Log in

View Full Version : Проблем. Скърцане от мотор

Ivo_888
05-04-2013, 21:22
Предварително благодаря за всички мнения.

Проблема при мен е следния. Първо си мислех че проблема ми е от пистовия ремък и съответно смених демферната шаийба на климатика, оптяжната ролка, паразитната ролка и ремъка. Но съответно проблема продължи. След това смених вариатора, зъбното му колело и оптяжната ролка на ангренажа. Това се случи 10 000 км след смяната на ангренажен комлект с водна помпа. Скърцането се получава когато колата мине от високи в тихи обороти и продължава можеби до 1 минута.

radostin_ivanov
05-04-2013, 21:29
Има достатъчно форумни сервизи в София.

BillyBoy`
07-04-2013, 20:24
Предварително благодаря за всички мнения.

Проблема при мен е следния. Първо си мислех че проблема ми е от пистовия ремък и съответно смених демферната шаийба на климатика, оптяжната ролка, паразитната ролка и ремъка. Но съответно проблема продължи. След това смених вариатора, зъбното му колело и оптяжната ролка на ангренажа. Това се случи 10 000 км след смяната на ангренажен комлект с водна помпа. Скърцането се получава когато колата мине от високи в тихи обороти и продължава можеби до 1 минута.Ангренажен ремък.При мен проблема беше ангренажен ремък.

Majed_146
08-04-2013, 11:19
Има достатъчно форумни сервизи в София.

Много Помагаш с такива съвети Колега! Продължавай така в същият Дух! Браво!

Ivo_888
15-04-2013, 17:03
Колеги. Благодаря за всичките ви мнения.
Проблема е оправен благодарение на Румен от клубния сервиз. Оказа се е така наречената скърцаща планка.