View Full Version : Валтер де Силва стана шеф дизайнер на Volkswagen
а да му е честито
ега сичкото голф заприлича на 155 :P :lol:
лавният дизайнер на Audi Валтер де Силва бе повишен в длъжност като ръководител на дизайна във Volkswagen Group, съобщава Detroit Free Press. Това е поредната ръководна рокада в компанията, след замяната на изпълнителния директор Бернд Пишетсрийдер от 1 януари 2007 г. с Мартин Винтеркорн, досега заемащ най-високия пост в Audi.
Де Силва ще има финалната дума за дизайна на всички бъдещи модели на групата Volkswagen. В момента на финален етап са новото поколение Audi A4 и купето А5, което ще пристигне още през лятото. Подготвят се следващото поколение на VW Golf и нови имиджови модели.
55-годишният италианец бе отговорен за дизайна на Alfa Romeo, където създаде Alfa Romeo 156 и 147. След това постъпи на работа в групата Volkswagen като шеф на дизайна на Seat. Под неговата палитра излязоха Seat Leon и Toledo. След това бе повишен като шеф на дизайна за Audi. Де Силва създаде най-новите автомобили на Lamborghini и концептуалния Miura.
Все още не е ясно каква ще бъде съдбата на настоящия шеф дизайнер на Volkswagen - Мурат Гюнак, също гуру в индустрията, дошъл от Mercedes. Неговия почерк носят концепциите VW Scirocco и VW Tiguan.
virusalfa
26-01-2007, 13:36
Мурат Гюнак, също гуру в индустрията, дошъл от Mercedes
ХАХАХА-Да му го намаа у газо кон! То е едно гуру...... като туриш пред гуру едно КЕН и ше видите на какво ще замяза :lol: Тоя ли е автора на дизайнерския шедьовър Мерцедес CLS? :shock: (най-грозната кола)И Пининфарина да се занимава с дизайна на Фау Ве,това няма да ги спре да прегряват качествено :idea:
nikola_n
27-01-2007, 10:57
ХАХАХА-Да му го намаа у газо кон! То е едно гуру...... като туриш пред гуру едно КЕН и ше видите на какво ще замяза :lol: Тоя ли е автора на дизайнерския шедьовър Мерцедес CLS? :shock: (най-грозната кола)И Пининфарина да се занимава с дизайна на Фау Ве,това няма да ги спре да прегряват качествено :idea:
:lol: :lol: :lol:
ХАХАХАХАХА Не знам за къв шедьовър стаа дума ама гювеча в къщи има повече вид. :D
EvgeniiM
27-01-2007, 12:46
Пак почнахте с комплексарските изказвания, който не му харесва да си гледа в краката - може да си намери 5 лева да се снима с грозотията
Пак почнахте с комплексарските изказвания, който не му харесва да си гледа в краката - може да си намери 5 лева да се снима с грозотията
Е защо да не харесваш откраднат от съветската (или полска беше) Победа дизайн да е комплексарщина? Не само алфисти са на мнение, че Мерцедес са грозни и тромави коли. A конкретно за Гюнак, ако е негов дизайнът на Пежо 407- ами бива го човекът.
EvgeniiM
27-01-2007, 14:58
Абе момци да ви дам нещо качествено за подложка, къде е победа( Олдсмобил) къде CLS . То и спайдер дуето са го преписали от запорожец значи
Абе момци да ви дам нещо качествено за подложка, къде е победа( Олдсмобил) къде CLS . То и спайдер дуето са го преписали от запорожец значи
не знам кое къде е обаче визуалната прилика си е налице :wink: .
... Не само алфисти са на мнение, че Мерцедес са грозни и тромави коли. A конкретно за Гюнак, ако е негов дизайнът на Пежо 407- ами бива го човекът...
Тц
Според мен Мерцедес са си много хубави коли, а 407 и въобще новите пежа са много зле отпред ...
Говорим си за дизайн...
Всичко е въпрос на вкус и на характер! Ако харесвах мерцедес щях да си купя мерцедес. За мен този автомобил има пенсионерско излъчване, с малки изключения.Хау
EvgeniiM
27-01-2007, 17:08
И точно за CLS дедо ми беше почнал да сбира пари ма умре на третата хиляда
virusalfa
27-01-2007, 17:31
... Не само алфисти са на мнение, че Мерцедес са грозни и тромави коли. A конкретно за Гюнак, ако е негов дизайнът на Пежо 407- ами бива го човекът...
Тц
Според мен Мерцедес са си много хубави коли, а 407 и въобще новите пежа са много зле отпред ...
Говорим си за дизайн...Е това вече е комплексарско изказване :idea: Що му па ареса на мецедеса,на мен най-ми харесват изходните щуцери на ауспусите им :idea: .... А, и много красиво дистанционно на алармата имат :wink:
написал съм го в последното изречение, каквато е всъщност и темата, ама явно не е за тризначки, били те и некомплексирани ...
Е това вече е комплексарско изказване :idea: Що му па ареса на мецедеса,на мен най-ми харесват изходните щуцери на ауспусите им :idea: .... А, и много красиво дистанционно на алармата имат :wink:
:rotfl: :tooth: вирусе имаш каса :beer: от мен :rotfl:
а да му е честито
ега сичкото голф заприлича на 155 :P :lol:
лавният дизайнер на Audi Валтер де Силва бе повишен в длъжност като ръководител на дизайна във Volkswagen Group,
Да му е честита новата длъжност! Жалко, че не работи за АЛФА РОМЕО, където би му било по-лесно предвид, че ще стъпва на красива основа. В ВАГин Груп все пак за професионалист като де Силва предизвикателството е в пъти по-голямо, предвид наследствените черти, които въпреки, че са широко възприемани все пак са си и признато Дървени.
Още веднъж си пожелавам този човек да се прибере в Италия!
nikola_n
29-01-2007, 10:19
Да му е честита новата длъжност! Жалко, че не работи за АЛФА РОМЕО, където би му било по-лесно предвид, че ще стъпва на красива основа. В ВАГин Груп все пак за професионалист като де Силва предизвикателството е в пъти по-голямо, предвид наследствените черти, които въпреки, че са широко възприемани все пак са си и признато Дървени.
Още веднъж си пожелавам този човек да се прибере в Италия!
До сега май са се допитвали повече до Дърводелци отколкото до дизайнери :lol:
virusalfa
29-01-2007, 13:28
написал съм го в последното изречение, каквато е всъщност и темата, ама явно не е за тризначки, били те и некомплексирани ...ЕГА ти се изсерат у муцката тризначките па на тебе! Що е от Благоевград,все е тризначки,така ли?
nikola_n
29-01-2007, 14:36
написал съм го в последното изречение, каквато е всъщност и темата, ама явно не е за тризначки, били те и некомплексирани ...ЕГА ти се изсерат у муцката тризначките па на тебе! Що е от Благоевград,все е тризначки,така ли?
Брутален си :shock:
Приближил се некъв МЪЖ до мадама на бара и казал гръмко :
-Бонд. Джеймс Бонд.
Тя го погледнала небрежно :
- Off. F@ck off.
virusalfa
30-01-2007, 21:29
Приближил се некъв МЪЖ до мадама на бара и казал гръмко :
-Бонд. Джеймс Бонд.
Тя го погледнала небрежно :
- Off. F@ck off............ казало лайното и паднало в дупката...
минал Сергей и дръпнал сифона.....
virusalfa
30-01-2007, 21:41
минал Сергей и дръпнал сифона.....Ела ме погъделичкай да се засмея :idea: :lol:
те тва е една дълга история за един политик дето сотавял графити след себе си.....
който треа се е смял
Верно че Мерцедес имат грозни модели ама който смята че СЛ е грозен трябва да иде да се прегледа. Валтер е голяма работа и последния леон е много готин, но пък Толедото е меко казано странно. Определено няма да му е лесно обаче в ВАГин Груп защото швабите са с коренно различни разбирания от южняците.
georgievst
31-01-2007, 17:23
Последният Леон ме кефи отвсякъде. Това съм го казвал и в темата "Какво друго освен алфа"
virusalfa
31-01-2007, 18:58
Верно че Мерцедес имат грозни модели ама който смята че СЛ е грозен трябва да иде да се прегледа. Валтер е голяма работа и последния леон е много готин, но пък Толедото е меко казано странно. Определено няма да му е лесно обаче в ВАГин Груп защото швабите са с коренно различни разбирания от южняците. :boxed: Тоя дето е измислил дизайна на CLS е пълен индианец :indian:
DiStefano
31-01-2007, 19:53
true true ...
е кво злорадствате само не моа да вдена
дават му повече кеш на пича и го боли че ние си мислим
еди кфо си ....
Представи си голф 6 ще мяза на алаф 147. :shock:
virusalfa
31-01-2007, 21:09
Представи си голф 6 ще мяза на алаф 147. :shock:Как е тръгнало алфата ще замяза на Голф :roll: Позор!