View Full Version : Полицейски паяк потроши Алфа Ромео в Пловдив
http://autoclub.bg/index.php?menu=16&id=14557
:bravo::bravo:
Някой да си разпозна колата?..
Еб..х ти нещастниците. Евала на оператора , защото от клипа се разбира ,че не той е собственика.
Евала на паяка, отървал се е...
Ами сега да ги осъди тия, защо застрахователят ще поема щетите, след като тия ливади са осрали работата?
Susscrofa
15-04-2013, 20:07
Изводът от случката е: Паркирайте правилно и само на определените за целта места.
Това им е втория случай, преди време бяха строшили няква Q7-ца и човека ги осъди доколкото си спомням
Изводът от случката е: Паркирайте правилно и само на определените за целта места.
Това че е неправилно паркирана колата не е причина задължително да се вдига с паяк...
Susscrofa
15-04-2013, 20:43
Това че е неправилно паркирана колата не е причина задължително да се вдига с паяк...
Когато паркираш неправилно, вината си е твоя.
Пречиш на движението на автомобили или пешеходци и си носиш последствията.
Такава си ни е скапаната държава......като няма контрол на нищо.....и на тея паяци също.......как въобще минават прегледите.....майка им гадна......боклуци долни......
спрял-спрял......неправилно,ми ще си плати глобата......а тея плоски лешмури не виждат ли,че тая конструкция е ръждясала и ще убият някой.......тъпи и ограничени ченгета.....
Това са различни неща, макар и близко свързани...
И кви са последствията е да ти строшат колата?Много неправилна логика имаш куца ти нещо в мозъка?
ecotronic
15-04-2013, 21:39
Няколко пъти съм си мислил да взема един таралясник за 300 лв., да му зарежа с флекса тук-там носещите греди и да го прибутам някъде откъдето да го вдигне паяка. Та като се сгромоляса и стане на парчета с кеф да ги осъдя.
Иначе жалко за колата на колегата. Да ги съди до дупка тия мизерници!
На теб не ти ли се е случвало? Няма голям град който да няма проблеми с паркирането.Понякога се налага да си в нарушение.И защото вместо 2 метра си оставил метър и 90 на пешеходеца трябва да ти изкъртят колата..
Колкото и да сучеш и да дерзаеш , тия са виновни и трябва да се накажат.
Явно всички мутри и бандюги паркират много уставно, защото почти никога не ги вдигат. Ако видите такъв да е спрял неправилно, явно бъркате, това е илюзия :neko:
И това е достатъчна причина тия некадърници да ти потрошат колата ? Била тя 10 годишна алфа или чисто нова Ку7-ца .
lordliness
15-04-2013, 22:28
И когато ги осъди или от застраховката ще му дадат някоя мизерна сумичка и ще се чуди какво да я прави.
BillyBoy`
16-04-2013, 15:18
Няма голям град които да няма проблем със паркирането ама според мен са и малко градовете където има изградени паркинзи близо до централните части на града където хората да си паркират.Във Пловдив поне няма такова нещо.Моето лично мнение е без значение дали са ти счупили колата както е във клипа или не,че това е незаконно,аз лично за мен си го третирам като кражба,следователно и до ден днешен смятам че тия паяци са незаконни.
ecotronic
16-04-2013, 15:36
Има случаи в които паяците са полезни. Тогава, когато паркиран автомобил пречи на движението, на пешеходците, на живущите в близост......
Но в 99% от случаите паякът вдига коли с една единствена цел - да се събират едни пари.
Това се нарича узаконена престъпна дейност.
BillyBoy`
16-04-2013, 15:41
Има случаи в които паяците са полезни. Тогава, когато паркиран автомобил пречи на движението, на пешеходците, на живущите в близост......
Но в 99% от случаите паякът вдига коли с една единствена цел - да се събират едни пари.
Това се нарича узаконена престъпна дейност.Точно така.
И когато ги осъди или от застраховката ще му дадат някоя мизерна сумичка и ще се чуди какво да я прави.
И понеже пък са вечно на загуба, ще повишат гражданската догодина
Пречиш на движението на автомобили или пешеходци и си носиш последствията.:calc: Как може да разсъждаваш толкова плоско и елементарно? Къде в закона пише, че могат да ти строшат колата, понеже си паркирал неправилно? Иначе бъдете сигурни, че застрахователите ще пуснат един регресен иск срещу пловдивските паркинги и гаражи и ще ги осъдят за щетата която са платили. Обаче понеже живеем в смотана държава, сумите ще са пренебрежимо малки и всичко ще си остане по старому. Аз в Испания за 2 години не съм видял един паяк в Мадрид. Там те вдигат само ако си спрял в средата на кръстовището. Иначе ти напраскват една такава хубава глобичка, че няма кво да се занимават да ти я вдигат:guillotine: И не съм виждал фрапантни случаи с идиотски паркирания като в БеГе. Ама там всички са равни. И глобата няма как да не си я платиш. А тук едни са по-равни от други.:gangstah:
Колкото за гражданската, всяка година я надуват и не знам каква е целта, освен да изпият последните капки кръв на хората...:depressed: