View Full Version : Обява за Алфа 146!
alex.ganka
16-04-2013, 09:09
Здравейте колеги,интересува ме една алфа но съм доста далечко да я погледна,та искам да попитам дали някои я е гледал на живо?Ако има такива нека споделят!
http://www.cars.bg/u1046229
Здравейте колеги,интересува ме една алфа но съм доста далечко да я погледна,та искам да попитам дали някои я е гледал на живо?Ако има такива нека споделят!
http://www.cars.bg/u1046229
Не съм я виждал на живо но ми изглежда прекалено лъскава за цената си пък е и дизел ... :pimp:
Тая ценичка много съмнителна за читаво JTD
Отзад ги няма задължителните "146" и "1.9 JTD" - от собствен опит съдя, че атрибутите липсват поради сериозни причини - я пребоядисване, я удар. Трябва да се види на живо. Джантите са "third party"... Колегите от Пловдив да кажат серия КА на ДРН кога е пускана, защото ако е внесена, регистрирана и веднага след това обявена за продажба, е от тези, дето най-много ги "обичам" - т.е. видели са проблема и бързат да "бягат", като набутат друг...
KirilSol
16-04-2013, 20:30
Отзад ги няма задължителните "146" и "1.9 JTD" - от собствен опит съдя, че атрибутите липсват поради сериозни причини - я пребоядисване, я удар. Трябва да се види на живо. Джантите са "third party"... Колегите от Пловдив да кажат серия КА на ДРН кога е пускана, защото ако е внесена, регистрирана и веднага след това обявена за продажба, е от тези, дето най-много ги "обичам" - т.е. видели са проблема и бързат да "бягат", като набутат друг...
ами не виждаш ли че номерата са от старите без знамето на ЕС, т.е колата е регистрирана поне преди 3-4 години. Гледайте преди да пишете по половин страница глупости.
....
Към колегата който пита, колата не е нужно да е дроб за да се продава евтино. Човека може да е на зор за пари, а в днешно време кола трудно се продава на реална цена. Най-добре е някой от Пловдив да я види или по-добре сам си я виж. На мен ми изглежда читава и за тези пари, дизел с кожен салон си е оферта.
P.S. На снимките се виждат още две алфи, една бяла 146 и една сива 166, на номера има име на някакъв сервиз, може и някой клубен в Пловдив да е.
budged3d
16-04-2013, 22:43
и аз от 2 дена я гледам тая обява оня ден беше пусната за 1600 неска 1400 явно наистина спешно се продава
Според мене никой не би си продал така описаното "здраво" JTD за 1400 лева. На външен вид като го гледам е доста добро с кожен салон е. Но цената би накарала всеки да се замисли дали тази кола е такава каквато я описват. Според мене е наблъскана с присадка и има сериозен ремонт по нея и дори както колегата вика сигурно е блъскана и пребоядисвана защото липсват надписите.
Според мене никой не би си продал така описаното "здраво" JTD за 1400 лева. На външен вид като го гледам е доста добро с кожен салон е. Но цената би накарала всеки да се замисли дали тази кола е такава каквато я описват. Според мене е наблъскана с присадка и има сериозен ремонт по нея и дори както колегата вика сигурно е блъскана и пребоядисвана защото липсват надписите.
Тя и да е блъскана щом са я поядисали значи са я изправили та това не е болка за умиране ама да не се окаже за глава ,сигменти,гарнитури и т.н
колеги, аз не разбирам много, но имам един въпрос, това не може ли да се хване като се закачи на компютър?
Majed_146
18-04-2013, 00:11
да няма после ЖТД Милионерче ...не се подигравай :))):comphits:
колеги, аз не разбирам много, но имам един въпрос, това не може ли да се хване като се закачи на компютър?
На комп едва ли но ако ще я вземаш вземи човек който разбира с теб, замерете стандартните неща : компресия проверете за изкривявания по гредите и ботушите на макферсона (тези алфи съм забелязал че там се гънат не обяснимо за мен защо) проверете я за изгнило 1 тест драйв и това е което се сещам на първо време ( с дизелите нямам опит ) нека някой колега който кара ЖТД да те посъветва какво друго да гледаш и успех:] Все пак докато не я купиш и покараш 500-1000 км не може да си напълно сигурен че колата е здрава :cheers:
valentino_86
18-04-2013, 18:24
Колега честно да ти кажа и на мен много ми хвана окото и си мислех ако успея все пак да си продам моята 146-ца (която все още се продава де) да намина да я огледам и може би да я взема...всеки път като влезна в карса поглеждам дали все още стои обявата и....голяма е лъскачка и поне на външен вид изглежда много добре.Тя че е боядисвана,боядисвана е ама важното е да е направена с акъла си.Вече за двигателя докато не се чуе няма как. :cheers:
alex.ganka
18-04-2013, 19:01
Все пак никой ли не я е гледал на живо,да външно е чудесна но не е само това!Не съм запознат и аз с дизелите,но ще изчакам още някой друг ден ,ако все още не е продадена ще се посещава на живо!Разстоянието ми е доста 350 км това ме спира за сега да скокна да я видя,но ако все някой се я види нека пише,благодаря!
Не че нещо , но за 1400 лв. какво повече да се очаква от колата?
На такава цена, няма какво да се пазари човек или да се чуди. (ако е решил, че иска тази кола)
То и без това цената е смешна! Остава човек да иска и гаранция, че всичко е 6 по колата ...
Сега ако някой иска да я взима, че да я разфазова на части, бих го разбрал да обсъжда по колата.