Log in

View Full Version : Много странно!

koki
26-01-2007, 23:50
Снощи на светофар. Зелено, първа, втора - доста я изрязах и изведнъж ми загасна колата... Блокира волана, спирачките, добре че срещу мене нямаше коли! На какво може да се дължи това?! Нямаше локви или друга видима причина. После пак всичко е нормално.

sirius1980
05-04-2007, 03:25
Колко бензин имаше в резервоара?Моjе да не е могло да ти подаде достатъчно гориво и за това е угаснала, вив си бенз. помпа и бенз. филтър

koki
05-04-2007, 09:31
Мерси колега:)
Всъщност мисля, че точно количеството бензин може да е изиграло този номер. Вярно че много време мина, но като се замисля явно това е било. Иначе досега не се е лучвало подобно нещо повече.
Мамка и! Много хубаво върви иначе и да чукаме на дърво - никакви дефекти отникъде:)

Nasko_77
05-04-2007, 10:01
Снощи на светофар. Зелено, първа, втора - доста я изрязах и изведнъж ми загасна колата... Блокира волана, спирачките, добре че срещу мене нямаше коли! На какво може да се дължи това?! Нямаше локви или друга видима причина. После пак всичко е нормално.Да. Малко бензин е имало. И на мен ми се е случвало това същото, а лампата отдавна ми беше светнала на бензина.