PDA

View Full Version : Недоразумението наречено Ауто Италия

bouncer
23-04-2013, 10:27
От много време е ясно, че официалният представител на Алфа Ромео и ФИАТ е пълен ташак, но в последно време се убеждавам, че не само са некадърни, но и умишлено си гонят клиентите.

От известно време се оглеждам във ФИАТ 500, а сега и в новия 500L. Под известно време рзбирайте повече от година. Три пъти съм искал официална оферта от вносителя на място в шоурума и естествено съм изразявал желание за тест драйв. Познайте дали за една година съм карал ФИАТ 500. Точно така - дедов. Отначало обяснението беше, че нямат тестов автомобил. След това за Италфеста представителите на вносителя се появиха с тестов ФИАТ 500 кабрио. Да, този дето го нямаха.

С излизането на модел 500L миналата година почнах да питам за него и за новата Панда. Отговора беше - чакаме ги и не знаем цената. Пак официално запитване с мейли и кореспонденция с Борис Тонев Sales expert, който ми каза, че колите ще са тук май месец 2013 (!!!) и тогава ще са ясни цените. Категорично му казах че имам интерес към покупка.

В един момент преди две седмици виждам реклама на 500L по билоборди и респективно проверявам в сайта им. Тук е 500L и цени има и све! ПАнда йок, обаче. Пиша на експерта Тонев и о, чудо! Имало и панда и цени даже. Пратиха ми ги. В сайта обаче няма нищо. То това интернета е отживелица! Може ли тесът драйв? може! Вторник или сряда. Не, не - искам колата поне за един ден, за да мога да я карам по-дълго и да добия реална представа искам ли я или не. А не 10 минути с продавача. Ами щял да пита шефката и да ми се обади утре. Вече една седмица е утре. Е, няма да си купя кола от тях!!!

Само за инфо имаме закупени в семейството три коли от тях. Не е като да не сме потенциални клиенти. Това им е втория жълт картон! Първия беше когато не ме поканиха на представянето на Жулиета. Респективно сега 147 цата на майка ми се заменя с МАзда, а не с Жужа. Щото са пичове.

Страшни тъпанари са Ауто Италия! НЕ само че не продават като хората, ами и бвсе едно нарочно пречат! Повече кола от тях - никога!

RUNNING WILD
23-04-2013, 11:23
в България да те вземат на сериозно трябва да спреш с ес-класата и с златните ланци да гледаш кисело и да има кокона до тебе тогава си надежден потребител,явно не вярват в собствените си търговски възможности и че някой има желание за тая кола,абе седи ли собственика пред теб да вземе решение да обърне внимание на бизнеса си забравяш за мениджър и тн няма да го гледа като свое,ще изчакам да видя Суси как ще се произнесе с сигурност е наясно какво е положението с Ауто Италия,за Мазда не знам мисля още се сглабят в Япония,централата е в Австрия нашите представители от там ги карат,служебните им бяха Тойота с надписи Кастрол странно ама...

Doomguy
23-04-2013, 12:21
Това е пълна кретения. Пред тях стои потенциален клиент, готов да изкара пари и да купи кола от тях, а тяхното държание е... Такива заслужават да фалират и да бъдат изметени от пазара...

bouncer
23-04-2013, 12:28
Тъпо е щото всеки си прави сметка. В момента никой не вади готови пари щото просто няма такива! Всеки залага на кредити и лизинги, а с това несериозно отношение няма как да съм сигурен че и лизинг да пусна всичко ще е наред! Дебили! Ще търся запазена кола втора ръка и това е.

stelt
23-04-2013, 12:40
Това е пълна кретения. Пред тях стои потенциален клиент, готов да изкара пари и да купи кола от тях, а тяхното държание е... Такива заслужават да фалират и да бъдат изметени от пазара...

Ами според мен са фалирали, само като видя колко броя автомобили продават, но явно центрофугата върти на високи обороти :)

bouncer
23-04-2013, 14:54
Току що пак си писах с тях:

отговора им:

Здравейте, г-н Бакърджиев,

Не съм забравил за ангажимента който поех към Вас.

Наличен 500за тест, в момента нямаме.

500L , има само един регистриран автомобил, който се кара непрекъснато.

Както ви казах в разговора ни, Ауто Италия, няма практика да дава автомобили за тест за ден или два.

Аз лично, се надявам, когато имаме повече тестови автомобили, да може да се организира такъв тест.

За всякакви въпроси, оставам на разположение!

Борис Тонев

Значи ти продават адски надценена малка количка, но не ти дават да я тестваш...

DiStefano
23-04-2013, 15:01
Хихи .. аз нали бях тръгнал да вземам Жулиета от Балкан Стар. Чаках известно време и .. дойдоха 2 броя - черна и бяла - съответно дизел и бензин. Бензиновата беше тук в Пловдив. Дилърката Радост К. е супер готина, направиха ми даже 10% надолу в офертата, но тест автомобил не пожелаха да ми предоставят - не за ден или два, за 10 минути даже ... просто защото нямат такъв. Е аджеба, как да дадеш 40 бона за нещо, което не можеш да тестваш и реално да усетиш дали е твоята кола?

Стефанов Мотърс например ни предоставиха една Инсигния за цял уикенд. Барабар с нафтата! И така се случи една покупка.

bouncer
23-04-2013, 15:09
именно - как да купя 500 на жената ако не знам става или не става като кола?!!? Мазда как ми дадоха CX-5 за седем дена по коледа, а тези не я дават дори за един? Как да добиеш представа дали те кефи или не ако не си я покарал и то дълго?

абсолютни глупаци

Susscrofa
23-04-2013, 15:12
Еми кат не Ви изнася обслужването тук, отивайте в съседни страни да купувате или се оплаквайте пишейки жалейки до ботуша.

:pancake:

Такава им е политиката и толкоз, това е частна компания и сама си определя правилата.

nastybg
23-04-2013, 15:22
Как да добиеш представа дали те кефи или не ако не си я покарал и то дълго?

абсолютни глупаци

И веднага на ум ми идва темата отностно представителствата (не съм наясно), но ако АутоИталия, МиланоМоторс, или каквото е там, са франчайз, то тогава дали италианците знаят за случващото се тук и дали си задават въпроса - "защо се продават толкова наши коли втора ръка, а новите не вървят на пазара ?". И други такива неща свързани с проучване на пазари и т.н. С две думи, ако логиката ми за франчайз е правилна, развалянето на пазарните отношения между Фиат Груп и втория субект в уравнението може да дигне продажбите им в България !

Mind_Control
23-04-2013, 15:35
От много време е ясно, че официалният представител на Алфа Ромео и ФИАТ е пълен ташак, но в последно време се убеждавам, че не само са некадърни, но и умишлено си гонят клиентите.

От известно време се оглеждам във ФИАТ 500, а сега и в новия 500L. Под известно време рзбирайте повече от година. Три пъти съм искал официална оферта от вносителя на място в шоурума и естествено съм изразявал желание за тест драйв. Познайте дали за една година съм карал ФИАТ 500. Точно така - дедов. Отначало обяснението беше, че нямат тестов автомобил. След това за Италфеста представителите на вносителя се появиха с тестов ФИАТ 500 кабрио. Да, този дето го нямаха.

С излизането на модел 500L миналата година почнах да питам за него и за новата Панда. Отговора беше - чакаме ги и не знаем цената. Пак официално запитване с мейли и кореспонденция с Борис Тонев Sales expert, който ми каза, че колите ще са тук май месец 2013 (!!!) и тогава ще са ясни цените. Категорично му казах че имам интерес към покупка.

В един момент преди две седмици виждам реклама на 500L по билоборди и респективно проверявам в сайта им. Тук е 500L и цени има и све! ПАнда йок, обаче. Пиша на експерта Тонев и о, чудо! Имало и панда и цени даже. Пратиха ми ги. В сайта обаче няма нищо. То това интернета е отживелица! Може ли тесът драйв? може! Вторник или сряда. Не, не - искам колата поне за един ден, за да мога да я карам по-дълго и да добия реална представа искам ли я или не. А не 10 минути с продавача. Ами щял да пита шефката и да ми се обади утре. Вече една седмица е утре. Е, няма да си купя кола от тях!!!

Само за инфо имаме закупени в семейството три коли от тях. Не е като да не сме потенциални клиенти. Това им е втория жълт картон! Първия беше когато не ме поканиха на представянето на Жулиета. Респективно сега 147 цата на майка ми се заменя с МАзда, а не с Жужа. Щото са пичове.

Страшни тъпанари са Ауто Италия! НЕ само че не продават като хората, ами и бвсе едно нарочно пречат! Повече кола от тях - никога!

Те знаят ли, че имате 3 купени коли от тях? Ако знаят са за бой, ако не знаят- на ден имат поне 20 такива като тебе дето само си питат :) няма как да поканят всички и да им обърнат внимание.

ShoxXx
23-04-2013, 15:36
А на какъв принцип трябва да ти дадат колата за един ден? По тая логика всеки ден ще си обикалям по представителствата и ще се возя в нови коли. Един ден Алфа, после Нисан, после Фиат, после Ауди, после нещо друго.

Тия тест драйвове за цял ден или уикенд са практика на много малко дилъри или са акции за определен уикенд.

Ти като отидеш в магазина да си купуваш кецове искаш ли да ги поносиш 2 дни да видиш дали са ти удобни? Мериш - удобни - купуваш!

Недей да смесваш несериозното отношение към клиентите с фирмената политика. Хората си имат правило да не дават коли за цял ден, а това, че не си дават зор и една кола да продадат е друг въпрос.

bouncer
23-04-2013, 15:52
А на какъв принцип трябва да ти дадат колата за един ден? По тая логика всеки ден ще си обикалям по представителствата и ще се возя в нови коли. Един ден Алфа, после Нисан, после Фиат, после Ауди, после нещо друго.

Тия тест драйвове за цял ден или уикенд са практика на много малко дилъри или са акции за определен уикенд.

Ти като отидеш в магазина да си купуваш кецове искаш ли да ги поносиш 2 дни да видиш дали са ти удобни? Мериш - удобни - купуваш!

Недей да смесваш несериозното отношение към клиентите с фирмената политика. Хората си имат правило да не дават коли за цял ден, а това, че не си дават зор и една кола да продадат е друг въпрос.

Разбирам ако нямат такава практика да ми откажат, но аз ЗНАМ че може - най-малкото Цецо многократно е взимал коли от тях по този начин. След като за година и половин съм искал три пъти официално оферта и още поне толкова съм ходил с шоуруума да гледам Фиатката явно имам сериони намерения, а не съм лаладжия, който иска да изкяри едно кръгче. Имат ме в базата си данни 100%, а и всеки път им обяснявам че съм техен клиент и голям фен. До тук не съм видял дори и малко напън от тяхна страна. След като съм пуснал януари официално запитване за 500L и са ми казали май, защо не ми пуснаха мейлче че колата е тук и мога поне да я видя?!?! На търговеца съм писал, не на някой в маркетинг отдела. Демек вдигнал съм високо ръка, че искам да я видя тази кола и евентуално да я купя.

Не знам защо сравняваш кецове с автомобил за 30 000 лв. Аз лично няма да си дам парите за нещо, което не съм карал даже. Някак си е обидно да ми каже че имали фиат 500L но непрекъснато се бил карал.... е аз съм вдигнал ръка още януари, бе пич! Що да не мога да го покарам и аз малко? Кой го кара - Обама?!?! Обидно ми е!

undy
23-04-2013, 16:20
Бахти кретенията.....чета и не мога да повярвам.
Абе човек пари им завира в гъза,те дели нещат......е тва е наистина жалка история...

Doomguy
23-04-2013, 16:23
Бахти кретенията.....чета и не мога да повярвам.
Абе човек пари им завира в гъза,те дели нещат......е тва е наистина жалка история...

Именно. Освен колегата да ги е подразнил с нещо, друго обяснение не мога да намеря. Така ми звучи напълно абсурдно. Всеки в кризата лиже задници за клиенти, тези правят всичко възможно да ги изгонят. Разбирам да продаваха хиляди и да не им пука за един клиент, ама те я продадат една кола за месец, я не...

bouncer
23-04-2013, 16:25
Държа да отбележа, че до този момент съм се държал изключително любезно и възпитано с тях! Напротив - неколкратно им обясних, че съм фен и много искаме 500L с жената...

CoF
23-04-2013, 19:31
За съжаление за повечето дилъри чувам лоши неща. Явно не си ходил в салоните на Киа или Хюндай. Там все едно предлагат Ферарита, а не корейски коли :-) Избягах от тях с 200 след като отношението им беше доста пренебрежително и не ми дадоха възможност да покарам тестов автомобил, а дълго време се колебаех за ix35 или Киа спортидж.
Като се замисля това, което споделяш за Милано Моторс ми е малко познато, защото и мен ме бяха позабравили и не ми се обадиха, когато бяха пристигнали колите, от които се интересувах, но честно казано не обърнах особено внимание на това, защото както вече споделих, в други салони бях получила много по-лошо отношение и това ми се стори незначително.
За сметка на това, там на място в салона на Милано Моторс / Ауто Италия отношението към клиента беше много добро и нямах никакви забележки. Човекът, с който разговарях беше много любезен и отзивчив.

Ladjov
23-04-2013, 20:08
за съжаление официалния представител е зле .
Защо не се обърнеш към някой от другите дилъри като Балканстар Пловдив или Ерато Хасково ?

ShoxXx
23-04-2013, 20:46
Иво (DJraceman) може да разкаже ако иска опита си с тях. Първо с 159-тката и второ след като 6 месеца ги чака да му кажат цена за Fiat 500 и накрая отиде и си купи кола от друга марка.

Работата е там, че явно и с парите да отидеш в магазина пак ще си намерят причина да те върнат.

DiStefano
23-04-2013, 21:53
за съжаление официалния представител е зле .
Защо не се обърнеш към някой от другите дилъри като Балканстар Пловдив или Ерато Хасково ?

В Балкан Стар е същата работа. Много бедно продуктово портфолио. Имат един Фриймонт и един 500 като демонстрационни. В шоурума има .. по-точно имаше Жулиета, Добло и едно Пунто Ево.... и те така. Показват ти картинки и ти разказват приказки. Което си е част от работата им де .. все пак са търговци. Но са много любезни и са отворени към пазърлъци. За съжаление търсенето определя и предлагането. Две бяха Жулиетите в цяла България нови. Без възможност да я покараш. Преложиха вариант да я изкарат на плаца ... ама това тест драйв ли е ?

badmadafaka
23-04-2013, 22:00
Две бяха Жулиетите в цяла България нови. Без възможност да я покараш. Преложиха вариант да я изкарат на плаца ... ама това тест драйв ли е ?
A знаеш ли колко нови са продадени от началото на годината..? Бройката им напълно отговаря на въпроса защо е така (не е следствие от това).
@bouncer: Не трябваше да им казваш, че си фен бате - така си им паднал в очите и затова са те отсвирили...
За респект трябвашеда кажеш нещо от типа на "Бе аз си карам Ауди/БМВ/Пасат/Мерцедес, ама жената ми реве за некво скрапче дет' е гледала по телевизията, 500 ли е 600 ли е - вие там си ги знаете, я кажете имате ли го и колко пари е да и зема едно да не ми надува главата"... :haha:

DiStefano
23-04-2013, 22:07
Е аз мисля, съм го написал по-горе много ясно - търсенето определя предлагането ! Обаче пак няма логика, защото все пак нов модел се предлага без грам маркетинг .. ми кой ше си купи ?!

RUNNING WILD
23-04-2013, 22:09
Еми кат не Ви изнася обслужването тук, отивайте в съседни страни да купувате или се оплаквайте пишейки жалейки до ботуша.

:pancake:

Такава им е политиката и толкоз, това е частна компания и сама си определя правилата.

ха ха,ордьовър...

badmadafaka
23-04-2013, 22:10
@DiStefano: За първото тримесечие по "официални" данни само един (сигурно още по-голям фен от bouncer) си е купил - сигурно няма да е кой знае колко трудно да го намериш и да го питаш... :roll2:

DiStefano
23-04-2013, 22:12
@DiStefano: За първото тримесечие по "официални" данни само един "фен" си е купил - сигурно няма да е кой знае колко трудно да го намериш и да го питаш... :roll2:

Не е и нужно. Но така или иначе интерес към момента нямам. Жалко, че на Боян не са му оправдани интересите и очакванията. Но има и други марки.

CoF
24-04-2013, 10:30
@DiStefano: За първото тримесечие по "официални" данни само един (сигурно още по-голям фен от bouncer) си е купил - сигурно няма да е кой знае колко трудно да го намериш и да го питаш... :roll2:

Така колите ще са уникални на пътя и повече ще ни заглеждат :respect:

badmadafaka
24-04-2013, 10:40
Колкото и да са на пътя нашите коли, все ще ни заглеждат... С известна доза съжаление... :flowers:

bouncer
24-04-2013, 10:41
Смятайте щом почнах да разглеждам Холцвагини Поло до къде ме докараха тези...

badmadafaka
24-04-2013, 10:43
Е ти па скочи в другата крайност... Не с лошо бе, или поне гледай да е нещо, правено от испанското подразделение на тази марка - поне "наш човек" да му е правил дизайна..! Според мен единствения "достоен" заместник на Чинкуеченто може да бъде Мини Купър (ама иска повече бецален)... :blush:

CoF
24-04-2013, 10:47
Колкото и да са на пътя нашите коли, все ще ни заглеждат... С известна доза съжаление... :flowers:
Съгласявам се с теб :-)

dimitar_vd62
24-04-2013, 11:30
Тука в извън гаранционния сервиз имаше една 159, Жулиета и Мито.Около нова година изчезнаха.В смисъл купиха ги.Пък и в последно време доста Алфи има из Варна.Някои ми изглеждат подозрително нови, не им познавам сабствениците и собственичките.Има и два джипа Фиат, единия и на шефа на сервиза.

Kuku
24-04-2013, 13:59
Боянски, а защо държите на чисто нов '500' ?
На пазара на употребявани автомобили има предостатъчно предлагане на '500' и то със значителна отстъпка в цената, с богато оборудване и широка гама от двигатели!
Почти всяка автокъща вече има възможност и за изплащане ;)
Не те навивам, просто си разсъждавам....

П.П.
Направо ти подавам един - кожа, климатроник, 100к.с., регистриран, трябва да има и гаранция, а сигурно е на 40-50% от цената в магазина и можеш още да се пазариш :)
http://www.mobile.bg/11362152885090873

Susscrofa
24-04-2013, 14:11
Боянски, а защо държите на чисто нов '500' ?
:)
http://www.mobile.bg/11362152885090873

Абе виж ся, много по фешън ще си, ако си я вземеш с найлоните по седалките.
По-престижно е някак си, показваш ниво, демонстрираш положение.
А и си представи да я спреш пред дома си и да кажеш на съседа - "абе тука съм я взел за тест малко, молят ме да си я купя".:bouncing_smiley:

Kuku
24-04-2013, 14:26
Вярвам, че Боян не го интересува съседското мнение ;)
Освен това, с кола на 400км. можеш преспокойно да се изфукаш, като с чисто нова :)

Susscrofa
24-04-2013, 14:34
Вярвам, че Боян не го интересува съседското мнение ;)
Освен това, с кола на 400км. можеш преспокойно да се изфукаш, като с чисто нова :)

Не ме интересува мнението ти, просто постът ти ми беше удобен да напиша това-онова.:)

Kuku
24-04-2013, 14:43
Те понеже всички се затрогнаха от твоята ирония.... лешпер!!! :tooth: :tooth: :tooth:

Кайо
24-04-2013, 14:46
.....оди се пробвай в Гърция,са покрай кризата и тест драйв колко искаш дават и добри оферти имат ако имат дадения модел в наличност.:bg:

bouncer
24-04-2013, 16:05
Тази точно съм я мислил много. Насочил съм се към нова щото търся автоматик, а такива няма много на пазара. Имаше една бяла за 13 500 в София ама я изпуснах.

Интересното сега е, че има едно абартче в Овърдрайв дето в момента го дават за 7500 евра....

направо се резцепвам от дилема!

Susscrofa
24-04-2013, 16:07
Те понеже всички се затрогнаха от твоята ирония.... лешпер!!! :tooth: :tooth: :tooth:

Ти определено си абониран откъм трогване, още от далечната 2008 г.:pimp:

---------- Post added at 13:07 ---------- Previous post was at 13:07 ----------

.....оди се пробвай в Гърция,са покрай кризата и тест драйв колко искаш дават и добри оферти имат ако имат дадения модел в наличност.:bg:

И аз това предложих, но явно трябва драма да има.:pimp:

Kuku
24-04-2013, 16:53
... За разликата от 13'000лв. няма ли да преглътнете автоматика? :)

santo_traficante
24-04-2013, 19:45
Имам позната с фиат 500 купен май миналата година.Гледах го като беше нов.Нейния е автоматик бяла перла джанти али бали.Купи си ново инфинити и сега иска новото мини. Вчера спомена че ще я продава мога да се заинтересовам кое коло...

DiStefano
24-04-2013, 19:59
Смятайте щом почнах да разглеждам Холцвагини Поло до къде ме докараха тези...

Всъщност това е доста добър вариант. Карах такова на мой клиент и съм впечатлен от колата като цяло. Освен това малкото TDi е супер икономично. А и като цяло ще си задържи цената доста по-дълго време от Фиат 500.

fred
24-04-2013, 19:59
Тази точно съм я мислил много. Насочил съм се към нова щото търся автоматик, а такива няма много на пазара. Имаше една бяла за 13 500 в София ама я изпуснах.

Интересното сега е, че има едно абартче в Овърдрайв дето в момента го дават за 7500 евра....

Не знам защо се цепиш, абарта е колата, а ново поло е практично и...- всеки си решава.

bouncer
25-04-2013, 10:11
То ясно, че абарта е колата, ма търсиме бебевоз, а не малка резачка :)

@santo_traficante - колега питай колко ще му търси на Фиатчето.

Mury
25-04-2013, 17:07

Аз силно ти препоръчвам да бягаш на далеч от автомата,ака Селеспиид.При 500 бъгясват много рано,имат конструктивен дефект,аз съм правил 2 500 с проблеми в Селеспиида на по под 40 000 км. :devil::devil::devil:

bouncer
25-04-2013, 17:12
Верно?!?! ама масово ли се прецакват или е некъв изолиран случай? това ми спестява едни добри кинти :)

Kuku
25-04-2013, 17:46
И първоначално, и в последствие!
Хайде, мятайте се :)

Mury
25-04-2013, 18:18
Верно?!?! ама масово ли се прецакват или е некъв изолиран случай? това ми спестява едни добри кинти :)

Ако 2 коли на под 40 К са изолиран случай за теб,за мен не са,а и самия факт да си вкараш в къщата Лелеспиид,означава че до като е гаранционен по 3-4 месеца в годината ще си без кола.:devil::devil::devil::devil:

DiStefano
25-04-2013, 19:33
Ако 2 коли на под 40 К са изолиран случай за теб,за мен не са,а и самия факт да си вкараш в къщата Лелеспиид,означава че до като е гаранционен по 3-4 месеца в годината ще си без кола.:devil::devil::devil::devil:

В тоя ред на мисли, Грандето и/или Ево-то имат ли такава екстра ? Имам предвид както бяха MK2 60 коньовите неотдавна .. Пандата знам, че има .. Щото с тия менюъл трансмишъни и мене ми е тегаво вече !

Mury
25-04-2013, 21:15
В тоя ред на мисли, Грандето и/или Ево-то имат ли такава екстра ? Имам предвид както бяха MK2 60 коньовите неотдавна .. Пандата знам, че има .. Щото с тия менюъл трансмишъни и мене ми е тегаво вече !

Дали има Гранде или Ево с Лелеспиид ли питаш,че не разбрах,защото Пунто МК2 не е с Лелеспиид,а с автомат с ремъци :devil::devil::devil::devil:

mitko_k01
25-04-2013, 22:17
Абе момчета, да съветвате някой, който си търси автоматик, да си купи ръчка е, като да карате хетеросуален мъж да се ожени за педераст:pokey: И жените са ''Лелемайко'', като ''Лелеспийда'', както го каза, но не се отказвате от тях, нали;-)

ivo_red
26-04-2013, 00:23
Абе момчета, да съветвате някой, който си търси автоматик, да си купи ръчка е, като да карате хомосексуален мъж да се ожени за педераст:pokey:
Aма и ти направи нЕма такова изказване:bouncing_smiley:

mitko_k01
26-04-2013, 15:50
Aма и ти направи нЕма такова изказване:bouncing_smiley:

:blush:хетеросексуален, извинявам се:surrender:

santo_traficante
26-04-2013, 16:57
@santo_traficante - колега питай колко ще му търси на Фиатчето.
Разбрах се в понеделник да ми каже точно.Да пита "спонсора" дали я чака ново Мини. Иначе Фиата е на 8000км автоматик купен миналата година.

fiore
30-04-2013, 17:08
Бояне още ли имаш желание за тест на 500?:)

bouncer
08-05-2013, 11:36
Да. Имам желание и за покупка на фиат 500, но Ауто Италия могат да се хванат за палците - на тях пари не им давам посмъртно!

CoF
08-05-2013, 12:23
Разходи се до Серес :-)
Вчера някъде четох из форума как един колега щял да ходи там да си поръчва 4С.

P.S.
Между другото тези дни ми се наложи да ходя няколко пъти до АИ и не видях фиат 500. Може хората да нямат сега в наличност.