Log in

View Full Version : Сваляне на кора под волана

Alex Shopov
15-04-2013, 20:58
Здравейте колеги!Значи проблема ми е че ми изчезват аварийните понякога,а мигачи си имам.Разбрах че проблема е в релето,като почукна кората,под волана тази голямата дето е от въздуховода до ръчката за регулирането на височината на волана и аварийните трагват,явно не прави контакт.Развих четерите болта които държат тази кора но незнам как да я сваля самата кора,страх ме е да я напъвам ,че да не счупя нещо.Как се сваля тази кора.Благодаря предварително!!!

tonov
15-04-2013, 22:18
Не са само тези четири болта, има още. Свали пластмасовите въздуховоди отстрани, махни и платнената апликация (издърпва се, на щипки е) Тогава ще видиш и останалите болтове.

Alex Shopov
16-04-2013, 23:17
Мерси колега!Свалих кората и както си мислех релето не прави добър контакт.Обаче ме интересува тези останалите релета които са до това за мигачите кое за какво е?Черното голямото е за мигачи и аварийни,а останалите жълтото ,черното и особено ме интересува сивото за какво е?

kolev
17-04-2013, 10:31
най-дясното мисля е за ел. стъклата , но и за ел.отварянето на багажника. едно от останалите е конкретно за ел.отварянето на багажника, а 3-тото би трябвало да е за фаровете за мъгла. пробвай и ще разбереш.
между другото, проблема с аварийните не ти е от лоша връзка, а най-вероятно имаш студена спойка вътре в релето. има теми по въпроса и също как се ремонтира.

ivo_red
19-04-2013, 00:30
най-дясното мисля е за ел. стъклата , но и за ел.отварянето на багажника. едно от останалите е конкретно за ел.отварянето на багажника, а 3-тото би трябвало да е за фаровете за мъгла. пробвай и ще разбереш.
между другото, проблема с аварийните не ти е от лоша връзка, а най-вероятно имаш студена спойка вътре в релето. има теми по въпроса и също как се ремонтира.

Имах сходен проблем, колегата е прав за спойката.