Log in

View Full Version : Карета и полуоски за JTD-съвместимост?!?

maksi
16-04-2013, 21:58
Има ли вариант полуоските с каретата от Алфа Ромео 145 1,9 JTD да бъдат заменени с други такива от друго JTD-Фиат,Ланчия...или от 2,4 JTD...
Проблема е там,че дясното ми вътрешно каре сдаде багажа и сега се оказва,че въпросното каре,в комплект с полуоската и външното каре,е неоткриваемо...

Ilko Ivanov
16-04-2013, 22:23
Ако си от първите произведени, става от 156 2,5 V6 вътрешно каре - пробвал съм го.
Също и от ГТВ 2,0 турбо.

П.П. Голяма сила тия ЖТД-та ....
Ако не си намериш пиши да ти проверя тука в една автоморга, мисля че остана едно от 2,5.

П.П.2 Що си търсиш цяла полуоска?

maksi
16-04-2013, 22:29
Колата е Юни 2000 г.
Цяла полуоска търся поради причината,че не се знае с какви шлици е моето каре и с какви шлици ще взема другата полуоска.Не е проблем и да се пробва дали новата полуоска ще стане на моето каре,но така или иначе няма голям избор от части та за това търся целия комплект.Днес оставих колата при майстора и по негови наблюдения най-вероятно полуоската е изронила шлиците откъм карето.Ако се окаже така отивам на цял комплект дясна полуоска,но ако е само карето(в което силно се съмнявам)ще мина по-добре.

code
16-04-2013, 22:44
Има ли вариант полуоските с каретата от Алфа Ромео 145 1,9 JTD да бъдат заменени с други такива от друго JTD-Фиат,Ланчия...или от 2,4 JTD...
Проблема е там,че дясното ми вътрешно каре сдаде багажа и сега се оказва,че въпросното каре,в комплект с полуоската и външното каре,е неоткриваемо...

В Евро07 нова 220лв иначе същата полуоска се слага на 146 и дотам.