View Full Version : аз съм като болен вече съм луд по Алфа Ромео
аз съм като болен вече луд съм по Алфа Ромео, ако има др като мене да ми пишат.Това е голяма мания.Не мога да изляза от форума, не спирам да гледам някакви снимки,филми .Ако някои има същия проблем моля да ми сподели какво да правя. Искам да кажа ,че сте супер всички и мн ви уважавам без да ви познавам.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Crusader
22-01-2007, 20:47
Още един заразен..... :lol:
аз съм като болен вече луд съм по Алфа Ромео, ако има др като мене да ми пишат.Това е голяма мания.Не мога да изляза от форума, не спирам да гледам някакви снимки,филми .Ако някои има същия проблем моля да ми сподели какво да правя. Искам да кажа ,че сте супер всички и мн ви уважавам без да ви познавам.
Браво, колега. Влязъл си в правата вяра. Отдай се на болестта без да се плашиш от това. Ела на някоя среща да видиш колко други има като теб :lol:
един колега някога ми каза че е болесно състояние ,аз не му повярвах сега вече съм убеден. Преди за 1-2 седмици карах 156 -ца ,1.6_ 120 HP TS - и тогава разбрах за какво иде рец. Въпреки ,че не вървеше много.Аз лично искам 155-ца .
И вече съм много болен .
Furious 155
22-01-2007, 23:20
мани и аз съм болен че и за 155-ца си мечатая :bounce8: и ако се сдобия с такава ще слагам :boost: ... ама да поживеем и да видим
Споко, колега, и аз съм със същата диагноза- вирусоносителите бяха една 33 QV като бях на 10 и 155 1.8- преди около 2 години и ме заразиха само при допир. Откакто намерих форума, а и се запознах с повечето хора от него болестта се задълбочи необратимо. Лекарство не е открито- единственото, което може да се направи, е хоспитализиране в някоя Алфа Ромео, което се надявам да стане колкото може по-скоро.
Само така колеги :D Още един присъединен към сектата :th_up:
Още един заразен..... :lol:
:Tease: :Tease: :clapping:
raitchev
23-01-2007, 12:49
веднъж почнеш ли се няма мърдане, аз почнах да се заглеждам повече по алфи от колкото мацки малко ме претесни това:))
но пък за сметка на това мацките се заглеждат по алфата ми :))))), а аз вътре
хихи, за мен заразоносителя беше винено червена 145-ца boxer :)
trustworthy
23-01-2007, 16:17
За отрезвяване може да се ползва темата с парите за части и ремонти, ама практиката показва, че не помага много :)
За отрезвяване може да се ползва темата с парите за части и ремонти, ама практиката показва, че не помага много :)
Въобще даже а и като знаем на кой е първия пост по темата :lol:
П.С.Аз да не плямпам мнооо че кат прочета поста за новата ми кола :oops: :lol:
trustworthy
23-01-2007, 18:03
...
Е ти не можеш да се оплачеш, щото ВладУ е поел сериозна част от удара в това отношение :)
при мен помогна... :roll:
...
Е ти не можеш да се оплачеш, щото ВладУ е поел сериозна част от удара в това отношение :)
Да не кажем цялата :wink: но за всичко си има време а и има още неща за смяна по колата :lol:
части е имало,има и винаги ще има р а и ще има какво да си прави и какво да се моделира.Но мерака си остава мерак -това си е . Но и диагнозата си е диагтоза.Направо се заразяваш/поразяваш/.Аз се обраштам след всяка по-ласкава 155-ца ,а ако е и червена направо ми спира часовника.
:P :P :P :P :P :P :P
...
Колега, ха честито щом и ти вече си АЛФА-позитивен. Ако наистина си болен то тогава нямаш шанс да се оправиш. Само фнимавай да не се задалбочи заболяването назад в годините защото е свързано с много време и пари и е възможно да останеш без гадже, приятели и т.н. и да почнеш да слизаш в гаража в 3 посред нощ. Единствените ти приятели като ги видиш ще си говорите за кардани, гумени карета ... и скоростни кутии в багажника :stumm: и ... абе страшно става :priest:
:tooth: :tooth: :crazy: :Tease:
PEPI-2ALFA
25-01-2007, 05:43
"и ... абе страшно става "
За страшно не е ного страшно, само малко странно изглежда от страни :!: ,но -лошо нема :D .Важното е да ти е КЕФ.
аз съм като болен вече луд съм по Алфа Ромео.
хе - луд.
мани и аз съм болен че и за 155-ца си мечатая :bounce8: и ако се сдобия с такава ще слагам :boost: ... ама да поживеем и да видим
Oсобено , ако е синджирен 8V 2,0л мотор :D
ALFA155Ts
26-01-2007, 09:56
мдааа снощи жената ме чака с техните да ходя на гости у тях аз долу си насосвам копчето за фаровете 40 мин пред тях .................. :doctor:
allberti
27-01-2007, 19:50
:) ЕЕЕЕЕ колега лек нема!! Това беше! Мира няма да ти даде! Терапията е ясна! Вместо да се противопоставяш на изкушението - да му се поддадеш! Аз когато не карам майта, си я гледам през прозореца! :):):)
Nasko_77
29-01-2007, 03:47
Тя тази болест АЛФА дето се казва и мен много яко ме тръшна. И аз саъм тук по цяла нощ в форума. Не мога да стана от компютъра по цели нощи. Луда работа. Толова много изчетох, а толкова много има още. :shock:
това със четенето ми е добре известно.четеш-четеш и не можеш да спреш ,още малко да прочета,още малко ,а то станало посред нощ. и най-лошото ,е че няма спиране.
:rosso_spider: :rosso_spider: :rosso_spider:
Nasko_77
29-01-2007, 14:25
това със четенето ми е добре известно.четеш-четеш и не можеш да спреш ,още малко да прочета,още малко ,а то станало посред нощ. и най-лошото ,е че няма спиране.
:rosso_spider: :rosso_spider: :rosso_spider: То при мен не посред нощ, а сутрин става :?
хахахахахаха е то и аз ставам сутрин от 8,20 до 9,00,закъснявам за работа и ми четът конско всяка сутрен. Е радвам се ,че не съм сам явно има и други като мене.Поздрави на всички.
:go:
Мен ме зарази червена 75-ца 2.0 делорто преди около 5 години :D
deyan_88
31-01-2007, 15:16
ммм :lol: колко е хубаво така да видиш ,че не си единствения "луд" по Alfa Romeo,на мене преди няколко дена приятелката ми каза ,че вече ме ревнува от тези Alfi и от моята наи-вече :cry: а маика ми пак ми вика ,че колата трябвало да ми служи а не аз на нея, ама така е таи таи сам заразен и аз вече ами поне да се доразболея :headbang: :Tease:
:rosso_spider: :rosso_spider: :rosso_spider: То при мен не посред нощ, а сутрин става :?
Стига сте чели , бегайте да карате ........ :go: :go: :go: :Tease: :Tease::Tease::Tease::Tease:
Nasko_77
31-01-2007, 17:21
:Yeeeehaaa:
Стига сте чели , бегайте да карате ........ :go: :go: :go: :Tease: :Tease::Tease::Tease::Tease:
Стига сте чели :!: Бегайте да лъскате хубавиците и да ги глезите :!: