Log in

View Full Version : Жените били слаби шофьори? Да, ама не...

lyuli
23-01-2007, 10:21
Жените били слаби шофьори? Да, ама не...

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=993212

Американско изследване опровергава известния мит, че жените са по-слаби шофьори от представителите на силния пол. Според проучване на университета "Карнеги Мелън" (CMU.edu) шансът мъж да загине зад волана е 77% по-голям отколкото при дамите.

За изследването, поръчано от Американската автомобилна асоциация (ААА), е бил изготвен специален уебсайт, в който всеки шофьор може да въведе параметри като пол, възраст, часовете и районите, в които шофира, вид на автомобила и пр.

На базата на тази информация и статистическите данни системата изчислява каква е вероятността той да попадне в смъртоносен инцидент.

Понякога изводите се оказват доста интересни - рискът 82-годишна жена да загине в автомобилна катастрофа е доста по-голям отколкото това да се случи на млад шофьор на възраст от 16 до 23 години.

Жените са по-неуверени, но в същото време младежите са незрели, с по-малък опит като шофьори и изразена склонност към предприемането на неоправдани рискове.

Мъжете пък са опасни, тъй като "просто правят по-глупави неща" зад волана от дамите, обяснява Пол Фишбек от "Карнеги Мелън".

Според данните на университета най-опасното превозно средство е мотопедът, а най-сигурното - миниван или училищен автобус.

Най-много инциденти стават в събота, а най-малко - в сряда. Най-опасното за автомобилистите време в денонощието е около 2 ч. сутринта.

Най-много жертви от катастрофи има през октомври, докато през февруари са най-малко. Шофьорите с най-малко произшествия са водачи на възраст между 40 и 50 години.

Статистиката сочи, че през периода 1999 - 2004 г. в 116 493 от катастрофите довели до смърт в САЩ зад волана е бил мъж, докато жени са шофирали в 40 381 от случаите.

От 1998 г. броят на жените и мъжете с шофьорска книжка в САЩ е почти изравнен.

Това за щатите, ама дали важи за BG????

BatVas
23-01-2007, 10:24
To това важи за САЩ с техните широки пространства.

Ето една ниско рискова шофьорка: :wink:

http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=1306

lyuli
23-01-2007, 10:37
To това важи за САЩ с техните широки пространства.

да и аз така си мисля ;)

но пък истината е че жените по-често предизвикват леки катастрофи от колкото мъжете. Мъжете са склонни повече да рискуват.

Az4o
23-01-2007, 10:38
Не, не вижте тук за какво става въпрос - още ми е чудно как го направи :screwy:

http://fishki.net/comment.php?id=16834

lyuli
23-01-2007, 10:39
ето още нещо по темата ;)

lyuli
23-01-2007, 11:04
Не, не вижте тук за какво става въпрос - още ми е чудно как го направи :screwy:

http://fishki.net/comment.php?id=16834

тука го има същото http://www.chilloutzone.de/files/07012102.html и се зарежда по-добре

Alfoso
23-01-2007, 11:07
ето още нещо по темата ;)
Странна работа,в USA много Типа са се навъдили :roll:

Naso
23-01-2007, 11:12
тука го има същото http://www.chilloutzone.de/files/07012102.html и се зарежда по-добре

Ти на това леко ли му викаш ? Там пише, че броя на книжките е почти равен, но не и броя на шофьорите. Аз познавам доста жени, които имат книжка, а не карат.... Все пак мъжете шофьори са повече и затова повече ПТП-та :wink:

lyuli
23-01-2007, 11:26

Ти на това леко ли му викаш ? Там пише, че броя на книжките е почти равен, но не и броя на шофьорите. Аз познавам доста жени, които имат книжка, а не карат.... Все пак мъжете шофьори са повече и затова повече ПТП-та :wink:

да бе прав си, но такива ПТП-та от жени са рядкост все пак, незнам такива са ми наблюденията - жените са по-плахи просто (това което мен лично много ме дразни в трафика) не че са по-добри, а просто по-малко рискови.
инак за броя книжки и активните щофьори - предполагам си прав. не споря тук ;)

viki
23-01-2007, 11:29

:shock: :shock: :shock: е това нарочно да искам ,няма да мога да го направя :lol: :lol: :lol:

MainaCore
23-01-2007, 12:41

:shock: :shock: :shock: е това нарочно да искам ,няма да мога да го направя :lol: :lol: :lol:

абсолютно :D

raitchev
23-01-2007, 12:59
незнам дали са слаби или добри верно е че има много опитни мацки аз лично познавам 3 две аз съм ги учил...

днес например какво се случи карам си бавно в търсене на място да паркирам по ангел кънчев и наближавам ъгъла с вълкович една малка пряка преди солунска и там пред мен две мацки в опел спрели н 10 м преди другата кола и не може да се завие. така аз културно леко и свирнах да мръдне. те се развикаха ракомахаха на къде бе кво искаш
и от там на мен ми падна пердето подпрях ги по бронията и ги избутах.
след това завих, те останаха безмалвни
честно направо ме вбесиха
а такива са навсякъде особено в лъскави коли кадето се мислят за недосегаеми....

Alfa User
23-01-2007, 13:13
Абе добри шофьори-жени има със сигурност, даже са печелили рали-състезания... Ам тия мацки от клиповете тука направо къртят мифки ... и возила :lol:

VFTI
23-01-2007, 16:12
http://fishki.net/comment.php?id=16545

http://fishki.net/comment.php?id=16546

:lol: :lol:

kris11
23-01-2007, 18:22
Teзи дами които се смятат за шоферки - да се подложат само на 1 тест от 2 вида паркирания :
1. Между 2 коли надлъжно на заден ход само на огледала.
2. На заден ход перпендикулярно между 2 коли пак на огледала само .
:D :D
И да ги снима камера ! След теста ще има разбор и резултати.

Roberta
23-01-2007, 18:26
Крис, гарантирам, че бих се справила еднакво добре и с двата вида паркиране само на огледала, в момента дори го правя и само с едно, свиха ми другото :cry:

virusalfa
24-01-2007, 08:41
Скептиците да дойдат на 21-22 април на планинско в Благоевград да видят как кара Олга Стоянова :wink:

nikola_n
24-01-2007, 10:33
Скептиците да дойдат на 21-22 април на планинско в Благоевград да видят как кара Олга Стоянова :wink:

Мисля че тук не става въпрос за единиците жени добри шофьорки, а за това че по принцип жените имат зле развито чувство за ориентация и това ги прави много слаби в паркирането. А иначе на пътя са истински паники. Като разбира се изключвам малкото наистина добри шофьорки (вероятно има нещо мъжко в тях).

търтей
24-01-2007, 10:34
гола бременна и до печката - коли ше ми карат - амаха :shock:

viki
24-01-2007, 10:38

Чшшшш алоуууу,ноГу сериали гледатиИИ :lol: :lol: :twisted: Я марш да цепиш камъни за огнището :dance: :tooth: :lol:

nikola_n
24-01-2007, 10:39

:BBQ: :respect:

търтей
24-01-2007, 10:43
нещо таково (http://www.abcgallery.com/V/valloton/vallotton22a.JPG)

viki
24-01-2007, 11:03
нещо таково (http://www.abcgallery.com/V/valloton/vallotton22a.JPG)

Търти,не ми се отваря картинката на мен;)Предполагам,че си ме поздравил с нещо такова;)
http://img180.imageshack.us/img180/406/22men267866gr7xq.jpg

Да се забавлявам докато приготвяш вечерята :twisted: :lol: :clapping:

търтей
24-01-2007, 11:14
Търти,не ми се отваря картинката на мен;)Предполагам,че си ме поздравил с нещо такова;)
===

Да се забавлявам докато приготвяш вечерята :twisted: :lol: :clapping:

абе не е баш таково ама нейсе

emilio
24-01-2007, 12:45
Въпроса за жените добри шофьори ми се струва като дискусия броят ли се педерастите като се прави статистика за мъже! Много ясно,че има жени добри шофьори както и педерасти! Света така се обърка с тази еманципация особено в т.н. "развити" общества,че чак ми става мъчно за патриархалния строй - там поне всеки си е знаел задълженията :)

slav40
24-01-2007, 15:08
Въпроса за жените добри шофьори ми се струва като дискусия броят ли се педерастите като се прави статистика за мъже! Много ясно,че има жени добри шофьори както и педерасти! Света така се обърка с тази еманципация особено в т.н. "развити" общества,че чак ми става мъчно за патриархалния строй - там поне всеки си е знаел задълженията :)
В 21 век живеем ,а не в каменната ера! Неуместно сравнение ,според мен :wink: !

kris11
24-01-2007, 21:07
Крис, гарантирам, че бих се справила еднакво добре и с двата вида паркиране само на огледала, в момента дори го правя и само с едно, свиха ми другото :cry:

Е тъй ще кажеш.
Ама за да не се изложиш с паркирането не се обадихте със Санто когато бяхте на "Дружба" лятото да спретнем една сбирка. :D Мислите ни за несериозни варненците. :frown:

търтей
26-01-2007, 11:48
нещо горния линк дето пуснах е сдал багажа
http://perso.orange.fr/arnauld.divry/Im ... tton_2.jpg (http://perso.orange.fr/arnauld.divry/ImagesArnauld/vallotton_2.jpg)

Tickles
27-01-2007, 11:05
Позволете ми аз скромно да си призная, че изобщо не съм добър шофьор и не вярвам някога да стана, май не се и опитвам. Засега ме устройва невинно да вдигна рамене и някой да паркира вместо мен. А е и по-сигурно за околните. В това съм се убедила вече 2-3 пъти. :roll:

sharky
27-01-2007, 13:09
Позволете ми аз скромно да си призная, че изобщо не съм добър шофьор и не вярвам някога да стана, май не се и опитвам. Засега ме устройва невинно да вдигна рамене и някой да паркира вместо мен. А е и по-сигурно за околните. В това съм се убедила вече 2-3 пъти. :roll:

А горят ли ти ушите често?

Tickles
27-01-2007, 18:59
А горят ли ти ушите често?

ами да, доста често, но то не е само заради шофьорлъка ми :lol:

viki
29-01-2007, 11:49
А е и по-сигурно за околните.

Все едно слушам една приятелка... ..Купи си една Мазда MX 5..която сега дори има дупка на дясната врата..спукани са и фаровете,цялата е надрана и очукана ,абее драма-незнам как успява всеки ден да се тресне някъде.. :twisted: Тя твърди ,че все нарочно я блъскат :lol: :lol: :twisted:

emilio
29-01-2007, 14:22
Ще цитирам един случаен минувач . чието куче се опитваше да се заиграе с нашето и се блъскаше в краката ни и ни настъпваше:
-Не е добре ориентиран в пространството...

MrX
29-01-2007, 14:58

Все едно слушам една приятелка... ..Купи си една Мазда MX 5..която сега дори има дупка на дясната врата..спукани са и фаровете,цялата е надрана и очукана ,абее драма-незнам как успява всеки ден да се тресне някъде.. :twisted: Тя твърди ,че все нарочно я блъскат :lol: :lol: :twisted:

нали знаеш че спрелите коли и колчета а и други удрят само при самозащита :twisted:

Tickles
29-01-2007, 15:00

Вики, да ти кажа, при мен не е точно така. Аз предимно не мога да паркирам. Досега съм закачала само спрели коли на паркинг и в мен си е причината. На другите коли нищо им нямаше, и на моята единия път почти нищо. Все пак гледам да спирам там, където има повече място, от съображения за безопасност :roll:

Не е добре ориентиран в пространството...
100% съгласна :oops:

В работата колегите ми се смееха, че от време на време удрям или рамката на вратата, или ръба на някое бюро ... и това пеша, вече ми свикнаха :D

viki
29-01-2007, 15:36
........

Значи...трябва да ти сменим хапчетата :lol: :lol: Ще станеш като самолет :plane: Хем няма да паркираш върху чуждите колици,хем няма да имаш много препятствия по пътя :lol: 8)

нали знаеш че спрелите коли и колчета а и други удрят само при самозащита :Twisted Evil:

незнам ?аз моя кола не съм блъскала ... :twisted:

Едно поздравче за всички ШафЬоритА

Улицата - Трабант Корида (http://vbox7.com/play:1524cc6f)

и това

Улицата - Гъзар (http://vbox7.com/play:506a929b)

:drive: :tooth: :tongue:

Tickles
30-01-2007, 09:11
Значи...трябва да ти сменим хапчетата :lol: :lol: Ще станеш като самолет :plane: Хем няма да паркираш върху чуждите колици,хем няма да имаш много препятствия по пътя :lol: 8)

ааа, хапчета не пия никакви и по никакъв повод /все още :D
всъщност като се замисля, със самолет ще се справям по-добре, отколкото с кола. На самолетите поне детайлно им изучих устройството, а на колите освен гуми, чистачки и още две-три неща нищо не им знам :lol:
То не че ако знаех какво има под капака, щях да паркирам по-добре :P

lyuli
30-01-2007, 09:35

Това го чувам и аз често от една колежка :) незнам каква е причината, но при нея наистина странни неща се случват - включително един клон падна на покрива на колата й!
аз в началото доста колци обрах при опитите си да паркирам в центъра (това с фиестичката преди доста години), но не се отказах и сега вече мога да се справя с успоредното паркиране дори в не много големи пространства ;) и то не с 1000 маневри ;) въпрос на практика

viki
30-01-2007, 10:06
ааа, хапчета не пия никакви и по никакъв повод /все още :D
Тогава е време да започнеш ;)Немое да няма такива за паркиране:roll: :lol:

на колите освен гуми, чистачки и още две-три неща нищо не им знам :lol:
То не че ако знаех какво има под капака, щях да паркирам по-добре :P

не ти и трябва,нали И затова са мъжете-да ни помагат за колите :lol: :lol: :twisted: :roll:

удрям или рамката на вратата, или ръба на някое бюро ... и това пеша, вече ми свикнаха :D

От днес и аз съм ФъФ клубЪ :lol: Преди малко се опитах да влеза в един магазин през витрината :lol: Вървя си и се оглеждам и си викам"Бахти ква съм яка пичка.." и в следващият ,момент се чу баммм ! направо си размазах червилото по витрината :lol: :tongue: Още се заливам от смях :twisted: :lol::roll2:

pent
30-01-2007, 10:24
Вървя си и се оглеждам и си викам"Бахти ква съм яка пичка.." и в следващият ,момент се чу баммм ! направо си размазах червилото по витрината

ставал съм свидетел не веднъж на подобна сцена :)

представете си следното :) бул. Витоша, стъклена врата отворена към улицата, мацка върви по улицата, трака с топчета, размята буйна коса и гледа кисело настрани :) няколко човека сме се спрели пред магазина да си киризим на воля :) в желанието си мацката да ни подмине като фолк звезда долнопробно заведение, така и не разбра че има отворена врата пред нея :)

по смутено момиче след последвалия удар не бях виждал... смени си цвета на лицето 3 пъти и бързичко избяга напред :)

viki
30-01-2007, 10:40
......

а-а-а ама аз не съм надувка-нищо общо даже :lol: Обаче верно е супер смешно да попаднеш в такава ситуация ,аз избухнах да се смея,та чак сълзи ми потекоха :lol: :lol: Отстрани сигурно е било съвсем като филм 8) :lol: Къв е извода-Нетрябва да слизам от метлата,за да не се блъскам .... :crazy: :Tease: :tooth:

pent
30-01-2007, 11:08
на метли/без метли сладурани сте всички

пс.
ае тоя рамщайн ми наду главата... дайте нещо по.... като за вторник :oops:

Roberta
30-01-2007, 11:12
От днес и аз съм ФъФ клубЪ :lol: Преди малко се опитах да влеза в един магазин през витрината :lol: Вървя си и се оглеждам и си викам"Бахти ква съм яка пичка.." и в следващият ,момент се чу баммм ! направо си размазах червилото по витрината :lol: :tongue: Още се заливам от смях :twisted: :lol::roll2:
Ха-ха, колко познато :oops: :oops: :oops: , витрини, врати, хора ......... виждала съм ги от много близо :oops: ,
дори съм имала случаи да се огледам в затъмнените прозорци на някой автомобил и от вътре да ми е охили някой чичи :oops: :oops: :oops:

emilio
30-01-2007, 12:25
Споко ве, момичета! Аз в университета бях развил обратно чувство за ориентация - като слизах от асансьора, за да отида към някоя учебна зала винаги тръгвах в обратната посока. Голям майтап - колегите направо ги разбивах! Явно е въпрос на концентрация чувството за ориентиране :)

Furious 155
30-01-2007, 20:52
на метли/без метли сладурани сте всички

:oops:

:coolio: ей така правя пред сладураните

ne0
30-01-2007, 21:04
Аве жена ШОФЬОР нема бе!
Те тва е!

(Милена ти си рацер)

:lol:

viki
31-01-2007, 08:44
Аве жена ШОФЬОР нема бе!

:lol:

То пък голяма гъзария да си шофьор.. :twisted: :twisted: Честно казано предпочитам да се возя..Така съвсем спокойно мога да се гримирам,да си говоря по телефона ,да си денся на някоя хубава музичка иии да се заглеждам на воля по минаващи обекти -едновременно.:lol: :lol: :lol: Щото като правя някое от тези неща шофирайки..може да почнат да ме блъскат нарочно :D :D :D

Kostadin
31-01-2007, 09:09
То пък голяма гъзария да си шофьор.. :twisted: :twisted: Честно казано предпочитам да се возя..Така съвсем спокойно мога да се гримирам,да си говоря по телефона ,да си денся на някоя хубава музичка иии да се заглеждам на воля по минаващи обекти -едновременно.:lol: :lol: :lol: Щото като правя някое от тези неща шофирайки..може да почнат да ме блъскат нарочно :D :D :D

ше се гримириш спокойно ама ако се вожиш, при некой културка :idea: :lol: ако се возиш при мен или при болшинството от тук пишещите, така убаво ше се нагримираш, че като сленеш от колата и колегите ти на работата нема да могат да те познаят :lol: :twisted:

BatVas
31-01-2007, 10:09
Жена - шофьор, негър-скиор, евреин миньор :wink:

Като има изключения - видях черен на ски тази година, евреи са влизали в мини - ама само като са били в концлагери, така . че се намират и жени шофьори 8)

lyuli
31-01-2007, 10:17
Жена - шофьор, негър-скиор, евреин миньор :wink:

Като има изключения - видях черен на ски тази година, евреи са влизали в мини - ама само като са били в концлагери, така . че се намират и жени шофьори 8)

да нали, участничките във форума правят изключение ;) хихи :lol:

viki
31-01-2007, 10:21
ше се гримириш спокойно ама ако се вожиш, при некой културка :idea: :lol: ако се возиш при мен или при болшинството от тук пишещите, така убаво ше се нагримираш, че като сленеш от колата и колегите ти на работата нема да могат да те познаят :lol: :twisted:

Возила съм се ...... 8) Нямам забележки,даже напротив -слезнах по Убава :wink: :twisted:

Хи-хихи ако искам да съм с грим "Ала чичо Фестър" просто си лягам с грима след дискотека :lol: :lol: :shock:

MrX
31-01-2007, 10:25
да,някой правят изключение,щот не си признават де,а повечето вече сами си казаха че не са това което искат да са в автомобилоуправлението,разликата е че на нас ни иде отвътре,а на вас щото ви е нужно

Kostadin
31-01-2007, 10:25
Возила съм се ...... 8) Нямам забележки,даже напротив -слезнах по Убава :wink: :twisted:

начи ти е бил лабав рацера :D :lol:

emilio
31-01-2007, 10:38
Абе слаби -силни, хубави -грозни все си има едно предимство да си жена зад волана. На приятелката ми сестра й, която си е доста добър шафьор и кара бая диво, веднъж се срещнала с един в една уличка дето нямало място да се разминат. Оня ревал викал и накрая като слязал ядосан да се разправя и да троши, тя му се усмихнала и казала - Ми аз не мога да карам назад! :bangin: Бум с големия ЧУК! И оня си се прибрал и дал назад и край с развяването на пишки!
Ей,подли същества са жените дори зад волана! ;)

viki
31-01-2007, 10:48
Ей,подли същества са жените дори зад волана! ;)

:twisted: :twisted: да кажем,че сме по-изобретателни 8) :P

начи ти е бил лабав рацера ....

Внимателен по-скоро :lol: :D :D

Kostadin
31-01-2007, 10:59

начи е бил културка, а не рацер :lol:

viki
31-01-2007, 11:02

Ееее ама нали е от тука пишещите ;)
Иначе -да, предимно при културки се возя :twisted: ,защото ако и шафЬора е с такОф темперамент като моя...нема стигнем далеко :lol: :lol: :lol: и със сигурност няма да бъдем заедно в една кола :lol:

Tickles
31-01-2007, 11:04
да, има си предимства, съгласна съм

аз където и да тръгна, общо взето нямам голям избор, от паркинга пред блока направо излизам на Ал.Малинов от малка уличка, където съм без предимство. Всеки знае какво е движението по този булевард, няма минаване. Като има коли преди мен да се включват в движението си висим 15 минути, всеки бърза и не те пуска. Като дойде моя ред, аз веднага си минавам :lol:. Пускали са ме коли, камиони, маршрутки и редовно автобуси на градския транспорт. В момента, в който застана първа кола, каквото и превозно средство да се задава по улицата, шофьорът му ми дава предимство. Благодаря :oops:

Kostadin
31-01-2007, 11:07

Ееее ама нали е от тука пишещите ;)
Иначе -да, предимно при културки се возя :twisted: ,защото ако и шафЬора е с такОф темперамент като моя...нема стигнем далеко :lol: :lol: :lol: и със сигурност няма да бъдем заедно в една кола :lol:

е да ама аз не казах, че всички от тук пишещите са рацери, а болшинството от пишещите :wink:

а и в тоя ред на мисли кой е културката да си признава :roll: :lol:

pr_00f
31-01-2007, 12:54
АЗ! :oops:

За да не стават грешки- прявя уточнение че просто карам културно и бавно. Обикновенно не возя непознати мацки :)

pent
31-01-2007, 14:18
за какво си говорим :)

къде заминаха русите коуешки :)

BatVas
31-01-2007, 14:24

Той по възпитание е културен, слаб рацер е но все пак е рисково да се возиш при него :oops:

viki
31-01-2007, 14:46
за какво си говорим :)

къде заминаха русите коуешки :)

нещо си се объркал...това е некво такси,което се кара от изрусен на кичури чичко с космат тумбак , който много иска да е жена блондинка :shock: :lol: :roll: :shock:

Той по възпитание е културен, слаб рацер е но все пак е рисково да се возиш при него :oops:

аха ..и е сладък като се изчервява :D :D 8)

raitchev
31-01-2007, 15:00
ето четете да видите как мислят жените:)

http://dnes.bg/article.php?id=32473

pent
31-01-2007, 15:25
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=1459

да не кажете сега че имаме нещо против блондинките :) те всъщност копират чичковците като този :)

момичета! така НЕ трябва да правите :lol:

slav40
31-01-2007, 23:21
Преди 2-3 дена -чакам си аз пред ЦУМ ,за да вляза н апаркинга и по едно време БУМ , някой отзад се надяна.Слизам аз да видя какво е станало и шофьора на колата зад мен слиза също(жена).Беше си направила черта от червилото до ухото(тя се гримирала,милата).На колите им нямаше нищо (малко драскотинки под номера-почти незабележими),та се разделихме по живо по здраво :lol: .Верно си имат предимства жените,ако беше мъж да бях овикал целия център :wink:

viki
01-02-2007, 10:16
.......копират чичковците като този :)

На този чичко ми се струва,че книжката му се е паднала от "Зрънчо" :tooth: :Tease: :roll2:

MrX
01-02-2007, 11:31
.......копират чичковците като този :)

На този чичко ми се струва,че книжката му се е паднала от "Зрънчо" :tooth: :Tease: :roll2:

напротив,маневрите му бяха добри,това че не пазеше колата и колите вече е друга работа

viki
01-02-2007, 15:03
това че не пазеше колата и колите вече е друга работа

хи-хи ами да си играе на PlayStationa като неможе да пази...;)
:drive: :crazy:

rtfm
05-02-2007, 23:33
Чета си из форума и попаднах на тази тема която доста ми хареса. Та жените явно гспод ви пази аз съм виждал такива изпълнения от жени (без дори да разберат какво са направили). Например от най дясна лента без мигач една девоика направи ляв завои по път с 4 ленти без секция за ляв завои :shock: и не се удари никъде благодарение на останалите учатници в движението.
Веднъж на светофара преди кръговото на сточна гара в едно задръстване една жена 3 пъти ме удари отзад. колоната мръдне 2 метра тя се спре във мене и така 3 пъти ако беше мъж нямаше да го приема толкова спокоино.

А сега се сещам и за един виц:
Един шофьор на тир направил катастрофа и го питат защо след 40 години безавариино каране сега се ударите без видима причина?
-Ми видях нещо което никога преди не бях виждал и много се шокирах.
-Какво видяте?
-Една жена даде десен мигач и зави на дясно.

lyuli
06-02-2007, 09:22
това че не пазеше колата и колите вече е друга работа

хи-хи ами да си играе на PlayStationa като неможе да пази...;)
:drive: :crazy:

на мен ми изглеждаше като да си разчиства място ;) много е яко ;)

stelt
06-02-2007, 16:44
Ето още една случка с жена...........................

http://www.dailymotion.com/tag/parking/ ... -au-volant (http://www.dailymotion.com/tag/parking/video/x13ttk_femme-au-volant)

Lucky
06-02-2007, 16:56
Aбе има и такива и други :roll: в неделя се прибирах САМ щот инак съм с жената :roll: :lol: :wink: значи Петрохан беше сняг само на качване беше лекинко опесъчен,та подгонихме се с една мацка с Форд Фикус тая мацка как караше не е истина. :!: :wink: След това в костинброд ме мина и на двете прави отсечки до София я гоних,пътя няма дупки но е доста вълнист та аз стигнах до 170 и ме хвана шубе :oops: мацката караше с около 180/190.Просто нямам думи :shock: :D :D

търтей
06-02-2007, 16:57
Aаз стигнах до 170

твойта може ли да дигне толкова бре :tongue:

Lucky
06-02-2007, 16:59
Aаз стигнах до 170

Ми кат нямам една крушка на стопа и тя олеква знайш ли това А :wink: :lol: :D :idea:

търтей
06-02-2007, 17:02
Aаз стигнах до 170

Ми кат нямам една крушка на стопа и тя олеква знайш ли това А :wink: :lol: :D :idea:

тва обяснява всичко :lol: :tongue:

lyuli
07-02-2007, 09:10
Може да не сме най-добрите шофери :lol: , въпреки че може да се поспори и по този въпрос :spiteful: , но ето това http://www.vbox7.com/play:cd72c0c2 го умеем добре ;)

Kostadin
07-02-2007, 11:41
Може да не сме най-добрите шофери :lol: , въпреки че може да се поспори и по този въпрос :spiteful: , но ето това http://www.vbox7.com/play:cd72c0c2 го умеем добре ;)

верно е, там немате стигане :wink:

Bobo
07-02-2007, 11:52

верно е, там немате стигане :wink:

Абе зарежи ти като ги стигнеш е интересното кво става :wink: