View Full Version : Alfa GT JTDm новата 'талянка
След като продадох Купе-то и дълго и продължително търсих ГТ като единствения за мен наследник на Купе-то като идея, произведени бройки и т.н. най-сетне вече съм с ГеТе. Колата е 1.9 JTDm CF4 (иначе казано,евро 4 мотора), излезнала от завода 2006-та година. Колата е постна откъм екстри, но след всичките, които гледах реших, че ще ги преглътна при положение, че на първо четене и след обслужването е доста стегната и запазена наистина.
И отсега да започна с въпросите - някой знае ли каква е разликата между Босе-то на 147-ца и на ГТ, като изключим самата форма на суббуфера и кутията му ме интересува вътре говорителите и усилвателя дали са еднакви !
Ето и първата снимка на колата, остава каско да направя утре !
Хубаво е таксето, честито пак ;) Безброй километри и най-вече Нютонметри! :go: :coolio:
Честито и от мен колега, много да те радва :metal:
След като продадох Купе-то и дълго и продължително търсих ГТ като единствения за мен наследник на Купе-то като идея, произведени бройки и т.н. най-сетне вече съм с ГеТе. Колата е 1.9 JTDm CF4 (иначе казано,евро 4 мотора), излезнала от завода 2006-та година. Колата е постна откъм екстри, но след всичките, които гледах реших, че ще ги преглътна при положение, че на първо четене и след обслужването е доста стегната и запазена наистина.
И отсега да започна с въпросите - някой знае ли каква е разликата между Босе-то на 147-ца и на ГТ, като изключим самата форма на суббуфера и кутията му ме интересува вътре говорителите и усилвателя дали са еднакви !
Ето и първата снимка на колата, остава каско да направя утре !
Колега вземи това и говорители от 147 еднакви са на 147 156 и гт и слагаш това http://prodavalnik.com/alfa-romeo-gt-2004-2010-genuine-bose-subwoofer-i21460059
Поздравления ... само хубави емоции и безаварийни километри!
angel_1987
29-04-2013, 00:24
честито и без аварийна :rosso_spider:
Честито колега и само без-аварийно и много радости.
Честито. Покажи още снимки.
Със здраве и безаварийно :)
Ново форумно Гете; very nice! Честито и със здраве да се гледате!
Благодаря на всички за пожеланията :)
Честито. Покажи още снимки.
Ето ....
angelovi69
07-05-2013, 19:48
Честито! Арна е талянката!
Честито колега страхотна кола и двигател
Колата е много хубава. Честито.
Благодаря колеги ... вчера пролях първите капки кръв и под по колата(кръвта беше повече) :duel:
Ето и 2 снимки да загатна за какво, след като я измия ще направя и снимки на това какво всъщност се получи ...
Ксенонясваш. А лупи ще и слагаш ли ?
Furious 155
21-05-2013, 14:24
Благодаря колеги ... вчера пролях първите капки кръв и под по колата(кръвта беше повече) :duel:
Ето и 2 снимки да загатна за какво, след като я измия ще направя и снимки на това какво всъщност се получи ...
Така и така бронята е долу, защо направо не смениш и кулера? :crazy:
Що пък само кулера? :coolio:
Има време, но понатам, засега ще си е стоковица, а и честно казано незнам дали ще усетя голяма разлика само от кулер ... не им разбирам на тия дизели мамка им .......
Ксенонясваш. А лупи ще и слагаш ли ?
Разбира се ... ето ги в готов вид как изглеждат :)
Ксенонченца, very nice. Колко ти излезе цялото удоволствие с все лупи?
Има време, но понатам, засега ще си е стоковица, а и честно казано незнам дали ще усетя голяма разлика само от кулер ... не им разбирам на тия дизели мамка им .......
Разбира се ... ето ги в готов вид как изглеждат :)
Станало е страхотно.
Станало е страхотно.
Благодаря колега :cheers:
Ксенонченца, very nice. Колко ти излезе цялото удоволствие с все лупи?
би-ксенон лупи + xenon H1 6000k + xenon H7(за дългите) 6000K + отваряне на фаровете + монтаж на лупите = 280лв. Отделно 7лв. за черен спрей и там още 15-тина лв. ще ми излезнат диодни габарити ерор фрии !
П.П колега твоето ГТ ли е едно черно с червена кожа и 18-ки спици, че го виждам няколко пъти тука при бизнес сградата до СофияПрес на Цариградско и все се чудя дали ще се зарадва собственика, ако разменя 18-ките за 16-ки ... Возията ще е уникална все пак ! :calc:
Неговото не е с червена кожа, но е с моите 18-ки и бъди сигурен, че няма да иска такава размяна. :mr-t:
16-ки вече си имам; гушкат се със зимните гуми ;)
А на Косьо бившите 18-ки не ги давам за нищо. Добре де, почти нищо...
Моето е с черни маски и сребърни капаци на огледалата (без мустаците), така можеш да ме познаеш. Което ми напомня, че може би не би било зле да дръпна една фотосесийка, ама по-скоро ще е след като я полирам.
И така и от вчера сме с други джанти, радвам се че успах да намеря нещо, което да напълни калниците на ГТ, защото като изключим джантите 18-ки като на колегата MetroiD и 18ките, които се слагат на blackline и cloverleaf, всички други стоят навътре в калниците. Така че тези джанти ще ги махна само ако намеря 18-ки от BlackLine и Cloverleaf.
Сега идва и загадката:
От каква Алфа са тези джанти оригинално ?
Допълнителна информация: доста широки са джантите( на 156 опират зверски в калниците); смятам че са оригинални, защото съм виждал вече 3-4 снимки на ГТ-та с тях, но съм 99% сигърен, че не се слагат на ГТ заводско.
Ето и едно клипче на ГТ с такива джанти - http://vbox7.com/play:e1a03aa58f
Има 156-ци 147-ци GTA с такива джанти. Явно хората са ги предпочели пред телефонната шайба.
Иначе 18"-ките от моята кола, които сега са на колата на MetroID не са от Cloverleaf, а просто така си е поръчана от завода. Те са си стандартни джанти, които си ги поръчваш като си купуваш нова кола.
Иначе 18"-ките от моята кола, които сега са на колата на MetroID не са от Cloverleaf, а просто така си е поръчана от завода. Те са си стандартни джанти, които си ги поръчваш като си купуваш нова кола.
Аз никъде не съм казвал, че са от cloverleaf ...
като изключим джантите 18-ки като на колегата MetroiD и 18ките, които се слагат на blackline и cloverleaf, всички други стоят навътре в калниците.
Тук казвам, кои модели пълнят калниците
Така че тези джанти ще ги махна само ако намеря 18-ки от BlackLine и Cloverleaf.
А тук, за кои модели единствено бих заменил тези, който взех сега .......
А иначе и аз мислех, че се слагат в 147 и 156, но защо никъде в епер ги няма качени и не мога да им намеря номер ?!?
Малко се отплеснахте от темата, утре ще сваля една от джантите да потърся някакъв номер или нещо, по което да я търся в интернет ... но пък евала, че има модератори да изчистят спама :blah:
Ето две снимки от патуването до морето, 140 на автопилот и включен климатик през целия път, колата даде разход 5.9 ....
Каквато ще да е,джантата седи много добре!
Темата е почистена по желание на автора.
Към автора : извинявай,че имам други ангажименти,и не мога да вися във форума 24/7 :)
Малко се отплеснахте от темата, утре ще сваля една от джантите да потърся някакъв номер или нещо, по което да я търся в интернет ... но пък евала, че има модератори да изчистят спама :blah:
Ето две снимки от патуването до морето, 140 на автопилот и включен климатик през целия път, колата даде разход 5.9 ....
Колега евала за джантата и за колата стоят уникално иначе приличат на модел на оэ.
Роздрави
Петър:th_up:
Вече сме и с ерорфрее габарити. Затъмнени задни стъкла с фолио LLumar и също така червено фолио върху стоповете. Другото ново е че някой "колега" ми е свалил капачките на джантите, така че му пожелавам със здраве да си ги ползва :clap2:
Следва хубаво пастиране на фаровете и върху тях защитно безцветно фолио на 3М. Друго, което се очаква е хром елементите за BlackLine (капаци на огледалата, мустаци на предната броня и предна решетка), както и други неща, но предпочитам да ги обявявам като са в мен !!!
Blackline-ското скудето откъде смяташ да го взимаш? Сподели и за errorfree габаритите, че точно това сериозно обмислях тия дни? От колко време си на тях? Писна ми да ми горят габарити и къси, а на фарове за мъгла не карам, че много нагряват... Най-накрая ше й зема директно едни фабрични ксенонови фарове, ама пак остава въпроса с LED габарита.
За фолиото върху фаровете - good timing за тия похвални дела, пък и си е силно препоръчително. Като взимах моята, фаровете бяха плачевни - след blackline-ското почерняване и полирането им сложих и фолио; струва си и доста пази.
P.S.: Това с капачките е откровено грозно - мислех си, че келешлъците се ограничават с детските простотии - задигнати винтили, нежно одраскана броня... Дано намериш бързо още по-хубави.
Blackline-ското скудето откъде смяташ да го взимаш?.
Както казах ще се похваля и с подробности, когато е монтиран BlackLine пакет-а, даже и BlackLine емблема за задния капак се чудя дали да не поръчам ама незнам как ще реагирам ако някой ми я свали :jason2:
Сподели и за errorfree габаритите, че точно това сериозно обмислях тия дни? От колко време си на тях?
Нашите габарити са с h6w цокъл, аз взех Erorfree габарити с най-масовия цокъл, на който пъпчиците са една срещу друга. Та взимаш такива, като искаш изрично да са ерорфрее и леко с отверката смачкваш едната пъпка на габарита, след като я смачкаш влизат без проблем ! Това направих аз и карам вече месец и нещо, обаче нещо отвреме на време на единя габарит ми свети грешка, че не работи, а той всъщност си работи, така че или проблема е че той е дефектен или ще поръчам от ебей с цокъл за Алфа !
P.S.: Това с капачките е откровено грозно - мислех си, че келешлъците се ограничават с детските простотии - задигнати винтили, нежно одраскана броня... Дано намериш бързо още по-хубави.
Аз пак такива капачки искам на Алфа ... А за фолио-то определено ще ми е нужно и аз исках да сложа докато фаровете бяха свалени, но не намерих такова на момента и го отложих !
И така 17-ките бяха много хубави, но мечтата за джанта ми беше друга, затова и ги пуснах да се продават. От 2 седмици се движа с едни грозни 15-ки, а ето и причината. Днес ми пристигнаха чисто новичките в кашони 18-ки от BlackLine ... не мога да опиша колко много нямам търпение да ги видя на колата, но трябва и гуми да взема, а финанси не остаха вече :drive:
Ето да сравните развитието на джантите телефонна шайба 15-ки и 18-ки :)
Чудни,чудни, много ме кефят мен.
GurgaPiti4
25-10-2013, 13:23
И така 17-ките бяха много хубави, но мечтата за джанта ми беше друга, затова и ги пуснах да се продават. От 2 седмици се движа с едни грозни 15-ки, а ето и причината. Днес ми пристигнаха чисто новичките в кашони 18-ки от BlackLine ... не мога да опиша колко много нямам търпение да ги видя на колата, но трябва и гуми да взема, а финанси не остаха вече :drive:
Ето да сравните развитието на джантите телефонна шайба 15-ки и 18-ки :)
Сигурен съм, че ще стоят страхотно на колата! Може ли да дадеш повече инфо за джантите откъде ги взе и колко ти излезнаха като цена? Търся и аз такива от известно време?
Сигурен съм, че ще стоят страхотно на колата! Може ли да дадеш повече инфо за джантите откъде ги взе и колко ти излезнаха като цена? Търся и аз такива от известно време?
Джантите се монтират заводско на Алфа ГТ БлекЛайн. Нови са, цената на бройка до колкото помня беше около 170евро без доставка, вече според зависи от много неща цената за комплект може да слезне надолу.
Чудни,чудни, много ме кефят мен.
мн красиви.
Мерси колеги, честно казано нямам търпение да взема гуми, ако ще и 30см сняг да има ще ги монтирам само, за да ги видя на колата :headbang:
След гадната седмица, в която малко ме вътри един "коректен " търговец(и в и-бей ги има такива), си оправих настроението и сложих BlackLine мигачите :)))))
Смятах декември месец да взема летни гуми, че ще се намерят 18-ки на сносни пари, но не издържах и за да не е толкова мъртвец се ремапнахме, а ето го и резултата от диното - преди и след :drive:
digitalundgrd
12-12-2013, 18:20
Супер е резултата. Сега, обаче е въпрос на време кога ще започне тунинг филма - челен кулер, усилен съединител, генерация, по-голямо турбо :)
injekciona
12-12-2013, 19:02
Много добре :drive:
Смятах декември месец да взема летни гуми, че ще се намерят 18-ки на сносни пари, но не издържах и за да не е толкова мъртвец се ремапнахме, а ето го и резултата от диното - преди и след :drive:
А пеперудките кво ги правиме,или ще ги пращаме за дъвка на буталата :idea2::idea2::idea2::idea2:
Супер е резултата. Сега, обаче е въпрос на време кога ще започне тунинг филма - челен кулер, усилен съединител, генерация, по-голямо турбо :)
Нееее, колата ще се развива в друга насока, по-скоро "добре поддържано копие на BlackLine" :innocent: Генерация ще направя за кеф, а съединител усилен ще сложа, когато на този му дойде времето :biker:
digitalundgrd
06-01-2014, 23:15
Само накрайници ли сложи или всичко от турбото до края? При Драго ли я прави? Супер изглежда, мисля на Даги беше така.
Не е лошо, ама можеше и да са 2 накрайниците. Така става малко бързи и яростни с 4 накрайника и има нема 190-200 коня.
Само накрайници ли сложи или всичко от турбото до края? При Драго ли я прави? Супер изглежда, мисля на Даги беше така.
От колектора назад са нови трабите. Не съм я правил при Драго. Мерси :)))))
Не е лошо, ама можеше и да са 2 накрайниците. Така става малко бързи и яростни с 4 накрайника и има нема 190-200 коня.
Обмислял съм всякакви варианти и с 2 накрайника ми грозее, затова реших бърз и яростен да е моя стил и да се правя на М6 :grin:
Така поне всеки ще те знае, че си ти. Няма да те бъркаме.
Иначе по светофарите нема да искат да се пускат с теб.
Така поне всеки ще те знае, че си ти. Няма да те бъркаме.
Иначе по светофарите нема да искат да се пускат с теб.
Споко аз като нема мераклии се пускам със себе си, така се развивам в категориите фаст-старт, куик-шифт, бад-люкинг фейс и още :super: Стига съм се лигавил, както казах дълго обмислях как и какви накрайници да са (обли, скосени и т.н.) и накрая стана това, което исках, което е най-важното. Всеки си има вкус и това е хубавото, че иначе всички щяхме да мечтаем за А4 ес-лайн, недай си боже и истинско S4 ...
Мир и любов :kiss:
Това последното явно е някаква препратка към мен, която не разбрах много много, ама карай. Широко скроен съм. ;)
injekciona
07-01-2014, 13:52
За мен лично това са най-правилните накрайници като форма за GT, пък ако ще и като от бързи и яростни да са. Екстра става GT-то, да минава гадната зима и да мяташ 18-ките, че с тези 15-ки ... :(
Това последното явно е някаква препратка към мен, която не разбрах много много, ама карай. Широко скроен съм. ;)
Ами объркал си се, промени там където съм писал А4 с Е46 и S4 с М3 и готово :kiss:
За мен лично това са най-правилните накрайници като форма за GT, пък ако ще и като от бързи и яростни да са. Екстра става GT-то, да минава гадната зима и да мяташ 18-ките, че с тези 15-ки ... :(
Благодаря ти за мнението :)
Хубаво се развива проекта, Поздравления и успех за напред !:super:
Лачена си ебе веко. Чух че била много шумна. Като се дигне мъглата освен да направим един ускорител на елементарни частици? :gayfight:
Поздрави... красива е! :)
Екстра става GT-то, да минава гадната зима и да мяташ 18-ките, че с тези 15-ки ... :(
Ти насади ли мАтор на Купе-то, че трябва да правим фотосесийка в някой лъскав паркинг на мол 8-)
Хубаво се развива проекта, Поздравления и успех за напред !:super:
Благодаря :))))
Лачена си е*е веко. Чух че била много шумна.
Поздрави... красива е! :)
В купе-то на затворени прозорци мога да кажа, че почти няма разлика спрямо преди.
injekciona
08-01-2014, 13:15
Ти насади ли мАтор на Купе-то, че трябва да правим фотосесийка в някой лъскав паркинг на мол 8-)
Не, още си жужа с 1.8-цата. Турбалана е свален и чака на масата, днес или утре трябва да взема колектора и капака на клапаните от праховото. Ако всичко е по план(което ме съмнява), до края на седмицата трябва да пратя червената в надин и вкарваме жълтата. Да се надяваме, че февруари по някое време ще раздаваме гас. Докато се затопли времето трябва да сме готови и да ги снимаме, че миналата година нещо се изложиш с организацията.....
Нормално е да няма разлика. Дори и с тази модификация се чува повече тракане, от колкото друго. Просто турбо колите са така. И при моята се чуваше повече тракането от каквито и да е било ауспуси.
Далеч не смятам, че колата е тиха, бучи си, но за щастие се чува само отзад, вътре в купе-то не усещам разлика и определено НЕ чувам повече "тракане" от преди, виж виелици се чуват некви :) Ето набързо сниман клип от телефона за звука.
http://www.youtube.com/watch?v=Zvq8RkCJr1k
Докато се затопли времето трябва да сме готови и да ги снимаме, че миналата година нещо се изложиш с организацията.....
С най-голямо удоволствие :flirt:
chaveto86
10-01-2014, 18:29
Браво колега, супер е станала, а звукът е перфектен :clapping: И аз се надявам да мога тази година да отделя пари за генерация, турбо пътища и един ремап да направя но времето ще покаже :D
При мен след 3000 оборота определено е по-шумно в купето... евала на изолацията тогава, щом дори с тези карантии не те изнервя в ранните сънливи часове. :)
Все пак нищо неможе да се сравни със звука, когато геометрията разтоварва... :coolio:
http://www.youtube.com/watch?v=gwgz92rVwjo
radoslavp
12-01-2014, 17:47
Колега с теб ли се засекохме на Скопие и после по Константин Величков?
Браво, колата звучи добре малко много и идват дупките по мое мнение, но това е строго индивидуално. :)
Колега с теб ли се засекохме на Скопие и после по Константин Величков?
Браво, колата звучи добре малко много и идват дупките по мое мнение, но това е строго индивидуално. :)
Да аз бях, благодаря за мнението ;)
Нещо взе да се затопля, а аз продължавам да карам с тея зимни патерици, затова днес се оборудвах с 4 броя 225/40/18, скоростния индекс им е по-висок от желаното, но няма пълно щастие, а и гумите си струваха парите. Сега остава този уикенд да й монтирам валяците. Преди няколко дни пристигна и BlackLine/Cloverleaf емблема ...
Нещо взе да се затопля, а аз продължавам да карам с тея зимни патерици, затова днес се оборудвах с 4 броя 225/40/18, скоростния индекс им е по-висок от желаното, но няма пълно щастие, а и гумите си струваха парите. Сега остава този уикенд да й монтирам валяците. Преди няколко дни пристигна и BlackLine/Cloverleaf емблема ...
Батко заведи жена ти някъде,мани тоя таралясник :BIGsmile::BIGsmile::BIGsmile::BIGsmile:
Батко заведи жена ти някъде,мани тоя таралясник :BIGsmile::BIGsmile::BIGsmile::BIGsmile:
Мани недей, че незнам още как ме трае :flirt:
Неделя беше дълъг ден, взех ключовете от сервиза на един приятел и монтирах новата ебмблема, решетка и джанти ... Качвам и снимки на нова итал-машинка Piaggio Vespa 1986г. 3 скорости :)
....казах ти снощи,на трупчета я виждам с тия жанти.:evil:
:respect:
Мислил ли си за секси фланци?
Време е за събаряне. Аз все още не мога да се прежаля да бодна едно ниско окачване. Свикнах с високия просвет спрямо предишната ми кола.
С ниското окачване си е филм... много друса и почити всеки бордюр ще е забит в бронята. Аз на моменти се замислям да си сложа даже нормални пружини.
....казах ти снощи,на трупчета я виждам с тия жанти.:evil:
:respect:
Недей с лошо, дано не се намери желаещ да тества секретите :boost:
Мислил ли си за секси фланци?
Не смятам, че е нужно джантата да излиза още от калниците ...
Време е за събаряне. Аз все още не мога да се прежаля да бодна едно ниско окачване. Свикнах с високия просвет спрямо предишната ми кола.
Ще си я карам танкер, последното нещо, което ще причина на себе си и колата си е ниско окачване в София, веднъж съм я играл тая игра с Купе-то и повече никога !
Благодаря за мненията ... ето 2 снимки и на светло.
Споко бре,майтапя се.;)
Мноу е арна!!!!:drunk:
vankata_ll
18-02-2014, 20:05
Страотна. Една от любимите ми джанти и и седи много добре. Ще следя за нови снимки ;-)
Нови дискове и накладки АТЕ, останах учуден, че и на апарата пише АТЕ ...
Това е марката, всичко друго е дрън дрън .....
Мхм ... впрочем къде каза, че живееш ? :plane:
Мхм ... впрочем къде каза, че живееш ? :plane:
Ти не се бутай,аз съм с предимство.:sleepy:
---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 23:04 ----------
Нещо ме дразниш а.....?:handshake:
Мерси за мненията момци :) тоя месец става година от както съм собственик на тая пущина и погледнах първите й снимки, които съм правил и последните ... Те тава е разликата.
ПП. Реших и да погледна профила, където си записвам всеки разход над 50лв. по колата (горивото не го пиша) и излезна, че за тая 1 година е можело да си купя още едно ГТ или поне да си изплатя вноските по това ахаха :( ...
Няма да се плашиш ... първата година е най-гадна :D
После като си поддържаш всичко няма разходи ... 2 години и половина я имам и след първите работи ... само консумативи ... да чукнем на дърво.
Един носач се обажда ... отново ... но знаем че караме алфи ... нищо ново ...
Днес точно като я миех и си мислех, дали няма 18ки като моите, но за жалост май няма ;)
Радвай и се ... и тя ще те радва ... поне моя опит е такъв ;)
Аз на колите ми не им се радвам просто, робувам им, но не ме притеснява да го призная ... А за следващата година като се замисля имам още бая "blackline" неща да събирам, така че едва ли ще се промени нещо. Скоро надявам се да почна със снимки отвътре ...
injekciona
03-04-2014, 21:27
Позната история, аз за това не смятам разходите, че като се сетя грубо колко пари съм вкарал в купето и лошо ми става... Като си във филма, няма спиране.. Cъс всяка година разходите за прищявки стават все по-големи :D
Нещо пак ми прищрака и след като свалих бронята (за промени, за които ще разкажа като пристигне необходимото) реших да оплътня чакането като сваля и измия кулера и турбо пътищата. След това измих и мотора че беше прашлясъл. И от стъпка на стъпка изтърках фаровете на водно и следва пастиране. Така и така съм се хванал, след това ще пастирам и цялата кола.
Бате ти си маниак!!!!:strong:
Незнам като комплимент ли да го примемам ? Фаровете са готови ...
100% положителен коментар-комплимент.;)
Маниак си!
Лак пръсна ли ?
Лак пръсна ли ?
Не, няма лак, който да хване на толкова гладка повърхност (всъщност има, но цената няма да се хареса на обикновения юзър). По принцип след пастиране фаровете бързо се връщат към първоначалното си състояние (около 2 до 3 месеца) затова най-доброто решение за мен е да се залепи прозрачно защитно фолио на фара.
И така след фаровете и колата мина под оборотите на машината за пастиране ... Пасти 1 и 3 и за финал антихолограмна паста на 3М, която при тъмни на цвят коли си е почти задължителна :)
digitalundgrd
26-05-2014, 10:36
Супер е станала ;)
Супер е бангията.............оня ден ми звъня,ама не можах да вдигна,ако има нещо сериозно звънни..............:dyrvo_v_kenefa::dyrvo_v_kenef a::dyrvo_v_kenefa::dyrvo_v_kenefa:
Subsense
28-05-2014, 00:03
Добра работа с фаровете !
Благодаря за мненията ... Петък вечер е, някой хора вече са на 3-4 ракия, а аз като детенце отварям подаръци по случай 1 юни :)
а аз като детенце отварям подаръци по случай 1 юни :)
Щастливи моменти в живота :)
Гатова е маникенката ... спирам се ...
Малко освежаване на интериора ...
ALFA CORSE
24-06-2014, 14:28
Малко освежаване на интериора ...
Откъде си закупи капачето за скоростния лост?
Не е купувано колега, оригиналното е, боядисах схемата за скоростите червена и го полирах.
Вътре се започва от горе надолу, първо изпрах тавана. Тръгнах от багажника напред заедно с колонките, в началото ми се струваше, че явно не е изцапан и няма разлика, но като стигнах до предните колонки видях границата спрямо преди. И ароматизатор от Рим, който ще почака около месец да завърша всичко преди да му дойде времето.
Дайте мнения за комбинация на волана, само кожа или кожа с алкантара и кой вариант. Вариант 1, вариант 2 и вариант 3 ?
ПП. Говорим като модел, иначе е ясно че ще е черен с червен шев. Салона е черен алфатекс с червен шев.
Jivko7777
23-07-2014, 23:25
Дайте мнения за комбинация на волана, само кожа или кожа с алкантара и кой вариант. Вариант 1, вариант 2 и вариант 3 ?
ПП. Говорим като модел, иначе е ясно че ще е черен с червен шев. Салона е черен алфатекс с червен шев.
1 !
1 най ми харесва... но бих заложил на 3 :lupe:
1 :coolio:
честито на господина с ГТ-то
1 но както каза пух, по-добре с кожа ;)
bobi_kvo
24-07-2014, 14:50
var.4 http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=83283&page=2 мнение #18 :whip:
На мен 1-вия вариант най ми харесва.
......номер 1 ,както казва pooh или номер 3.
Първия вариант и на мен най ми харесва, но вероятно алкантарата там бързо ще се захаби.
Благодаря за мненията, основната идея беше за дупчена кожа отстрани, защото има такъв модел на лимитираните серии, но исках да е нещо различно. Отностно изтъркването, ще гарам като голфар, ако трябва, но няма да търкам волана :afro: . Ще видя тези дни и тапицера какво ще ме посъветва и с какъв набор от алкантара разполага и ще го решаваме на място :)
И аз подкрепям мнението на 1 с перфорирана кожа от страни. На купето ми е такъв.
Колега, ще препоръчаш ли тапицер, защото и моят е за претапициране.
Юли на бул. Гоце Делчев
0887631880
Може да прочетете за него в нета. Един от най-добрите за волани и не само в София.
Това е от миналия месец.
По волана се действа, снимки скоро, а до тогава снимка на новото километраж !
Ти ..в какви неща набиваш пари..:rosso_racers:
injekciona
02-09-2014, 08:44
В правилните :humpx:
А си бях казал, че няма да се пипа нищо и само ще се кара ... Вътре са ясни нещата и мисля наистина това да й е. Волана и топката са готови, финално се съгласих с мнозинството и е с дупчена кожа отстрани, седалките са с червен шев, сдобих се и с педали от блеклайн, които са доста запазени :blush:
digitalundgrd
03-09-2014, 20:53
Топката и волана са станали чудни! Колко пара излезе волана?
Топката и волана са станали чудни! Колко пара излезе волана?
0890 57 52 54 Евлоги, това е номера на момчето, много културен и отзивчив, цени не смятам да пиша, тъй като зависи от няколко фактора, а не искам да ви подвеждам. Смятам че на тези, който са сериозно заинтересовани, няма да им пречи да се обадят. Благодаря за мнението :)
Всичко е наредено по колата, след малко груба хардуерна намеса върху диагностичния кабел и таблото е обучено :) ... Да я избаням и е готова за феста :)
Освен да пусна няколко снимки и в готов вид .......
:sex:
http://s10.postimg.org/xjphrw061/MG_6653_1.jpg
http://s27.postimg.org/dtfgczh8z/MG_6670_2.jpg
http://s28.postimg.org/g762ok1kt/MG_6667_2.jpg
http://s7.postimg.org/tv1ghowsr/MG_6590_2.jpg
шева на седалките не ми се вижда много истински
снимаи подглавника на предните седалки
шева на седалките не ми се вижда много истински
снимаи подглавника на предните седалки
Какво значи истински, дали го има физически ли - съществува.:comphits:
Баси яката грозотия !!!!!!:bg::bg::bg:
имам в предвид ,че седалките не са Black line и изобщо колата не е такава като табелката отзад
а някой си е играл да прекарва червен конец на нормалният шев
пък и сигурно Петко КГБ ти я е чипосвал каро си лепнал и негови лепенки
а бе колкото и Петко ти е чипосвал колата толкова е и Black line
Слушай сега дребна душицо,първо ремапа ми не е правен от Петко, второ нямам негиви лепенки по колата си. Ако говориш за тези на задните стъкла, то те не са на Петко, не ги е измислил той и не са взети от него. КГБ си има фирма, която си има лого и стикер и говоренето без да знаеш показва първо нищожеството ти и второ обижда хората, който намесваш, а нямат общо. След това по колата ще си лепя каквото искам. А сега най-важното, не ми отговаряй, защото нямам нуждата да разнообразявам ежедневието си с комолексирана ти мисъл и смятам е по-добре да живееш живота си без да говориш за неща, който незнаеш и нете касаят.
xaxxaaaxa
Насмя ли се ? Айде сега лийн бек сульо.
Извинявам се, че личните комплекси на хората е нужно да занимават форумната общност. Да продължим по съществото на темата, а именно ето я й другата част от снимките ... Това е колата и мисля, засега, така да остане, от гледна точна на визия не смятам да има още промени :choice:
Баси яката грозотия !!!!!!:bg::bg::bg:
Благодарско батка и ти си "яко грозен" :notworthy:
Къде я снима, че мисля и аз днес моята да я понащракам?
Витоша, пътя за златните мостове. Ако се сещаш отсечката от отбивката за Копитото до площадчето, е снимките са точно преди последния десен завой от отсечката на "дрифтърите". Листа и шума колко искаш за вдигане във въздуха :flirt:
injekciona
20-10-2014, 22:55
Ауееее, мушеник, кво ни баламосваш тука с тия табелки Black Line. Добре, че има "съвестни" колеги тука да ни открехнат какво е истински Black Line... :hehe::hehe::hehe:
ПС. Gt-то е станало един път. Доволен ли си от талЯнския ароматизатор?
Ауееее, мушеник, кво ни баламосваш тука с тия табелки Black Line. Добре, че има "съвестни" колеги тука да ни открехнат какво е истински Black Line... :hehe::hehe::hehe:
ПС. Gt-то е станало един път. Доволен ли си от талЯнския ароматизатор?
Хах аз така се опитвах да ви извъртя, нищо че качвам снимки откакто я имам и се вижда всеки опит да заблудя хората, че е BlackLine хахахаа ... Хароматизатор бре, мен много ми харесва, щото мирише на смърди и има пръскало да си цвъкам в духалките на парното. Свежо е :)
Що я продаваш ?
На тая цена по-скоро я показвам, не я продавам :tooth: Причината е че сънувам шантави работи и понеже не карам толкова вече, обмислям неква друга концепция - нещо леко, на задно с достатъчно заводски коне. Но както казах, скоро едва ли ще се намери някой да оцени ГТ-то, че да се притеснявам какво искам :)
Вече е в уинтер моуд ... Ацки грозна, като с четири патерици, дано поне копае в снега тоя vredestein :flirt:
alfa_romeo_forever
13-11-2014, 18:14
Извинявам се, че личните комплекси на хората е нужно да занимават форумната общност. Да продължим по съществото на темата, а именно ето я й другата част от снимките ... Това е колата и мисля, засега, така да остане, от гледна точна на визия не смятам да има още промени :choice:
Благодарско батка и ти си "яко грозен" :notworthy:
Браточка .... Колата ти е НЕНОРМАЛНА ...... Съвсем съвсем благородно ти завиждам !!! и лично аз много и се радвам ! ПОЗДРАВИ ! :band:
---------- Post added at 18:14 ---------- Previous post was at 18:11 ----------
Вече е в уинтер моуд ... Ацки грозна, като с четири патерици, дано поне копае в снега тоя vredestein :flirt:
.. Мойта е с метални джанти , може би не само аз съм на мнение че зимния сезон по голямата част от колите губят чара си ( заради смяната на джантите ) но от гумите ще си доволен гаранция . :dark2:
Много е добър vredestein-a, аз съм с абсолютно същия зимен сет и съм мн доволен!
Показва се ...:cheers:
А защо е интерес е друга бира :BIGsmile::BIGsmile::BIGsmile::BIGsmile:
Както казах пуснах я заради наклоностите ми към нещо с повече коне на задно, но колата е пусната за продаване, нямам какво да крия и нямам намерение да я подарявам, знам мерака, който съм вложил и определено не опитвам да се "отърва" от нея.Карам си я и продължава да ми носи голямо удоволствие.
injekciona
27-11-2014, 21:06
Време е да те връщаме в сектата с нещо такова (https://www.youtube.com/watch?v=32V2zsK7GME&feature=youtu.be) :devil:
digitalundgrd
27-11-2014, 21:55
Ехее тоя клип кърти :)
Без да подценявам Марио, обаче мисля че единствено Ферариста от този форум би направил тая конверсия на Фиат Купе ;)
Време е да те връщаме в сектата с нещо такова (https://www.youtube.com/watch?v=32V2zsK7GME&feature=youtu.be) :devil:
Да, ама това е с БМВ мотор. Най-вероятно и със скорости и заден мост от БМВ. Е за какво му е въобще тая кола, като тя си е БМВ с емблема на Фиат?
Марио, да не си мислиш случайно за Мазерати?
digitalundgrd
27-11-2014, 22:18
Да, ама това е с БМВ мотор. Най-вероятно и със скорости и заден мост от БМВ. Е за какво му е въобщи тая кола, като тя си е БМВ с емблема на Фиат?
Боби, по принцип го има и във вариант "ала Феро", но за съжаление, както всеки дълго протакан проект - точно на финалната права поради една или друга причина всичко отива в раздел "продава се на части" :heavy_cry:
Въпреки всичко си мисля, че варианта с БМВ-трансплантацията е много по-елегантния начин да се направи.
Ехее тоя клип кърти :)
Без да подценявам Марио, обаче мисля че единствено Ферариста от този форум би направил тая конверсия на Фиат Купе ;)
Направо може да си ме подцениш, определено нямам въображението и уменията да направя подобно на "феро-чудото", да не говорим че никога не бих напъхал m50b25 във фиат купе, по ред причини и накрая имаш едно нищо, ефектна е, но до там !
Същински mind reader, но засега са мечти, които като дойде момента може и да се разубедя да осъществявам !!!
zaekalex
03-12-2014, 18:24
На скоро видях на живо Гт-то. Много приятен звук и визията много ми хареса. Много добра Браво
Благодаря колега :)
Направих стоповете с хАмерикан стил мигачи, не че са виждали ГТ в Щатите ...
Продадена. В процес на търсене на новия филм ...
Лош човек. Изглеждаше ми, че тъкмо си сглобил пъзела, а ти взе че я продаде.
alfa_romeo_forever
31-03-2015, 23:37
Хмм ... новият собственик още не се е похвалил явно .. :neutral: Аз ако имах тази кола , нямаше да ми се свиди да я продам ... :(
Продадена. В процес на търсене на новия филм ...
Ужасник.. са си ''набутал '' някоя невинна жертва :bg:
Мини на някоя сбирка като избереш новия филм :sex: