View Full Version : поръчка на части
колеги чета че доста от вас немога да открият дадена част втора употреба.та за това реших да пиша.за какво став въпрос-един аверчета заминават за италия с един бус в каря на месеца и събират поръчки за разни части,та ако имате интерес пишете
а възможно ли е да ми докарат от италия ляво механично огледало за алфа 155 и тук в българия да ми го пуснат до пловдив по куриер с наложен платеж????? :?: :idea: :?:
Crusader
24-01-2007, 17:24
Антикрило за 146?
Колега, BTWот къде си че познавах един с подобен прякор от Плевен?
ще дам заявката и ако има нп :винк: а иначе съм от софия
:idea: :twisted: ами тогава нека докарат едно огледало и аз ще си го взема,механично ми трябва-ляво :wink: а кога ще се разбере дали ще докарат :?: :?:
...а то и аз мога да се кандидатирам за едно ляво (откъм шофьора) механично огледало... по възможност - червено, но все пак някакви ориентировъчни цени можеш ли да ни дадеш?
няма представа дали ще намерят и колко.ще замината другата седмица за там и ще стоя 10-на дена.а за цена нямам представа.зависи за колко са го взели от там
LiTtLeRoCk
25-01-2007, 16:43
Двигател Алфа Ромео 155 2.0 16 V 150 к.с (като на 156-цата).Ако трябва и тел ще им оставя да се разбереме за цената евентуално като намерят.
Аз търся джанти '15 цола за Алфа 155, лети, тип телефонна шайба с 4 дупки за болтове, по възможност с гуми, щом са с бус, ако остане място...? :?
колеги с удоволствие щяхме да изпълним всичките ви поръчки,но вчера моите приятели са размазали буса и ходенето се отлага за неопределено яреме.моля приемете моите извинения
Furious 155
26-01-2007, 15:51
дано само няма пострадали... другото се прави !
колеги с удоволствие щяхме да изпълним всичките ви поръчки,но вчера моите приятели са размазали буса и ходенето се отлага за неопределено яреме.моля приемете моите извинения
Няма за какво да се извиняваш, да са живи и здрави момчетата, пък ако решат да ходят по-нататък, ще се обадиш. Успех!