View Full Version : диагностика на V6 3.0
Колеги при кои да отида за добра диагностика да я прочете,в София
Linkestis
08-04-2013, 19:34
Избора се свежда до...двама-трима човека :)
Е добре де при кои може и на лично да ми пишете
Linkestis
08-04-2013, 20:06
Румен,Бобо или Нено
Как да се свържа с тези хора и къде се намират
В общ технически раздел има имена,телефони и карта...
В общ технически раздел има подфоруми, там има координати на форумните сервизи.
п.п. Изпревариха ме :).
Linkestis
08-04-2013, 21:17
Щото и аз мога да ти я прочета и да ти изтрия грешките но до там.
Трябва си някои който е в час така да се каже.
Румен,Бобо или Нено
Абе Нено и диагностика ли е почнал да прави ?????? :crazy::crazy::crazy::crazy:
Linkestis
08-04-2013, 22:13
Добре де....Румен,Бобо и Mury,реда не е от значение :)
Добре де....Румен,Бобо и Mury,реда не е от значение :)
Ти ся да не се засегна,ма мнението ти звучеше като изказване на единия човек от поста ти :pirate::pirate::pirate:
Linkestis
08-04-2013, 22:53
гледал съм те на снимки някъде с един лаптоп както и да е ще си редактирам постовете щом ни ти, ни Нено правите диагностика :)
гледал съм те на снимки някъде с един лаптоп както и да е ще си редактирам постовете щом ни ти, ни Нено правите диагностика :)
Хахахахаах,аз седя в интернет бре :mobile::mobile::mobile::mobile: прочети пак поста ми,малко го редактирах :strong::strong::strong:
Linkestis
08-04-2013, 23:27
Ти ся да не се засегна,ма мнението ти звучеше като изказване на единия човек от поста ти :pirate::pirate::pirate:
Аз само за едно нещо ти се засегнах но не е в тази тема :)
Както и да е...човека искаше диагностика написах му тук и на лично той решава де ще иде с ламята :)
endeavour
09-04-2013, 19:02
Ееее като кажете ламята
Еми като е двуглава, ква да бъде? :biggrin: Пък се и храни добичето :crazy:
Колко ти дава като среден разход коледа ?
Колега, ако искаш може събота да направим 1 среща някъде. Че ми е интересно да видя на живо друга 166 V6 :) Имам ВАГ-КОМ, ще прочетем грешките (ако има такива) ;)
ЕДИТ: моята (3.2) ми дава 12 извънградско и 18 градско
Колега и моята е 3.2 V6 , но да ти кажа не е ли много разхода 12 извънградско и 18 градско, моята когато я докарах от варна до софия /имаше проблем с жилата и 5-та и 6-та скорост не влизаха / на 4-та с 130km даде разход 8.6 - 9 l/100 ! След като смених жилата на 6 -та извън градско 8-9 l/100 , градско зорлем 12 -13 l !? След като отстраня проблемите с Misfire 1,2,3 цилиндър ще видим дали ще се понижи разхода !
Кажете къде ще се видиме и кога,моита дава градско 16/17. За нова година ходих до Гоцето и ми даде 8 с каране 90/100/110 нали няма магистрала а аз съм и на газ та не ми пука ако ще и 20 да харчи
Моята. 3.0 226 кончета
don_pepone
19-04-2013, 23:01
Колега не ми се обиждай ама "градско зорлем 12 -13" се чудя да плача ли или да се смея... да кажеш че зорле,м пада на 13 ок ама това ми звучи като че трудно дава повече от 12-13,което някакси немогада го повярвам......... или караш по инерция незнам