. Може би щот съм близо 2 м.....:dunno:

gorbi
27-03-2013, 22:16
Хих... успели автомобили...:)

Ауди А3 от първите, които са по 3 - 4 хил лева хич не са от най-успелите. Ами са дърти грозни кошници... МОже би трябваше да уточня, че имам предвид предимно дърти кошници с 19 годишни пикльовци ... Просто тенденция има някаква пичлеметата да се местят от Голф 2 на А3, вгледайте се по улиците и ще видите.. :)

Doomguy
27-03-2013, 22:18
Хих... успели автомобили...:)

Ауди А3 от първите, които са по 3 - 4 хил лева хич не са от най-успелите. Ами са дърти грозни кошници... МОже би трябваше да уточня, че имам предвид предимно дърти кошници с 19 годишни пикльовци ... Просто тенденция има някаква пичлеметата да се местят от Голф 2 на А3, вгледайте се по улиците и ще видите.. :)

Аз съм 19 годишен пикльо с Алфа 166...
Не е важно каква кола караш, а как я караш и дали си културен и толерантен на пътя. Марката на автомобила има малко общо с манталитета на собственика.

Bobi_33
27-03-2013, 22:26
Абе то олигофренията по пътищата е тотална. Днес попаднах на бесен рацер с Рено Меган Сценик. Какво рацерско има в тая кола не знам, ма тоя юнак щеше да се обърне само и само да ми покаже, че е бърз. Въобще не ми стана ясно за къде толкова бързаше, при положение, че в след 100 метра след завоя на който щеше да се обърне, зави вдясно. Миналата година пък друг образ, пак с Рено, в зора да ме изпревари не успя да вземе завоя преди моста на Бакърена Фабрика и се резна в мантинелите.

Та и сред тия с Рената не е добре положението.

gorbi
27-03-2013, 22:36
Аз съм 19 годишен пикльо с Алфа 166...
Не е важно каква кола караш, а как я караш и дали си културен и толерантен на пътя. Марката на автомобила има малко общо с манталитета на собственика.

И е така и не е... Абсолютно съм уверен, че марката на автомобила има много общо с манталитета на собственика.
И да - не всеки 19 годишен пикльо е рацер и невъзпитан, определено има съвестни, съзнателни и възпитани пикльовци, като сина ми например.. :) Ама няма да го огрее него скоро кола над 100 коня... защото желанието за криво разбрано самоизтъкване в тия години е малко повече отколкото мозъкът им може качествено да контролира... :)

lordliness
27-03-2013, 23:25
Аз пък се пазя най- много от тези с опелите :)

reloading
28-03-2013, 00:43
като чета темата днес се замислих че един пичага с Citroen забележете C1 ! така я караше все едно е някакъв 3-4 литров змей ;)

rusiq86
28-03-2013, 00:44
Аз се кефя на всякакви рацери по светофари...спират, гледат те лошо...и дават газ на свободна :) Пълнят ми душата.
На тоя свят си мислят е единственото важно да те сложат на чертата. Често ми се случва такива да са или с бмв или нещо японски.
Досега ауди а3 не съм виждал да се раздава много..не че няма де. Иначе са арни новите sportsback....за една бройка преди 5 години не си купих тея новите след 2004г.
Тези от 97-00г. са били арни за времето си...но имам авер с такова...леле на времето и аз съм го харесвал като дизайн...гледам го сега...ужас е вътре това...в класа на 147 е...но 147 е мн повече кола...като интериор/ ектериор/ екстри.
Най-много рацери според мен са с бмв...всеки 2 е такъв.
Според мен най-опасни са тези с малолитражките...50-60 кс...карат като луди...газта до край...и мислят, че са хакинен.

dimitar_vd62
28-03-2013, 02:13
Ха, един такъв преди година-две го прекарах много кофти, всъщност той сам се прекара ма да е гледал.С хонда беше, и ме издуха на един светофар.Всъщност аз изобщо не му обръщах внимание, ама точно така си даваше газ и като светна зелено завъртя гуми и изчезна напред.На следващия светофар го настигнах,но застанах в дясната лента за десен завой.Семафора беше секционен.Той бръмчи и аз бръмча и като ми светна стрелката тръгнах да завивам.Тръгна и оня ама за направо беше червено и добре че нямаше кола да минава напреко.Не се усети пича че има само една лента за направо.Наби кучки по средата на кръстовището и го гледам в огледалото как жестикулира...

viki
29-03-2013, 10:33
Ах,ах...вчера бях на такава "вълна":wow:
Не знам кой беше пуснал всички бастуни накуп из града.http://www.pic4ever.com/images/connie_1.gif
Обожавам wanna be рейсърите(независимо какви коли карат,обикновено 15+ годишни ...)Селяндури ,които си мечтаят да бъде мутри,жестоки са !Как дават газ и карат майсторки между колите,ах...http://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_lol.gif
Умирам за квартални "пички" с пластмасови очила от "зръчно",на който обемът и Фафлите по косата са повече от мозъка.Всъщност, същества с очила като бръмбар съм виждала и от двата пола :wow:
Шофьорите на баничарки са в отделна графа,но коя съм аз ,за да се пречкам по пътя на космическите кораби....
О,сетих се за лелите в менопауза,това ако има лесно няма да ти даде възможност изобщо да шофираш...Освиркват всеки,който ти направи път http://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/925815.gif
"Охлювите", гледащи само направо и каращи с 20км под ограничението само ги "маркирам",понеже не са агресивни .Тези "пешеходци",често са възрастни хора,но преди десетина дни,един дядо (към 70 вероятно),за 4 кръстовища ме засече 3 пътиhttp://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/715356.gifКараше на цялата газ ,сигурно някой му е объркал 'апчетата за кръвно с нещо друго...
Та,така.Забавно е да се шофира в село Варневоhttp://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_lol.gif

Doomguy
29-03-2013, 10:54
Като стана дума за охлюви, дайте ми една шибана причина да караш 20-30км под ограничението в града... На главната в Пазарджик най-редовно се намира някой ентусиаст, който да направи тапа на цялото движение, да спре на зелено, да тръгне като са минали 5-6 секунди от зеленото, или да забие спирачките по средата на пътя без видима причина... Такива направо ми бъркат здравето, карам на втора и оборотите падат под 2000...

ivo_red
29-03-2013, 15:08
Една такава лелка в климактериума един път ми скъса нервите. Кара с 50 в най-лява лента по Цариградско. Дали имаше и толкова и упорито отказва да се прибере поне в средна лента, за да не се налага да слаломираш между колите да я заобикаляш. Особено когато и тея в средната лента карат с по толкова, понеже някой непрекъснато се включва в движението Светкане, клаксон....тя седи като пукел и ме зяпа в огледалото и ми се злоби. А пред нея километър сигурно празно платно, а зад нас вече се заформи задръстване. Естествено накрая не ми издържаха нервите и се наложи да заобиколя. После няма да разказвам какво направих, понеже не е много повод за гордост, ама тетката "зацапа свещите" и спря. Имах подобен случай и на магистралата, когато някво пловдивско леке говореше по телефона и караше със забележете 60 км/ч в най-лява лента, при условие, че е единствена кола в радиус на няколко км. Аз се виждам отдалече светкания клаксони, нема никой. Заобикалям го и гледам с приятелчето си с неясна сексуална ориентация си се пощипват и "шофьорчето" си лафи по телефона. Прдставяте ли си как излизаш от завой със 120-130 км/ч и хоп пред теб някой почти спрял си лафи в лява лента...Ами ако имаше няко в средната лента??/Кво правиме? Апропо, внимавайте вечер по Цариградско Вече 3 пъти виждам самоубийци да пресичат по тъмно и то в най-мрачните участъци с някви тъмни дрехи. Само виждам как някъв силует минава малко пред мен. Направо ми настръхват . Другите култови са баби и дедовци, които решават, че е по-безопасно да пресекат Ботевградско отгоре, понеже не и се слиза по стълбите. Виждат, че идва кола и тръгват точно пред нея притичвайки. За къде бързат?? Никой не знае...

dimitar_vd62
29-03-2013, 21:02
Е тва с лявата лента у Варна си е нещо съвсем нормално.Като се ядосам нещо паля колата и винаги има кого да напсуваш.

rusiq86
29-03-2013, 21:13
Във Варна...и аз си карам под ограниченията...там няма пътища...незнам как за 6-7 г. не ги оправиха...сега с ремонта на Варненчик е ужаст...ебаси задръстванията.

gorbi
29-03-2013, 21:14
е, сега ще има една чисто нова улица в града... Цяла една годна за каране улица... :)

Bobi_33
29-03-2013, 21:17
Преди няколко дни един урод направо ме накара да откача. За малко да го подгоня, да го извадя от колата и пребия. Прибирам се от работа, карам зад някакъв идиот, който се движи с 30 км/ч по средата на двулентов път в Надежда, който има и островче между двете посоки за движение. Нашият образ кара по средата, не е възможно да го изпревариш. Наближаваме светофар, нашият намали още, минах на първа, а светофара свети зелено. Свети си свети си, накрая на 5 метра преди да го стигнем, светофара светна червено. Нашия отпред спря отново по средата, осовата линия му е под барчето. След 2-3 секунди би е дна първа и айде на червено през кръстовището, а можехме да минем и двамата на зелено, само ако си караше нормално. Направо откачих.:brickwall::angry1::ranting:

Та ето как и тия каращите бавно могат да бъдат супер опасни. Въобще е пълно с идиоти на пътя.

ivo_red
30-03-2013, 14:44
Преди няколко дни един урод направо ме накара да откача. За малко да го подгоня, да го извадя от колата и пребия. Прибирам се от работа, карам зад някакъв идиот, който се движи с 30 км/ч по средата на двулентов път в Надежда, който има и островче между двете посоки за движение. Нашият образ кара по средата, не е възможно да го изпревариш. Наближаваме светофар, нашият намали още, минах на първа, а светофара свети зелено. Свети си свети си, накрая на 5 метра преди да го стигнем, светофара светна червено. Нашия отпред спря отново по средата, осовата линия му е под барчето. След 2-3 секунди би е дна първа и айде на червено през кръстовището, а можехме да минем и двамата на зелено, само ако си караше нормално. Направо откачих.:brickwall::angry1::ranting:

Та ето как и тия каращите бавно могат да бъдат супер опасни. Въобще е пълно с идиоти на пътя.

А като събереш такива като тоя и психо лелката с псевдо "рацери" и става Texas Cainsaw masacre
:machinegunner::shoot::jason2: Онзи ден един типаж в най-голямото задръстване на Румънското в 18:00 часа и дъжд, реши, че трябва да прелети 30 метра към светещия червено светофар с новата си спортна кола. Спря на милиметри от престрояващия се автобус 120. Просто вече го виждах под автобуса. За къде бързаше, не ми стана ясно при условие, че пред него задръстване, зад него също. Човек трябва да има вече очи и на гърба по нашите пътища. Светът е голям и идиоти дебнат отвсякъде!

ludkanar
31-03-2013, 12:18
А да сте се замисляли че 159 е следващата 156...особенно как им падат цените.Пък още плюйте аудитата ма те си държат стабилни цени.

RPWWD
31-03-2013, 13:17
А да сте се замисляли че 159 е следващата 156...особенно как им падат цените.Пък още плюйте аудитата ма те си държат стабилни цени.

Държат, ма тва е още инерцията от Ауди 80/100, които бяха големи катъри. Следващите модели са "плаче майката" що се отнася до съотношението цена/качество и Ганьо много скоро ще изтрезнее :hump:

endeavour
31-03-2013, 13:37
... Марката на автомобила има малко общо с манталитета на собственика.
Моите дългогодишни наблюдения обаче сочат точно обратното... Може би защото доста отдавна бях на 19 години.

dimitar_vd62
31-03-2013, 14:09
Мда, имам един комшия тука дето си подпира багажника на Джетата с една сопа и с гордост обяснява че му е останала от Москвича и щял да си я вземе в следващата кола, щото Джетата е за скрап вече.Не знам какво ще си купи, но и Мерцедес да е пак ще е с манталитета си.Всяка втора приказка му е - аз навремето Москвича.....Както казват че кучето приличало на стопанина си така и колата и отношението към са огледало на манталитета на собственика и.

rusiq86
31-03-2013, 15:51

Приятелю, преди 4-ри години за малко да си купя ауди а3 2004г., като цената му тогава беше от 22к лв най-евтиното...в Бг...сега са по 7-8к лв...

Разходи се малко по автокъщите и ги виж тези 159 за без пари...се стреснеш...колко хора го направиха...както и приятели...арна алфа в добро състояние под 15к лв много трудно ще намериш.

siniqtzmey
01-04-2013, 12:08
Първо ти препоръчвам да си отровиш браузъра, после напиши избери Ауди А6 и ще видиш колко се продават на цената на Алфа 166. Впрочем Кларксън е прав за шофъорите на Ауди, повечето задници на пътя се возят в Ауди. Сега се сетих за едни познати си взеха Пасат комби В6 тди за 2500, но ремонтите по него ще му излязат повече. На нашия пазар за морги най много държат цена Голфовете и Мерцедесите.

ivo_red
03-04-2013, 16:26
Междудругото не знам за А3ките, ама забелязвам, че напоследък тежките катастрофи все с БМВта стават. Днес на Владая. Снощи в Русе. Преди това по Тракия тези дето се размазаха в бетонен стълб. Имаше и още няколко, едната от които с Х6...Прави ли ви впечатление?

fred
03-04-2013, 17:32

Има го един елемент на психологията.Много хора от малки им е набито в главата примерно колко е як москвича и че най-добрите коли са немските, а донякъде слагам и славата в миналото.Даже хора, които нямат книжки имат такова мнение за немските коли.

---------- Post added at 20:32 ---------- Previous post was at 20:20 ----------

Междудругото не знам за А3ките, ама забелязвам, че напоследък тежките катастрофи все с БМВта стават. Днес на Владая. Снощи в Русе. Преди това по Тракия тези дето се размазаха в бетонен стълб. Имаше и още няколко, едната от които с Х6...Прави ли ви впечатление?

А днес попаднах на това-карал е зрял човек, както се вика, ама пил.....
http://fakti.bg/bulgaria/62992-trima-zagivat-v-katastrofa-v-rusensko-snimki-18

Да, някъде бях чел, че най агресивни на пътя били собствениците на БМВ(от чуждата преса) .Та има нещо вярно.Преди месец подскачах по вълнообразния път към околовръстното в Люлин и от една пресечка изскочи един с мръсна газ и занасяща се задница.На сфетофара на Бриколажа естествено го застигнах и надниках-един като мен с прошарена коса...мислех, че е пубер някой.А тия по-младите обикновено са и млади шофьор, без много опит, но с прекалени мераци.

ludkanar
06-04-2013, 17:46
Има го един елемент на психологията.Много хора от малки им е набито в главата примерно колко е як москвича и че най-добрите коли са немските, а донякъде слагам и славата в миналото.Даже хора, които нямат книжки имат такова мнение за немските коли.[COLOR="Silver"]

Колега работя в автоморга и трябва да знаеш че съм далеч от мисълта че немското е най-доброто,бих споделил че има страшни кенефи.Няма коли които не се чупят.Затова незнам каква кола ще си купя ако продам моята.

fred
07-04-2013, 12:03
Колега работя в автоморга и трябва да знаеш че съм далеч от мисълта че немското е най-доброто,бих споделил че има страшни кенефи.Няма коли които не се чупят.Затова незнам каква кола ще си купя ако продам моята.
Прав си колега и напълно съм съгласен с теб, други твърдят това.